Gość: Tymek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 20:35 Oby tak dalej...Samoobrona przestanie istnieć.Czy dziś wszyscy dają tak d....? To juz nie polityka tylko ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie Rywina IP: *.comar.pl / *.dobrzen.comar.pl 23.09.04, 20:38 Jednak "uczciwy" SB-ek zawsze tow obronii!!!!!Samogwałt wspiera LDS!!!! WIVAT UCZCIWOŚĆ tylko trochę inna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktu siku sik Samoobrona za Błochowiak,Łączny polał gnojowicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 00:42 A na gnojowicy gnomy rosną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USTA ADAMA PIWOZLOP OLEKSY TO SYMBOL LSD-up. IP: *.sympatico.ca 24.09.04, 02:58 Im szybciej odejdzie LSD-up z parlamentu tym piwozlop szybciej sie wyleczy z opilstwa. Zostanie mu odciety dostep do taniej gorzaly. Cecha charakterystyczna pijusa jest utrata pamieci we wszystkich obszarach. Wazne jest. No to siup w ten glupi dziob. Piwozlop juz nie pamieta ile razy mu sie zachciewalo aby glosowac za jednym wnioskiem. Niech i kochana babcia klozetowa choc jeden raz zaglosuje. Zaglosowala. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Kto rządzi Sejmem? 24.09.04, 03:49 Czy Sejm jako taki potrafi podejmować własne decyzje, czy też jest marionetką w rękach komisji ustawodawczej i regulaminowej zdominowanych przez członków organizacji przestępczych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe pokrzepienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:09 Przychodzi człowiek do pracy pare minut wczesniej odpala internet i chce poczytać jakies wiadomości. No i czyta i szlag go trafia. Kurwa ludzie powiedzcie jak mozemy tak dawać sie oszukiwac, tym oszustom w sejmie. Wiem zaraz ktoś powie zagłosuj rozsądnie itp. itd. Ale zastanówmy sie czy jest na kogo. Bo ja nie wiedze. Wygra teraz zapewne prawica i stworzy jakis koalicyjny rząd. Ale za pare miesięcy zaczną sie kłocić o stołki, a nam będą wmawiac że o jakies programy. I też gówno z tego będzie. Normalnych uczciwych ludzie nie dopuszcza sie do polityki, może i dobrze bo by sie zmarnowali. To wszystko musi sie chyba rozpierdolić. Nie jestem zwolennikiem UPR (a może już jestem), ale KORWINIE ratuj!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ I oto dowód IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 24.09.04, 09:14 ...że nieustannie daje się Pan oszukiwać: "Wygra teraz zapewne prawica i stworzy jakis koalicyjny > rząd" Otóż proszę mi napisać, kiedy w Polsce był prawicowy rząd??? Bo ja dotychczas widziałem czerwone oraz różowe (na zmianę). A wszystkie postokrągłostołowe czyli z nadania Człowieka Honoru. Pozdrawiam z rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: I oto dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:10 dokładnie ma Pan racje napisałem prawica bo tak sie ja niesłusznie nazywa w prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fine Czerwona zaraza IP: *.klinikum.lan / *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.04, 09:24 Czerwoni wmawiaja nam od dawna ze prawica nie potrafi rzadzic. I poprzez ta legende trudno ich oderwac od koryta, bo jak nie sa w rzadzie to siedza w zarzadach spolek, bankow, w rektoratach uczelni, na dyrektorskich stanowiskach w szpitalach. A wszystkiemu winny brak dekomunizacji po 1989 roku, dlatego tak czerwoni ciagna sie jak smrod po gaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: pokrzepienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:33 Ja jestem zwolennikiem. I co z tego? Co począć? UPR nie jest populistyczna. I chwała. Ale i dlatego nie osiąga sukcesów w wyborach. Może za kilkanaście lat. Ale chyba i to za duże oczekiwania. Ale gdyby poszła na populizm - zeszmaciła by się jak prawie wszystkie partie w sejmie. R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: ćwiartka na pokrzepienie to moja rada IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.09.04, 10:41 czy tna kraj nie jest cudowny? wszystko wolno, prawdziwy raj wyślij szefa po flaszkę, daj w ryja cieciowi, zgwałć emerytkę... jaki rząd takie państwo i takie obyczaje, nam szaraczkom też się coś od życia należy zyjmy, pijmy, kopulujmy disiaj na chwałę Polski oby jej już jutro nie było bo z jakiej racji mamy się wstydzić lalala lalala ale się dziś nawaliłem za zdrowie i przyszlość ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: Kto rządzi Sejmem? IP: *.a.pppool.de 24.09.04, 11:43 SLD to banda kretaczy, kolesi i przestepcow. Przez nich porzadni ludzie musza zyc w biedzie albo uciekac za granice. Pilsudski wiedzial by jak sobie z ta banda poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: PIWOZLOP OLEKSY TO SYMBOL LSD-up. IP: *.gorzow.mm.pl 24.09.04, 10:09 Usta Adama, i oczywiście mózg, przeżarte nalewkami i winami m-ki ARIZONA wskazują na totalny stan opilstwa. Takim wszystko kojarzy się z piwem i gorzałką. Ale takich mi nie szkoda. Im wczesnie wątroba przestanie funkcjonować, tym lepiej. W swojej pomroczności taki pijaczek myśli / z tym myśleniem to przesadziłem!!/, że ktoś przejmuje się jego wypocinami. A to tylko pijackie bredzenie. A niech sobie bredzi, tyle mu zostalo. A swoja drogą, jaka Ta Beger jest, taka jest. Ale brawo Pani Renato, zagrała pani Ziobrze i Rokicie na nosie. Brawo, brawo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO Re: PIWOZLOP OLEKSY TO SYMBOL LSD-up. IP: 217.153.88.* 24.09.04, 11:36 Gość portalu: Alex napisał(a): > Usta Adama, i oczywiście mózg, przeżarte nalewkami i winami m-ki ARIZONA > wskazują na totalny stan opilstwa. Takim wszystko kojarzy się z piwem i > gorzałką. Ale takich mi nie szkoda. Im wczesnie wątroba przestanie > funkcjonować, tym lepiej. W swojej pomroczności taki pijaczek myśli / z tym > myśleniem to przesadziłem!!/, że ktoś przejmuje się jego wypocinami. A to tylko > > pijackie bredzenie. A niech sobie bredzi, tyle mu zostalo. A swoja drogą, jaka > Ta Beger jest, taka jest. Ale brawo Pani Renato, zagrała pani Ziobrze i Rokicie > > na nosie. Brawo, brawo..... Alex ty cwelu, ty zarazo leninowska, ciesz się bo za chwile masz święta - rocznica rewolucji. Zgodzę się z tobą jednak z jednym Adam - ma MÓZG ty w du.ę jeba.y towrzyszu nigdy go nie mikałeś. Szkoda tylko, że twoi czerwoni kolesie nie przegłosowali aborcji. Przydała by się naprawdę w conajmniej dwóch przypadkach: tow. OLIN i Ty Gnido. Pierd.l się bolszewiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej CO SIĘ DZIEJE W TYM KRAJU!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:34 to nie do wiary!!! raz przegłosowany raport i to większością bezwzględną (!!!!) jest ponownie głosowany bo był nie po myśli SLD!!!!! ku*rwa m*ać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fine Dokladnie tak jest w tym kraju IP: *.klinikum.lan / *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.04, 09:18 Czerwonych musi byc na wierzchu, i dlatego tak obesrane jest to wszystko u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Jezu, jak się cieszę! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 20:50 Prawda zwyciężyła!!! Wierzyłam w to od początku (patrz forum). Co jutro zrobi pan Oleksy? Co zrobi Sejm? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Jezu, jak się cieszę! 23.09.04, 21:02 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > Prawda zwyciężyła!!! A oto lista bojowników o tę prawdę, żeby Pani mogła imiennie zaadresować swoją wdzięczność: * Beger Renata /Samoobrona/ - fałszerka list wyborczych * Głębocki Stanisław /niez./ - dwa prawomocne wyroki (alimenty i groźny karalne) * Gramała Aleksandra /SLD/ - bahaterka słynnego filmu Zawód - posłanka" * Kopczyński Bohdan /niez./ - dziwak * Kurczuk Grzegorz /SLD/ - w raporcie Ziobry ma wniosek o Trybunał Stanu * Łyżwińska Wanda /Samoobrona/ - przekręciara * Rydzoń Stanisław /SLD/ - w komisji śledczej ręka w rękę z Anitą * Tober Michał /SLD/ - rzecznik jednego z oskarzownych w raporcie Ziobry * Zbyrowska Maria /Samoobrona/ - 14 razy uniknęła przesłuchania w prokuraturze > Wierzyłam w to od początku (patrz forum). Wiemy, pamiętamy. Znaczy gdyby jutro Samoobrona do spółki z SLD przegłosowała, że ma Pani na imię Anastazja, pobiegłaby Pani zmienić dowód osobisty. > Co jutro zrobi pan Oleksy? Co zrobi Sejm? Oleksy - wiadomo, uda, że nie ma wyjścia i zgodzi się z decyzją. Przecież gdyby dopuścił do przyjęcia raportu Ziobry koledzy mogliby przestać upatrywać w nim eseldowskiego kandydata na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymek Re: Jezu, jak się cieszę! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 21:26 Jagnieszko...ja jednak wierzę , że to co napisałaś to żart. Tylko ,że niesmaczny i nie na miejscu . I brakuje tu tylko słów wypowiedzianych głosem B.Smolenia "ale jaja..ale jaja...". Tylko szkoda że to już nie trafia do ludzi.A swoją drogą to mam nadzieję że nie jesteś członkiem tego całego kabaretu...Chociarz... to nie kabaret, nie polityka ,tylko czyste kpiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Re: Jezu, jak się cieszę! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 21:42 Panie Tymku, polecam stenogramy. Jest tak: Alexis kazał głosować, chtóren Mniejszy Rapaport ma się zmierzyć z Rapaportem Komisyjnym (ergo Błochowiakowym). Odpadali te Rapaporty i odpadali, aż ostał się Ziobrowy i jenże PSZYPATKIEM wzioł Absolutno Wienkszość, ale stało się to w ELIMINACJACH, nie w FINALE, co widziałam i słyszałam na własne uszy i oczy. Bóg łaskaw, że moim mężem nie jest polityk, a moim Tatą pan Alexis. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Jezu, jak się cieszę! 23.09.04, 21:49 Hau,hau,hau. Poczekaj jeszcze z Jezusem i radością. Przynajmniej rok. PS:Skad wiesz jaka jest prawda? -- "Talk is cheap" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Czemu pan szczeka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 21:57 Pyta pan, skąd? Z telewizji. Z tego co widziałam i słyszałam na własne oczy i uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Bo ktos taki jak Ty inaczej nie rozumie IP: *.sa.bigpond.net.au 23.09.04, 23:19 A prawde widzialas, ale przepuscilas przez Twoj filter zaklamania i indoktrynacji. Polec teraz do Tatusia i sie poskarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kemar Re: Czemu pan szczeka? IP: *.ne.client2.attbi.com 24.09.04, 02:54 Dalej ogladaj kretynko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Czemu pan szczeka? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.09.04, 06:57 bardzo mi cie zal jagnieszko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek a posiedzenia komisji w tej telewizji oglądała? IP: 217.153.71.* 24.09.04, 10:22 ... z ewidentnym krętactwem i kłamstwami Jakubowskiej. Czy zabarwiony na czerwono filtr nie przepuścił tak oczywistych faktów? A może sama powiązana z "grupą trzymającą"... Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Czemu pan szczeka? 24.09.04, 11:21 Hau,hau,hau? A taka remininiscencja z dyskusji na FK:-). Nie pamięta Pani? > Pyta pan, skąd? Z telewizji. To chyba inne telewizje oglądaliśmy i inne relacje widzieli. Wiem,jednak,że każdy z Nas ma swój świat,a to ,ze ja widzę na ulicy psa,to nie musi znaczyć,że Pani widzi też psa,a może nawet kota. Jednakowoż to co ujawniono w sprawie -"Code-Rywin" w TVN24,prasie i radio wskazuje na to,że raport Błochowiak ma tyle wspólnego z prawdą,tzn. faktycznym opisem tego co się wydarzyło co ja z mercedesami. Czyli nic. hau,hau,hau Chilum PS:Poza tym bardzo lubię psy. -- "Talk is cheap" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaaz Biegunka rozstrzygnie, też się cieszę! IP: *.man.czest.pl 24.09.04, 07:40 Też się cieszę. Że to nie koniec tej sprawy. Bo trochę nudnawo się stało. A poza tym może któreś z parlmentarzystów dostanie biegunki i prawda będzie inna. I to będzie tyż prowda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: Jezu, jak się cieszę! IP: *.eranet.pl 24.09.04, 07:50 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > Prawda zwyciężyła!!! > Wierzyłam w to od początku (patrz forum). O, santa simplicitas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Pisz do niej po rusku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:00 bo łacina dla niej za bardzo katolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Jezu, jak się cieszę! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 10:00 jagniesiu, a ziobro skończył jak janosik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfa Re: Jezu, jak się cieszę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:58 Ha ha ha ja też, Niech żyje ZIOBRO ! Chyba sie zes...łas z radości po głosowaniu w sejmie !! Kuniec z bydłem rasy czerwonej polskiej. Nie pomoże nam nawet Renata Beger ani jej szef. A w przyszłym roku po wyborach "oszołomy" dadzą popalić ! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R 23.09.04, 21:04 Gość portalu: Tymek napisał(a): > Oby tak dalej...Samoobrona przestanie istnieć.Czy dziś wszyscy dają tak d....? Jednak owies to silny afrodyzjak. Ciekawe co SLD obiecało Samoobronie za ten przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymiar s..... Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.chello.pl 23.09.04, 21:19 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: Tymek napisał(a): > > > Oby tak dalej...Samoobrona przestanie istnieć.Czy dziś wszyscy dają tak d > ....? > > > Jednak owies to silny afrodyzjak. Ciekawe co SLD obiecało Samoobronie za ten > przekręt. Nie dopatrzą się znamion przestepstwa przy fałszowaniu list wyborczych, za co pomagier pani Kurwik juz dostał wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R 24.09.04, 01:42 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: Tymek napisał(a): > > > Oby tak dalej...Samoobrona przestanie istnieć.Czy dziś wszyscy dają tak d > ....? > > > Jednak owies to silny afrodyzjak. Ciekawe co SLD obiecało Samoobronie za ten > przekręt. > gdy nie wiadomo o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:22 Sam (oo )brona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NKWD ale uczciwy i opalony, przeciwny............... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:24 bedzie konsekwencje wyciagal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zacho Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:25 Na razie nic się wielkiego nie stało. Poczytałem informacje na różnych stronach i trudno powiedzieć co oni tam przegłosowali="brawo dziennikarze". Chyba ustalili że raportem komisji jest raport Błochowiak, co przecież było oczywiste od początku. Tyle że to co ustalą komisje zatwierdza Sejm. A Sejm zatwierdził raport Ziobro, a o ile się nie mylę raportu Błochowiak nie zatwierdził. Więc jeśli uznać że głosowanie nad raportem Ziobro za bezprawne, to i tak trzeba przegłosować raport Błochowiak w Sejmie, a jeśli był już odrzucony to ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:35 Cokolwiek by nie mówić to stanowisko jest najrozsądniejszym roizwiązaniem także w świetle wypowiedzi ekspertów. Jeśli przejrzeć stenogramy z posiedzeń komisji między ekspertami (prof. Gebethner, prof. Winczorek) były różnice, ale nikt nie uważał tak jak posłowie opozycji - tzn. że można było głosować nad poszczególnymi wersjami raportu. Z góry dodaje, że nie uważam tzw. raportu posłanki Błochowiak za wiarygodny, natomiast stało się to co się stało - to ten raport uzyskał większość w komisji. Stało się źle, ale nie można zmienić rzeczywistości. Trzeba raczej pomyśleć nad zmianami w ustawie o komisji śledczej aby uniemożliwić tego typu sytuacje a nie uciekać się do pozaprawnych chwytów nawet w słusznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:37 Nie mydlij oczu, bęcwałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymek Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 22:01 Fajnie napisane.Tylko kto ma pomysleć nad taką zmiana ustawy o komisji śledczej i tymbardziej kto ma ją wtedy przegłosować? Komu to by było na rękę ? Więc dlaczego to już się nie stało. Nie bez powodu wszystko rządzi się właśnie takimi prawami.Nie bez powodu prawo w Polsce tak trudno zmienić.Z całym szacunkiem , nie w tym dziesięcioleciu się to stanie.Dziś prawo stanowią ci którzy zniego właśnie korzystają.I na pewno nie w słusznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:31 Ale sytuacja byla nieco inna. Raport Blochowiak wystepowal jako ten glowny, wybrany przez Komisje. Obok niego byly raporty "votum separatum" i to wlasnie Sejm byl wladny przyjac ten, ktory wydawal mu sie najblizszy prawdy. I tak wiekszosc wybrala raport Ziobry. Bo to wlasnie Sejm w takiej sytuacji mial prawo wyboru i wybral. Koniec kropka. Dzsiejsze gierki to zwykly, obrzydliwy handel "polityczny" i kompromitacja. I Oleksy o tym wie bo to widac w kazdej jego wypowiedzi. No... ale on jest z SLD - kocham Kukiza! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Za co??????????????? 23.09.04, 22:37 Begerowa niewinna w sprawie falszowania list wyborczych- to przeglosuje LSD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafa Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 06:42 Sejm wybierał tylko raport najlepszy z innych niż ten Błochowiak. Wygrał raport Ziobro. Potem miało być głosowanie raport Ziobro vs. raport Błochowiak. Niestety, część polityków zakrzyknęła że Sejm właśnie zatwierdził raport i nie trzeba już nic głosować. Nie jestem fanem raportu Blochowiak ale jestem fanem przestrzegania zasad i praw, nawet jesli walczy się ze złym raportem. Tu zawiodłem się mocno na liderach opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie Rywina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:47 Przecież to oczywiste,że nikt z nas nie ma zielonego pojęcia co tak naprawdę się wydarzyło, kto komu chciał dać, a kto komu nie chciał.Wszystko odbywa się w cieniu gabinetów, karty są rozdawane pod stolikiem.My wiemy tylko to co,,oni,,chcą abyśmy wiedzieli.Trudno zająć jakiekolwiek stanowisko bo większość kłamie i manipuluje informacją, aby utrzymać się na stołkach.Jak widzę co się dzieje w moim maleńkim miasteczku, jak wszystko można załatwić za kase, przez znajomości, to nigdy nie uwierzę w uczciwość tych na górze.Te wykryte przez przypadek afery świadczą tylko o tym że ten kraj jest zbudowany na ,,kolesiowaniu,, i nikt przez dziesiątki lat tego nie zmieni, bo to siedzi w naszej mentalności.Jestem bezpartyjna ale intuicja mówi mi,że Ziobro (choć za gościem nie przepadam) jest najbliżej prawdy.A Błochowiak niechby się już do końca nie błaźniła - ręka rękę myje,dziecko wie że ona jest niewiarygodna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymek Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 22:36 Witam Pani Mariolu. Jak Pani widzi , ludzie pogadali i pewnie przeszli do innego tematu.Tak dzis się dzieje ze wszystkim. Teraz poczekają co zrobi rząd i znów tu się spotkają ...na chwilę.Pogadają i zapomną ,bo znów ktoś dziurę w winzipie znajdzie , lub trafi się pijany ksiądz. Jest to takie wielkie schow i dziś już tylko klaszczemy lub gwiżdżemy na wszystko.Obok tego o czym Pani pisze , wszyscy przechodzą już obojętnie .Po prostu normalka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac BANDA SPRZEDAJNYCH IDIOTÓW!! IP: 213.17.204.* 23.09.04, 22:23 BANDA SPRZEDAJNYCH IDIOTÓW!! amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj ..rwa polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:23 Moze te 10 procent glosujacych na tych szalencow i przekupnych oszustow przejrzy na oczy. No, chyba ze to ta sama rasa "moralnych inaczej". Koncert kurwikow po raz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PANZWAMI "Chwała nam i naszym kolegom...e precz!" IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 23.09.04, 23:08 Tak jakoś to było... I wciąż działa. Ten sejm jest w stanie uchwalić, że Słońce kręci się dookoła Ziemi a Kopernik była kobietą. I jeszcze się przy tym chłopaki świetnie bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Samoobrona na uslugach sld!!! IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 23:08 lepper i jego banda to dupki komuchow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R 23.09.04, 23:16 Grupa Trzymająca Władzę pod przywódctwem Rumianego Nieroba z Pałacu (towarzysz sekretarz Kwaśniewski) i don Leszka Millerone (towarzysz sekretarz Miller) w składzie Jakubowska, Nikolski, Janik, Czarzaty, Kwiatkowski, Wagner, itd, mataczyła przy Ustawie o KRRTV. Obecnie, po przyjęciu przez Sejm zgodnego z prawdą raportu posła Zbigniewa Ziobro GTW mataczy przy procedurze przyjęcia raportu komisji. Za pomocników czerwone złodziejaszki z LSD mają prymitywów z Samobrony. Co się dziwić, że w Polsce jest bezrobocie, wysokie podatki i złodziejska prywatyzacja jeśli takie szumowiny rządzą krajem!!! Politycy to bezkarni demagodzy i złodzieje, nic się w Polsce nie zmieni jeśli dalej pozostaną bezkarni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymek Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: 81.168.209.* 23.09.04, 23:54 A kto ma ich ukarać ,odsunąć od władzy? Naród? Może to przykre , ale nie. Każdy dziś pilnuje swojego tyłka.Tak nas ułożyli.Całkiem niedawno to było nie do pomyślenia.I może Solidarność nie jest najlepszym przykladem na rozwiązanie problemów , ale na zjednoczenie narodu tak.I to chyba jedyny sposób na zmiany.Ale mimo tak dużych możliwości dzisiaj .których kiedyś nie było (np. to forum), potrafimy już tylko gadać>Czekać na to co się stanie, co nam Unia da. Zresztą szkoda słów, to też tylko gadanie.Bezowocne zresztą. hmm...napisał przedemną gość "Każdy" ,zrobił to może nieprzyjemnym językiem ,ale czy nie ma racji? Chyba tak .Chociarz nie wiem jakie były jego intencje. Ale naprawdę często możemy sobą gardzić. Dobrej nocy wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funnily Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 00:39 mam nadzięje, że jak dzisiaj ojciec opowiada mi o stanie wojennym, to ja swoim dzieciakom mogę opowiadać o współczesnym Pajacykowie, i będzie jedynie to krótki epizod z historii Polski i czy wiara czyni cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Tak Ale taka mocna, ktora pobudza do dzialania IP: *.abhsia.telus.net 24.09.04, 02:34 Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R 24.09.04, 11:29 > czerwone złodziejaszki z LSD Już nie pastwijcie się tak nad LSD. LSD nie ma nic wspólnego z SLD i niczym sobie nie zasłużyło,żeby sąsiadować chociażby w zdaniu przy użyciu figur poetyckich;-) Chilum -- "Talk is cheap" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Każdy Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:33 Na co zasłużylas gnido to ci sie nalezy jak psu kosc panie Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 00:58 Kobieta mnie bije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Andrzej wyjdz !!! IP: *.freedom2surf.net 24.09.04, 01:04 - a buzi dosz ? - dom. Dom ile chcesz. - To wyjde jek sie uspokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax a tak wogóle IP: *.aster.pl 24.09.04, 01:14 to kiedy będzie powołana komisja śledcza do zbadania sposobów pisania raportów komisji śledczych? jeden pewnie pisal sam, inny przy pomocy trzech kolegow, inny pod dyktando... Ja chcę wiedzieć, kto jak pisał. to niezwykle istotna informacja z punktu widzenia istnienia i funkcjonowania naszego państwa. I niezwykle ważna odpowiedź "kto za tym wszystkim stoi". A tak zupełnie na serio. Śmieszny ten kraj, w którym procedur się nie ustala PRZED tylko W TRAKCIE albo i nawet PO. Nie wyobrażam sobie wykonywania pracy, jeżeli nie miałbym perspektywy co może po jej zaończeniu wyniknąć. Sam sposób przyjęcia raportu w komisji uważam za śmieszny. Głosujemy alfabetycznie (a jakby od końca alfabetu? hehehe). pierwsze zagłosowane i ... już po głosowaniu. A każdy liczył te kolejne głosowania, kogo poprzeć a kogo nie. . i tak już zupełnie na poważnie. Przyjęcie raportu NIE MA w tej chwili żadnego znaczenia. Z jednej strony PIS mydli oczy pociągnięciem do odpowiedzialności tych co nie ważne jak zaczynają albo do nie ukończenia studiów się nie potrafią przyznać, z drugiej lwica broni się jak inny wściekły kot "że to nie ona". grają, kiełbasę rzucają a lud chce igrzysk i chleba do tej kiełbasy. Dziękuję, wolę zrobić co swoje i pójść się napić piwa. i zagryźć czipsami. KIEŁBASIE MÓWIMY STANOWCZE NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ A wy się i tak nie znacie. IP: *.enformatic.pl 24.09.04, 01:23 Przecież niezawisły sąd, wspomagany przez stojącą na straży prawa prokuraturę, stwierdził, że Rywin działał sam. No to trudno się dziwić, że skoro ludzie nieskazitelnego charakteru wyciągają z materiału dowodowego tak wiarygodne wnioski, to i parlamentarzyści (jako ludzie kierujący się prawem i logiką) dążą do podobnych wniosków. Kto niby miałby być w tej "grupie trzymającej władzę? Prezydent? Nie wolno podważać autorytetu demokratycznie wybranej głowy państwa. Nie wolno narażać Prezydenta na konieczność powiedzenia prawdy, bo jakże głowa państwa ma się tłumaczyć przed tłuszą lub gawiedzią. Premier? No chyba żartujecie? Przecież sam powiedział, że nie ma z Lwem nic wspólnego. Poza tym każdy obywatel może wejść do gabinetu premiera, a premier z mety zrobi takiemu obywatelowi badanie stanu zdrowia psychicznego i orzeknie czy gość jest szaleńcem, czy nie. Lwa zbadał i wyszło mu, że Lew jest psychiczny. Szkół medycznych to premier nie ukończył, ale to życie jest najlepszym nauczycielem, a premier z niejednego pieca chleb jadał. Podli opozycjoniści za wszelką cenę starali się mataczyć i prawie udało im się popaprać błotem kilka autorytetów moralnych, rzutkich menedżerów- prywatyzatorów i oddanych służbie narodu urzędników. To logika blondynki Błochowiak położyła kres tym insynuacjom. To ta blondynka dała Polakom nadzieję na sukces w walce z korupcją, rozkradaniem majątku narodowego i nepotyzmem. Dziś za blondynką Błochowiak podążają dziesiątki blondynek i blondynów, a wkrótce będzie ich setki. Blondynka na prezydenta i premiera jednocześnie! Do Sejmu też wybierzemy same blondynki! Dość już tego maskowania się parlamentarzystów poprzez łysiny i siwizny! Dość farbowanych brunetów! Dość judzenia, dość rozbijania Frontu Jedności Narodu. Nie pozwalajmy sobie na warcholstwo. Polska potrzebuje silnego rządu, a opozycja usiłuje temu przeszkadzać. Blondynka ruszy z posad bryłę świata! Już ruszyła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zb Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 01:27 ...nad wszystkim czuwa gospodarz domu, on nie da krzywdy zrobic nikomu... GANGRENA, SMROD, OSLIZLOSC, OBRZYDLIWOSC, brak slow. Jezeli towarzysze przyjma raport swojej kolezanki, to mam nadzieje, ze to bedzie ostatni gwozdz do trumny tej formacji, a narod w koncu przejrzy na oczy. Jak ja sie k... wami brzydze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... NOZYCE SIE ODEZWALY ...Z KIM TRZYMAJA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 24.09.04, 02:08 ...nie -jakis tow...lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel to smiec korytarze sa PIONOWE, bedziemy pamietac na wyborac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 02:08 korytarze sa PIONOWE, bedziemy pamietac na wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... WCHODZI TOW. LEPPER DO OBORY... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 24.09.04, 02:15 ... a tu cale sld kwiczy i...murem za samoobrona stoii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: WCHODZI TOW. LEPPER DO OBORY... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.09.04, 10:46 oooo widzę że też masz wizje.... ups, ale nie ubliżaj szynce i skwarkom kupmy beczkę piwa, upieczmy lepera i będzie balanga świat jest taki piękny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glodny Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.icpnet.pl 24.09.04, 02:22 To hańba narodowa znowu czerwoni robia co chcą.Kiedy ta banda sie wykończy bo NARÓD juz ma dość wszystkiego pewnie z glodu ruszy do boju i co oni robią .SKANDAL to mało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYKOMUNISTA DEKOMUNIZACJA - LEPIEJ POZNO NIZ WCALE IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 03:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol kto ma numer tel do anitki b. bo chcę ją oblatać IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.09.04, 10:51 ja poważnie, dziś mam ochotę na odrobinę zapomnienia i zoofilii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj! Jezu...to by był SZCZYT POŚWIĘCENIA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not czy 28 maja została zakończona procedura IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 06:37 Oczywiście, że nie została zakończona. Wbrew nieprawdziwym zapewnieniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.09.04, 06:54 pierd0leni zlodzieje z sld i tak dostaniecie po dupie poczekajmy tylko do wyborow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 06:59 To, co robi samoobrona jest prostytucją. Niestety taki mamy sejm, takich przedstawicieli, jakimi sami jesteśmy. Nigdy nie dałem się omamić populistom z samoobrony, ale innym tak. Odpowiedz Link Zgłoś