Dodaj do ulubionych

Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodzem!

24.08.14, 18:12
W końcu geniusz strategii, co było widać w latach 2005 do 2007. Majsterstykiem strategii było zaś wyprodukowanie afery gruntowej w wyniku której obalił on rząd!
Co z tego, że swój....
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 24.08.14, 18:45
      1zzarda napisał:

> W końcu geniusz strategii, co było widać w latach 2005 do 2007. Majsterstykiem
      > strategii było zaś wyprodukowanie afery gruntowej w wyniku której obalił on rzą
      > d!
      > Co z tego, że swój....
      Zzarda, piszę to z życzliwością ale chyba schodzisz już na dno :(
      • 1zzarda Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 24.08.14, 19:06
        Co Cie tak razi? Prawda?
        • jane-panzram Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 25.08.14, 08:33
          Są trzy rodzaje prawdy...
      • zapijaczony_ryj Prawda zabolała? 25.08.14, 08:32
        wiosnaludzikow napisał:

> 1zzarda napisał:
        >
        > > W końcu geniusz strategii, co było widać w latach 2005 do 2007. Majsterst
        > ykiem
        > > strategii było zaś wyprodukowanie afery gruntowej w wyniku której obalił
        > on rzą
        > > d!
        > > Co z tego, że swój....
        > Zzarda, piszę to z życzliwością ale chyba schodzisz już na dno :(
        • jane-panzram Re: Prawda zabolała? 25.08.14, 08:34
          I jużes w swoim żywiole
          • zapijaczony_ryj Re: Prawda zabolała? 25.08.14, 08:36
            jane-panzram napisała:

> I jużes w swoim żywiole

Lubie prawdę i co w tym złego, ze nie znoszę fałszu i zakłamania.
            Dlatego śmiać mi się chce jak nijaki Hofman mówi, ze my rządziliśmy tylko dwa lata i nie ze swojej winy!!!
            A niby z czyjej, z Tuska ?
            • jane-panzram Re: Prawda zabolała? 25.08.14, 08:42
              Moja prawda jest mojsza niż twojsza
              A wiesz ze Kaczor jest tego samego wzrostu co Kwach?
              • zapijaczony_ryj Tak jak i tak samo jest hetero 25.08.14, 08:45
                jane-panzram napisała:

> Moja prawda jest mojsza niż twojsza
                > A wiesz ze Kaczor jest tego samego wzrostu co Kwach?
                >
                jasne, ze wiem:
                bi.gazeta.pl/im/9/4538/z4538859Q,Aleksander-Kwasniewski-i-Jaroslaw-Kaczynski.jpg
                • jane-panzram Re: Tak jak i tak samo jest hetero 25.08.14, 08:52
                  Dwa kurduple
                  A ja myślałam że on wyższy
                  • zapijaczony_ryj I jak z kimś takim dyskutować 25.08.14, 09:06
                    jane-panzram napisała:

> Dwa kurduple
                    > A ja myślałam że on wyższy
                    Kimś takim, który patrząc na zdjęcie nie widzi, ze KAczyński przy Kwaśniewskim to kurdupel?
                    szostkiewicz.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/debata_450.jpg
                    On jest nawet niższy od Kwaśniewskiej, a Kwaśniewska jest nizsza od męża.
                    Ale wy widzicie to co chcecie.
      • gtxl3 Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:11
        Zzarda, piszę to z życzliwością ale chyba schodzisz już na dno

Ja jestem ciekaw ile lat ma zzarda, oraz czy rozumie to, co pisze, czy już nie rozumie przed napisaniem.
    • don.kichote A wydawało się 24.08.14, 18:53
      ...że tylko "mariner" jest realnym zagrożeniem dla "ryja"!
      A tu proszę, taka niespodzianka...
      • zapijaczony_ryj Re: A wydawało się 25.08.14, 08:34
        don.kichote napisał:

> ...że tylko "mariner" jest realnym zagrożeniem dla "ryja"!
        > A tu proszę, taka niespodzianka...

Co ty PiS_dolisz, ja bardzo szanuję marinera i nawet często się z nim zgadzamy
        • jane-panzram Re: A wydawało się 25.08.14, 08:44
          Don.kichote to wie, zapijaczony
    • zapijaczony_ryj W końcu sam siebie obalił w połowie kadencjii 25.08.14, 08:31
      i to tak trwale jak nikt nigdy dotąd.
      To geniusz nad geniusze!!!
      I chwała mu za to obalenie, tylko o co mu teraz chodzi?
      Znów chce się obalić?
      • 1zzarda Re: W końcu sam siebie obalił w połowie kadencjii 25.08.14, 08:37
        I to jest pytanie?
        • jane-panzram Re: W końcu sam siebie obalił w połowie kadencjii 25.08.14, 08:43
          Ja obale
          flache jak PO przegra wybory parlamentarne
          A wygrywa niech kto bądź
          • zapijaczony_ryj No to najblizsze 5 lat o suchym pysku cię czeka 25.08.14, 08:47
            jane-panzram napisała:

> Ja obale
            > flache jak PO przegra wybory parlamentarne
            > A wygrywa niech kto bądź
            • jane-panzram Re: No to najblizsze 5 lat o suchym pysku cię cze 25.08.14, 08:54
              Jesteś człowiekiem wielkiej wiary.
              • zapijaczony_ryj Re: No to najblizsze 5 lat o suchym pysku cię cze 25.08.14, 09:07
                jane-panzram napisała:

> Jesteś człowiekiem wielkiej wiary.

A ty naiwna.
                • 1zzarda Re: Możejki - kolejny przykład kaczego geniuszu..i 25.08.14, 09:13
                  Ile nss to kosztowało? Bedzie z 10 mld $? W każdym razie PIS znacznie kosztoeniejszy jak PO...
    • wiosnaludzikow Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:02
      A Tuska świętym wszak jest dotknięty palcem Bożym
      • 1zzarda Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:10
        Ta Twoja wypowiedź jest przynajmniej ironiczna. Ja uważam, że Donek jest całkiem niezłym premierem, a Ty nie. Ja uważam, że Jarek premierem to katastrofa, Ty nie. Różnica między nami jest taka, że Ty używasz obelg lub insynuacji wobec mnie, a js wobec Ciebie tego nie używam.
        • gtxl3 Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:15
          1zzarda napisał:

> Ta Twoja wypowiedź jest przynajmniej ironiczna. Ja uważam, że Donek jest całkie
          > m niezłym premierem, a Ty nie. Ja uważam, że Jarek premierem to katastrofa, Ty
          > nie. Różnica między nami jest taka, że Ty używasz obelg lub insynuacji wobec mn
          > ie, a js wobec Ciebie tego nie używam.

Nie chce odpowiadać za wiosnę, ale Ty widzisz podobnie jak większość sympatyków PO świat w kolorach czarno-białych albo jako rzeczywistość zero-jedynkową.
          Tymczasem kolorów jest więcej i liczb jest więcej.
          Oznacza to, że można uważać Tuska za kiepskiego premiera i Kaczora również za kiepskiego.
          Ja przynajmniej tak uważam i jestem pewien, że wiosna tak samo uważa.
          Przemyśl to sobie w zaciszu, najlepiej po wypiciu podwójnej melisy.
          • 1zzarda Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:20
            Sęk w tym, że w opozycji nie bardzo kto ma zastąpić.... Jedyny realny to Kaczor a to wg mnie źle wróży...
      • nazimno Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:14
        Sam palec - to za malo.
        Poza tym, wazne jest - ktorym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka