Dodaj do ulubionych

Będzie Trybunał Stanu

25.04.13, 08:47
Dla Zera i NI.
I dobrze, za całokształt!
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 08:51
      Trochę to za długo trwa - komisja,poprawki i znów komisja...
    • wiosnaludzikow Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 08:54
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> Dla Zera i NI.
      > I dobrze, za całokształt!
      Po tym precedensie polecą następne. Będzie trybunał za trybunałem a frustraci z tej czy innej przeciwnej opcji będą miały chwile szczęścia a przeciwni frustracji. Przekonany jestem, że trolle i frustraci z PiS nie odpuszczą zemsty i postawią Tuska przed Trybunałem.
      Źle się dzieci bawicie. Dla Was to jest igraszka . Mnie chodzi o normalne życie.
      • zapijaczony_ryj Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 09:04
        wiosnaludzikow napisał:

> z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:
        >
        > > Dla Zera i NI.
        > > I dobrze, za całokształt!
        > Po tym precedensie polecą następne. Będzie trybunał za trybunałem a frustraci z
        > tej czy innej przeciwnej opcji będą miały chwile szczęścia a przeciwni frustra
        > cji. Przekonany jestem, że trolle i frustraci z PiS nie odpuszczą zemsty i post
        > awią Tuska przed Trybunałem.
        > Źle się dzieci bawicie. Dla Was to jest igraszka . Mnie chodzi o normalne życie
        > .
        Wasze PiSie normalne zycie to comiesięczne zadymy pod pałacem, tto zadymy w święta narodowe i wariactwo komisji Macierewicza, a ja na taką normalnośc się nie godzę!
        • man_sapiens Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 09:46
          > Wasze PiSie normalne zycie to comiesięczne zadymy pod pałacem, tto zadymy w świ
          > ęta narodowe i wariactwo komisji Macierewicza, a ja na taką normalnośc się nie
          > godzę!

Ale Trybunał Stanu tego nie zmieni.
          • zapijaczony_ryj Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 15:47
            man_sapiens napisał:

> > Wasze PiSie normalne zycie to comiesięczne zadymy pod pałacem, tto zadymy
            > w świ
            > > ęta narodowe i wariactwo komisji Macierewicza, a ja na taką normalnośc si
            > ę nie
            > > godzę!
            >
            > Ale Trybunał Stanu tego nie zmieni.

ale przynajmniej pokaże przypadki łamania prawa
        • wiosnaludzikow Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 10:37
          > Wasze PiSie normalne zycie to comiesięczne zadymy pod pałacem, tto zadymy w świ
          > ęta narodowe i wariactwo komisji Macierewicza, a ja na taką normalnośc się nie
          > godzę!
          Masz manię prześladowczą.
          Nie jestem z PiSu a wystarczy przejrzeć moje wpisy pod Adamsem lub w wątkach o Maciarewiczu. Tacy nawiedzeni jak Ty i Ci z PiSu będą od tego ewentualnego precedensu stawiać pod Trybunał Stanu, a następnie do więzień jak na Ukrainie.
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k W kłamstwa i bzdury Ryszarda Kalisza nawet TS 25.04.13, 13:19
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał: Będzie Trybunał Stanu

---> ... - choć też bolszewicki - to i tak nie uwierzy i nie da się na to złapać!
    • wanda43 Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 16:16
      Oby! Należy im się jak koniom owies!
      Tyle, ze ja nie bardzo wierze, ze kruk krukowi łeb urwie.
      • wiosnaludzikow Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 17:20
        wanda43 napisała:

> Oby! Należy im się jak koniom owies!
        > Tyle, ze ja nie bardzo wierze, ze kruk krukowi łeb urwie.
        A jeżeli PiS zdobędzie władzę to wtedy Tuska do więzienia a Millera na emigrację.
        Jak się bawić to na całego !
        • zapijaczony_ryj Re: Będzie Trybunał Stanu 26.04.13, 08:38
          wiosnaludzikow napisał:

> wanda43 napisała:
          >
          > > Oby! Należy im się jak koniom owies!
          > > Tyle, ze ja nie bardzo wierze, ze kruk krukowi łeb urwie.
          > A jeżeli PiS zdobędzie władzę to wtedy Tuska do więzienia a Millera na emigracj
          > ę.
          > Jak się bawić to na całego !

Wy z PiS_dogłowiem, to byście wszystkich najchetniej zlustrowali i co drugiego roztrzelali
      • zapijaczony_ryj Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 18:17
        wanda43 napisała:

> Oby! Należy im się jak koniom owies!
        > Tyle, ze ja nie bardzo wierze, ze kruk krukowi łeb urwie.

Kruk, krukowi oka nie wykole
        • wanda43 Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 19:02
          Ty qrde mnie nie pouczaj! Dokladnie wiesz, ze kruka to ja zamiast q... uzylam.
          W Polsce prawo, a wlasciwie bezprawie, to dla maluczkich, a tych ............ to nikt nie ruszy.
          Te kropeczki to zamiast wszystkich niecenzuralnych slow, ktore mam na okreslenie specjalisty od zarodkow i bezprawia & co. czyli Opus Dei Gowina i jego resortu.
          • lech1966 Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 22:40
            wanda43 napisała:

> Ty qrde mnie nie pouczaj! Dokladnie wiesz, ze kruka to ja zamiast q... uzylam.
            > W Polsce prawo, a wlasciwie bezprawie, to dla maluczkich, a tych ............ t
            > o nikt nie ruszy.
            > Te kropeczki to zamiast wszystkich niecenzuralnych slow, ktore mam na okresleni
            > e specjalisty od zarodkow i bezprawia & co. czyli Opus Dei Gowina i jego resort
            > u.

Dokładnie. To nie tylko sprawa trybunału, ale odpowiedzialności naszych służb wobec obowiązującego prawa. Teraz moze trybunał dla Ziobry i Kamińskiego???,,ale zastanawiające jest to, dlaczego inni przedstawiciele służb mimo udowodnienia winy nie dostają wyroku "do odsiadki"?? a zawsze w zawieszeniu????? Moze warto byłoby sprawdzić jak sobie radzą w warunkach wieziennych?? Skoro tak łatwo i bez namysłu i co najważniejsze DOWODÓW WINY zamykają innych - to moze dobrze by im samym zrobił eksperyment w rodzaju odsiadki w normalnym ZK.
    • calendarium Zero i ten ważniejszy mają od pewnego czasu pełne 25.04.13, 18:28
      ... pory, po nogawki.
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Kłamców,jak R.Kalisz,R.Grupiński mieliby się bać?? 25.04.13, 19:04
        calendarium napisał: Zero i ten ważniejszy mają od pewnego czasu pełne ... pory, po nogawki.

---> Przecież oni na okrągło bzdury wygadują a Rafał Grupiński, to już z choroby psychicznej nigdy nie wyjdzie - nie ma takiego lekarza na świecie, który mógłby tak ciężko psychicznie chorego, uratować ...
    • indris Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 18:55
      Po sprawiedliwości to w pierwszym rzędzie należałby się Aleksandrowi Kwaśniewskiemu, Leszkowi Millerowi i wszystkim odpowiedzialnym za zbrodniczy udział w napaści na Irak.. Co nie wyklucza również zwykłego sądu karnego ( za przestępstwo z art. 117 kk).
      • wanda43 Re: Będzie Trybunał Stanu 25.04.13, 19:06
        Jesli chodzi o mnie, to wszystkiego najgorszego, w tym piekła życze tym, co sobie na prawie i sprawiedliwosci mordy dorobili, a prawo i sprawiedliwosc dla ludzi w pieklo zamienili.
        Mam nadzieje, ze nieboszczyk juz sie smaży, a braciszek ma to wkrótce przed sobą.
      • remez2 I znowu nudzisz. ntx 26.04.13, 08:58
    • sawa.com Nie rozśmieszajcie mnie... 25.04.13, 19:16
      tere fere kuku strzela Kalisz z łuku... Klisza zdarta jak zdarta płyta. tvn ponoć odkurzyło na kobitke z ku...kami w oczach.
    • cookies9 Re: Będzie Trybunał Stanu 26.04.13, 09:02
      Musi być obowiązkowo przed 2015 rokiem. JarKacz mówi,że ...

"Chcę dojść do władzy, ale nie przejściowej, tylko na dłużej, żeby można Polskę solidnie zmienić. Powiedzmy, władzy na osiem lat".

wyborcza.pl/1,75478,13809170,_Samotny_nie_jestem___Jaroslaw_Kaczynski_w__Vivie__.html
    • wiosnaludzikow Zapominasz ? 26.04.13, 10:00
      Ty zapominasz, że wątki na ten temat już zakładałeś czy płacą Ci od sztuki :)
    • tadzap Re: Będzie Trybunał Stanu 26.04.13, 10:46
      ZaPOmnij o tym.
      Nawet "rozgrzany trybunał" nic na nich nie znajdzie.
      TS czeka na Matoła.
      Cierpliwości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka