1zzarda 24.08.14, 18:12 W końcu geniusz strategii, co było widać w latach 2005 do 2007. Majsterstykiem strategii było zaś wyprodukowanie afery gruntowej w wyniku której obalił on rząd! Co z tego, że swój.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 24.08.14, 18:45 1zzarda napisał: > W końcu geniusz strategii, co było widać w latach 2005 do 2007. Majsterstykiem > strategii było zaś wyprodukowanie afery gruntowej w wyniku której obalił on rzą > d! > Co z tego, że swój.... Zzarda, piszę to z życzliwością ale chyba schodzisz już na dno :( Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 24.08.14, 19:06 Co Cie tak razi? Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 25.08.14, 08:33 Są trzy rodzaje prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Prawda zabolała? 25.08.14, 08:32 wiosnaludzikow napisał: > 1zzarda napisał: > > > W końcu geniusz strategii, co było widać w latach 2005 do 2007. Majsterst > ykiem > > strategii było zaś wyprodukowanie afery gruntowej w wyniku której obalił > on rzą > > d! > > Co z tego, że swój.... > Zzarda, piszę to z życzliwością ale chyba schodzisz już na dno :( Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Prawda zabolała? 25.08.14, 08:36 jane-panzram napisała: > I jużes w swoim żywiole Lubie prawdę i co w tym złego, ze nie znoszę fałszu i zakłamania. Dlatego śmiać mi się chce jak nijaki Hofman mówi, ze my rządziliśmy tylko dwa lata i nie ze swojej winy!!! A niby z czyjej, z Tuska ? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Prawda zabolała? 25.08.14, 08:42 Moja prawda jest mojsza niż twojsza A wiesz ze Kaczor jest tego samego wzrostu co Kwach? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Tak jak i tak samo jest hetero 25.08.14, 08:45 jane-panzram napisała: > Moja prawda jest mojsza niż twojsza > A wiesz ze Kaczor jest tego samego wzrostu co Kwach? > jasne, ze wiem: bi.gazeta.pl/im/9/4538/z4538859Q,Aleksander-Kwasniewski-i-Jaroslaw-Kaczynski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Tak jak i tak samo jest hetero 25.08.14, 08:52 Dwa kurduple A ja myślałam że on wyższy Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj I jak z kimś takim dyskutować 25.08.14, 09:06 jane-panzram napisała: > Dwa kurduple > A ja myślałam że on wyższy Kimś takim, który patrząc na zdjęcie nie widzi, ze KAczyński przy Kwaśniewskim to kurdupel? szostkiewicz.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/debata_450.jpg On jest nawet niższy od Kwaśniewskiej, a Kwaśniewska jest nizsza od męża. Ale wy widzicie to co chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:11 Zzarda, piszę to z życzliwością ale chyba schodzisz już na dno Ja jestem ciekaw ile lat ma zzarda, oraz czy rozumie to, co pisze, czy już nie rozumie przed napisaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote A wydawało się 24.08.14, 18:53 ...że tylko "mariner" jest realnym zagrożeniem dla "ryja"! A tu proszę, taka niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A wydawało się 25.08.14, 08:34 don.kichote napisał: > ...że tylko "mariner" jest realnym zagrożeniem dla "ryja"! > A tu proszę, taka niespodzianka... Co ty PiS_dolisz, ja bardzo szanuję marinera i nawet często się z nim zgadzamy Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj W końcu sam siebie obalił w połowie kadencjii 25.08.14, 08:31 i to tak trwale jak nikt nigdy dotąd. To geniusz nad geniusze!!! I chwała mu za to obalenie, tylko o co mu teraz chodzi? Znów chce się obalić? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: W końcu sam siebie obalił w połowie kadencjii 25.08.14, 08:37 I to jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: W końcu sam siebie obalił w połowie kadencjii 25.08.14, 08:43 Ja obale flache jak PO przegra wybory parlamentarne A wygrywa niech kto bądź Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj No to najblizsze 5 lat o suchym pysku cię czeka 25.08.14, 08:47 jane-panzram napisała: > Ja obale > flache jak PO przegra wybory parlamentarne > A wygrywa niech kto bądź Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: No to najblizsze 5 lat o suchym pysku cię cze 25.08.14, 08:54 Jesteś człowiekiem wielkiej wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: No to najblizsze 5 lat o suchym pysku cię cze 25.08.14, 09:07 jane-panzram napisała: > Jesteś człowiekiem wielkiej wiary. A ty naiwna. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Możejki - kolejny przykład kaczego geniuszu..i 25.08.14, 09:13 Ile nss to kosztowało? Bedzie z 10 mld $? W każdym razie PIS znacznie kosztoeniejszy jak PO... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:02 A Tuska świętym wszak jest dotknięty palcem Bożym Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:10 Ta Twoja wypowiedź jest przynajmniej ironiczna. Ja uważam, że Donek jest całkiem niezłym premierem, a Ty nie. Ja uważam, że Jarek premierem to katastrofa, Ty nie. Różnica między nami jest taka, że Ty używasz obelg lub insynuacji wobec mnie, a js wobec Ciebie tego nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:15 1zzarda napisał: > Ta Twoja wypowiedź jest przynajmniej ironiczna. Ja uważam, że Donek jest całkie > m niezłym premierem, a Ty nie. Ja uważam, że Jarek premierem to katastrofa, Ty > nie. Różnica między nami jest taka, że Ty używasz obelg lub insynuacji wobec mn > ie, a js wobec Ciebie tego nie używam. Nie chce odpowiadać za wiosnę, ale Ty widzisz podobnie jak większość sympatyków PO świat w kolorach czarno-białych albo jako rzeczywistość zero-jedynkową. Tymczasem kolorów jest więcej i liczb jest więcej. Oznacza to, że można uważać Tuska za kiepskiego premiera i Kaczora również za kiepskiego. Ja przynajmniej tak uważam i jestem pewien, że wiosna tak samo uważa. Przemyśl to sobie w zaciszu, najlepiej po wypiciu podwójnej melisy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:20 Sęk w tym, że w opozycji nie bardzo kto ma zastąpić.... Jedyny realny to Kaczor a to wg mnie źle wróży... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Natychmiast mianować JaroZbawa Naczelnym Wodz 26.08.14, 08:14 Sam palec - to za malo. Poza tym, wazne jest - ktorym. Odpowiedz Link Zgłoś