Dodaj do ulubionych

*po tym artykule zostałem autentycznym antysemitą*

IP: 62.233.188.* 12.08.04, 00:24

najbardziej kurevski antypolski paszkwil jaki dotychczas czytałem
'artykuł' ten jawnie wpisuje się w ideologię jida Michnika:

*jedyny znany polski literat to oczywiście ten pochodzenia żydowskiego Szulc
itd itd itd na tą modłę

serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2218288.html

Obserwuj wątek
    • Gość: marcin ten artykuł jest najbardziej oczywistym przykładem IP: 62.233.188.* 12.08.04, 00:34

akcji propagandowej którą pan Michnik prowadzi od lat i która w jego
      wyobrażeniu ma byc czymś w rodzaju popłuczyn po inżynierii narodowej pana
      Stalina

pan Michnik poprzez uparte powtarzanie antypolskich tresci i stereotypów
      (którymi ten artykuł jest wręcz zasrany) chce wpłynąć na polską świadomość

czytając takie artykuły jak ten naprawdę cieszę się że naród żydów polskich
      został zgładzony w 'polskich obozach zagłady' bo to byłaby tragedia gdybyśmy
      mieli kilka milionów takich lewicujących perfidnych kłamców jakim jest Michnik -
      co pokazuje ten artykuł

dla pełnego zrozumienia dodam że w 100% popieram naród sefardyjskich
      Izraelczyków w ich walce z imperium islamskim i po lekturze takich artykułów
      jak ww. nie dziwię się że małe garstki Żydów polskich przezywano tam w Izraelu
      mianem "mydła"
      • Gość: chala Re: ten artykuł jest najbardziej oczywistym przyk IP: *.rdu.bellsouth.net 12.08.04, 05:09
        Twojej paranoi, braku poczucia humoru, kompleksow nizszosci i niezdolnosci
        rozumienia tekstu czytanego. tys taki debilek kroty litery nauczyl sie czytac,
        nawet slowa, ale tresci nie nauczyl sie zrozumiec. Ale jako Polak, czujesz ze
        najlepszym wyjasnieniem twojej ciemnoty jest winienie Zydow. Tepak!!!
        • Gość: marcin ok IP: 62.233.188.* 12.08.04, 11:21
          pozdrawiam pana
          jak tam praca na obszczyźnie?

california?
          • Gość: wartburg o marcinku IP: *.pool.mediaWays.net 12.08.04, 11:39
            Dzięki marcinkowi oszołomkowi przeczytałem barczo dobry reportaż Artura
            Pałygi. Marcinek zły? Na co? Na prawdę? Siebie samego biedactwo w lusterku
            zobaczyło?
    • Gość: Salvadore Dali Re: *po tym artykule zostałem autentycznym antyse IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:35
      bo "wolno myślacy" to ty juz jestes
      a teraz idz sie pomodl do Wojtyly i idz na spacer...

a propos...Mickiewicz to prowincjonalny bełkot jest, tak jak i Słowacki ale to detal
      • Gość: marcin ja wol IP: 62.233.188.* 12.08.04, 22:25
        noblistów, Szymborskiej i Miłosza nikt widać nie zna, a popierdułkę Szulca
        który ledwo 2 słabuchne książki napisał wszyscy jako że on polskim obywatelem
        odpowiedniego pochodzenia był i Adam Michnik uznał za słuszne sprokurować takie
        akurat kłamstwo
        • Gość: wartburg marcinek IP: *.b.dial.de.ignite.net 13.08.04, 02:57
          Gość portalu: marcin napisał(a):

> noblistów, Szymborskiej i Miłosza nikt widać nie zna, a popierdułkę Szulca
          > który ledwo 2 słabuchne książki napisał wszyscy jako że on polskim obywatelem
          > odpowiedniego pochodzenia był i Adam Michnik uznał za słuszne sprokurować
          takie akurat kłamstwo

A marcinek książkę jaką kiedy do końca przeczytał? Zdarzyło się marcinkowi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka