Dodaj do ulubionych

Pokemony....

17.08.15, 16:39
Weźcie pd uwagę słowa lekarza Bronisława zastosujcie to do siebie
Prezydent Komorowski poleca lewatywę na głowę .
www.youtube.com/watch?v=3q3c0NEZMTs
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Pokemony.... 17.08.15, 16:45
      Bardzo dobrze im zaproponował . To swietny srodek , powinien jeszcze dodac płukanie żołądka. Tymi sposobami wyloczono 90% wariatów w armii austro-wegier.
      • artexe Re: Pokemony.... 17.08.15, 16:49
        volupte napisał:

> Bardzo dobrze im zaproponował . To swietny srodek , powinien jeszcze dodac płuk
        > anie żołądka. Tymi sposobami wyloczono 90% wariatów w armii austro-wegier.

Teraz, to najlepsze lekarstwo na waszą sraczkę, którą uprawiacie na forum, po tym, jak Duda objął obowiązki prezydenta.
        Nic nie zmienicie pokemony, już wam o tym pisałem. Pokazujecie tylko jakimi jesteście śmieciami.
        Nie wstyd wam pokemony, tak widocznej głupoty?
        • volupte Re: Pokemony.... 17.08.15, 16:57
          Zamiast bawić sie kieszonkowymi potworkami przeczytałbyś czasem jakaś książkę to być pisdacki przygłupie wiedział co to lewatywa.
          • artexe Re: Pokemony.... 17.08.15, 17:50
            volupte napisał:

> Zamiast bawić sie kieszonkowymi potworkami przeczytałbyś czasem jakaś książkę t
            > o być pisdacki przygłupie wiedział co to lewatywa.

Ja się posłużyłem głupi pokemonie rozległą wiedzą twojego idola Bronisława.
            To nie mój wymysł, tylko historyka Bronisława.
            Wiedziałem, że nie ogarniesz tego swoim rozumiesz pokemona.
            Co do pisdaka,- gdybym nim był, to nie wstydziłbym się do tego przyznać.
            Większym obciachem jest bycie durnym pokemonem, czego dajecie pokemony wyraz swoimi głupimi wątkami i postami na forum.
            • volupte Re: Pokemony.... 17.08.15, 18:00
              Weź lewatywe i płukanie żołądka , bo widać ze nadal nie kumasz o co Komorowskiemu chodziło , głupku podobno niepisdacki.
              • artexe Re: Pokemony.... 17.08.15, 18:08
                volupte napisał:

> Weź lewatywe i płukanie żołądka , bo widać ze nadal nie kumasz o co Komorowskie
                > mu chodziło , głupku podobno niepisdacki.

Odpuszczam ci pokemonie siedzący dniami i nocami na forum, nawet w upały.
                Musisz mieć już mocno wyprostowane resztki zwojów mózgowych.
                Polecam ci pokemonie moją sygnaturkę.
                • volupte Re: Pokemony.... 17.08.15, 18:24
                  To ciebie tyczy , niezła samokrytyka.
                  • artexe Re: Pokemony.... 17.08.15, 18:34
                    volupte napisał:

> To ciebie tyczy , niezła samokrytyka.

Po polsku pisze się dotyczy, pokeomnie-wolaku.
                    • volupte Re: Pokemony.... 17.08.15, 18:37
                      Bzdura.sjp.pl/tyczy
                      • artexe Re: Pokemony.... 18.08.15, 14:21
                        Mam pytanie pokemony, czy nie potraficie mi odpowiedzieć, czy też boicie się mi odpowiedzieć?
                        Bo wysłanie na pierwszą linię, mało "kumatego" ncka volupte- świadczy raczej o waszej bezsilności.
                        • volupte Re: Pokemony.... 18.08.15, 15:13
                          Widać że tobie i lewatywa na głowę nie pomoże. Zaserwuj ten drugi srodek - płukanie żołądka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka