wojciech.2349 24.06.15, 17:11 bunga bunga w Sowa& ... ? Polski podatnik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13kisiel Re: kto płacił za 24.06.15, 17:41 hołota polszewicka nie ma żadnych hamulców jeżeli chodzi o publiczne pieniądze...wydali na publiczne dziewczyny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: kto płacił za 24.06.15, 19:02 gelati napisał(a): > Fakt, Sick.orski to dziwka. W takim razie jak nazwać Kaśkę Gójską-Hejke z BURDELU Terlikowskiego dla zmyłki zwanego tivi republika. Dla jasności ta " kobieta" to matka TRÓJKI dzieci z ..........TRZEMA "panami" Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: kto płacił za 24.06.15, 19:16 jaroslaw2104 napisał(a): > W takim razie jak nazwać Kaśkę Gójską-Hejke z BURDELU Terlikowskiego dla zmył > ki zwanego tivi republika. > > Dla jasności ta " kobieta" to matka TRÓJKI dzieci z ..........TRZEMA "panami" ------------------- Za występy bunga bunga w Sawa&... płaciłem ja jako podatnik. Za występy tej pani, o ile to prawda, ja nie płaciłem. Widzisz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś