Dodaj do ulubionych

11 listopada - dedykacja dla PiS

06.11.13, 17:17
"Głupota największym wrogiem Polaka
Jest coś fascynującego w naszym społeczeństwie - obłędna, mordercza, kliniczna chęć szkodzenia sobie, robienia sobie (własnym interesom) na złość, krzywdy. Połączona z publicznym poniżaniem, wystawianiem się na pośmiewisko.

Kiedyś o tym myślałem: dlaczego? Skąd się to bierze?
Doszedłem swego czasu do wniosku, że ta nasza polska autodestrukcja czy anihilacja ma korzenie pseudo-religijne. Nam chyba rzeczywiście onegdaj (może podczas kontrreformacji?) wmówiono, że musimy mesjanistycznie i na pokaz cierpieć. Żeby coś znaczyć w tym świecie.
Głębokie, opaczne nieporozumienie - nie tędy do świętości droga"
Obserwuj wątek
    • zbysio45 Re: 11 listopada - dedykuje do propagandzistow PO 06.11.13, 18:28
      Prosze moze szanowny internauta odpowie mnie na nastepujace pytania :
      < dlaczego obecnie trwa nagonka w mediach na koscół katolicki ?
      <dlaczego sa dyskreminowane media katolicki telewizja TRWAM,Radio Maryja.?<
      <dlaczego telewizja TRWAM mimo licznych protestow katolkow polskich do dnia dzisiejszego nie nadaje swoich programow na multipleksie mimo otrzymania licencji i zapłacenia opłaty licencyjnej do Krajowej Rady RTV ?
      <niektorzy obywatele oraz członkowie legalnej partii politycznej PIS są permanetnie opluwani w mediach i traktowani jako obywatele drugiej kategorii.
      Nasze panstwo traktuje swoich obywateli jako głupcow bo w najwazniejszych dla nich sprawach nie pozwala wbrew obowiazujacej konstytucji na przeprowadzenie referndum (złozone wnioski do Sejmu w sprawie emerytur ,dzieci 6 letnich ) oraz zmiany wybieralnych prezydentow,burmiistrzow miast.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka