Dodaj do ulubionych

Gdyby wygrał

18.05.15, 08:32
Gdyby Komorowski wygrał wybory, to następnego dnia, w poniedziałek rano w zębach zanosi do Senatu projekty przynajmniej dwóch ustaw: o polskiej ziemi i o polskich lasach, które mają być w ciągu jednego tygodnia uchwalone. Następne projekty kolejnego dnia. Wszystko na kolanach i ubrany w wór pokutny. Jednocześnie w internecie publikuje swój prawdziwy życiorys, z którego dowiemy się całej prawdy m.in. o jego związkach z bezpieką wojskową. Przeprosi za swoje antypolskie wybryki, choćby za budowę pomnika sowieckim bandytom z 1920 r. Wyjaśni w pełni wszystkie aspekty zamordowania prezydenta Kaczyńskiego i swoją rolę w tej zbrodni, w tym bezprawne przejęcie funkcji 10 kwietnia 2010 r. Dosyć już łgarstw!
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Gdyby wygrał 18.05.15, 08:51
      chcesz mu na to pozwolić?
    • zapijaczony_ryj JAko PiS-dak zwyczajnie kłamiesz 18.05.15, 08:57
      adamszem napisał:
      i o pols
      > kich lasach, które mają być w ciągu jednego tygodnia uchwalone. Następne projek
      > ty kolejnego dnia

Prywatyzację lasów państwoetch rozpoczął nijaki Qrwski, któt to zakupił od nich posiadłość za 2 % rzeczywiwtej wartości
      • adamszem Rzeczywiście 18.05.15, 09:04
        Jest to prawda, że masz zapijaczony ryj. Co do mnie, to chcę cię uspokoić. Nie należę do PiS-u. Powiem więcej: nigdy nie należałem do żadnej partii i nie będę należał. Natomiast tak się składa, że urodziłem się jako Polak, czuję się Polakiem i odróżnieniu od ciebie nie pozwolę sobie, aby ktoś, nawet jeśli jest prezydentem, pluł na Polskę. To wszystko, co mam ci pachołku bolszewicki do powiedzenia.
    • alistair-p Re: Gdyby wygrał 18.05.15, 08:59
      A gdzie stoi ten pomnik? Parę szczegółów poproszę.
      • adamszem Wystawczy wpisać w google 18.05.15, 09:08
        Wpisz w google: Komorowski pomnik sowiecki. Dowiesz się tam wszystkiego.
    • erte2 Re: Gdyby wygrał 18.05.15, 09:09
      adamszem
      Tak sobie pieprzysz od rzeczy?
    • kotek.filemon Re: Gdyby wygrał 18.05.15, 11:52
      A co na to twój lekarz ortopeda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka