Gość: Michal IP: 5.5R* / *.eds.com.au 31.08.04, 06:03 Jeszcze nia ma Jagniesi gratulujacej temu panu tych wspanialych pogladow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: japa Przemyślenia posła Hatki IP: 65.217.59.* 31.08.04, 06:07 Badanie psychiatryczne wszystkich poslow wydaje sie byc niezbedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Stęknięcia ojca Adama IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 31.08.04, 06:17 Problem w tym, że poseł Hatka ma rację. Obrona KOR, Solidarności z Mazowieckimi i Geremkami, okrągłego stołu, jest obroną korzeni takich fortun jak Agora i Gazeta Wyborcza. Przyznanie racji posłowi Hatce byłoby zaciśnięciem pętli na szyi Michnika i świty z Kwaśniewskimi i Urbanami na czele. Precz, kłamcy !!! Nawet normalnie zacytować pos. Hatki nie jesteście w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROK do parrioty-cnoty..kajetka IP: *.sympatico.ca 31.08.04, 06:25 ....pan zes mnie przekonal..kajetku..to ty bratku wybierasz takich poslow..a potem zal dupe sciska....bo Polska ojczyzna ciemnogrodu....tylko problem wiekszy mi sie wydaje..bo takich kajetkow jak ty mocim panie...to miliony miedzy Bugiem a Nysa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: do parrioty-cnoty..kajetka IP: *.ca.astound.net 31.08.04, 07:55 A takich jak ty bandziorów żydo-komuno-exUbeków stosunkowo niedużo ale w kluczowych punktach paraliżują naród polski niemal zupełnie. Na 57 uczestników ''okrągłego stołu''jak powiedział tow. Fiszbach aż 47 to żydzi. Oto tak banda rządzi Polską i sprzedaje ją dzień po dniu. Ale czasy idą, że ty i podobni ludzie znajdą się w specialnych obozach za zdrady i działania przeciw państwu i narodowi polskiemu. Zydzi-komuniści pierwsi wymyślili zakłady psychiatryczne dla przeciwników politycznych w ZSRR. Jest charakterystyczne, że żydzi GW uczestniczący w na tym forum bezprzerwy argumentują a raczej atakują swoich ''przeciwników'' odsyłając ich do psychiatry. Z pewnością do tego żydo-komucha, albo do ''historyka'' poststalinowca jak Geremek, Michnik i Urban. Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 zap..dolił 2.6 mln z banku - to zdolny ekonomista! 31.08.04, 08:32 ma łeb do interesów i do polityki. Hatka na Prezydęta RP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wole Hatke niz Michnika, Urbana lub Gieremka IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 31.08.04, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugienek Re: Wole Hatke niz Michnika, Urbana lub Gieremka IP: 5.5D* / 213.40.3.* 31.08.04, 14:50 No tak, ale Ty jesteś porąbany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: Gdzie tu lżenie, jeśli dla kogoś żyd to obelga IP: *.chello.pl 31.08.04, 18:01 to sam jest antysemitą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antimule [...] IP: 213.122.214.* 31.08.04, 22:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: do parrioty-cnoty..kajetka IP: 5.5R2D* / *.pg.com 31.08.04, 09:31 Czy ktos pokusilby sie stworzyc profil psychologiczny, opisac wyksztalcenie oraz sprobowac oszacowac IQ takiego Mietka-Kajetka jakich tu na forum pojawia sie sporo? Sam nie mam czasu, ale wydaje mi sie, ze jest to dosc... proste. Jest to dosc proste stworzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski "Profil psychologiczny" 31.08.04, 10:52 Gość portalu: mix napisał(a): > Czy ktos pokusilby sie stworzyc profil psychologiczny, opisac wyksztalcenie > oraz sprobowac oszacowac IQ takiego Mietka-Kajetka jakich tu na forum pojawia > sie sporo? Sam nie mam czasu, ale wydaje mi sie, ze jest to dosc... proste. > Jest to dosc proste stworzonko. Daje sie pan nabrac na prosty chwyt syjonistow Michnika: Michnik i byli PZPR-owcy uniemozliwili otwarcie wszystkich teczek i tym samym umozliwili szantazowanie bylych agentow przez USA i Izrael. Taki szantaz nie musi byc nawet wyrazony bezposrednio: Byli agenci wiedza, ze jesli nie beda robic za gorliwych pro-amerykanskich i pro-izraelskich neofitow, to im dziennikarze wyciagna ich przeszlosc. Syjonisci Michnika ukrywaja przed Polakami prawde: o zbrodniczej, nielegalnej, lamiacej polskie prawo agresji Polski na Irak, o ekonomicznych alternatywach stojacych przed Polska (typowym chwytem jest tu utozsamianie rynku z neoliberlizmem i "wolnym rynkiem" podczas gdy sa one zaledwie jedna z wielu postaci rynku), przekazaniu pomocy dla Polski od UE do USA i Izraela poprzez zakup zbednych dla Polski wojskowych smieci, o katastrofalnej sytuacji ekonomicznej USA, Anglii i Izraela (de facto bankructwo ich neoliberlanego modelu "wolnego rynku") oraz o samym Izrael´u. Takie oklamywanie czytelnikow oznacza sprowadzanie polskiej demokracji do iluzji - podobnej do iluzji w jakij wygodnie urzadzili sie Amerykanie. Szczegolnie grozne jest w tym pakowanie Polski we wrogosc wobec UE, bo oznacza to pozbawianie Polakow czesci potencjalnie mozliwej pomocy z UE. Drugim niebezpieczenstwem jest proba scementowania iluzji zamiast demokracji przez wpakowanie Polski w system wolnego rynku, bo to oznacza obnizenie poziomu zycia Polakow na wiele dziesiecioleci i zmuszenie wiekszosci polskich wyborcow do takiego harowania, ze nie beda mieli czasu ani na rodzine ani na wypelnienie roli obywatela i wyborcy. "Wolny rynek" oznacza nieprzystosowanie Polski do powstajacej w UE gospodarki opartej na wiedzy, bo tylko "socjalna gospodarka rynkowa" zapewnia minimum socjalne gwarantujace dzieciom i mlodzierzy dostep do szkolnictwa niezaleznie od powodzenia ekonomicznego rodzicow oraz powszechne, proinnowacyjne nastawienie pracownikow, czyli powszechnosc nowoczesnej produkcji. Charakterystycznym jest tu, ze Michnik ujmuje sie za polskimi chlopami, a nigdy za studentami, czy naukowcami. Michnik widzi przyszlosc Polakow jako niskowyksztalconych chlopow i robotnikow parcujacych za grosze na zyski zagranicznego kapitalu. Takimi ludzmi latwo manipulowac i utrzymywac ich w iluzji, ze media mowia prawde i maja demokracje. Nie inaczej groteskowo pro-syjonistyczne i pro-izraelskie Wprost, w ktorym juz mozna bylo przeczytac propozycje usuniecia immunitetu poselskiego oraz odebrania wyborcom ich telewizji i oddanie jej w rece osob prywatnych (jak w USA). Przykladem manipulacji czytelnikami moze byc zreczna apoteoza izraelskich mordow politycznych przez p. Warszawskiego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11542884&a=11545384 Skoro Michnik, Kwasniewski i spolka oraz byli PZPRwscy karierowicze, a dzis neofici z Wprost zamieniaja polska demokracje klamstwem i manipulacja w iluzje i wielu intelektualistow temu sie poddaje tak, jak sie poddawali za PRLu, to jest naturalnym, ze od czasu do czasu niektorzy ludzie beda probowali z roznych powodow, w mniej lub bardziej inteligentny sposob, zerwac ten calun iluzji. Jesli beda to ludztie mniej wyksztalceni, to zrobia to nieumiejetnie i obok prawdy beda tez podawac jakies wywolane systemem iluzji mity krazace w spoleczenstwie. Wowczas zaatakowani beda jako chorzy psychicznie i glupi. Z innej strony utrzymywane w glupocie masy beda podatne na mity i tylko mitami bedzie mozna zwalczac narzucany system iluzji: skoro autentyczna dyskusja publiczna w prasie i telewizji zostaje uniemozliwiona, pozostaje tylko gra na uprzedzeniach, resentymentach, ktore mozna wywolac bez dostepu do prasy i telewizji. Piotr Kraczkowski www.geocities.com/pkraczkowski/evitae.htm www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpatent.htm www.geocities.com/pkraczkowski/politik/gisrael.htm#jaz Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Przerażające są te brednie, panie Kraczkowski 31.08.04, 11:26 Boję się pana nie dlatego, że jest pan paranoikiem, lecz dlatego, że pamiętam z historii, jak łatwo otumanić prostych ludzi takimi hasłami. Kiedy wyuchała wojna, Hitlera popierało 95% Niemców. On też wmawiał ludziom spisek żydowsko- masoński. A konsekwencją tego były komory gazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski "Jest pan paranoikiem" 31.08.04, 12:03 rozmaryn napisał: > Boję się pana nie dlatego, że jest pan paranoikiem, lecz dlatego, że pamiętam z > > historii, jak łatwo otumanić prostych ludzi takimi hasłami. Kiedy wyuchała > wojna, Hitlera popierało 95% Niemców. On też wmawiał ludziom spisek żydowsko- > masoński. A konsekwencją tego były komory gazowe. Pana problemem jest, ze nie ustosunkowuje sie pan do moich cytatow, lecz, nie rozumiejac tego co pisze, ucieka sie pan do wyjasnien podsuwanych przez totalitaryzm ZSRR. ZSRR i PRL manipulowali obywatelami, tak ze ci nie mieli pojecia o swiecie i gdy dysydenci podawali prawde, to homo sovieticus chetnie wierzyl, ze Sacharow i inni zasluzeni opozycjonisci, to paranoicy - dokladnie jak tego chciala komuna zamykajaca ich zakladach psychiatrycznych. Nie trzeba jednak komuny, by wytworzyc taka sytuacje. Wystarczy by na Zachodzie, a szczegolnie w USA i w Polsce, media systematycznie klamaly, a ludzie o skromnym intelekcie, nie majacy czasu na doksztalcanie i poinformowanie sie w z mniej dostepnych zrodel bo system zmusza ich do harowania ponad sily, nie beda potrafili wytlumaczyc sobie niezgodnosci branej za wiare propagandowej papki z pojawiajacymi sie niekiedy faktami inaczej, jak choroba psychiczna osob te fakty podajacych. Tymczasem jest zupelnie na odwrot: ludzie szukjacy prawdy, podajacy fakty sa zdrowi psychicznie, a dajacy sie robic w konia pomimo formalnie, prawnie istnbiejacej demokracji niestety nie. Polska czasow PRLu, to nie tylko SOlidarnosc, lecz takze fakt, ze co kilka lat ok. 80% spoleczenstwa szlo do wyborow, o ktorych wszyscy wiedzieli, ze sa farsa. Ci "wyborcy" nie byli do tego zmuszeni i nikt nie mogl zapobiec, by korzystajac z tajemnicy wyborczej przekreslali glosy i czynili je niewaznymi. Nawet na to, na taki prosty gest nie potrafila sie wiekszosc Polakow zdobyc... Kiedy czytam takie wypowiedzi jak panska, to od razu widze oczyma wyorazni takie zdjecie: Chlop idzie w takim wielkim, przemyslowym chlewie i karmi swinie z wiadra. Tyle, ze z tego wiadra nie wypada do koryta pasza, lecz tytuly gazet i programow telewizyjnych... A spasione wieprzki i maciory pochrzakuja w blogim zadowoleniu nie pojmujac, ze czeka na nich rzeznik... Piotr Kraczkowski www.geocities.com/pkraczkowski/evitae.htm www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpatent.htm www.geocities.com/pkraczkowski/politik/gisrael.htm#jaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libero Re: "Jest pan paranoikiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:01 piotrze kraczkowski dziwię sie, że nie szkoda ci czasu na wypisywanie takich pokrętnych bałamunych dywagacji. Z tych twoich wypocin wynika jedynie konkluzja-jesteś niebezpiecznym socjopatą opętanym manią prześladowczą święcie wierzysz w ten swój bełkot i upajasz się nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnh Re: "Jest pan paranoikiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:35 Mysle, ze za ostro traktujecie Pana Piotra. W koncu oprocz analiz historycznych Pan Piotr jest m.in. znawcą borga, floty międzygwiezdnej, etc.: www.geocities.com/pkraczkowski/starflee.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Jest pan paranoikiem IP: *.cofund.org.pl 31.08.04, 13:21 z ktorym mozna porozmawiac moze o pogodzie, a i to przy zalozeniu, ze chcialoby sie z kims takim rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.R Re: "Jest pan paranoikiem" IP: 62.233.129.* 31.08.04, 14:22 "co kilka lat ok. 80% spoleczenstwa szlo do wyborow, o ktorych wszyscy wiedzieli, ze sa farsa. Ci "wyborcy" nie byli do tego zmuszeni i nikt nie mogl zapobiec, by korzystajac z tajemnicy wyborczej przekreslali glosy i czynili je niewaznymi. Nawet na to, na taki prosty gest nie potrafila sie wiekszosc Polakow zdobyc" Jak widze grzmi pan na wszelkią manipulacje i zakłamanie. 80% skad pan wzioł tą liczbe? Władze PRL-u od początku delikatnie mówiac "podrasowywały" frekwncję ( patrz referendum 1946). A czym dalej tym gorzej było...nie wiem czy pan rozróżnia propagande PRL-u od rzeczywistych wyników takich wyborów...zreszta nie dziwie sie ze pan nie rozróżnia ani nie wiem jak sie przedstawiały liczby głosujących... nikt nie wie ........ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: "Jest pan paranoikiem" 31.08.04, 16:30 Gość portalu: K.R napisał(a): > "co kilka lat ok. 80% > spoleczenstwa szlo do wyborow, o ktorych > wszyscy wiedzieli, ze sa farsa. Ci "wyborcy" > nie byli do tego zmuszeni i nikt nie mogl > zapobiec, by korzystajac z tajemnicy wyborczej > przekreslali glosy i czynili je niewaznymi. > Nawet na to, na taki prosty gest nie potrafila > sie wiekszosc Polakow zdobyc" > > Jak widze grzmi pan na wszelkią manipulacje i zakłamanie. > 80% skad pan wzioł tą liczbe? > Władze PRL-u od początku delikatnie mówiac "podrasowywały" frekwncję ( patrz > referendum 1946). > A czym dalej tym gorzej było...nie wiem czy pan rozróżnia propagande PRL-u od > rzeczywistych wyników takich wyborów...zreszta nie dziwie sie ze pan nie > rozróżnia ani nie wiem jak sie przedstawiały liczby głosujących... > nikt nie wie ........ Nie upieram sie przy 80%. Moze to byl0 60%, moze 80%? Liczy sie tylko, ze miliony Polakow wielokrotnie bralo udzial w wyborach, o ktorych musieli wiedziec, ze sa farsa. I nie wykonali nawet tak malego gestu jak zupenie dla nich bezpieczne przekreslenie w kabinie wyborczej calego glosu by komuchy wiedzialy, ze milczaca wiekszosc spoleczenstwa idzie do wyborow, bo czuje sie zmuszona, ale ich nie akceptuje. Min. przez ten masowy udzial w wyborach Urban byl taki pewien, ze komuchy wygraja wybory takze po upadku komuny. Wtedy Urban sie mylil, ale SLD i Kwasniewski dowodza, ze tylko na krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.S. Re: "Jest pan paranoikiem" IP: *.biochem.umass.edu 01.09.04, 02:30 Pan Piotr sie chyba wydal... Skad wie, ze glosujacy w PRL-u nie przekreslali calych list? Czyzby siedzial w komisji? Pewnie byl od Moczara, to by tlumaczylo gloszone poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tov. Krizz nie tylko paranoikiem ale i grafomanem IP: *.euroscript.de / *.euroscript-ls.de 31.08.04, 19:39 chyba ma pan też dużo wolnego czasu, żeby wypisywać te brednie i jeszcze próbować dowodzić ich prawdziwości. zobowiązany też jestem za linki pod mailem. pobieżna lektura pozwala na diagnozę: NATYCHMIAST DO SPECJALISTY!! za to doceniam podanie nazwiska pod wypowiedzią mimo niepopularnych na forum poglądów. niestety pogarsza to obraz choroby: Pan wierzy (sic!) w to co pisze. Krzysztof hr. Pukański de Czort-Stein Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: nie tylko paranoikiem ale i grafomanem 31.08.04, 20:56 Gość portalu: tov. Krizz napisał(a): > chyba ma pan też dużo wolnego czasu, żeby wypisywać te brednie i jeszcze > próbować dowodzić ich prawdziwości. zobowiązany też jestem za linki pod mailem. > pobieżna lektura pozwala na diagnozę: NATYCHMIAST DO SPECJALISTY!! > za to doceniam podanie nazwiska pod wypowiedzią mimo niepopularnych na forum > poglądów. niestety pogarsza to obraz choroby: Pan wierzy (sic!) w to co pisze. > Krzysztof hr. Pukański de Czort-Stein Jesli pan sadzi, ze jest inaczej, moze pan podac swe argumenty, ale tego sie pan boi, bo jeszcze bym pana przekonal i co wtedy? W forum licza sie tylko argumenty, panska wiara, ze obelgami pan kogos wzruszy jest smieszna. Zamiast argumentow stac pana tylko na anonimowe obelgi, ale te pozostawiam panu, widac bardzo je pan potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Przerażające są te brednie, panie Kraczkowski IP: *.hc-sc.gc.ca 31.08.04, 18:16 rozmaryn napisał: > Boję się pana nie dlatego, że jest pan paranoikiem, lecz dlatego, że pamiętam z > > historii, jak łatwo otumanić prostych ludzi takimi hasłami. Kiedy wyuchała > wojna, Hitlera popierało 95% Niemców. On też wmawiał ludziom spisek żydowsko- > masoński. A konsekwencją tego były komory gazowe. Teraz mamy spisek arabski (?) Podobienstwo (jesli nawet jest) nie oznacza , ze tak samo. Jest to bledna przeslanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Caly moj szacunek dla pana Kraczkowskiego IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 31.08.04, 23:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRicky Re: "Profil psychologiczny" IP: *.crowley.pl 31.08.04, 11:59 Witam Pana Tu się pan teraz kręci? Proszę przeczytać moją odpowiedź na pana ostatni post. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15028876 Nie wiem czy ubawi się pan tak jak ja czytając to co pan wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: "Profil psychologiczny" 31.08.04, 12:14 Gość portalu: TRicky napisał(a): > Witam Pana > > Tu się pan teraz kręci? Proszę przeczytać moją odpowiedź na pana ostatni post. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15028876 > Nie wiem czy ubawi się pan tak jak ja czytając to co pan wypisuje. Panski smiech jest nie szczery: jak narazie poprawil mnie pan w jednym czy dwoch nieistotnych szczegolach. Cala panska reszta to najprymitywniejsze klamstwa amerykanskiej i izraelskiej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRicky Re: "Profil psychologiczny" IP: *.crowley.pl 31.08.04, 12:34 Jakżeby inaczej wszystko co nie zgadza się z tym co pa pisze to kłamstwa amerykańskiej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
bopin nono 31.08.04, 10:43 > Na 57 uczestników ''okrągłego stołu''jak powiedział tow. Fiszbach > aż 47 to żydzi. A reszta Ormianie... > po dniu. Ale czasy idą, że ty i podobni ludzie znajdą się w specialnych > obozach W Oświęcimiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tht Re: do parrioty-cnoty..kajetka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 11:55 Ty Andrzejku czysty aryjczyk z Ciebie jak widać, ale na wszelki wypadek przejrzyj swoje drzewo genealogiczne,bo może się okazać że też mieszaniec jesteś, albo jakoś tak i wstydu sobie tylko narobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jaki Aryjczyk? Wsrod Slowian NIE MA Anglosasow. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 12:09 Sa tylko jakies krzyzowki z Mongolami, bo prababcie dosc szybko nie uciekaly i je Tatar dopadl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tht Re: Jaki Aryjczyk? Wsrod Slowian NIE MA Anglosaso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 12:13 No fakt, ale w naszym kochanym kraju Aryjczyk to również stan świadomości (odmienny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jako Anglik proponowalbym wiezienie. Dla Hatki, za IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 12:07 PRZEWALE BANKOWA. To super fraud. A za to w cywilizowanych krajach dlugo sie siedzi... W Polsce tumany wybieraja zlodzieja na posla, dzieki czemu ma immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libero Re: do parrioty-cnoty..kajetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:53 ludzie dzielą się na 1. Mądrych i głupców 2. Uczciwych i złodziei 3. Godnych szacunku i pętaków 4. Swiatłych i tępych półgłówków 5. Godnych zaugonia i zwykłych bydlaków itd..... ty andrzeju i tobie podobni "prawdziwi Polacy" żadną miarą nie zaliczasz się do tej pierwszej kategorii... Odpowiedz Link Zgłoś
martakrzych Skruszony Ubekopedalomasonzydlewakopasyf 31.08.04, 16:57 Przekonal mnie Pan, Panie Andrzeju. Czuje, ze jestem Zydem (dotychczas utajnionym), czuje tez, ze mam krewnych tajnych UBekow, masonerii mam poglady, i bolszewicka dusze. ALE CHCE Z TYM SKONCZYC - czy moge? Co musze zrobic by byc w takim wspanialym towarzystwie jak Pan i Ojciec Tadeusz? Czy zostaje mi tylko gaz? Mam jakies wyjscie? Prosze o Pomoc! Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranek Re: do parrioty-cnoty..kajetka IP: 80.50.28.* 31.08.04, 15:37 owieczka me zmieniła nicka na krok? Styl i beczenie takie same, mocim panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stęknięcia ojca Adama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 07:00 Nie chodzi o jakiegoś tam posła Hatkę i o to czy coś napisał czy nie. Michnik postanowił "utopić" LPR, codziennie serwuje nam porcję "informacji" pogrążających tę partię. Tak, jakby nagle zniknęły afery SLD, zniknął Lepper, wrogiem nr 1 jest teraz LPR. I pewnie ich pogrążą. Nie jestem jakimś sympatykiem LPR, ale co ten Michnik i kolesie wyczyniają, tego dziennikarstwem nazwać nie można. Sprawa może być prosta: LPR nie zgadza się na budowę autostrady przez środek Warszawy, a Agora i okoliczna ferajna ma w tym interes, żeby ta autostrada tędy właśnie przebiegała. Strasznie gruba kasa do "zarobienia" (spekulacje działkami i zamówienia dla znajomych), utopią każdego, kto stanie im na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujaszek joe Re: Stęknięcia ojca Adama IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:35 gościu, gdzie ty widzisz jakąkolwiek manipulacje? jesli wszystko co jest w wyborczej to manipulacja to moze czas wypocząć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek no to na co czekasz, wypocznij. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:56 na łonie adama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: Stęknięcia ojca Adama IP: *.ca.astound.net 31.08.04, 07:59 jakaś żydo-komuno padlina dodała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adalbert Wstydliwy Re: Stęknięcia ojca Adama IP: 63.96.48.* 31.08.04, 19:53 LPR, ale co ten Michnik i kolesie wyczyniają, tego dziennikarstwem nazwać nie m > ożna. Szanowny Panie, Wole najgorszy numer Michnika, niz jakikolwiek numer wyciety Polakom i Polsce przez LPR. Po wygraniu przez nich wyborow oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajpp Re: Stęknięcia ojca Adama IP: 81.210.19.* 31.08.04, 09:26 Poglądy jak ulał pasują do członka L(udzie) P(ozbawieni) R(ozsądku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brain [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: Stęknięcia ojca Adama IP: *.cn.wroclaw.net.pl / 62.244.144.* 31.08.04, 12:40 emigrant dał głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libero Re: Stęknięcia ojca Adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:43 kajetanie - po prostu jesteś IDIOTĄ ..... a z takimi trudno nawet dyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetan Hatko ma slodka tajemnice, jego syn... IP: *.bredband.skanova.com 31.08.04, 12:54 jest gejem,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhvghhj Re: Stęknięcia ojca Adama IP: *.bredband.skanova.com 31.08.04, 12:55 nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś
ryba510 Re: Stęknięcia ojca Adama 31.08.04, 14:20 Oczywiście , ze poseł ma rację . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Stęknięcia ojca Adama IP: *.toya.net.pl 31.08.04, 15:47 Człowieku co ty gadasz?? Naprewdę w to wierzysz? Albo jesteś nienormalny albo opętany skrajnie prawicową retoryką jak Rydzyk, Jankowski i inne oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek to cytat zLenina, przypominam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:54 Później też stosowano te metody. A jak nie wiesz - to poczytaj chocby "Mistrza i Małgorzatę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Przemyślenia posła Hatki IP: 151.156.10.* 31.08.04, 10:54 Bardzo dziwnie zachowuje sie p Hatka-spojrzcie na jego rysy twarzy no i na samo nazwisko- a moze ono jest troche zmienione? Spytajcie tez tego Pana,czy na drugie nie ma Dawidek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:43 cholera mnie bierze ja czytam takie rzeczy!!! no i jak Polska ma wyjsc z tego bagna skoro u wladzy stoja tacy debile!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Kazdy ma prawo do swoich pogladow i pan Hatka tez IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 31.08.04, 16:47 Odwazny ten pan Hatka jest. Niestety nie calkowicie go popieram, roznimy sie osadem co do Jozefa pilsudskiego. Co do reszty to ma calkowita racje. Dla mnie Jozef Pilsudski jest i byl wzorem prezydenta wszechczasow. Drugi taki prezydent Polski jeszcze sie nie narodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banc Re: Kazdy ma prawo do swoich pogladow i pan Hatka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.08.04, 21:10 Zwlaszcza, ze Pilsudski nigdy nie byl prezydentem. Odmawial kandydowania na prezydenta. Byl ministrem, premierem, zwierzchnikiem sil zbrojnych ... ale nigdy prezydentem. Tak wiec faktycznie drugi taki prezydent jeszcze sie nie narodzil, bo nigdy nie bylo takiego pierwszego. No ale zeby to wiedziec to trzeba znac chociaz odrobine historie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g1 Re: Kazdy ma prawo do swoich pogladow i pan Hatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:46 I na to czekałam - na obronę JM Józefa Piłsudskiego. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja czekam Re: Kazdy ma prawo do swoich pogladow i pan Hatka IP: *.arcor-ip.net 31.08.04, 21:54 jeszcze i zastanawiam sie co zrobic zeby dachu na siedzibie J Pilsudskiego w Pikieliszkach na Litwie diabli nie wzieli . W oplakanym jest stanie . Na poddaszu jest skromniutka biblioteka z zalanym sufitem .Chociaz ten cholerny dach jakos zabezpieczyc zeby calaej substancji diabli nie wzieli . Nie wiem co by tu zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GT Liga Przyjaciol Rosji IP: *.proxy.aol.com 31.08.04, 06:27 Lupku - do dziela! Bron zaszczutego przez Wyborcza posla-uczciwego patriote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.inter / *.inter-c.pl 31.08.04, 06:30 Wielokrotnie na łamach forum pisałem, że lpr jest gorsza od faszyzmu. Nie szanuje żadnej świętości. Wszyscy z nich mają coś z rycerzy (zakute łby). Niestety to są talibowie w polskim wydaniu. A co by było, gdyby doszli do władzy. Kapelani byliby wszędzie, nawet w kiblach. Krzyże również by tam musiały być zawieszone. Modlitwa przed pracą, po pracy. Strach pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOP78 Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.biol.uni.lodz.pl 31.08.04, 09:50 osobiscie wątpię w taki scenariusz, bo Kosciół to nie LPR i ksiądz Rydzyk. Ale to co pisze emeryt może sprawdzić, się, jak do wladzy w Europie dojdą islamiści. A to calkie mozliwe zważywszy na gwałtowny przyrost ludności islamskiej we Francji, Niemczech czy Wielkiej Brytanii. Tylko czekać, kiedy i u nas zaczną budować meczety i naszych Tatarów, wielce zasłuzonych w przeszłości dla kraju, zaczną nawracać na "prawdziwy" islam czyli w wydaniu Bin Ladena. Wspólczesni barbarzyńcy napierają ze wszystkich stron na upadające z dobrobytu wspólczesne "cesarstwo rzymskie", a ono nie ma już woli obrony wartości, w które samo juz nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Hatki Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.bchsia.telus.net 31.08.04, 06:53 Kto takiego durnia wybral? - bo jesli wyborcy to mowi sie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLINOGA [...] IP: *.nyc.rr.com 31.08.04, 06:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron [...] IP: *.ca.astound.net 31.08.04, 08:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Re: POSEL HATKA REPREZENTUJE CIEBIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:37 He he, a to dobre: "Stalin (Jewgashvili, prawdziwe nazwisko, syn Zyda)". Stalin był Gruzinem i nazywał się Dżugaszwili, myślisz może, że po gruzińsku Żyd to "Dżu" (Jew), jak po angielsku??? Rozłożyłeś mnie tym, Sherlocku. Na tej samej zasadzie można powiedzieć, że może i on sam Żydem nie był, ale jego nos nie, bo widziano, jak miał katar, czyli "nieżyd nosa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defetysta z debilami nie ma rady IP: *.centertel.pl 31.08.04, 14:38 ten polglowek zapomnial (albo raczej nie wie), ze u Żydów wazniejsze jest dziedziczenie po kadzieli i ojciec Zyd nic niewiele znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: POSEL HATKA REPREZENTUJE CIEBIE IP: *.family4.net 31.08.04, 16:40 Właśnie, że po gruzińsku i amerkańsku jest tak samo, Georgia io georgia brzmią również tak samo, jedynie po polsku inaczej:Gruzja; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Re: POSEL HATKA REPREZENTUJE CIEBIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:56 :-) Gruzja po gruzińsku to Sak'artvelo (to nie do ciebie, tylko jakby ktoś nie zrozumiał twojego żartu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: POSEL HATKA REPREZENTUJE CIEBIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 18:27 Prorok Zachariarasz nic nie pisze o Jezusie Chrystusie. Zadnym (nawet antysemickim) historykom nic nie wiadomo o zydowskich korzeniach Stalina i chwyt z pisaniem Dżu jako Jew nic nie da. (Naprawde sądzisz, że w Gruzji Żydzi mieli nazwiska pisane z angielska?) Co do reszty, wygląda, że jesteś głupszy niz kilo gwoździ bez łepków. Naprawde sądzisz, że antysemityzm wymyslili Żydzi? Przeczytaj sobie wypowiedzi na tym forum (także swoją) - czy nie sa antysemickie? Pogromu kieleckiego oczywiście nie było. Polska ludznośc po prostu przemaszerowała przez Kielce z okrzykami "Niech zycja Zydzi" i stosownymi transparentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: POSEL HATKA REPREZENTUJE CIEBIE IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:50 Twój intelekt prezentuje się o niebo lepiej,kilo gwozdzi nawet z łebkami.Poniewaz antysemityzm jest(przynajmniej częściowo)reakcją na syjonizm,wiec trudno stwierdzić że Zydzi nie mieli nic wspólnego z genezą i rozwojem antysemityzmu.Pogląd ten nie musi być oczywiście trendy(tak jak nie jest bycie hetero),zauwaz czlowieku jak ideologia,religia żydowska,przypomina w pewnych stereotypach rasizm,a nawet faszyzm,lepsi -gorsi,rasa aryjska-naród wybrany itp.Kto wie czy Żydzi nie okazali by się prekursorami rasizmu na świecie gdyby przeprowadzić odpowiednie badania.z pewnościa byli jednymi z pierwszych którzy stosowali jego zasady.Ich sprawa,nacierpieli sie za to i jeszcze z pewnościa się nacierpia,zal mi ich jednak antysemityzm zacznie znikać ze świata dopiero po uznaniu przez syjonistów że sa takimi samymi ludzmi jak i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Re: POSEL HATKA REPREZENTUJE CIEBIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:58 Najlepiej będzie, jeśli sprawdzisz w encyklopedii, co to jest syjonizm, bo pleciesz trzy po trzy. Syjonizm to stosunkowo młody ruch, który był reakcją na antysemityzm, a nie jego przyczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATRIOTA Re: Przemyślenia posła Hatki IP: 81.210.75.* 31.08.04, 06:55 Na miłość boską panowie prokuratorzy i tak na to patrzycie ze spokojem przecież ten idiota oczernia Polskę i niewinnych polaków nie może taki baran zasłaniać się imunitetem poselskim imunitet służy do innych celów a nie do parszywych pomuwień panie hatka człowieku tyś chyba za dużo się kadzidła nawdychał i bije ci bije ci na tą głupią muzgownicę albo z taboreta na baniak poszarpany spadłeś czubku idz się lepiej lecz i całe LPR.APROPOS NAZWISKO JEST CELOWO PISANE Z MAŁEJ LITERY BO TO NAZWISKO NIE ZASŁUGUJE NA SZACUNEK...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro-pejczyk Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.gda.pl 31.08.04, 07:26 Może ktoś z państwa wie coś o tradycjach rodzinnych Hatki?Czy to aby nie nazwisko zmienione dla celów komercyjnych?Jak się mają treści jego broszury do broszury prezydenta "wszystkich Polaków",która (jak powszechnie wiadomo)zawierała prawdę i tylko prawdę i powstała za prywatne pieniądze A.Kw.. by nas zachecic do głosowania w referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek jego stryjem był Mikołajczyk. Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:59 rządu emigracyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ o nazwisku Hatki IP: *.top.net.pl 31.08.04, 09:16 A może jego krewnym był Atta Mohammed? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:42 > APROPOS NAZWISKO JEST CELOWO PISANE Z > MAŁEJ LITERY BO TO NAZWISKO NIE ZASŁUGUJE NA SZACUNEK...... A w jakim celu piszesz "polaków" z małej litery? Też nie zasługują na szacunek? Bo z jakiego powodu piszesz "pomuwień" i "muzgownicę" wiadomo. To efekt wysokiego IQ. odsyłam do szkoły (jutro się zacznie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojcotobędzie Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.energa.pl 31.08.04, 06:57 O!o!Nowa hetka pętelka ruszyła robić karierę ... polityczną zresztą. Giertych - wypuszczaj więcej takich harcowników - wybory macie z głowy - szkoda forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domk JAN NOWAK JEZIORAŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:04 Niechaj zyje jak najdłuzej, ale kiedy umrze - zobaczymy podobne obrzydliwe widowisko jak w przypadku Miłosza. Znowu katoliccy talibowie zaplują się w swej nienawiści..... Smutne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo A-JA-TO-LACH chatka puchatka. IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 31.08.04, 08:17 PRZYGLUP ZE ZNINA POSLEM!!!!!!!!!!Polsko , dokad zdazasz ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur PROSZE NIE OBRAZAC honorowych 'MAGISTROW' i IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 31.08.04, 08:22 honorowych 'PROFESOROW'!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Re: PROSZE NIE OBRAZAC honorowych 'MAGISTROW' i IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 31.08.04, 08:28 TO DO TEGO PONIZEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: JAN NOWAK JEZIORAŃSKI IP: *.ca.astound.net 31.08.04, 08:26 Nie pluj, nie pluj bandyciaku, udający kogoś innego. Jak powiedział jakiś uczciwy żyd, których jest jeszcze trochę, największym wynalazkiem tzw ''Zydów'' (raczej żydo-ateisto-komuchów i trochę porąbanych orto) to antysemityzm. Najlepiej i najbardziej perwersyjnie ''antysemityzmem'' posługiwał się Stalin (Jewgashvili, prawdziwe nazwisko, syn Zyda). Otóż ten Stalin tak ''skutecznie'' posługiwał się ''antysemityzmem'' organizując sztuczne pogromy na Zydach aby ich postraszyć, wyszkolić i wysłać do Palestyny aby tworzyli Izrael. Geremek i Michnik ''historycy'' żydowscy od manipulowania historią wielokrotnie powoływali się na różnych międzynarodowych sympozjach na te sztuczne pogromy jako przejawy antysemityzmu jak np ''pogrom kielecki''. Największym ''antysemitą'' jest dla Zydów sam Bóg, który już za Mojżesza, rozmowie z nim chciał unicestwić cały naród żydowski pozostawiając jednego Mojżesza i z niego wyprowadzić nowy naród. Prorok Zachariasz w roz. 13 podaje, że przed ponownym przyjściem Jezusa Chrystusa 2/3 Zydów ma zginąć, następna czystka, następnych Holocaust, dwa razy większy niż za Hitlera. Zydzi w ZSRR wymordowali(STalin, Kaganowicz ..etc) o jeden million chrześcijan więcej niż Hitler wymordował wszystkich ludzi w II wojnie. Bóg niezbyt długo czekał powołujac przez Diabła Hitlera. Boże realia są bardzo ''niehumanitarne'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HST Re: JAN NOWAK JEZIORAŃSKI IP: *.merck.de 31.08.04, 11:32 A ty gosciu jestes P O P I E R D O L O N Y. Slow kurwa brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryhuj Poproscie Kwasniewskiego, Wrobla i Jaskiernie... IP: *.bchsia.telus.net 31.08.04, 07:11 o pokazanie faktur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bene No to wybory MUSZĄ wygrać PO i PiS, bez LPR IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 07:15 LPR już dziękujemy. Nie da się utworzyc rządu z Hatką czy Giertychem. W walce z SLD można takie sojusze zawierać, ale potem nie bedzie walki z SLD, tylko dzielenie się kasą. Teraz wszystkie siły medialne trzeba rzucić na poparcie PiS, aby elektorat LPR tam sie przesunął. Nie jest tak źle, lud polski ma spory wybór, z jednej strony liberalizm PO, z drugiej socjalizm PiS. Kto co lubi. Będzie fajny rząd. Narodowo Liberalna Socjalistyczna polityka. Aha, jak ktoś naprawdę nie lubi poAWSowskich, poKrzaklewskich polityków, to może zagłosować na PSL. Oni zawsze wiedzą gdzie leżą pieniądze. Media.. do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luis el Mattador Przemyślenia ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:51 ... bo to Polska właśnie gdzie dużo sie "myśli" Pozdrawiam Luis Paco el Mattrador Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.family4.net 31.08.04, 07:54 Wszystko prawda! Ale gdzie tu o Piłsudskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: W sumie Hatka ma racje !! IP: 5.5R4D* / 62.134.32.* 31.08.04, 08:00 Ach, szkoda gadać. Ręce i nogi opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micron Re: idioci i "oszolomy" w Polsce maja sie dobrze! IP: *.tulane.edu 31.08.04, 09:44 Coz... w wolnym i demokratycznym kraju nawet skonczony idiota ma prawo do wypowiadania swoich pogladow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien Re: idioci i "oszolomy" w Polsce maja sie dobrze! IP: *.nycap.rr.com 31.08.04, 15:45 Dlaczego kazdego kto odwazy sie wypowiedziec poglady ktore sa niekorzystne dla Zydowskich Zionistow chce sie zniszczyc i upodlic? Zyjemy ponoc w wolnym kraju.W USA kiedy OSZOLOMY z Holocaust Industry przedstawiaja Polske jako kolaboranta Hitlera i wspolwinnych Holocaustu, na protesty Polakow odpowiada sie -"WOLNOSC SLOWA" Czyzby w Polsce ta regula nie dotyczyla? Zwlaszcza ze poglady posla sa bardziej zgodne z prawda niz okreslanie Polski przez Zydow jako kolaboranta Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jasne: ZALOZYL BANK I ZWINAL FORSE !!! Ma IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 16:31 godne siebie pierwowzory, jak np. Grobelny... Ale ten chociaz nie schowal sie za immunitet poselski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdfhdfh5 Re: Przemyślenia posła Hatki IP: 193.193.181.* 31.08.04, 07:58 Zgadza się. Jako organizator pracy organicznej w bankowości "zorganizował" sobie trochę kasy z upadłego banku WBR - wieść niesie że chodzi o 3 mln pln. Dlaczego on jeszcze nie siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re:W którym miejscu cytowanej przez wybiórczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 08:06 broszury Hatka lży Żydów, Busha i Piłsudskiego? |Przecież o ich nie ma ani słowa! To się nazywa uczciwe dziennikarstwo. Dlaczego ten kraj musi tolerować towarzysza Adasia i jego antypolska polityke! Hatka to może i złodziej ale prokuratura jest od tego a nie Adaś a on już kolejny raz wydaje wyroki! Tylko głupiec może mu wierzyć. Tak samo jest z Jankowskim. miał molestować okazało się że to bajka to Adaś rozpisuje się o jego samochodach! Idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek aż dwu najmitów musiało sygnować ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 08:01 oszczerczy tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 08:11 jeszcze jeden szczególnie nawiedzony twórczo.Skąd się to bierze,kto to wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.ct.com.pl 31.08.04, 08:15 A ja jestem za Hatką. Ma prawo artykułować swoje poglądy (nawiasem mówiąc, wolałbym, żeby gazeta ustosunkowała sie do nich rzeczowo, a nie tak histerycznie) i ma prawo robic to za pieniądze, które otrzymuje z sejmu na działalność, bo włanie na tym m.in. ta działalność polega. Ktoś go przecież na tę funkcję wybrał - choć pewnie nie był to Adam Michnik. Logika autorów tego tekstu jest przewrotna. Jeśli mamy miec wolność słowa, to również dla posłów takich, jak Hatka. Nie wiem, w czym miałby być on gorszy od Urbana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura Re: Hatka gorszy od Urbana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 10:41 Urban na artykułowanie swych poglądów nie wydaje publicznych pieniędzy. (Pieniądze na biuro poselskie są pieniędzmi publicznymi.) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Przemyślenia posła Hatki 31.08.04, 08:16 on powiedział prawdę!! tak właśnie wygląda historia ostatniego półwiecza!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 08:17 To typowe dla tej partii debili i złodziei!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.hc-sc.gc.ca 31.08.04, 18:27 Gość portalu: AAA napisał(a): > To typowe dla tej partii debili i złodziei!!!! Bardzo nie przemyslane. Jak debil, to kradl w nieswiadomosci i jest bezkarny. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowy1 Już wiem dlaczego się nazywacie GAZETA KOSZERNA :) 31.08.04, 08:18 ble, ble ble - dobrze mieć taki dziennik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo A ja wiem ,dlaczego glupola popiera glupola ... IP: *.13.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 31.08.04, 10:01 Bo naleza do P.D.W.(Partia Dup Wolowych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: Przemyślenia posła Hatki IP: 217.153.197.* 31.08.04, 08:19 za wyjatkiem tekstu o Jeziorańskim reszta to prawda..... moze ktoś odszukać mi w tekscie fragment o lżeniu pilsudkiego? tak jak w tytule?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiadomy Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 08:29 Przepraszam, ale zglebilem tzw. sprawe Jezioranskiego i to tez prawda ! Notabene kurierek - bufon przegral w Niemczech sprawe w Sadzie, gdy zaprzeczyl, ze byl zarzadca mienia zydowskiego podczas wojny - sa dokumenty !!! A co do reszty to, jak mowia Gorale - CYSTO PROWDA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Świetna broszura IP: 213.76.135.* 31.08.04, 08:25 Gratulacje za książkę tak trafnie oddającą polskie realia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: Świetna broszura IP: 5.5R4D* / 62.134.32.* 31.08.04, 08:28 Czy ja dobrze widzę? Wyście się chyba wszyscy blekotu najedli!!! Swoją drogą już wiem, dlaczego mamy takich posłów (i kto ich wybiera). Gdyby nie ci ludzie których lży poseł, nie moglibyście w tak oczywisty sposób wygłaszać tutaj swoich poglądów. Oj smutne to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Świetna broszura IP: *.hc-sc.gc.ca 31.08.04, 18:26 Gość portalu: taktak napisał(a): > Czy ja dobrze widzę? Wyście się chyba wszyscy blekotu najedli!!! Swoją drogą > już wiem, dlaczego mamy takich posłów (i kto ich wybiera). Gdyby nie ci ludzie > których lży poseł, nie moglibyście w tak oczywisty sposób wygłaszać tutaj > swoich poglądów. Oj smutne to smutne. No tak, ale jajo węża (CCCP) bylo wczesniej. (Miedzy 1918-1939 nie bylo problemu z pogladami) Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Przemyślenia posła Hatki 31.08.04, 08:27 No, to "narodowi Polacy" mają nowego bohatera. Mniejsza z tym, że głupek, prawdopodobnie też malwersant i aferzysta, grunt, że przyłożył Żydom, masonom i Nowakowi - Jeziorańskiemu. Na piedestał go... Nowy bohater "norodowy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: Przemyślenia posła Hatki IP: *.ca.astound.net 31.08.04, 08:31 Aj waj, niedługo będzie koniec tego ''okrągłego stołu'', bo Sharon wzywa was do Izraela. Jak powiedział jakiś uczciwy żyd, których jest jeszcze trochę, największym wynalazkiem tzw ''Zydów'' (raczej żydo-ateisto-komuchów i trochę porąbanych orto) to antysemityzm. Najlepiej i najbardziej perwersyjnie ''antysemityzmem'' posługiwał się Stalin (Jewgashvili, prawdziwe nazwisko, syn Zyda). Otóż ten Stalin tak ''skutecznie'' posługiwał się ''antysemityzmem'' organizując sztuczne pogromy na Zydach aby ich postraszyć, wyszkolić i wysłać do Palestyny aby tworzyli Izrael. Geremek i Michnik ''historycy'' żydowscy od manipulowania historią wielokrotnie powoływali się na różnych międzynarodowych sympozjach na te sztuczne pogromy jako przejawy antysemityzmu jak np ''pogrom kielecki''. Największym ''antysemitą'' jest dla Zydów sam Bóg, który już za Mojżesza, rozmowie z nim chciał unicestwić cały naród żydowski pozostawiając jednego Mojżesza i z niego wyprowadzić nowy naród. Prorok Zachariasz w roz. 13 podaje, że przed ponownym przyjściem Jezusa Chrystusa 2/3 Zydów ma zginąć, następna czystka, następnych Holocaust, dwa razy większy niż za Hitlera. Zydzi w ZSRR wymordowali(STalin, Kaganowicz ..etc) o jeden million chrześcijan więcej niż Hitler wymordował wszystkich ludzi w II wojnie. Bóg niezbyt długo czekał powołujac przez Diabła Hitlera. Boże realia są bardzo ''niehumanitarne'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defetysta glupcze IP: *.centertel.pl 31.08.04, 14:40 napisz czasem cos od siebie, zamiast wklejac non stop to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugienek Re: Przemyślenia posła Hatki IP: 5.5D* / 213.40.3.* 31.08.04, 15:43 Pielęgniarki z zastrzyczkiem jeszcze nie było u Aarona dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator obowiązkowo do psychiatry ... IP: *.postinfo.com.pl 31.08.04, 08:29 Koniecznie !!! Mają rację Ci, którzy uważąją , że posłów i senatorów oraz kandydatów na tychże należy bezzwłocznie poddać badaniom psychiatrycznym. Uniknęlibyśmy marnowania publicznych pieniędzy choc byc może byłoby mniej śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś