Dodaj do ulubionych

Kogo skusił poseł Owoc

• Gość: goddzilla inteligentni IP: *.lodz.mm.pl 09.09.04, 15:19
      widać, widać tę głębię intelektu na twarzach........
    • Gość: pap owoc jest z zielonej góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:21
      owoc jest z zielonej góry. cokolwiek nie zrobi i tak będzie wybrany. jest
      gwiazdą mediów, które go tu kochają, szczególnie bezpłatny tygodnik "co w
      mieście", którego "dziennikarze" (koledzy lub solidnie podkupione małe gnidki)
      prześcigają sie w lizod...stwie. Koszmar.
      • Gość: grzech Re: owoc jest z zielonej góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:29
        gazetka owa to po prostu kolesie pana posła (przynajmniej Naczelny) a
        dziennikarze - o ile mi wiadomo - wcale nie sa kupowani (wręcz przeciwnie, nie
        wypłacają im pensji) lecz wierzą w lewicowe ideały i chca sie raczej podlizać
        naczelnemu
    • Gość: DESPERAT Re: Kogo skusił poseł Owoc IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.09.04, 15:51
      To jest już skurwysyństwo!!!Ja pierdolę.Mam już doiść tej jebanej SLD!!!Przez
      tych bandytów mam już dosyć mieszkać w mojej ojczyźnie.Już dawno straciłem
      wiarę w praworządność, uczciwość i przejrzystość życia publicznego.Takiego huja
      wieszałbym za jaja głową w dół.A co się stanie?Kurwa znowu nic!!!Przepraszam
      ale pozwólcie mi też coś nakraść.Wystraczy mi jakiś milion zlotych i poddam się
      nawet dobrowolnej karzę w wysokości 1 roku w zawieszeniu na 2 lata (sic!!!).
      DOPÓKI NIE WPROWADZI SIĘ DO KODEKSU KARNEGO PRZEPADKU MAJĄTKU W CALOŚCITAK
      BĘDZIE DZIAŁO SIĘ WCIĄŻ I CIALE (TYM BARDZIEJ ŻE JEST TO JEBANE SLD).
    • Gość: kasia-już lekarz zepsuty owoc IP: *.daleka.net 09.09.04, 16:17
      przykro mi,że wciąż jest tyle przekrętów w służbie zdrowia. Gdyby był jakiś
      sposób na to, żeby odsiewać takich ludzi juz w trakcie egzaminu na
      uczelnię...Ach słodkie czasy,wtedy można by było mówić o zawodzie z powołania...
      • Gość: bang! Re: bardzo zepsuty owoc... IP: 129.81.192.* 09.09.04, 16:44
        "Kasiu-juz-lekarzu"... ja nie wierze, ze uda sie wyeliminowac
        ze sluzby zdrowia tych wszystkich, ktorzy trafiaja tam bo
        chca zarabiac sporo pieniedzy (spotykalem sie z takimi
        tez, np. w USA - mowili mi wprost, iz chca sie dostac
        do "Medical School" bo pozniej beda duzo zarabiac...).
        Dobrze bedzie jezeli uda sie pozbyc tych najbardziej
        pazernych i najmniej uczciwych!
    • Gość: doc Re: Kogo skusił poseł Owoc IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:28
      podobnie się rzecz miała z "krótką ścieżką" medycyny ratunkowej-wybrańcy
      zostali"specjalistami" w ciągu 1 roku czasami zostając również ordynatorami
      nieistniejących oddziałów...
    • Gość: czarli Re: Kogo skusił poseł Owoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 17:16
      Stwór,który tylko umie skrobać baby i przekręty na każdym kroku jak
      jarmolinski,nie byłby w stanie normalnym trybem zdać żadnego egzaminu.
      Coś takiego dokładnie odzwierciedla stan tego kawałka Ziemi.Kawał zwykłego wała.
    • Gość: DR Nie pusc tego tropu Gazeto IP: *.nmh.org 09.09.04, 18:26
      Nigdy w polskiej medycynie nie bedzie lepiej jesli ci sami ludzie ktorzy
      doprowadzili do jej upadku beda przez kolejne n lat zasiadac we wladzach
      szpitali.

Jestem lekarzem i od wielu lat czekam na wymiane pokolen w sluzbie zdrowia, na
      powiew nowego wiatru. Uzyskanie specjalizacji tanim kosztem przez te grupe
      pseudospecjalistow wydluzy moje czekanie o nastepna dekade.
    • Gość: andrzej Re: Czas na reakcj Izby Lekarskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:40
      Izby od lat tylko biadola,a tu trzeba dzialac.
      Kolegów specjalistów po znajomosci - pod Sad Lekarski
    • Gość: Roman Re:TO SA POLSCY LEKARZE SPECJALISCI !!!! IP: *.dpn.deere.com 09.09.04, 20:13
      Nadawanie tytulow za nic jest w skorumpowanej dzisiejszej Polsce nagminnym
      procederem. Wlasnie dlatego nawet przy uznawaniu przez EU polskich uczelni ,
      polskie dyplomy sa malo lub nic nie warte na Zachodzie. Ochotnicy do pracy w EU
      przechodza tam przez ostre sito aby to gowno odseparowac.
    • Gość: Bezrobotny bez zas Horror rozkład PAŃSTWA trwa a Prezydent Wałęsa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:35
      pije wódke i je golonki zadowolony.
      • Gość: kr Chlopie, mamy juz prezydenta Kwacha, druga kadencj IP: *.arc.ab.ca 09.09.04, 21:19
    • Gość: 2005 Re: Kogo skusił poseł Owoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:26
      Gratuluję kompanów panu Michnikowi , ludzi wielkiego honoru jak DYKTATOR
      JARUZELSKI SOWIECKI AGENT, IJEGO CAŁAŚWITA KTÓRA RZĄDZI DO TEJ PORY . WYBORY
      TUŻ, TUŻ ......., CZERWONE ZMORY Z PZPR , VEL SLD I ICH SYMPATYCY , A P
      [OWYBORACH DO PRACY ZA 1500ZL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka