1zzarda 16.11.13, 10:59 to prawicowe towarzycho od władzy. Razem może się udać - osobno przegracie obaj i dalej będzie to samo, tylko z pomnikami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 11:00 1zzarda napisał(a): > to prawicowe towarzycho od władzy. Razem może się udać - osobno przegracie obaj > i dalej będzie to samo, tylko z pomnikami? Znowu ci się pogorszyło? Broń PO do końca i ooooodwal sie od Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 11:03 Znalazłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 11:08 1zzarda napisał(a): > Znalazłeś? Wracaj do salonu i do Józefa Monety. Zachłystuj się jego "mondrościom". Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 13:41 Kwestą czasu jest powrót Janusza P. na łono prawicy i kościoła katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 16:58 Jeżeli w ten sposób sugerujesz (mam nadzieję że niezbyt prędki) katolicki pogrzeb Palikota to jest to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 19:15 1all.correct napisała: > Kwestą czasu jest powrót Janusza P. na łono prawicy i kościoła katolickiego. Bo nie ma kto biskupom podać do obciągania ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 20.11.13, 22:48 1all.correct napisała: > Kwestą czasu jest powrót Janusza P. na łono prawicy i kościoła katolickiego. Misja "zmiażdżenia" SLD(zapowiedź JP w kampanii wyborczej 2011) nieudana? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:03 Ale autor nie popiera PO/ Dobry pomysł. W porozumnieniu nadzieja. Wolisz sojusz z PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:08 TR+SLD to jest to co faktycznie mąci spokój PL prawicy! Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:12 A Hofmana aż z krzesła podnosi ( wczoraj w TVN24 - bezcenne - zero argumentów w rozmowie z Piaseckim.) Tyko dlaczego niektórzy koledzy - zwolennicy SLD nie widzą możliwości w takim sojuszu ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 16:20 Bo się obrazili? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 22:15 Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 17:05 Owszem Piasecki wczoraj zyskał u mnie wiele plusów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 22:16 Eh! Ja wprost uwielbiam jego rozmowy z pisowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:02 Jestem za. Tyko w ten sposób mozna usunąc na margines PO i PIS. Niech Miller pokaże Palikotowi co to znaczy być mężczyzną! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:11 mila2712 napisała: > Jestem za. > Tyko w ten sposób mozna usunąc na margines PO i PIS. > Niech Miller pokaże Palikotowi co to znaczy być mężczyzną! Jeżeli wierzysz zzadrze czołowemu agitatorowi platfusiarni,to Twoja sprawa. On tak zawsze jak platfusy maja problemy wyskakuje z tą "miłością do lewicy". Nie wierz mu. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:14 Na jakiej podstawie twierdzisz, że to zwolennik PO ? ( na marginesie mam wrażenie, że gdybyście się spotkali to doszłoby do rękoczynów - taka miedzy wami chemia :) ) Nie jesteś za współpracą z TR ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:16 Na jakiej podstawie twierdzisz, że to zwolennik PO ? Na tej samej podstawie Ty to stwierdzisz kiedy poczytasz jego posty. Ja go znam,tzn. znam jego "tfurczość" i wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:22 Czyli sugerujesz, że mam przeprowadzić małe dochodzenie.... Nawet jeśli ktoś popierał PO ( jak kiedyś ja - chwilowa słabość!!! ) a teraz inną partię to tylko dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:25 mila2712 napisała: > Czyli sugerujesz, że mam przeprowadzić małe dochodzenie.... > > Nawet jeśli ktoś popierał PO ( jak kiedyś ja - chwilowa słabość!!! ) a teraz in > ną partię to tylko dobrze. Niczego Ci nie sugeruję, zrobisz jak zechcesz. Chcesz wiedzieć czy mówiłem prawdę sprawdź,nie chcesz to nie sprawdzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:26 Sprawdzę :P Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 16:22 Gtx to mentalny pisowiec - co do mnie w 2011 głosowałem na Palikota! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 17:13 1zzarda napisał(a): > Gtx to mentalny pisowiec - co do mnie w 2011 głosowałem na Palikota! Nazywając mnie mentalnym pisowcem,udowadniasz tezę,że masz niewielki rozumek. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 22:17 Nie mam powodu nie wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:19 Nie jesteś za współpracą z TR ? Jeżeli odejdzie Palikot to jestem, z Palikotem nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:23 Ja jestem w stanie zaakceptować Palikota - wszystko tylko nie PIS. ( z Antonim jako wiceprzewodniczącym ?- nigdy! ) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:27 mila2712 napisała: > Ja jestem w stanie zaakceptować Palikota - wszystko tylko nie PIS. > ( z Antonim jako wiceprzewodniczącym ?- nigdy! ) Przecież Antoni nie wchodzi w ogóle w rachubę, o czym Ty piszesz. Palikot jest nieobliczalnym błaznem, i dziękuję Millerowi,że nie pragnie z nim żadnego porozumienia. Powtarzam nigdy razem z Palikotem. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:29 Piszę o tym, że Antos ma szansę zostać wiceprzewodniczącym. A ja PIS u władzy nie zniosę Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:31 mila2712 napisała: > Piszę o tym, że Antos ma szansę zostać wiceprzewodniczącym. > A ja PIS u władzy nie zniosę PiS nawet jak wygra wybory nie utworzy rządu większościowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:50 Ale celem ma być marginalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 15:05 Utworzy z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 15:12 PIS i SLD - Wierzysz w cuda ? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 20.11.13, 17:52 Jeśli chodzi o PiS - już w 2004/2005 mowił, że SO jest największym złem, gorszym niż SLD. A przecież Kaczyński wszedł w związek z Lepperem. W 2007 już otwarcie, przed wyborami mówił, że czy SLD, czy jaka inna partia, to dla PiS bez różnicy (należy podchodzić pragmatycznie - Dorn Ludwik). W kwestii SLD mam niewiele więcej złudzeń - o ewentualnej decyzji zadecydują korzyści, jakie odniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 15:22 Też jestem za. Juz raz lewica poprawiala panstwo po popaprancach klęcznikach. Polska prawica nie nadaje sie do rządzenia, an i ta z PO, ani tym bardziej ta z PiS. I obowiązkowo nalezy pogonic na out chlopow z PSL! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 17:16 mila2712 napisała: > Jestem za. > Tyko w ten sposób mozna usunąc na margines PO i PIS. > Niech Miller pokaże Palikotowi co to znaczy być mężczyzną! Problem w tym, że Lesiu Miller jeszcze nie skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 20:50 douglasmclloyd napisał: > mila2712 napisała: > > > Jestem za. > > Tyko w ten sposób mozna usunąc na margines PO i PIS. > > Niech Miller pokaże Palikotowi co to znaczy być mężczyzną! > > Problem w tym, że Lesiu Miller jeszcze nie skończył. No to czemu już gacie zasunął z powrotem na tyłek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 19:27 mila2712 napisała: > Jestem za. > Tyko w ten sposób mozna usunąc na margines PO i PIS. > Niech Miller pokaże Palikotowi co to znaczy być mężczyzną! Miller to sobie moze padalec. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:22 Socjalizm Palikota jest watpliwy , to raczej koniunkturalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Tu nie chodzi o urazy. TFUJ RUCH to syf. 16.11.13, 14:27 volupte napisał: > Socjalizm Palikota jest watpliwy , to raczej koniunkturalizm. Fakt. Poza tym ile procent zdobędzie TFUJ ? 2 % ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tu nie chodzi o urazy. TFUJ RUCH to syf. 16.11.13, 14:30 1all.correct napisała: > volupte napisał: > > > Socjalizm Palikota jest watpliwy , to raczej koniunkturalizm. > Fakt. Poza tym ile procent zdobędzie TFUJ ? 2 % ? TR może się porozumieć z SLD, facet który obiecał zniszczyć SLD niech wraca do pracy w Ozonie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Tu nie chodzi o urazy. TFUJ RUCH to syf. 16.11.13, 19:17 1all.correct napisała: > volupte napisał: > > > Socjalizm Palikota jest watpliwy , to raczej koniunkturalizm. > Fakt. Poza tym ile procent zdobędzie TFUJ ? 2 % ? Chcesz powiedzieć ze dla statystycznego antyklerykał po tych wszystkich prymitywnych wypowiedziach kleru choćby w sprawie pedofilii, nagle się odwrócą i zagłosują za pupilem biskupów Millerem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 14:28 volupte napisał: > Socjalizm Palikota jest watpliwy , to raczej koniunkturalizm. Tak, to koniunkturalizm. On jest takim samym lewicowcem jak ja monarchistą. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Pogięło Was? 16.11.13, 15:26 Jakbyście nie pamiętali rządów tego siwego łajdusa. Jak oni wykańczali polskie firmy nowoczesnych technologii by zrobić miejsce dla swoich sponsorów. Ich informatyczne g. do tej pory jemy na śniadanie, obiad i kolację. TR to liberałowie, SLD to komuchy, którzy za koryto sprzedadzą własną matkę. Rzygać mi się chciało od zalecanek Palikota do tego dziadostwa. To, jaką wywrotkę robi teraz Miller w stosunku do platfusów niech dla każdego będzie ostrzeżeniem żeby się z nim nie zadawać. Bo to rzetelna polityczna świnia jest. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Panie, podobno inżynierze, pohamuj się. ntx 16.11.13, 15:29 Wyrazy współczucia. :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Pogięło Was? 16.11.13, 16:25 Czyli taktyka Jarka ( to on uważa, że wszystko inne to zdrajcy )? Tak tylko u Palikota nie ma czegoś takiego jak smoleńskie paliwo i nie ma kogoś takiego jak Antoni. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Heniek to prymitywny kmiot. 16.11.13, 16:41 W dodatku o.m.c.inżynier ... . Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Idź człowieku 16.11.13, 16:56 I obejrzyj sobie Układ Zamknięty - samą esencję rządów Miller&Co. Może ci się kaprawe oczęta otworzą na prawdę o nich zanim zaczniesz mi wymyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Idź człowieku 16.11.13, 16:58 haen2010 napisał: > I obejrzyj sobie Układ Zamknięty - samą esencję rządów Miller&Co. Może ci się k > aprawe oczęta otworzą na prawdę o nich zanim zaczniesz mi wymyślać. A o co ci ciulu biega bo ja do ciebie kaprawy kmiocie nic nie mam. Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Heniek to prymitywny kmiot. 16.11.13, 17:06 1all.correct napisała: > W dodatku o.m.c.inżynier ... . Twój wpis raczej świadczy o tym, że to dotyczy Ciebie, sądząc po treści Twojego autorstwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Nazwanie świnią... 16.11.13, 17:16 indris napisał: > ...Millera - obraża świnie. Ciebie zaś żadne słowo nie jest w stanie obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Nazwanie świnią... 16.11.13, 17:21 indris napisał: > ...Millera - obraża świnie. Kochałaś się w nim a on Cię oszczał ? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Nazwanie świnią... 16.11.13, 22:21 Masz problem - choroba psychiczna! Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Nazwanie świnią... 18.11.13, 19:10 indris napisał: > ...Millera - obraża świnie. Nazwanie cię qrwą ... . Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Pogięło Was? 16.11.13, 17:14 To, jaką wywrotkę robi teraz Miller w stosunku do platfusów niech dla każdego będzie ostrzeżeniem żeby się z nim nie zadawać. Bo to rzetelna polityczna świnia jest. Wolę tę rzetelną polityczną świnię od niezrównoważonego pajaca Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow to się nie uda 16.11.13, 17:04 1zzarda napisał(a): > to prawicowe towarzycho od władzy. Razem może się udać - osobno przegracie obaj > i dalej będzie to samo, tylko z pomnikami? Niestety to się nie uda. Piszę to zresztą z żalem. Polityczną przewagę ma Miller ale jest mściwy jak Kaczyński i Palikotowi nie odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Heniek to prymitywny kmiot. 16.11.13, 17:06 wiosnaludzikow napisał: > 1zzarda napisał(a): > > > to prawicowe towarzycho od władzy. Razem może się udać - osobno przegraci > e obaj > > i dalej będzie to samo, tylko z pomnikami? > Niestety to się nie uda. Piszę to zresztą z żalem. > Polityczną przewagę ma Miller ale jest mściwy jak Kaczyński i Palikotowi nie od > puści. Wujec ?!!! O kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Heniek to prymitywny kmiot. 16.11.13, 17:08 1all.correct napisała: > Wujec ?!!! O kurde. O co biega ? Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Heniek to prymitywny kmiot. 16.11.13, 17:08 wiosnaludzikow napisał: > 1all.correct napisała: > > Wujec ?!!! O kurde. > O co biega ? W poniedziałek się dowiesz z TVN24 ... . Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Heniek to prymitywny kmiot. 16.11.13, 17:50 1all.correct napisała: > wiosnaludzikow napisał: > > > 1all.correct napisała: > > > Wujec ?!!! O kurde. > > O co biega ? > W poniedziałek się dowiesz z TVN24 ... . Ciekaw jestem co to ma mieć wspólnego z tematem dyskusji w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 17:10 1zzarda napisał(a): > Nie odpuści to przegra też! Błazen już przegrał. Źle mu było w Biłgoraju ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 17:32 Mówisz o zestawie błaznów z pis? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 19:21 1all.correct napisała: > 1zzarda napisał(a): > > > Nie odpuści to przegra też! > Błazen już przegrał. Źle mu było w Biłgoraju ? Żałosny jest twój pisk, nazywasz charyzmatycznego faceta błaznem .Tylko dla tego ze nie jesteś w stanie swoim ptasim móżdżkiem objąć osiągnięć jego osoby ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 19:52 żałosny jest twój pisk, nazywasz charyzmatycznego faceta błaznem .Tylko dla tego ze nie jesteś w stanie swoim ptasim móżdżkiem objąć osiągnięć jego osoby ?? Ja moim ptasim mózgiem potwierdzam,że Palikot to błazen. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 20:40 gtxl napisał: > żałosny jest twój pisk, nazywasz charyzmatycznego faceta błaznem .Tylko dla teg > o ze nie jesteś w stanie swoim ptasim móżdżkiem objąć osiągnięć jego osoby ?? > > Ja moim ptasim mózgiem potwierdzam,że Palikot to błazen. Boś dupa, nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 20:42 Boś dupa, nic poza tym Znawca dup? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 20:43 gtxl napisał: > > Boś dupa, nic poza tym > > > > Znawca dup? Tych które kopie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 20:46 kolter-xl napisał: > gtxl napisał: > > > > > Boś dupa, nic poza tym > > > > > > > > Znawca dup? > > Tych które kopie Tych które kopie ,w zamyśle zwalczam słowem ,bo do głowy by mi nie przyszło komuś wlać za odmienne poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 16.11.13, 17:20 1zzarda napisał(a): > Nie odpuści to przegra też! Palikot już przegrał,wtedy kiedy wypowiedział słowa,że zniszczy SLD,zaczął jakoś zjeżdżać w dół. Bozia go pokarała? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 16.11.13, 17:18 Polityczną przewagę ma Miller ale jest mściwy jak Kaczyński i Palikotowi nie odpuści. Dlaczego ma odpuszczać temu Palikotowi? Przecież to polityczny błazen. Nawet do Wielkiego Ola to dotarło i odpuścił współpracę z nim przy tworzeniu przeciwwagi do PO i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 16.11.13, 17:23 gtxl napisał: > Polityczną przewagę ma Miller ale jest mściwy jak Kaczyński i Palikotowi nie od > puści. > > Dlaczego ma odpuszczać temu Palikotowi? > Przecież to polityczny błazen. > Nawet do Wielkiego Ola to dotarło i odpuścił współpracę z nim przy tworzeniu pr > zeciwwagi do PO i PiS. > > Masz rację, bo nie tylko Olek ale i Gruby Rycho się zorientował, że z tym błaznem to czeka go klęska. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: to się nie uda 16.11.13, 17:28 Palikotowi udała się niemała sztuka, jego stworzona ad hoc partia weszła do parlamentu. Co nie udało się wielu innym starym wyjadaczom. A liczy się nie sam Palikot tylko ludzie, którzy na jego partię głosowali. To jest potencjał, który zaczyna się marnować. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to się nie uda 16.11.13, 17:37 Oj oj - biskupi pracujo aby elektroratu Palikota było więcej, ciężko pracujo! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 16.11.13, 18:32 1zzarda napisał(a): > Oj oj - biskupi pracujo aby elektroratu Palikota było więcej, ciężko pracujo! Kiepsko pracują skoro Palikot buja się w dolnych strefach myśląc o stanach wysokich. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 16.11.13, 20:42 gtxl napisał: > 1zzarda napisał(a): > > > Oj oj - biskupi pracujo aby elektroratu Palikota było więcej, ciężko prac > ujo! > > > Kiepsko pracują skoro Palikot buja się w dolnych strefach myśląc o stanach wysokich. Masz złudną nadzieję ze w Polsce ubyło ludzi o postawach antyklerykalnych ??Wydaje ci się ze np elektorat gejowski zagłosuje na PO czy Komuchów z SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 16.11.13, 20:51 Masz złudną nadzieję ze w Polsce ubyło ludzi o postawach antyklerykalnych ??Wydaje ci się ze np elektorat gejowski zagłosuje na PO czy Komuchów z SLD ? Sam jestem ateistą i antyklerykałem i nie oddałbym głosu ani na PO ani na Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 16.11.13, 20:53 gtxl napisał: > Masz złudną nadzieję ze w Polsce ubyło ludzi o postawach antyklerykalnych ??Wyd > aje ci się ze np elektorat gejowski zagłosuje na PO czy Komuchów z SLD ? > > Sam jestem ateistą i antyklerykałem i nie oddałbym głosu ani na PO ani na Palikota. Ja na Palikota też nie głosowałem, przekonałem się do tej partii dopiero po awanturze z tą przyspawaną do stołka Nowicką. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: to się nie uda 16.11.13, 21:01 Ja na Palikota też nie głosowałem, przekonałem się do tej partii dopiero po awanturze z tą przyspawaną do stołka Nowicką. A następnie przeproszoną? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 16.11.13, 22:28 remez2 napisał: > Ja na Palikota też nie głosowałem, przekonałem się do tej partii dopiero po > awanturze z tą przyspawaną do stołka Nowicką. > A następnie przeproszoną? Zobaczymy co dalej !! Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to się nie uda 17.11.13, 08:14 Jeszcze jedna sprawa, która źle wróży porozumieniu Palikot - Miller - to to, że część działaczy PZPR jest w SLD ale inna część jest w PIS. Stad taka miłość Plastykowego do Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: to się nie uda 17.11.13, 08:56 1zzarda napisał(a): > Jeszcze jedna sprawa, która źle wróży porozumieniu Palikot - Miller - to to, że > część działaczy PZPR jest w SLD ale inna część jest w PIS. Stad taka miłość Pl > astykowego do Najlepszego! A w Tfoim Ruchu ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to się nie uda 17.11.13, 10:33 To jak wytłumaczysz wrogość SLD do TR? Gdyby w TR byli post-PZPR-owcy, to byłby love? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 17.11.13, 10:39 1zzarda napisał(a): > To jak wytłumaczysz wrogość SLD do TR? Gdyby w TR byli post-PZPR-owcy, to byłby > love? Nie umiesz liczyć ? 10% RPz ostatnich wyborów ,to z 7-8%mniej dla SLD w poprzednich wyborach .Jak by ci ktoś zabrał połowę elektoratu .... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 10:43 kolter-xl napisał: > 1zzarda napisał(a): > > > To jak wytłumaczysz wrogość SLD do TR? Gdyby w TR byli post-PZPR-owcy, to > byłby > > love? > > Nie umiesz liczyć ? 10% RPz ostatnich wyborów ,to z 7-8%mniej dla SLD w poprzed > nich wyborach .Jak by ci ktoś zabrał połowę elektoratu .... > Przed chwila pisałem o tym. Kto rozpętał te wrogość jak nie J.Palikot obwieszczając wszem i wobec,że on zniszczy SLD? Kto nazywał Millera mordercą? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 17.11.13, 12:24 gtxl napisał: > Przed chwila pisałem o tym. > Kto rozpętał te wrogość jak nie J.Palikot obwieszczając wszem i wobec,że on zni > szczy SLD? Nie chce mi się szukać ,ale na 100% jakiś odzew był ze strony wieruszki SLD. > Kto nazywał Millera mordercą? Historia ,po co pchał wojsko tam gdzie nie było mandatu ONZ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to się nie uda 17.11.13, 13:21 Ciekawe jak to policzyłeś? Nigdy to się tak nie przekłada - a po drugie: na Palikota zagłosowali ci co nie mogli na Plastyka ( mówię tylko o byłych wyborcach SLD). Powód - obłuda Plastyka! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 10:42 1zzarda napisał(a): > To jak wytłumaczysz wrogość SLD do TR? Gdyby w TR byli post-PZPR-owcy, to byłby > love? Ty kpisz czy o drogę pytasz? Kto obiecał zniszczyć SLD jak nie Palikot? Kto nazywał mordercą,który ma krew na rekach Millera, jak nie ten sam pajac Palikot. Z tym pajacem szukać porozumienia? a kto wie co za chwile zrobi Palikot. On jest nieobliczany. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to się nie uda 17.11.13, 10:44 Wiesz - Miller jak rządził to był bardzo liberalny. A teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 10:49 1zzarda napisał(a): > Wiesz - Miller jak rządził to był bardzo liberalny. A teraz? Jak zwykle nie odpowiadasz na posty merytorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to się nie uda 17.11.13, 10:54 Starożytni rzymianie mawiali: nie możesz kogoś pokonać - sprzymierz się z nim! Powstanie koalicja oparta na wzajemnych korzyściach, a nie na ideologii ( patrz koalicja PIS+SO+LPR)! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 11:09 Taka koalicja jest możliwa,ale wg. mojej oceny bez Palikota. Tylko jest pytanie czy bez Palikota będzie istniał TR. Ja sam żałuję,że nie dojdzie do takiej współpracy,bo to osłabia siły antypopisowe, ale dlaczego ma powstać skoro Palikot obiecał zniszczyć SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to się nie uda 17.11.13, 11:13 No wiesz - taki warunek zaporowy jest idiotyczny a w polityce znaczy tyle co inny dot. Lepera! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 11:16 1zzarda napisał(a): > No wiesz - taki warunek zaporowy jest idiotyczny a w polityce znaczy tyle co in > ny dot. Lepera! Idiotyczny i nieprzewidywalny jest J.Palikot. Nigdy nie wiadomo co mu się zalęgnie w tej główce. Raz oskarża Nowicką,potem ja przeprasza. Nie....J.Palikot,to nie jest odpowiedzialny polityk. Z nieodpowiedzialnymi politykami nie zawiązuje się współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 17.11.13, 12:33 gtxl napisał: > > Idiotyczny i nieprzewidywalny jest J.Palikot. Nigdy nie wiadomo co mu się zalęg > nie w tej główce. Raz oskarża Nowicką,potem ja przeprasza. > Nie....J.Palikot,to nie jest odpowiedzialny polityk. > Z nieodpowiedzialnymi politykami nie zawiązuje się współpracy. Choć mi bliżej do lewicy to nie trawię SLD ,od kiedy to Blida postanowiła jak leci na bruk ludzi wywalać .Jaka partia lewicowa na to pozwala?? . Wstyd ze dopiero AWS(kleru pies) to zmienił i dziś samotnych matek z dziećmi nikt nie moze zgodnie z prawem wywalać na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 12:52 Choć mi bliżej do lewicy to nie trawię SLD ,od kiedy to Blida postanowiła jak leci na bruk ludzi wywalać Też czułem się zażenowany tą ustawą,że wyszła właśnie z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to się nie uda 17.11.13, 13:24 SLD w większości partia działaczy - nie mówię o elektoracie! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 17.11.13, 17:42 gtxl napisał: > > Choć mi bliżej do lewicy to nie trawię SLD ,od kiedy to Blida postanowiła jak l > eci na bruk ludzi wywalać > > Też czułem się zażenowany tą ustawą,że wyszła właśnie z SLD. Mi tak zostało do dziś ,do tego doszły rządy tego cipy Olejniczaka .Potem żałosnego krętacza Napieralskiego.No a teraz zwrot na kogoś kto zniszczył tę partie ,Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 17:48 > Mi tak zostało do dziś ,do tego doszły rządy tego cipy Olejniczaka .Potem żałos > nego krętacza Napieralskiego.No a teraz zwrot na kogoś kto zniszczył tę partie > ,Millera. Co do tych dwóch paziów Wielkiego Ola to słuszna ocena. Podobnie myślę o Borowskim i Cimoszewiczu,rozpie...czach lewicy. Oczywiście pod auspicjami filipińczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 17.11.13, 17:52 gtxl napisał: > Co do tych dwóch paziów Wielkiego Ola to słuszna ocena. > Podobnie myślę o Borowskim i Cimoszewiczu,rozpie...czach lewicy. > Oczywiście pod auspicjami filipińczyka. Filipińczyk wysrał się na Palikota ,bo mu zamarzyła się wielka światowa polityka. Myślę ze nie było by korzystnie dla tego pijaczyny zwąchiwać się z partią o radykalnych poglądach antyklerykalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 17.11.13, 12:30 gtxl napisał: > Taka koalicja jest możliwa,ale wg. mojej oceny bez Palikota. > Tylko jest pytanie czy bez Palikota będzie istniał TR. > > Ja sam żałuję,że nie dojdzie do takiej współpracy,bo to osłabia siły antypopisowe, ale dlaczego ma powstać skoro Palikot obiecał zniszczyć SLD. No a Miller w odpowiedzi na zbity pysk z partii wy jebał Grubasa Kalisza. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 12:54 No a Miller w odpowiedzi na zbity pysk z partii wy jebał Grubasa Kalisza. Nie żartuj, Rysio chciał być wyjebany, zrobił w tej sprawie absolutnie wszystko co można było zrobić. Zresztą, to nie Miller decydował o usunięciu Kalisza z partii,tylko Sąd partyjny. Moim zdaniem słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 17.11.13, 17:44 gtxl napisał: > Nie żartuj, Rysio chciał być wyjebany, zrobił w tej sprawie absolutnie wszystko > co można było zrobić. > Zresztą, to nie Miller decydował o usunięciu Kalisza z partii,tylko Sąd partyjny. > Moim zdaniem słusznie. No i to mnie jeszcze gorzej wku...ło z tym sądem bo wywalał stała felietonistka Faktów i Mitów , Senyszyn !! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 17:51 No i to mnie jeszcze gorzej wku...ło z tym sądem bo wywalał stała felietonistka Faktów i Mitów , Senyszyn !! Zastanów się na spokojnie,Rysio sam tego chciał. Poczuł wiatr we włosach i wydawało mu się, że wszyscy będą wyć za nim z rozpaczy,podobnie jak i ten głupek sługus Wielkiego Ola- Siwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 17.11.13, 17:55 gtxl napisał: > Zastanów się na spokojnie,Rysio sam tego chciał. Poczuł wiatr we włosach i wyda > wało mu się, że wszyscy będą wyć za nim z rozpaczy,podobnie jak i ten głupek sł > ugus Wielkiego Ola- Siwiec. Na spokojnie wiem jedno, tu działa nic innego a ambicja Millera silnego wodza posłusznych mu pachołków. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 17:57 Na spokojnie wiem jedno, tu działa nic innego a ambicja Millera silnego wodza posłusznych mu pachołków. Wszystkie partie są wodzowskie, Tusk,Kaczor,Miller,Palikot,Pawlak obecnie Piechociński. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 17.11.13, 18:02 gtxl napisał: > Na spokojnie wiem jedno, tu działa nic innego a ambicja Millera silnego wodza p > osłusznych mu pachołków. > > Wszystkie partie są wodzowskie, Tusk,Kaczor,Miller,Palikot,Pawlak obecnie Piechociński. Jednak pomiędzy Palikotem a Millerem zgody nie będzie bo tu wojują o jeden praktycznie elektorat ,a Miller nie zapomni utraty z własnej winy sporego elektoratu antyklerykalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 17.11.13, 12:23 gtxl napisał: > Kto obiecał zniszczyć SLD jak nie Palikot? > Kto nazywał mordercą,który ma krew na rekach Millera, jak nie ten sam pajac Palikot. No a kto mu kazał do Iraku wojsko posyłać ?? ONZ nie dało na to mandatu, lizał tak dupę Amerykanów !! > Z tym pajacem szukać porozumienia? a kto wie co za chwile zrobi Palikot. > On jest nieobliczany. Ja na razie to nie Palikot z partii o 42 % poparciu społecznym zrobił coś co ledwo do sejmu weszło.Poczekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: to się nie uda 18.11.13, 08:40 1zzarda napisał(a): > To jak wytłumaczysz wrogość SLD do TR? Gdyby w TR byli post-PZPR-owcy, to byłby > love? Większość działaczy Tfujim Ruchu to b. PZPRowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 18.11.13, 10:15 1all.correct napisała: > 1zzarda napisał(a): > > > To jak wytłumaczysz wrogość SLD do TR? Gdyby w TR byli post-PZPR-owcy, to > byłby > > love? > Większość działaczy Tfujim Ruchu to b. PZPRowcy. Kłamiesz .Większość z nich ledwo PRL pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: to się nie uda 17.11.13, 09:08 1zzarda napisał(a): > Jeszcze jedna sprawa, która źle wróży porozumieniu Palikot - Miller - to to, że > część działaczy PZPR jest w SLD ale inna część jest w PIS. Stad taka miłość Pl > astykowego do Najlepszego! W PO nie ma ? W TR nie ma ? Aleś Ty trollujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to się nie uda 17.11.13, 10:47 Najwięcej i to prominentnych jest w PIS - jak choćby pan poseł Janusz Wojciechowski, sądzie sądy wojewódzkiego i to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: to się nie uda 17.11.13, 14:49 1zzarda napisał(a): > Najwięcej i to prominentnych jest w PIS - jak choćby pan poseł Janusz Wojciecho > wski, sądzie sądy wojewódzkiego i to kiedy? Pokaż to wyliczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to się nie uda 17.11.13, 16:24 jedyniesluszne.blox.pl/2007/09/Czlonkowie-PZPR-w-szeregach-PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 17.11.13, 13:37 wiosnaludzikow napisał: > 1zzarda napisał(a): > > > Jeszcze jedna sprawa, która źle wróży porozumieniu Palikot - Miller - to > to, że > > część działaczy PZPR jest w SLD ale inna część jest w PIS. Stad taka mił > ość Pl > > astykowego do Najlepszego! > W PO nie ma ? W TR nie ma ? > Aleś Ty trollujesz :) Pisze to,co znajdzie w salonie 24 szczególnie lubi posługiwać się "mondrościom" Józefa Monety. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: to się nie uda 16.11.13, 18:40 > Dlaczego ma odpuszczać temu Palikotowi? > Przecież to polityczny błazen. No właśnie. Tak samo twierdzi ZBYSIo, dlaczego Kaczor ma odpuszczać np. Komorowskiemu ...bo przecież to polityczny błazen, zdaniem ZBYSIA. Właśnie to pisałem. Miller jest mściwy jak Kaczyński. Jak widać ich apolegoci ...też podobni. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 16.11.13, 18:47 Miller jest mściwy jak Kaczyński. Jak widać ich apolegoci ...też podobni. To twoja ocena mściwości.Co ma moja ocena wspólnego z mściwością? Miller jest pragmatykiem i dlatego nie dziwię,że nie chce współpracy z facetem,który publicznie głosił,że zniszczy SLD. Dlatego nie trawie Palikota,który nie jest żadnym lewicowcem. Tak przy okazji zapytam się? Kaczyński mściwy,Miller mściwy a Tusk jest litościwy i wyrozumiały? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 16.11.13, 20:49 gtxl napisał: > Miller jest mściwy jak Kaczyński. > Jak widać ich apolegoci ...też podobni. > > To twoja ocena mściwości.Co ma moja ocena wspólnego z mściwością? > Miller jest pragmatykiem i dlatego nie dziwię,że nie chce współpracy z facetem, > który publicznie głosił,że zniszczy SLD. > Dlatego nie trawie Palikota,który nie jest żadnym lewicowcem. > > > Tak przy okazji zapytam się? Kaczyński mściwy,Miller mściwy a Tusk jest litości > wy i wyrozumiały? Miller to złamas nr w tym kraju ,nawet większy od Krzaklewskiego.Gdyby nie jego romans z Heniem z Gdańska spora grupa wyborców SLD by nie odwróciła się od niego.O zapraszaniu do Brukseli, biskupów słowem nawet jednym nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 16.11.13, 20:58 Miller to złamas nr w tym kraju ,nawet większy od Krzaklewskiego.Gdyby nie jego romans z Heniem z Gdańska spora grupa wyborców SLD by nie odwróciła się od niego.O zapraszaniu do Brukseli, biskupów słowem nawet jednym nie wspomnę. Chcesz porozmawiać na temat współpracy Palikota z Ozonem? czy o Palikocie,który jeszcze w sejmie poprzedniej kadencji składał ślubowanie poselskie kończąc słowami "tak mi dopomóż bóg"? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: to się nie uda 16.11.13, 21:08 "Nie przeszkadzają mi krzyże w szkołach czy innych miejscach publicznych. Krzyż jest w takim samym stopniu w Polsce symbolem religijnym, co narodowym. Jeśli komuś przeszkadza symbol religijny niech odczytuje to w sposób narodowy właśnie. Kościół w Polsce był zawsze bowiem po stronie ludu i po stronie polskości. Dlatego - inaczej niż w Hiszpanii - nie można bezmyślnie walczyć z krzyżem. Są jednak sytuacje gdzie zdecydowana większość jest innego zdania i w tych miejscach powinno dojść do zmiany. Krzyż nie powinien "Nie przeszkadzają mi krzyże w szkołach czy innych miejscach publicznych. Krzyż jest w takim samym stopniu w Polsce symbolem religijnym, co narodowym. Jeśli komuś przeszkadza symbol religijny niech odczytuje to w sposób narodowy właśnie. Kościół w Polsce był zawsze bowiem po stronie ludu i po stronie polskości. Dlatego - inaczej niż w Hiszpanii - nie można bezmyślnie walczyć z krzyżem. Są jednak sytuacje gdzie zdecydowana większość jest innego zdania i w tych miejscach powinno dojść do zmiany. Krzyż nie powinien dzielić Polaków" Janusz Palikot na swoim blogu, 6 grudnia 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: to się nie uda 16.11.13, 21:16 remez2 napisał: Janusz Palikot na swoim blogu, 6 grudnia 2009 [/i] Dzięki za pomoc. Cały "antyklerykał"Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 16.11.13, 22:32 gtxl napisał: > remez2 napisał: > Janusz Palikot na swoim blogu, 6 grudnia 2009 [/i] > > > Dzięki za pomoc. > Cały "antyklerykał"Palikot. Jednak to go rożni od Millera ,który nigdy się na tak ostrą krytykę kleru jak dziś to robi Palikot nie zdobył !!Miller nadal jak te pokorne ciele z dwóch pał chce ssać . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 16.11.13, 22:30 remez2 napisał: > Janusz Palikot na swoim blogu, 6 grudnia 2009 [/i] Tylko krowa nie zmienia ....No ale między innymi dlatego nie glosowałem na Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: to się nie uda 16.11.13, 22:27 gtxl napisał: > Miller to złamas nr w tym kraju ,nawet większy od Krzaklewskiego.Gdyby nie jego > romans z Heniem z Gdańska spora grupa wyborców SLD by nie odwróciła się od nie > go.O zapraszaniu do Brukseli, biskupów słowem nawet jednym nie wspomnę. > > Chcesz porozmawiać na temat współpracy Palikota z Ozonem? czy o Palikocie,który > jeszcze w sejmie poprzedniej kadencji składał ślubowanie poselskie kończąc sło > wami "tak mi dopomóż bóg"? forum.gazeta.pl/forum/w,721,125231000,135089069,Re_RPP_organizuje_tydzien_apostazji.html?wv.x=2 Autor: kolter-xl 14.04.12, 15:11 Nie ufam mu , nigdy nie zagłosowałbym na Palikota gdyby był w moim okręgu wyborczym . Wydaje mi się ze on po prostu cwanie zajął pewną dziurę jakiej nie wypełniło spolegliwe wobec kleru SLD. Facet ma kasę zbadał rynek i wlazł tam gdzie była szansa zabłyszczeć. Przeszło mi po tym jak Nowicką chciał wygnać Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: to się nie uda 16.11.13, 22:21 Nie takie cuda się w polskiej polityce działy. Kto by pomyślał, że Lepper będzie ministrem ? Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Z Tfuja przejdą do SLD. 16.11.13, 18:51 Oprócz uciekinierów w rodzaju Siwca i Rzońcy. Tym zostanie Solidarna Polska ... . Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 16.11.13, 20:40 1zzarda napisał(a): > to prawicowe towarzycho od władzy. Razem może się udać - osobno przegracie obaj > i dalej będzie to samo, tylko z pomnikami? Ten solidaruch i błazen ? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 13:30 Palikot z Millerem: wiódł ślepy kulawego. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 13:35 Wolisz Jarosława? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 13:40 1zzarda napisał(a): > Wolisz Jarosława? Widzisz zzadra,takie pytania stawiają cię w roli "pożytecznego idioty". Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 13:49 Myślisz? Więc przemyśl i to: lewica stoi u progu możliwego sukcesu ( wygrania wyborów ) i przez jakiś konflikt dwóch kogutów ( nieistotny z punktu widzenia całości lewicy) ma to zostać zmarnowane? Musisz wziąć pod uwagę, że są wyborcy Palikota i są wyborcy Millera - pokazywanie palce jednej z grup to w obecnej sytuacji głupota, której ceną będzie katastrofa! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 13:52 tiny.pl/q77jp Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 13:57 Myśląc o lewicy chyba nie myślisz o partii Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 17.11.13, 14:46 gtxl napisał: > Myśląc o lewicy chyba nie myślisz o partii Palikota. Ja nie myślę o qtasach. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 17.11.13, 16:28 Dla Was może nie, ale są wyborcy innego zdania! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 17.11.13, 17:31 1zzarda napisał(a): > Dla Was może nie, ale są wyborcy innego zdania! Wyborcy to ty? A my, to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 17.11.13, 17:53 1all.correct napisała: > gtxl napisał: > > > Myśląc o lewicy chyba nie myślisz o partii Palikota. > Ja nie myślę o qtasach. Myślisz ,aż za bardzo ich brak w sobie rekompensujesz pobytem na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 16:28 > Myśląc o lewicy chyba nie myślisz o partii Palikota. ani Millera Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 17:49 gtxl napisał: > Myśląc o lewicy chyba nie myślisz o partii Palikota. Jedyna lewicą jest u nas w kraju PIS i tak zostanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 17:46 man_sapiens napisał: > Palikot z Millerem: wiódł ślepy kulawego. Ślepy w kolejnych wyborach na pewno tych 10% nie straci. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 14:51 I Miller, i Palikot już przegrali, chociaż z różnych powodów... Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 17.11.13, 14:55 kzet69 napisał: > I Miller, i Palikot już przegrali, chociaż z różnych powodów... Spróbuj teraz trzepać kasiorę u Jarka Zawszedziewicy. On lubi takich pobożnych jak ty. Nie dziękuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 17.11.13, 18:00 I D I O T A ps. to jest napisane z DUUUŻYM uczuciem :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 17.11.13, 18:07 kzet69 napisał: > I D I O T A > > ps. to jest napisane z DUUUŻYM uczuciem :D Pani w jakiej sprawie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 17.11.13, 17:57 kzet69 napisał: > I Miller, i Palikot już przegrali, chociaż z różnych powodów... Nie wróci to co przedtem ,ale jeszcze na rece będą władzy patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 17.11.13, 18:18 Niedawno Palikot publicznie zapowiadał, że wykończy SLD i to jest jego podstawowe zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 18.11.13, 06:49 Może wg Ciebie? Wykończyć partię w PL mogą tylko wyborcy! Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 18.11.13, 08:45 1zzarda napisał(a): > Może wg Ciebie? Wykończyć partię w PL mogą tylko wyborcy! To powiedział Błazen Januszek nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to kolejny kaprys błazna. 18.11.13, 10:13 1all.correct napisała: > Niedawno Palikot publicznie zapowiadał, że wykończy SLD i to jest jego podstawowe zadanie. Powiedział to ze 2 lata emu a ja jestem za ,SLD powinno znikną cze sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 08:45 "Twój ch....", przepraszam "Twój ruch" to koniunkturalistów. Jutro mogą być prawicą, jak się im się to tylko opłaci. M. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 09:01 mariner4 napisał: > "Twój ch....", przepraszam "Twój ruch" to koniunkturalistów. Jutro mogą być pra > wicą, jak się im się to tylko opłaci. > M. Masz 100 % racji. Teraz są spanikowani bo wszystko wskazuje na to, że w kolejnym rozdaniu nie załapią się na krzywy ryj do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 09:16 Co wg Ciebie "krzywy ryj"? Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 10:11 1zzarda napisał(a): > Co wg Ciebie "krzywy ryj"? To włażenie po czyimś karku lub za czyjeś pieniądze. Np. LiD powstał dzięki kasie i strukturom SLD. Dotyczy to także wyciągania posłów z jednej partii do drugiej za obietnicę hojnego "zadośćuczynienia" np. Arłukowicz. Czy już zaspokoiłem Twoją ciekawość ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 10:23 1all.correct napisała: > 1zzarda napisał(a): > > > Co wg Ciebie "krzywy ryj"? > To włażenie po czyimś karku lub za czyjeś pieniądze. Np. LiD powstał dzięki kas > ie i strukturom SLD. Dotyczy to także wyciągania posłów z jednej partii do drug > iej za obietnicę hojnego "zadośćuczynienia" np. Arłukowicz. Czy już zaspokoiłem > Twoją ciekawość ? Bzdur na poziomie piaskownicy nagadałaś, teraz odnieś się do tej wypowiedzi ; Masz 100 % racji. Teraz są spanikowani bo wszystko wskazuje na to, że w kolejnym rozdaniu nie załapią się na krzywy ryj do Sejmu. Jak rozumiem partia ktora dostaje 10% przy warunkowych %% to na krzywy ryj ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 15:06 Czyli pis na krzywy ryj za ruską kasę ( tą za gas Jasińskiego)? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 10:19 1all.correct napisała: > Masz 100 % racji. Teraz są spanikowani bo wszystko wskazuje na to, że w kolejny > m rozdaniu nie załapią się na krzywy ryj do Sejmu. Masz naiwną nadzieje ze zagłosują wyborcy Palikota na PIS:)) Jelenie; Palikot na 2 tygodnie przed wyborami miał 2 % w sondażach. Realnie dostał 10% .Macie złudną nadzieję ze co którzy zawiedli się na komuchu Millerze znowu dążą mu swój głos :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 10:16 Bogu dzięki ze to nie lewica ,komuszki won do Moskwy Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 18.11.13, 11:16 kolter ! nie ćpaj albo zmień zioło, bidulku na intelektualnym poziomie posła Wiplera. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 18.11.13, 20:18 1all.correct napisała: > kolter ! nie ćpaj albo zmień zioło, bidulku na intelektualnym poziomie posła Wiplera. Już ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 12:26 kolter-xl napisał: > Bogu dzięki ze to nie lewica ,komuszki won do Moskwy Piszesz tak, jak te prawicowe doopki. Jestem lewicowcem a w PZPR nie byłem. Potępiam zresztą okres tzw. komunizmu w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 13:31 gtxl napisał: > kolter-xl napisał: > > > Bogu dzięki ze to nie lewica ,komuszki won do Moskwy > > > Piszesz tak, jak te prawicowe doopki. > Jestem lewicowcem a w PZPR nie byłem. > Potępiam zresztą okres tzw. komunizmu w całości. > > A gdzie Ty widziałeś komunizm w Polsce poza latami 1948 - 56 ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 20:26 1all.correct napisała: > A gdzie Ty widziałeś komunizm w Polsce poza latami 1948 - 56 ? Komuny jako takiej nie było.Jednak ostro próbowali zanim Bierut zdechł w Moskwie . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: A jaka to z Palikota lewica? 18.11.13, 20:22 gtxl napisał: > Piszesz tak, jak te prawicowe doopki. No a ta hołota won do watkanu :)) > Jestem lewicowcem a w PZPR nie byłem. Ja nie miałem tego wątpliwego zaszczytu. > Potępiam zresztą okres tzw. komunizmu w całości. No a ja chwalę Gierka ,jest dla mnie wizjonerem,nieszczęśliwie uwięzionym w chorym systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Niestety :( 18.11.13, 12:14 forum.gazeta.pl/forum/w,28,148100811,148100811,Rozenek_nie_lubi_Ordynackiej_.html Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 18.11.13, 17:19 wiosnaludzikow napisał: > forum.gazeta.pl/forum/w,28,148100811,148100811,Rozenek_nie_lubi_Ordynackiej_.html Ordynacka już nie ma takiej siły przebicia ... . Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 19.11.13, 12:02 1zzarda napisał(a): > Może nie! Niestety tak. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 19.11.13, 18:00 Masz sondażyk i co nie mam racji, że osobno przeżynają? Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 19.11.13, 19:40 1zzarda napisał(a): > Masz sondażyk i co nie mam racji, że osobno przeżynają? Przepraszam najuprzejmiej, ale to przeżyna ? Tfuj Ruch na granicy 5 % czy SLD z 12 % ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 19.11.13, 22:16 1all.correct napisała: > 1zzarda napisał(a): > > > Masz sondażyk i co nie mam racji, że osobno przeżynają? > Przepraszam najuprzejmiej, ale to przeżyna ? Tfuj Ruch na granicy 5 % czy SLD z > 12 % ? Nie pij tyle :) to jest artykuł z sierpnia 2011 roku czyli przed wyborami do parlamentu "W sierpniu 36 proc. respondentów deklarujących, że na pewno weźmie udział w wyborach, chce głosować na PO; na PiS jest gotowych oddać swój głos 20 proc.; SLD popiera 8 proc., a PSL z 4-procentowym poparciem znalazło się poniżej progu wyborczego - wynika z sondażu CBOS.(..) Zmalała również grupa ankietowanych, chcących oddać głos na SLD - o 1 punkt procentowy. PSL dokładnie tak samo jak w lipcu znalazło się poniżej progu wyborczego z wynikiem 4 proc. Pozostałe ugrupowania zyskały już tylko nieznaczne poparcie. Jednocześnie, jak zauważa CBOS, na zmianie wyborczego szyldu zyskało ugrupowanie Nowa Prawica Janusza Korwina-Mikke. Nazwisko lidera przyciągnęło w sierpniu do tego komitetu wyborczego 2 proc. głosujących (w lipcu było ich poniżej 1 proc.). W sierpniu 1-procentowe poparcie zanotowały: Samoobrona, Partia Kobiet oraz Ruch Poparcia Janusza Palikota. Pozostałe ugrupowania uwzględnione w sondażu CBOS zyskały poparcie poniżej jednego procenta. Są to: Polska Jest Najważniejsza, Socjaldemokracja Polska, Prawica Rzeczypospolitej, Krajowa Partia Emerytów i Rencistów, Liga Polskich Rodzin, Partia Demokratyczna – demokraci.pl, Polska Partia Pracy, Stronnictwo Demokratyczne oraz Unia Pracy." Jak widać Palikot nie wszedłby do sejmu a wszedł z 10 % poparciem. komuniści ci z SLD weszli z 8% wiec nie dziel skóry na niedźwiedziu Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 00:12 Kolejny który widzi komunistów. Może Ty bierz coś na omamy albo zapisz się gdzieś, do jakiejś Straży Narodowej czy inszego ORMO ? Jak tam u Ciebie z OB ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 16:29 1all.correct napisała: > Kolejny który widzi komunistów. Może Ty bierz coś na omamy albo zapisz się gdzi > eś, do jakiejś Straży Narodowej czy inszego ORMO ? Jak tam u Ciebie z OB ? Krwawi ci twoje komsomolskie serce , kiedy pisze ci o tobie prawdę komuszku :))) Dziwnym trafem zapominasz przy okazji obrażona na cały świat skomentować to ze Palikot na 6 tygodni przed wyborami roku 2011 miał 1 słownie jeden procent poparcia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 17:56 kolter-xl napisał: Możesz podniecać się Palikotem, ale wierz mi,że on jest tak lewicowy jak ja klerykalny. Nie wiem dlaczego ciągle używasz słowa komuchu,komuszku? Sprawia Ci to frajdę? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 21:12 gtxl napisał: > kolter-xl napisał: > > Możesz podniecać się Palikotem, ale wierz mi,że on jest tak lewicowy jak ja klerykalny. Jednak dziś nie ma w kraju nikogo kto tak radykalnie mówi o podłości kleru. > Nie wiem dlaczego ciągle używasz słowa komuchu,komuszku? > Sprawia Ci to frajdę? Nie, ale kto dziś stoi za SLD to komuch, wybór starego aparatczyka na szefa partii .Aparatczyka który rozp ierdolił Polską lewicę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 21:18 Nie, ale kto dziś stoi za SLD to komuch, wybór starego aparatczyka na szefa partii .Aparatczyka który rozp ierdolił Polską lewicę !!! Ja stoję za SLD i nie byłem nigdy komuchem. Moja teściowa nie mogła się nadziwić, do kościoła nie chodzisz,do partii nie należysz...co z ciebie za człowiek. Miller jest starym aparatczykiem ale jest kompetentnym i pragmatycznym politykiem. Ani Tusk ani Kaczyński ani Palikot nie sięgają mu do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 21:31 gtxl napisał: > Ja stoję za SLD i nie byłem nigdy komuchem. No ale twój szef partii nim jest. Wasz wybór. > Moja teściowa nie mogła się nadziwić, do kościoła nie chodzisz,do partii nie na > leżysz...co z ciebie za człowiek. > Miller jest starym aparatczykiem ale jest kompetentnym i pragmatycznym politykiem. > Ani Tusk ani Kaczyński ani Palikot nie sięgają mu do pięt. Fakt;żadnemu z nich jak do tej pory nie udało się zgnoić tak skutecznie jak Miller ,lewicy 2001 rok Sojusz Lewicy Demokratycznej – Unia Pracy 41,04% 2005 rok Sojusz Lewicy Demokratyczne 11,31% –29,73% Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 17:57 Ale sobie pięknie rozmawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 18:09 1zzarda napisał(a): > Ale sobie pięknie rozmawiacie? Rozmawiamy...po co ten pytajnik na końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 18:28 Rozpatruj sobie ten? z pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 18:43 1zzarda napisał(a): > Rozpatruj sobie ten? z pięknie! Pamiętasz co powiedziała pani minister Fedak -Sawickiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 18:51 Brak Ci wyobraźni! Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 19:01 Do kolter-xl ! Szkoda, że sprowadzasz dyskurs do dolnych poziomów rynsztoka. Ja do Ciebie personalnie nic nie mam, a więc nie rozumiem dlaczego Ty za wszelką cenę usiłujesz mnie obrazić. Wybaczam Ci bo zakres mojej tolerancji obejmuje również gnidy. Nie dziękuj i nie przepraszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 20.11.13, 21:22 1all.correct napisała: > Do kolter-xl ! Szkoda, że sprowadzasz dyskurs do dolnych poziomów rynsztoka. J > a do Ciebie personalnie nic nie mam, a więc nie rozumiem dlaczego Ty za wszelką > cenę usiłujesz mnie obrazić. Wybaczam Ci bo zakres mojej tolerancji obejmuje r > ównież gnidy. Nie dziękuj i nie przepraszaj. Nie pieprz dziewico orleańską obrażasz mnie nieustanie , popatrz na tytuł postu pod którym ja teraz tobie odpisuje, tak mnie określiłaś " TFUJ RUCH zaćpana hołota " to sieje wiatr ten zbiera burzę !! Więc nie miej żalu skoro uderzasz w jaja i nie chcesz polizać bolących miejsc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 21.11.13, 15:34 kolter-xl napisał: > Nie pieprz dziewico orleańską Znowu Cię żona zdradza ? Ale przecież tym razem to nie ten byczek z młodzieżówki SLD tylko stary (w sensie wprawy) jebaka z ONR. Masz swoje lata i w "tych" sprawach nigdy orłem nie byłeś ... . Raczej takim Jarkiem Zawszedziewcą ... . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . 21.11.13, 15:54 1all.correct napisała: > kolter-xl napisał: > > > Nie pieprz dziewico orleańską > > Znowu Cię żona zdradza ? Tak z twoim facetem , ponoć dupa z niego a nie jebaka .Te jego aż 5 cm jak widać i u ciebie powodują frustracje. Ale przecież tym razem to nie ten byczek z młodzieżówk > i SLD tylko stary (w sensie wprawy) jebaka z ONR. Masz swoje lata i w "tych" s > prawach nigdy orłem nie byłeś ... . Raczej takim Jarkiem Zawszedziewcą ... . Jesteś i byłaś jak widać prymitywnym gnomem . Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 21.11.13, 21:41 kolter-xl napisał: > przepraszam ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 21.11.13, 22:14 1all.correct napisała: > kolter-xl napisał: > > > przepraszam > > ? Nie ja pisałem to przepraszam , i nie ja mam zamiar za cokolwiek przepraszać Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 22.11.13, 15:50 kolter-xl napisał: > 1all.correct napisała: > > > kolter-xl napisał: > > > > > przepraszam > > > > ? > > Nie ja pisałem Dobrze, już dobrze. Nie przepraszaj tylko wyp...alaj w podskokach zboczku. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 22.11.13, 16:06 A fuj! Zachowujecie się jak Prawdziwi pod krzyżem! Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 22.11.13, 19:24 1zzarda napisał(a): > A fuj! Zachowujecie się jak Prawdziwi pod krzyżem! Bo tylko pod krzyżem pod tym znakiem może Polka z Polakiem ... . Ale także Polak z Polakiem, obaj z Tfuja. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 16:14 1all.correct napisała: > 1zzarda napisał(a): > > > A fuj! Zachowujecie się jak Prawdziwi pod krzyżem! > Bo tylko pod krzyżem pod tym znakiem może Polka z Polakiem ... . Ale także Pola > k z Polakiem, obaj z Tfuja. Przypomina,m ci prymitywna babo ze to twoje debilowate uwagi do tego prowadzą Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 16:24 Przypomina,m ci prymitywna babo ze to twoje debilowate uwagi do tego prowadzą To nie jest baba,to jest lech.niedzielski po zmianie nicka. Trochę szalony,ale nie znosi solidaruchów,prawiczków i kościelnych. Niepotrzebnie się kłócicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 16:50 gtxl napisał: > > Przypomina,m ci prymitywna babo ze to twoje debilowate uwagi do tego prowadzą > > To nie jest baba,to jest lech.niedzielski po zmianie nicka. > Trochę szalony,ale nie znosi solidaruchów,prawiczków i kościelnych. > Niepotrzebnie się kłócicie. Facet informuję ciebie i twojego szefa z Łodzi ze nigdy nie miałem takiego nicku. My sie nie kłócimy ,ale nich ściera zamknie ryj i w wulgarny sposób nie obraza Palikota ,tylko dlatego ze jej kochaś Miller go nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 16:56 Facet informuję ciebie i twojego szefa z Łodzi ze nigdy nie miałem takiego nicku. Facet.. jesteś pieniaczem. Cofnę moje słowa jak udowodnisz mi,że zarzucałem tobie jakiś inny nick. Jeżeli chodzi o Millera,to nie jest moim szefem,zapytaj o to swojego szefa Palikota on to potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 17:05 gtxl napisał: > Facet informuję ciebie i twojego szefa z Łodzi ze nigdy nie miałem takiego nick > u. > > Facet.. jesteś pieniaczem. Mylisz się ,zdrowo reaguję na durnych ludzi po prostu . > Cofnę moje słowa jak udowodnisz mi,że zarzucałem tobie jakiś inny nick. Nie kręć juz mnie tak nazwałeś ostatnio.Niby po co zestawiasz mnie z tym kimś ?? bo mamy podobne poglądy ? > Jeżeli chodzi o Millera,to nie jest moim szefem,zapytaj o to swojego szefa Palikota on to potwierdzi. Ty jesteś wyborcą Millera , ja jeszcze na Palikota głosu nie oddawałem !! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 17:13 Mylisz się ,zdrowo reaguję na durnych ludzi po prostu . Tyle tylko,że sam jesteś durny i pieniacz. > Nie kręć juz mnie tak nazwałeś ostatnio.Niby po co zestawiasz mnie z tym kimś ? > ? bo mamy podobne poglądy ? Posłuchaj krętaczu i pieniaczu, powtarzam ci jeszcze raz,że pisząc o lechu.niedzielskim pisałem o facecie,który ma nicka - 1all.correct. A teraz odp... się. Posługując się retoryka 1all.correct...nie przepraszaj. Zrobiłeś z siebie wała i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 17:19 gtxl napisał: > Mylisz się ,zdrowo reaguję na durnych ludzi po prostu . > > Tyle tylko,że sam jesteś durny i pieniacz. Zasadniczo nie chciałem się z tobą spierać ale skoro chcesz to ch... ci w dupę komuszy wypierdku > > Posłuchaj krętaczu i pieniaczu, powtarzam ci jeszcze raz,że pisząc o lechu.nied > zielskim pisałem o facecie,który ma nicka - 1all.correct. > > A teraz odp... się. Posługując się retoryka 1all.correct...nie przepraszaj. > Zrobiłeś z siebie wała i tyle. > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 17:23 Zasadniczo nie chciałem się z tobą spierać ale skoro chcesz to ch... ci w dupę komuszy wypierdku Czyli lech niedzielski- 1all.correct miał rację,że jesteś mniej niż zero. Zasadniczo to nie chcesz się spierać....właśnie dlatego wyznawców naćpanej hołoty nie szanuję po tym co tu zaprezentowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 17:32 gtxl napisał: > Zasadniczo nie chciałem się z tobą spierać ale skoro chcesz to ch... ci w dupę > komuszy wypierdku > > > Czyli lech niedzielski- 1all.correct miał rację,że jesteś mniej niż zero. > Zasadniczo to nie chcesz się spierać....właśnie dlatego wyznawców naćpanej hoło > ty nie szanuję po tym co tu zaprezentowałeś. Pierdol się wnuku UBeka Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 17:34 kolter-xl napisał: Pierdol się wnuku UBeka naćpana hołota nie jest mnie w stanie obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 17:40 gtxl napisał: > kolter-xl napisał: > > Pierdol się wnuku UBeka > > > naćpana hołota nie jest mnie w stanie obrazić. Prawda nie powinna obrażać , prawda wnuku UBeka ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 17:46 Prawda nie powinna obrażać , prawda wnuku UBeka ? Jako ateista od co najmniej 40 lat,czuję tylko zażenowanie,że taki idiota jak ty jest również ateistą. Ty się powinnes leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 17:55 gtxl napisał: > > Prawda nie powinna obrażać , prawda wnuku UBeka ? > > Jako ateista od co najmniej 40 lat,czuję tylko zażenowanie,że taki idiota jak ty jest również ateistą. > Ty się powinnes leczyć. Ja leczyć ? nie ja przed pomnikiem Stalina składam kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Sorry gtxl 23.11.13, 17:08 napisał: > > Przypomina,m ci prymitywna babo ze to twoje debilowate uwagi do tego prowadzą > > To nie jest baba,to jest lech.niedzielski po zmianie nicka. > Trochę szalony,ale nie znosi solidaruchów,prawiczków i kościelnych. > Niepotrzebnie się kłócicie. Tak to jest kiedy jednym okiem patrzę na ekran TV skoki oglądając a drugim patrząc na monitor komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: TFUJ RUCH to zaćpana hołota ... . O ! 23.11.13, 16:13 1all.correct napisała: > Dobrze, już dobrze. Nie przepraszaj tylko wyp...alaj w podskokach zboczku. Mogę jak chcesz nasikać na ciebie,za co miałbym trollicę przepraszać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Do Palikota i Millera:urazy w kieszeń i wywal 23.11.13, 16:37 I co to ma być? Żart? Odpowiedz Link Zgłoś