Dodaj do ulubionych

Coś PiSiorki słabo się staracie,

15.04.15, 15:55
Bronkowi Komorowskiemu rośnie, a Dudzie spada, mam nadzieję graniczącą z pewnością, że to "trynd" stały, ten pracownik SKOKów nie zasługuje na to by być prezydentem, a jeszcze wyszło jego finansowanie przez SKOKi, czyli to jest bezwolna, sprzedajna, jakby to napisać by zbyt wielu nie urazić, może tak, pani niezbyt ciężkiego prowadzenia się, jak na razie spadło mu o 2 punkty, niby nic, a cieszy.

ocdn.eu/images/pulscms/Yjc7MDQsMCw5Yyw0MjIsMjUzOzA2LDMyMCwxYzI7MDQsYSxkLDMwYywxNjg7MDYsMzBjLDE2OA__/ca81ae0ac7b70507055775847bb3795c.jpg
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 15.04.15, 15:57
      czan-dra napisał:

> Bronkowi Komorowskiemu rośnie, a Dudzie spada, mam nadzieję graniczącą z pewnoś
      > cią, że to "trynd" stały

Jeszcze im dużo kasy ukradzionej ze SKOKów zostało na kiełbasę wyborczą. A obiecanki obniżenia wieku emerytalnego i VATu nic nie kosztują.

S.
    • platfusy.ida.do.paki Jak Bronkowi rośnie to widać po spotkaniach 15.04.15, 16:08
      Buczenie, nieprzychylne plakaty, zero audytorium poza spędzonymi z samorządów działaczami PO. Nawet zbieranie podpisów szło bardzo słabo a mam informację z pierwszej ręki od dwóch radnych, którzy sterczeli z listami na Ursynowie.

Będzie przegrana już I turze, potem kompromitacja Bronka w debacie i dobicie w II turze.

Gorzej dla Bronka, że najprawdopodobniej długo nie pożyje po przegranej. Dla chłopaków z WSI będzie już tylko bardzo niebezpiecznym obciążeniem bez realnej władzy.
    • pat158 Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 15.04.15, 16:30
      Dzisiaj wzrosło, jutro spadnie. Dosłownie. Od pewnego czasu codziennie pojawiają się tysiące sondaży i każdy przedstawia inny wynik. Raz Duda ma 20, raz 30. Raz Komorowski uzbiera 45 procent, raz twierdzą, że wygra w pierwszej turze. Ale znaczenia dla wyniku to na szczęście nie ma żadnego. :)
      • czan-dra Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 15.04.15, 16:33
        Ale jak miło się czyta płody umysłu PiSowego, ten sączący się jad, ta nienawiść, te próby zdyskredytowania Komorowskiego, aż się lekko na duszy robi.
        • pat158 Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 15.04.15, 17:28
          Dostrzegam tylko jeden problem. Otóż nie dysponuję - jak to napisałeś - "umysłem PISowym" i - wierz mi lub nie - wobec Komorowskiego odczuwam sporo sympatii, a wobec Dudy - ani za grosz :). Moje stwierdzenie: "znaczenia dla wyniku to na szczęście nie ma żadnego", w jakikolwiek sposób je odczytałeś, oznacza, że cieszy mnie fakt, iż Bronek ma mimo wszystko bezpieczną przewagę i zapewne uda mu się wygrać.
          A tak przy okazji, nie dostrzegam w mojej wypowiedzi ani słowa jadu i nienawiści, czego nie można powiedzieć o niejednym poście na tym forum. Może po prostu jesteś już nieco przewrażliwiony ;).
          • czan-dra Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 15.04.15, 17:49
            To było ogólnie o PiSich dzieciach występujących na FK, niepotrzebnie wzięłaś to do siebie.
            Przeczytaj post "platfusy. ida. do. paki", o to mi chodziło,
            • pat158 Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 15.04.15, 18:23
              Aha. W takim razie przepraszam najmocniej za nieporozumienie ;). Z tym że "wziąłeś". ;)
      • 3kaczyjar Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 15.04.15, 21:13
        Ciulu już potrójnie widzisz - tysiące sondaży????????????????
        • pat158 Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 16.04.15, 06:17
          Dzień dobry bardzo kulturalnemu panu! Gratuluję obycia i wrodzonego talentu do prowadzenia konwersacji. Być może słyszał pan o czymś takim jak hiperbola, środku stylistycznym celowo wyolbrzymiającym pewne zjawisko, rzecz etc.?
    • dystans4 Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 15.04.15, 17:20
      Mam dla PiSiąt ciekawy wątek. Będą miały okazję głosić i bronić wielkości PanaPrezesa i stworzeń - Jego i Rezydenta.
      • edd.y Bronku yeblo o glebe 15.04.15, 18:33
        PO.parcie.
        • dystans4 Re: Bronku yeblo o glebe 15.04.15, 20:28
          Poparcie dla rządu i prezydenta RP ma coś do działań rezydentury? Znaczy, rezydentura i agentura PiS pracują nad realizacją wytycznych?
    • 13kisiel Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 15.04.15, 21:38
      Bronkowi rośnie ...widać to było w Poznaniu że aż się odpiął :-)))
    • kotek.filemon Re: Coś PiSiorki słabo się staracie, 16.04.15, 12:14
      czan-dra napisał:

> Bronkowi Komorowskiemu rośnie, a Dudzie spada, mam nadzieję graniczącą z pewnoś
      > cią, że to "trynd" stały

Jeszcze miesiąc kampanii, a tu nie upilnowali Antonio i Prezesa Tysiąclecia. Im więcej bredzą o zamachu, tym lepiej dla Bronka oczywiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka