z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j 25.04.13, 08:47 Dla Zera i NI. I dobrze, za całokształt! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 08:51 Trochę to za długo trwa - komisja,poprawki i znów komisja... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 08:54 z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał: > Dla Zera i NI. > I dobrze, za całokształt! Po tym precedensie polecą następne. Będzie trybunał za trybunałem a frustraci z tej czy innej przeciwnej opcji będą miały chwile szczęścia a przeciwni frustracji. Przekonany jestem, że trolle i frustraci z PiS nie odpuszczą zemsty i postawią Tuska przed Trybunałem. Źle się dzieci bawicie. Dla Was to jest igraszka . Mnie chodzi o normalne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 09:04 wiosnaludzikow napisał: > z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał: > > > Dla Zera i NI. > > I dobrze, za całokształt! > Po tym precedensie polecą następne. Będzie trybunał za trybunałem a frustraci z > tej czy innej przeciwnej opcji będą miały chwile szczęścia a przeciwni frustra > cji. Przekonany jestem, że trolle i frustraci z PiS nie odpuszczą zemsty i post > awią Tuska przed Trybunałem. > Źle się dzieci bawicie. Dla Was to jest igraszka . Mnie chodzi o normalne życie > . Wasze PiSie normalne zycie to comiesięczne zadymy pod pałacem, tto zadymy w święta narodowe i wariactwo komisji Macierewicza, a ja na taką normalnośc się nie godzę! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 09:46 > Wasze PiSie normalne zycie to comiesięczne zadymy pod pałacem, tto zadymy w świ > ęta narodowe i wariactwo komisji Macierewicza, a ja na taką normalnośc się nie > godzę! Ale Trybunał Stanu tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 15:47 man_sapiens napisał: > > Wasze PiSie normalne zycie to comiesięczne zadymy pod pałacem, tto zadymy > w świ > > ęta narodowe i wariactwo komisji Macierewicza, a ja na taką normalnośc si > ę nie > > godzę! > > Ale Trybunał Stanu tego nie zmieni. ale przynajmniej pokaże przypadki łamania prawa Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 10:37 > Wasze PiSie normalne zycie to comiesięczne zadymy pod pałacem, tto zadymy w świ > ęta narodowe i wariactwo komisji Macierewicza, a ja na taką normalnośc się nie > godzę! Masz manię prześladowczą. Nie jestem z PiSu a wystarczy przejrzeć moje wpisy pod Adamsem lub w wątkach o Maciarewiczu. Tacy nawiedzeni jak Ty i Ci z PiSu będą od tego ewentualnego precedensu stawiać pod Trybunał Stanu, a następnie do więzień jak na Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k W kłamstwa i bzdury Ryszarda Kalisza nawet TS 25.04.13, 13:19 z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał: Będzie Trybunał Stanu ---> ... - choć też bolszewicki - to i tak nie uwierzy i nie da się na to złapać! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 16:16 Oby! Należy im się jak koniom owies! Tyle, ze ja nie bardzo wierze, ze kruk krukowi łeb urwie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 17:20 wanda43 napisała: > Oby! Należy im się jak koniom owies! > Tyle, ze ja nie bardzo wierze, ze kruk krukowi łeb urwie. A jeżeli PiS zdobędzie władzę to wtedy Tuska do więzienia a Millera na emigrację. Jak się bawić to na całego ! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Będzie Trybunał Stanu 26.04.13, 08:38 wiosnaludzikow napisał: > wanda43 napisała: > > > Oby! Należy im się jak koniom owies! > > Tyle, ze ja nie bardzo wierze, ze kruk krukowi łeb urwie. > A jeżeli PiS zdobędzie władzę to wtedy Tuska do więzienia a Millera na emigracj > ę. > Jak się bawić to na całego ! Wy z PiS_dogłowiem, to byście wszystkich najchetniej zlustrowali i co drugiego roztrzelali Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 18:17 wanda43 napisała: > Oby! Należy im się jak koniom owies! > Tyle, ze ja nie bardzo wierze, ze kruk krukowi łeb urwie. Kruk, krukowi oka nie wykole Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 19:02 Ty qrde mnie nie pouczaj! Dokladnie wiesz, ze kruka to ja zamiast q... uzylam. W Polsce prawo, a wlasciwie bezprawie, to dla maluczkich, a tych ............ to nikt nie ruszy. Te kropeczki to zamiast wszystkich niecenzuralnych slow, ktore mam na okreslenie specjalisty od zarodkow i bezprawia & co. czyli Opus Dei Gowina i jego resortu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 22:40 wanda43 napisała: > Ty qrde mnie nie pouczaj! Dokladnie wiesz, ze kruka to ja zamiast q... uzylam. > W Polsce prawo, a wlasciwie bezprawie, to dla maluczkich, a tych ............ t > o nikt nie ruszy. > Te kropeczki to zamiast wszystkich niecenzuralnych slow, ktore mam na okresleni > e specjalisty od zarodkow i bezprawia & co. czyli Opus Dei Gowina i jego resort > u. Dokładnie. To nie tylko sprawa trybunału, ale odpowiedzialności naszych służb wobec obowiązującego prawa. Teraz moze trybunał dla Ziobry i Kamińskiego???,,ale zastanawiające jest to, dlaczego inni przedstawiciele służb mimo udowodnienia winy nie dostają wyroku "do odsiadki"?? a zawsze w zawieszeniu????? Moze warto byłoby sprawdzić jak sobie radzą w warunkach wieziennych?? Skoro tak łatwo i bez namysłu i co najważniejsze DOWODÓW WINY zamykają innych - to moze dobrze by im samym zrobił eksperyment w rodzaju odsiadki w normalnym ZK. Odpowiedz Link Zgłoś
calendarium Zero i ten ważniejszy mają od pewnego czasu pełne 25.04.13, 18:28 ... pory, po nogawki. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Kłamców,jak R.Kalisz,R.Grupiński mieliby się bać?? 25.04.13, 19:04 calendarium napisał: Zero i ten ważniejszy mają od pewnego czasu pełne ... pory, po nogawki. ---> Przecież oni na okrągło bzdury wygadują a Rafał Grupiński, to już z choroby psychicznej nigdy nie wyjdzie - nie ma takiego lekarza na świecie, który mógłby tak ciężko psychicznie chorego, uratować ... Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 18:55 Po sprawiedliwości to w pierwszym rzędzie należałby się Aleksandrowi Kwaśniewskiemu, Leszkowi Millerowi i wszystkim odpowiedzialnym za zbrodniczy udział w napaści na Irak.. Co nie wyklucza również zwykłego sądu karnego ( za przestępstwo z art. 117 kk). Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 19:06 Jesli chodzi o mnie, to wszystkiego najgorszego, w tym piekła życze tym, co sobie na prawie i sprawiedliwosci mordy dorobili, a prawo i sprawiedliwosc dla ludzi w pieklo zamienili. Mam nadzieje, ze nieboszczyk juz sie smaży, a braciszek ma to wkrótce przed sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Nie rozśmieszajcie mnie... 25.04.13, 19:16 tere fere kuku strzela Kalisz z łuku... Klisza zdarta jak zdarta płyta. tvn ponoć odkurzyło na kobitke z ku...kami w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Będzie Trybunał Stanu 26.04.13, 09:02 Musi być obowiązkowo przed 2015 rokiem. JarKacz mówi,że ... "Chcę dojść do władzy, ale nie przejściowej, tylko na dłużej, żeby można Polskę solidnie zmienić. Powiedzmy, władzy na osiem lat". wyborcza.pl/1,75478,13809170,_Samotny_nie_jestem___Jaroslaw_Kaczynski_w__Vivie__.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Zapominasz ? 26.04.13, 10:00 Ty zapominasz, że wątki na ten temat już zakładałeś czy płacą Ci od sztuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Będzie Trybunał Stanu 26.04.13, 10:46 ZaPOmnij o tym. Nawet "rozgrzany trybunał" nic na nich nie znajdzie. TS czeka na Matoła. Cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś