Dodaj do ulubionych

Czy Bronek to naprawdę Bredzisław

07.02.15, 13:09
Na tak zadane pytanie już wkrótce otrzymamy odpowiedź. Oto PO wybrała sobie BK na kandydata w najbliższych wyborach prezydenckich. Przypominam PO, która wczoraj głosowała za "ustawą przemocą". Walczyć ma ona z tradycyjnym modelem rodziny i wychowania, z religią i patriarchatem.
Czekam teraz z niecierpliwością co zrobi Bronek, ten oto facet, który przez cały okres trwania swojego małżeństwa trzymał żonę w domu przy garach, Komorowska rodziła mu tylko dzieci (dużo dzieci). Zdominował całkowicie tą kobitkę. Małe tego kultywuje tradycyjny model rodziny (tylko kobiety w jego rodzinie rodziły dzieci). Wzorem kobiety była kobieta rodząca, a nie płodząca (patrz grodzka wcześniej bęgowski). Tak czy inaczej będzie ubaw bo albo Bronek będzie wmawiał nam że ustawa to wieli krok w rozwoju człowieka a on i jego rodzina to ciemnogród, albo też wywinie platfusom numer i zawetuje ten akt prawny
śmiać się będziemy do upadłego. Ale nie w WSI24, czy na łamach Gów...nej Wiarygodności of course.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Ruszyły pislamskie web brygady 07.02.15, 13:12
      Target - Komorowski. W rublach wam płacą czy w złotówkach?

S.
      • kukipl odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 13:19
        widać z twojego wpisu, że sprawia ci to ogromną trudność.
        I przy okazji, na szczęści na życie zarabiam uczciwą pracą a nie trolowaniem.
        • witek.bis To może ja spróbuję merutorycznie 07.02.15, 13:28
          Piszesz o Komorowskim m.in.:

tylko kobiety w jego rodzinie rodziły dzieci

Czy w twojej rodzinie było jakoś inaczej?
          • kukipl Re: To może ja spróbuję merutorycznie 07.02.15, 13:38
            a czy ja z tym walczę i na siłę chcę udowodnić że kobieta może płodzić dzieci.
            Wręcz przeciwnie jestem za status quo w tej dziedzinie.
            Wymyśl coś bardziej innowacyjnego, wiem że będzie trudno.
            • witek.bis Re: To może ja spróbuję merutorycznie 07.02.15, 13:42
              Nigdy nie przypuszczałem, że będę tu musiał rozbić za "uświadamiacza", toteż poprzestanę na kilku uwagach.
              1) Płodzenie nie jest tożsame z rodzeniem
              2) Jedna kobieta może płodzić, a inna nie może
              3) Nawet jeśli kobieta może płodzić, to i tak sama sama nie spłodzi.
              • kukipl Re: To może ja spróbuję merutorycznie 07.02.15, 13:54
                owszem możemy się czepiać czy słowo płodzić jest najbardziej trafne czy może jest lepsze w tym konkretnym zdaniu. Ale dobrze wiesz że nie o to w tym wszyskim chodzi. Nawet i Ty dobrze zinterpretowałeś moje słowa. Możemy dyskutować czy laseczka przy literce a jest odpowiedniej długości ale czy o to chodzi, chyba nie. To co próbujesz robić nazywa rozmydlaniem tematu, lub też przekierowywaniem go w innym kierunku, tak by za chwilę dyskutować o d..ie marynie. Wiem że to dla zwolenników Bredzisława trudny temat, ale life is brutal
                • witek.bis Re: To może ja spróbuję merutorycznie 07.02.15, 14:01
                  Obawiam się, że chciałeś napisać "w jego rodzinie kobiety tylko rodziły dzieci", a napisało ci się, "tylko kobiety w jego rodzinie rodziły dzieci"... I ty chcesz rozmawiać merytorycznie? I ty mówisz o Bredzisławie?
                  • volupte Re: To może ja spróbuję merutorycznie 07.02.15, 14:07
                    Raczej celowo tak nap[isał , jak napisał.
                  • kukipl Re: To może ja spróbuję merutorycznie 07.02.15, 14:14
                    słowo "tylko" to ironia do tego co chce się wmówić ludziom, że płeć to tylko widzimisię jakiegoś tam ciemnogrodu.
                    • x2468 Re: To może ja spróbuję merutorycznie 07.02.15, 22:19
                      Ty cały łącznie z Twoim fiutkiem jesteś jedną pocieszną ironią.
                      • kukipl Re: To może ja spróbuję merutorycznie 07.02.15, 22:24
                        i wice wersa. Merytoryczne obrażanie innych z braku argumentów to metoda lemingów i troli GW
          • gtxl-3 Re: To może ja spróbuję merutorycznie 07.02.15, 13:52
            witek.bis napisał:

> Piszesz o Komorowskim m.in.:
            >
            > tylko kobiety w jego rodzinie rodziły dzieci
            >
            > Czy w twojej rodzinie było jakoś inaczej?

Jak już chcesz merytorycznie, to zacytuj całe zdanie a nie wyrwane z kontekstu.

Małe tego kultywuje tradycyjny model rodziny (tylko kobiety w jego rodzinie rodziły dzieci). Wzorem kobiety była kobieta rodząca, a nie płodząca (patrz grodzka wcześniej bęgowski).
        • volupte Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 13:34
          Meritum to że zachowujesz sie jak palant powielając ten sam wpis w wielu miejscach. Chyba nie zapłaca za kopiuj - wklej.
          • kukipl Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 13:39
            już tak masz wyprany móżg, że nie stać cię na coś bardziej merytorycznego
            • volupte Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 13:47
              Zabolało? Tez bym sie zawstydził.
          • kukipl Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 13:57
            dzięki za pomoc, ale sam widzisz są tu sami zniewieściali faceci, czysty gender
        • alistair-p Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 14:33
          kukipl napisała:

> widać z twojego wpisu, że sprawia ci to ogromną trudność.
          > I przy okazji, na szczęści na życie zarabiam uczciwą pracą a nie trolowaniem.
          =================
          Odnosić się do bełkotu?Napisałaś stek bzdur.
          • kukipl Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 14:39
            opinia jednostki mnie nie interesuje (sorry takie jest życie), interesuje mnie skutek jaki wpis wywoła w społeczeństwie. A jestem przekonany że wiele osób zastanowi się nad zagadnieniem
            • witek.bis Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 15:02
              Ups! Do tej pory myślałem, że my tak tu sobie popierdujemy z braku laku oraz innego zajęcia, a teraz widzę, że są wśród nas jednostki dotknięte misją wpływania na opinie społeczeństwa :-)))
              • kukipl Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 15:14
                czy coś w tym dziwnego. Zauważ jeszcze że robię to za pomocą wroga ideologicznego Gow...nej Wiarygodności.
              • volupte Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 15:55
                Chyba misja , bo jak rozumieć wklejanie tego same go w róznych watkach w przekonaniu ze to taka madrosć i wszyscy musza ja przeczytać:-)
                • kukipl Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 21:53
                  a co mam patrzeć i narzekać że ciemniak ma nas reprezentować kolejne 5 lat. GW i jej opłacane trole w dążeniu do celu są bezpardonowi. Mój wpis na pewno nie ułatwi im rzucania obelg na innych ludzi. Jeśli uważasz to za misję twoja sprawa.Może to robić GW za pieniądze podatników to ja będę poruszał tematy, które nigdy nie znajdą się na łamach tego brukowca.
                  • volupte Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 22:10
                    ale taka misja jest smieszna:-)
                    • kukipl Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 22:19
                      Dla ciebie śmieszna, a ja uważam że końcowe wyniki obu kandydatów będą różniły się zaledwie o kilka procent.
                      • volupte Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 22:27
                        Żaden z nich sie nie nadaje , więc mi to zwisa.
                        • kukipl Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 22:31
                          o i to mi wystarczy jak nie przekonać to przynajmniej zneutralizować. Dla ciebie to przecież obojętne
                          • volupte Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 22:37
                            Tylko Dudus stwarza wieksze zagroszenie dla spokoju więc dla mnie. Bul sie prawie w nic nie wpieprza i mi to pasuje.
                            • kukipl Re: odnieś się do meritum sprawy 07.02.15, 22:48
                              w takim razie mam nadzieję że masz kredyt we frankach i przy pomocy Bula zostaniesz zlicytowany i skończysz na bruku. Wtedy może coś ci zacznie przeszkadzać.
                    • snajper55 Re: odnieś się do meritum sprawy 08.02.15, 00:27
                      volupte napisał:

> ale taka misja jest smieszna:-)

Na pewno nie dla misjonarza. :)

S.
      • taniarada Re: Ruszyły pislamskie web brygady 07.02.15, 13:37
        snajper55 napisał:

> Target - Komorowski. W rublach wam płacą czy w złotówkach?
        >
        > S.
        TY już w peowskich od dawna jesteś umoczony.
      • gtxl-3 Re: Ruszyły pislamskie web brygady 07.02.15, 13:54
        snajper55 napisał:

> Target - Komorowski. W rublach wam płacą czy w złotówkach?
        >
        > S.

Można innych kandydatów opluwać a nie można Bronisława?
        Tobie ślepy w jakiej walucie płacą?
    • 13kisiel Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 13:28
      Tak to on
    • zapijaczony_ryj Wolałbyś , zeby wymagał piatunki, jak jego 07.02.15, 13:30
      kukipl napisała:

> Czekam teraz z niecierpliwością co zrobi Bronek, ten oto facet, który przez cał
      > y okres trwania swojego małżeństwa trzymał żonę w domu przy garach, Komorowska
      > rodziła mu tylko dzieci (dużo dzieci). Zdominował całkowicie tą kobitkę. Małe t
      > ego kultywuje tradycyjny model rodziny (tylko kobiety w jego rodzinie rodziły d
      > zieci).

poprzednik, który tylko pod opieka żony czół mógł czuć się bezpiecznie?
      Takiego ofiarę losu:
      img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Kaczynska_bardziej_sie_977041.jpg
      • witek.bis Re: Wolałbyś , zeby wymagał piatunki, jak jego 07.02.15, 13:32
        W sumie nie było to najgorsze rozwiązanie, a na pewno tańsze. Jego bratu krawat poprawia kilkunastu chłopa.
        • zapijaczony_ryj Re: Wolałbyś , zeby wymagał piatunki, jak jego 07.02.15, 13:34
          witek.bis napisał:

> W sumie nie było to najgorsze rozwiązanie, a na pewno tańsze. Jego bratu krawat
          > poprawia kilkunastu chłopa.

Tak jak i rozporek
      • kukipl Re: Wolałbyś , zeby wymagał piatunki, jak jego 07.02.15, 13:44
        Poprzednik miał kochającą żonę, która i kanapkę potrafiła przygotować i wspomóc męża w trudnych czasach idąc do pracy i nawet w oczach olejnik znalazła uznanie. A Bronkowa co, tylko przesuwana na drugi plan.
        • x2468 Re: Wolałbyś , zeby wymagał piatunki, jak jego 07.02.15, 22:22
          Zapomniałeś dodać ze kochał zwierzęta a w szczególności małpki.
          • kukipl Re: Wolałbyś , zeby wymagał piatunki, jak jego 07.02.15, 22:29
            Rachunki za małpki są obecnie wyższe. Nie wspomnę już zaczerwienionej mordy Bronka (widocznych na zbliżeniach) świadczyć mogłoby to o problemach alkoholowych pREZYDENTA
            • volupte Re: Wolałbyś , zeby wymagał piatunki, jak jego 07.02.15, 22:39
              Pije? To i częściej śpi i sie leczy , nie grzeszy.
    • taniarada Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 13:36
      Szkodniki takie mnożą się jak króliki .Czy Bredzisław zawetuje.Powiem nie .On tylko przyklepuje.
      • kukipl Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 14:17
        no chyba że jakiś chochlik napisze mu coś innego na kartce. Wtedy to publicznie przeczyta i sprawa się skomplikuje.
    • x2468 Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 13:52
      Tradycyjny model katolickiej rodziny to taki w którym chłop z babonem cały tydzień obijają sobie nawzajem pyski po czym zgodnie pod rękę idą w niedziele do kościołka się wyspowiadać, dać na tace po odpuszczeniu grzechów wracają aby sobie dać po pyskach i nawzajem sobie nabluzgać. Tak to wyglądało u moich sąsiadów 1 dewotów w okolicy.
      • kukipl Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 14:10
        zamiast pisać o sąsiadach, napisz o swojej rodzinie tej bliższej i dalszej (oczywiście na szczerość wypowiedzi nie liczę). Czyżby przemoc w rodzinie jest domeną katolików? Ostatnio słyszałem o niejakiej dunin (lewactwo w czystej postaci) jak molestowała i dręczyła psychicznie jakiegoś fagasa.
        Przy okazji, naprawdę nie ładnie podglądać sąsiadów i ich obgadywać. Na koniec zapytam gdzie ty byłeś żeby pomóc pokrzywdzonemu?
        • ta Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 14:28
          kukipl napisała:
          > czyżby przemoc w rodzinie jest domeną katolików ?

Katolicy utrzymują, że stanowią w naszym społeczeństwie przeważającą, ba! miażdżącą większość, ponad 90%, czyż nie tak?
          Tak więc notowana w Polsce przemoc w rodzinie jest " domeną" katolików. Bezsprzecznie!
          • kukipl Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 14:53
            Z badań wynika, że Polacy (katolicy jak twierdzisz) w 19% dopuszczają się przemocy w rodzinie
            w to niestety wliczane jest lewactwo (np. dunin i jej fagas), a w takiej laickiej i lewackiej francji dużo większe. Co ty na to?
            • ta Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 15:41
              Nie ja twierdzę, że Polacy w 90% są katolikami, tylko KK i jego wyznawcy, jak ty. Jeśli stawia się w dyskusji problem zdrad, przemocy, złodziejstwa, korupcji to nagle liczba "katolików" się kurczy i pojawiają się " lewacy" .Jeśli chodzi o zgłaszalność i ściganie przemocy w rodzinie pisałam już w tym wątku skąd wynikają różnice pomiędzy naszym " katolickim" krajem, a innymi krajami Europy.

U nas de facto znikąd pomocy, bo to co teraz się oferuje ofiarom i jak się ściga te przestępstwa woła o pomstę.
              • kukipl Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 22:00
                Jeżeli katolicy w Polsce są sprawcami przemocy w rodzinie, to w przywoływanej przeze mnie dyskusji lewackiej i laickiej francji ateiści. Wynikałoby z tego że przemoc nie jest przypisana do wiary, a raczej natury człowieka. O komunistach w rosji i Chinach już nie wspomnę. Tam to dopiero jest dużo do zrobienia.
                • ta Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 08.02.15, 09:06
                  kukipl napisała:

> Wynikałoby z tego że
                  > przemoc nie jest przypisana do wiary, a raczej natury człowieka.

I tego się trzymaj . Można zatem stwierdzić, ze tzw " wiara" nie wpływa na podniesienie morale człowieka, więc wskazywanie na jakoby niższą moralność tzw " lewaków" lub wyższą tzw " katolików" jest tylko krzykliwą propagandą i intelektualnym nadużyciem :)

Szanując zatem wnioski własnego umysłu powstrzymuj się od kato-ryzacji ludzi na " moralnych katolików" i " zepsutych lewaków" , jeśli kiedykolwiek przyjdzie ci to do głowy. Będzie trudno, ale próbuj.
              • taniarada Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 22:02
                Jeśli koalicja PO i PSL krzyczy ,że wszyscy Polacy mają być biedni .To nie są katolicy.Wczoraj Sejm RP głosami koalicji rządowej PO-PSL odrzucił projekt zmian w podatku dochodowym od osób fizycznych, którego przyjęcie pozwalałoby na podniesienie kwoty wolnej od podatku. Projekt zmian ustawy Twojego Ruchu podnoszący kwotę wolną od podatku do poziomu zależnego od dochodów potrzebnych do zapewnienia minimum egzystencji odrzuciło 198 posłów PO, 28 posłów PSL, 1 poseł SLD i 1 poseł PiS . To też nie byli katolicy.
                • volupte Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 22:15
                  Tez wymyślił:-) To nie ma nic wspolnego z katolictwem, przeciez wszyscy czerwoni za tym głosowali . To proste , rząd nie chciał sie pozbawiać kilkunastu miliardów i drugie , poniewaz to nie był projekt koalicji.
                  • kukipl Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 22:40
                    A ty to łykasz? Co za rozumowanie "to nie był projekt koalicji" Ważne w tym wszystkim czy jest to korzystne dla podatników
        • x2468 Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 22:27
          Widać prawdziwa katoliczka. Panbuczek powiedział; "idźcie i rozmnażajcie się" on był wbrew temu przykazaniu opieszały to wzięła sprawy w swoje ręce.
          • x2468 Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 07.02.15, 22:38
            Zresztą jak nazwisko Dunin wskazuje pochodzi ona z katolickiej rodziny.Jej przodek był prymasem Polski, Jako prawy i sprawiedliwy powinieneś znać historię swojego kościoła:

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/Marcin_Dunin_portret_katedra_Pozna%C5%84_RB1.JPG
    • adam81w Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 08.02.15, 00:18
      Naprawdę.
      • 13kisiel Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 08.02.15, 00:22
        przy Dudzie widać tą miernotę poczynań Bronka
    • veglie Re: Czy Bronek to naprawdę Bredzisław 08.02.15, 09:53
      Tak.To bredzisław

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka