Dodaj do ulubionych

Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie Rywina

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 20:35
Oby tak dalej...Samoobrona przestanie istnieć.Czy dziś wszyscy dają tak d....?
To juz nie polityka tylko ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie Rywina IP: *.comar.pl / *.dobrzen.comar.pl 23.09.04, 20:38
      Jednak "uczciwy" SB-ek zawsze tow obronii!!!!!Samogwałt wspiera LDS!!!!
      WIVAT UCZCIWOŚĆ tylko trochę inna!!!
      • Gość: kaktu siku sik Samoobrona za Błochowiak,Łączny polał gnojowicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 00:42
        A na gnojowicy gnomy rosną!
        • Gość: USTA ADAMA PIWOZLOP OLEKSY TO SYMBOL LSD-up. IP: *.sympatico.ca 24.09.04, 02:58
          Im szybciej odejdzie LSD-up z parlamentu tym piwozlop szybciej sie wyleczy z
          opilstwa. Zostanie mu odciety dostep do taniej gorzaly. Cecha charakterystyczna
          pijusa jest utrata pamieci we wszystkich obszarach. Wazne jest. No to siup w
          ten glupi dziob. Piwozlop juz nie pamieta ile razy mu sie zachciewalo aby
          glosowac za jednym wnioskiem. Niech i kochana babcia klozetowa choc jeden raz
          zaglosuje. Zaglosowala.
          • douglasmclloyd Kto rządzi Sejmem? 24.09.04, 03:49
            Czy Sejm jako taki potrafi podejmować własne decyzje, czy też jest marionetką w
            rękach komisji ustawodawczej i regulaminowej zdominowanych przez członków
            organizacji przestępczych?
            • Gość: OLA CAŁUSKI... IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 24.09.04, 07:20
              • Gość: qwe pokrzepienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:09
                Przychodzi człowiek do pracy pare minut wczesniej odpala internet i chce
                poczytać jakies wiadomości. No i czyta i szlag go trafia. Kurwa ludzie
                powiedzcie jak mozemy tak dawać sie oszukiwac, tym oszustom w sejmie. Wiem
                zaraz ktoś powie zagłosuj rozsądnie itp. itd. Ale zastanówmy sie czy jest na
                kogo. Bo ja nie wiedze. Wygra teraz zapewne prawica i stworzy jakis koalicyjny
                rząd. Ale za pare miesięcy zaczną sie kłocić o stołki, a nam będą wmawiac że o
                jakies programy. I też gówno z tego będzie. Normalnych uczciwych ludzie nie
                dopuszcza sie do polityki, może i dobrze bo by sie zmarnowali. To wszystko musi
                sie chyba rozpierdolić. Nie jestem zwolennikiem UPR (a może już jestem), ale
                KORWINIE ratuj!!!!!!1
                • Gość: LZ I oto dowód IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 24.09.04, 09:14
                  ...że nieustannie daje się Pan oszukiwać: "Wygra teraz zapewne prawica i stworzy
                  jakis koalicyjny
                  > rząd"

Otóż proszę mi napisać, kiedy w Polsce był prawicowy rząd??? Bo ja dotychczas
                  widziałem czerwone oraz różowe (na zmianę). A wszystkie postokrągłostołowe czyli
                  z nadania Człowieka Honoru.

Pozdrawiam z rana.
                  • Gość: qwe Re: I oto dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:10
                    dokładnie ma Pan racje napisałem prawica bo tak sie ja niesłusznie nazywa w
                    prasie.
                • Gość: Fine Czerwona zaraza IP: *.klinikum.lan / *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.04, 09:24
                  Czerwoni wmawiaja nam od dawna ze prawica nie potrafi rzadzic. I poprzez ta
                  legende trudno ich oderwac od koryta, bo jak nie sa w rzadzie to siedza w
                  zarzadach spolek, bankow, w rektoratach uczelni, na dyrektorskich stanowiskach w
                  szpitalach. A wszystkiemu winny brak dekomunizacji po 1989 roku, dlatego tak
                  czerwoni ciagna sie jak smrod po gaciach.
                • Gość:   Re: pokrzepienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:33
                  Ja jestem zwolennikiem. I co z tego? Co począć?
                  UPR nie jest populistyczna. I chwała. Ale i dlatego nie osiąga sukcesów w
                  wyborach. Może za kilkanaście lat. Ale chyba i to za duże oczekiwania.
                  Ale gdyby poszła na populizm - zeszmaciła by się jak prawie wszystkie partie w
                  sejmie.
                  R.
                • Gość: robol Re: ćwiartka na pokrzepienie to moja rada IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.09.04, 10:41
                  czy tna kraj nie jest cudowny?
                  wszystko wolno, prawdziwy raj
                  wyślij szefa po flaszkę, daj w ryja cieciowi, zgwałć emerytkę...
                  jaki rząd takie państwo i takie obyczaje, nam szaraczkom też się coś od życia
                  należy
                  zyjmy, pijmy, kopulujmy disiaj na chwałę Polski
                  oby jej już jutro nie było bo z jakiej racji mamy się wstydzić
                  lalala lalala
                  ale się dziś nawaliłem za zdrowie i przyszlość ojczyzny
            • Gość: Misiu Re: Kto rządzi Sejmem? IP: *.a.pppool.de 24.09.04, 11:43
              SLD to banda kretaczy, kolesi i przestepcow. Przez nich porzadni ludzie musza
              zyc w biedzie albo uciekac za granice. Pilsudski wiedzial by jak sobie z ta
              banda poradzic.
          • Gość: Alex Re: PIWOZLOP OLEKSY TO SYMBOL LSD-up. IP: *.gorzow.mm.pl 24.09.04, 10:09
            Usta Adama, i oczywiście mózg, przeżarte nalewkami i winami m-ki ARIZONA
            wskazują na totalny stan opilstwa. Takim wszystko kojarzy się z piwem i
            gorzałką. Ale takich mi nie szkoda. Im wczesnie wątroba przestanie
            funkcjonować, tym lepiej. W swojej pomroczności taki pijaczek myśli / z tym
            myśleniem to przesadziłem!!/, że ktoś przejmuje się jego wypocinami. A to tylko
            pijackie bredzenie. A niech sobie bredzi, tyle mu zostalo. A swoja drogą, jaka
            Ta Beger jest, taka jest. Ale brawo Pani Renato, zagrała pani Ziobrze i Rokicie
            na nosie. Brawo, brawo.....
            • Gość: ZORRO Re: PIWOZLOP OLEKSY TO SYMBOL LSD-up. IP: 217.153.88.* 24.09.04, 11:36
              Gość portalu: Alex napisał(a):

> Usta Adama, i oczywiście mózg, przeżarte nalewkami i winami m-ki ARIZONA
              > wskazują na totalny stan opilstwa. Takim wszystko kojarzy się z piwem i
              > gorzałką. Ale takich mi nie szkoda. Im wczesnie wątroba przestanie
              > funkcjonować, tym lepiej. W swojej pomroczności taki pijaczek myśli / z tym
              > myśleniem to przesadziłem!!/, że ktoś przejmuje się jego wypocinami. A to
              tylko
              >
              > pijackie bredzenie. A niech sobie bredzi, tyle mu zostalo. A swoja drogą,
              jaka
              > Ta Beger jest, taka jest. Ale brawo Pani Renato, zagrała pani Ziobrze i
              Rokicie
              >
              > na nosie. Brawo, brawo.....

Alex ty cwelu, ty zarazo leninowska, ciesz się bo za chwile masz święta -
              rocznica rewolucji. Zgodzę się z tobą jednak z jednym Adam - ma MÓZG ty w du.ę
              jeba.y towrzyszu nigdy go nie mikałeś. Szkoda tylko, że twoi czerwoni kolesie
              nie przegłosowali aborcji. Przydała by się naprawdę w conajmniej dwóch
              przypadkach: tow. OLIN i Ty Gnido.
              Pierd.l się bolszewiku.
        • Gość: maciej CO SIĘ DZIEJE W TYM KRAJU!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:34
          to nie do wiary!!! raz przegłosowany raport i to większością bezwzględną (!!!!)
          jest ponownie głosowany bo był nie po myśli SLD!!!!! ku*rwa m*ać!!!!
          • Gość: Fine Dokladnie tak jest w tym kraju IP: *.klinikum.lan / *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.04, 09:18
            Czerwonych musi byc na wierzchu, i dlatego tak obesrane jest to wszystko u nas.
    • Gość: Jagnieszka Jezu, jak się cieszę! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 20:50
      Prawda zwyciężyła!!!
      Wierzyłam w to od początku (patrz forum).
      Co jutro zrobi pan Oleksy? Co zrobi Sejm?
      • kataryna.kataryna Re: Jezu, jak się cieszę! 23.09.04, 21:02
        Gość portalu: Jagnieszka napisał(a):

> Prawda zwyciężyła!!!

A oto lista bojowników o tę prawdę, żeby Pani mogła imiennie zaadresować swoją
        wdzięczność:

* Beger Renata /Samoobrona/ - fałszerka list wyborczych
        * Głębocki Stanisław /niez./ - dwa prawomocne wyroki (alimenty i groźny karalne)
        * Gramała Aleksandra /SLD/ - bahaterka słynnego filmu Zawód - posłanka"
        * Kopczyński Bohdan /niez./ - dziwak
        * Kurczuk Grzegorz /SLD/ - w raporcie Ziobry ma wniosek o Trybunał Stanu
        * Łyżwińska Wanda /Samoobrona/ - przekręciara
        * Rydzoń Stanisław /SLD/ - w komisji śledczej ręka w rękę z Anitą
        * Tober Michał /SLD/ - rzecznik jednego z oskarzownych w raporcie Ziobry
        * Zbyrowska Maria /Samoobrona/ - 14 razy uniknęła przesłuchania w prokuraturze

> Wierzyłam w to od początku (patrz forum).

Wiemy, pamiętamy. Znaczy gdyby jutro Samoobrona do spółki z SLD przegłosowała,
        że ma Pani na imię Anastazja, pobiegłaby Pani zmienić dowód osobisty.

> Co jutro zrobi pan Oleksy? Co zrobi Sejm?

Oleksy - wiadomo, uda, że nie ma wyjścia i zgodzi się z decyzją. Przecież gdyby
        dopuścił do przyjęcia raportu Ziobry koledzy mogliby przestać upatrywać w nim
        eseldowskiego kandydata na prezydenta.
      • Gość: Tymek Re: Jezu, jak się cieszę! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 21:26
        Jagnieszko...ja jednak wierzę , że to co napisałaś to żart. Tylko ,że
        niesmaczny i nie na miejscu . I brakuje tu tylko słów wypowiedzianych głosem
        B.Smolenia "ale jaja..ale jaja...". Tylko szkoda że to już nie trafia do
        ludzi.A swoją drogą to mam nadzieję że nie jesteś członkiem tego całego
        kabaretu...Chociarz... to nie kabaret, nie polityka ,tylko czyste kpiny.
        • Gość: Jagnieszka Re: Jezu, jak się cieszę! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 21:42
          Panie Tymku, polecam stenogramy.
          Jest tak: Alexis kazał głosować, chtóren Mniejszy Rapaport ma się zmierzyć z
          Rapaportem Komisyjnym (ergo Błochowiakowym). Odpadali te Rapaporty i odpadali,
          aż ostał się Ziobrowy i jenże PSZYPATKIEM wzioł Absolutno Wienkszość, ale stało
          się to w ELIMINACJACH, nie w FINALE, co widziałam i słyszałam na własne uszy i
          oczy.
          Bóg łaskaw, że moim mężem nie jest polityk, a moim Tatą pan Alexis.
      • chilum Re: Jezu, jak się cieszę! 23.09.04, 21:49
        Hau,hau,hau.
        Poczekaj jeszcze z Jezusem i radością.
        Przynajmniej rok.

PS:Skad wiesz jaka jest prawda?

--
        "Talk is cheap"

• Gość: Jagnieszka Czemu pan szczeka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 21:57
          Pyta pan, skąd? Z telewizji. Z tego co widziałam i słyszałam na własne oczy i
          uszy.
          • Gość: Michal Bo ktos taki jak Ty inaczej nie rozumie IP: *.sa.bigpond.net.au 23.09.04, 23:19
            A prawde widzialas, ale przepuscilas przez Twoj filter zaklamania i
            indoktrynacji. Polec teraz do Tatusia i sie poskarz.
          • Gość: Kemar Re: Czemu pan szczeka? IP: *.ne.client2.attbi.com 24.09.04, 02:54
            Dalej ogladaj kretynko!!!
          • Gość: steku Re: Czemu pan szczeka? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.09.04, 06:57
            bardzo mi cie zal jagnieszko...
          • Gość: wujek a posiedzenia komisji w tej telewizji oglądała? IP: 217.153.71.* 24.09.04, 10:22
            ... z ewidentnym krętactwem i kłamstwami Jakubowskiej. Czy zabarwiony na
            czerwono filtr nie przepuścił tak oczywistych faktów? A może sama powiązana
            z "grupą trzymającą"...
          • chilum Re: Czemu pan szczeka? 24.09.04, 11:21
            Hau,hau,hau?
            A taka remininiscencja z dyskusji na FK:-).
            Nie pamięta Pani?

> Pyta pan, skąd? Z telewizji.

To chyba inne telewizje oglądaliśmy i inne relacje widzieli.

Wiem,jednak,że każdy z Nas ma swój świat,a to ,ze ja widzę na ulicy psa,to nie musi znaczyć,że Pani widzi też psa,a może nawet kota.

Jednakowoż to co ujawniono w sprawie -"Code-Rywin" w TVN24,prasie i radio wskazuje na to,że raport Błochowiak ma tyle wspólnego z prawdą,tzn. faktycznym opisem tego co się wydarzyło co ja z mercedesami.

Czyli nic.

hau,hau,hau

Chilum

PS:Poza tym bardzo lubię psy.

--
            "Talk is cheap"
      • Gość: Kaaz Biegunka rozstrzygnie, też się cieszę! IP: *.man.czest.pl 24.09.04, 07:40
        Też się cieszę. Że to nie koniec tej sprawy. Bo trochę nudnawo się stało. A
        poza tym może któreś z parlmentarzystów dostanie biegunki i prawda będzie inna.
        I to będzie tyż prowda.
      • Gość: Aardvaark Re: Jezu, jak się cieszę! IP: *.eranet.pl 24.09.04, 07:50
        Gość portalu: Jagnieszka napisał(a):

> Prawda zwyciężyła!!!
        > Wierzyłam w to od początku (patrz forum).

O, santa simplicitas!
        • Gość: gnu Pisz do niej po rusku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:00
          bo łacina dla niej za bardzo katolicka.
      • Gość: mm Re: Jezu, jak się cieszę! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 10:00
        jagniesiu, a ziobro skończył jak janosik.
      • Gość: dfa Re: Jezu, jak się cieszę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:58
        Ha ha ha ja też, Niech żyje ZIOBRO ! Chyba sie zes...łas z radości po
        głosowaniu w sejmie !! Kuniec z bydłem rasy czerwonej polskiej. Nie pomoże nam
        nawet Renata Beger ani jej szef. A w przyszłym roku po wyborach "oszołomy"
        dadzą popalić !
    • kataryna.kataryna Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R 23.09.04, 21:04
      Gość portalu: Tymek napisał(a):

> Oby tak dalej...Samoobrona przestanie istnieć.Czy dziś wszyscy dają tak d....?

Jednak owies to silny afrodyzjak. Ciekawe co SLD obiecało Samoobronie za ten
      przekręt.

• Gość: wymiar s..... Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.chello.pl 23.09.04, 21:19
        kataryna.kataryna napisała:

> Gość portalu: Tymek napisał(a):
        >
        > > Oby tak dalej...Samoobrona przestanie istnieć.Czy dziś wszyscy dają tak d
        > ....?
        >
        >
        > Jednak owies to silny afrodyzjak. Ciekawe co SLD obiecało Samoobronie za ten
        > przekręt.

Nie dopatrzą się znamion przestepstwa przy fałszowaniu list wyborczych, za
        co pomagier pani Kurwik juz dostał wyrok.
      • elfhelm Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R 24.09.04, 01:42
        kataryna.kataryna napisała:

> Gość portalu: Tymek napisał(a):
        >
        > > Oby tak dalej...Samoobrona przestanie istnieć.Czy dziś wszyscy dają tak d
        > ....?
        >
        >
        > Jednak owies to silny afrodyzjak. Ciekawe co SLD obiecało Samoobronie za ten
        > przekręt.
        >

gdy nie wiadomo o co chodzi...
    • Gość: wujek Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:22
      Sam (oo )brona.
    • Gość: NKWD ale uczciwy i opalony, przeciwny............... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:24
      bedzie konsekwencje wyciagal:)
    • Gość: Zacho Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:25
      Na razie nic się wielkiego nie stało. Poczytałem informacje na różnych stronach
      i trudno powiedzieć co oni tam przegłosowali="brawo dziennikarze".

Chyba ustalili że raportem komisji jest raport Błochowiak, co przecież było
      oczywiste od początku. Tyle że to co ustalą komisje zatwierdza Sejm. A Sejm
      zatwierdził raport Ziobro, a o ile się nie mylę raportu Błochowiak nie
      zatwierdził. Więc jeśli uznać że głosowanie nad raportem Ziobro za bezprawne,
      to i tak trzeba przegłosować raport Błochowiak w Sejmie, a jeśli był już
      odrzucony to ...?
      • Gość: P-77 Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:35
        Cokolwiek by nie mówić to stanowisko jest najrozsądniejszym roizwiązaniem także
        w świetle wypowiedzi ekspertów. Jeśli przejrzeć stenogramy z posiedzeń komisji
        między ekspertami (prof. Gebethner, prof. Winczorek) były różnice, ale nikt nie
        uważał tak jak posłowie opozycji - tzn. że można było głosować nad
        poszczególnymi wersjami raportu.
        Z góry dodaje, że nie uważam tzw. raportu posłanki Błochowiak za wiarygodny,
        natomiast stało się to co się stało - to ten raport uzyskał większość w
        komisji. Stało się źle, ale nie można zmienić rzeczywistości.
        Trzeba raczej pomyśleć nad zmianami w ustawie o komisji śledczej aby
        uniemożliwić tego typu sytuacje a nie uciekać się do pozaprawnych chwytów nawet
        w słusznej sprawie.
        • Gość: :) Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:37
          Nie mydlij oczu, bęcwałku.
        • Gość: Tymek Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 22:01
          Fajnie napisane.Tylko kto ma pomysleć nad taką zmiana ustawy o komisji śledczej
          i tymbardziej kto ma ją wtedy przegłosować? Komu to by było na rękę ? Więc
          dlaczego to już się nie stało. Nie bez powodu wszystko rządzi się właśnie
          takimi prawami.Nie bez powodu prawo w Polsce tak trudno zmienić.Z całym
          szacunkiem , nie w tym dziesięcioleciu się to stanie.Dziś prawo stanowią ci
          którzy zniego właśnie korzystają.I na pewno nie w słusznej sprawie.
        • Gość: jolka Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:31
          Ale sytuacja byla nieco inna. Raport Blochowiak wystepowal jako ten glowny,
          wybrany przez Komisje. Obok niego byly raporty "votum separatum" i to wlasnie
          Sejm byl wladny przyjac ten, ktory wydawal mu sie najblizszy prawdy. I tak
          wiekszosc wybrala raport Ziobry. Bo to wlasnie Sejm w takiej sytuacji mial
          prawo wyboru i wybral. Koniec kropka. Dzsiejsze gierki to zwykly, obrzydliwy
          handel "polityczny" i kompromitacja. I Oleksy o tym wie bo to widac w kazdej
          jego wypowiedzi. No... ale on jest z SLD - kocham Kukiza!
          • krystian10 Za co??????????????? 23.09.04, 22:37
            Begerowa niewinna w sprawie falszowania list wyborczych- to przeglosuje LSD
          • Gość: Kafa Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 06:42
            Sejm wybierał tylko raport najlepszy z innych niż ten Błochowiak. Wygrał raport
            Ziobro. Potem miało być głosowanie raport Ziobro vs. raport Błochowiak.
            Niestety, część polityków zakrzyknęła że Sejm właśnie zatwierdził raport i nie
            trzeba już nic głosować. Nie jestem fanem raportu Blochowiak ale jestem fanem
            przestrzegania zasad i praw, nawet jesli walczy się ze złym raportem. Tu
            zawiodłem się mocno na liderach opozycji.
    • Gość: Mariola Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie Rywina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:47
      Przecież to oczywiste,że nikt z nas nie ma zielonego pojęcia co tak naprawdę
      się wydarzyło, kto komu chciał dać, a kto komu nie chciał.Wszystko odbywa się
      w cieniu gabinetów, karty są rozdawane pod stolikiem.My wiemy tylko to
      co,,oni,,chcą abyśmy wiedzieli.Trudno zająć jakiekolwiek stanowisko bo
      większość kłamie i manipuluje informacją, aby utrzymać się na stołkach.Jak
      widzę co się dzieje w moim maleńkim miasteczku, jak wszystko można załatwić
      za kase, przez znajomości, to nigdy nie uwierzę w uczciwość tych na górze.Te
      wykryte przez przypadek afery świadczą tylko o tym że ten kraj jest zbudowany
      na ,,kolesiowaniu,, i nikt przez dziesiątki lat tego nie zmieni, bo to siedzi
      w naszej mentalności.Jestem bezpartyjna ale intuicja mówi mi,że Ziobro (choć
      za gościem nie przepadam) jest najbliżej prawdy.A Błochowiak niechby się już
      do końca nie błaźniła - ręka rękę myje,dziecko wie że ona jest niewiarygodna.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Tymek Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 22:36
        Witam Pani Mariolu. Jak Pani widzi , ludzie pogadali i pewnie przeszli do
        innego tematu.Tak dzis się dzieje ze wszystkim. Teraz poczekają co zrobi rząd i
        znów tu się spotkają ...na chwilę.Pogadają i zapomną ,bo znów ktoś dziurę w
        winzipie znajdzie , lub trafi się pijany ksiądz. Jest to takie wielkie schow i
        dziś już tylko klaszczemy lub gwiżdżemy na wszystko.Obok tego o czym Pani
        pisze , wszyscy przechodzą już obojętnie .Po prostu normalka.
        Pozdrawiam
    • Gość: jac BANDA SPRZEDAJNYCH IDIOTÓW!! IP: 213.17.204.* 23.09.04, 22:23
      BANDA SPRZEDAJNYCH IDIOTÓW!!
      amen
    • Gość: joj ..rwa polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:23
      Moze te 10 procent glosujacych na tych szalencow i przekupnych oszustow
      przejrzy na oczy. No, chyba ze to ta sama rasa "moralnych inaczej". Koncert
      kurwikow po raz kolejny.
    • Gość: PANZWAMI "Chwała nam i naszym kolegom...e precz!" IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 23.09.04, 23:08
      Tak jakoś to było... I wciąż działa. Ten sejm jest w stanie uchwalić, że Słońce
      kręci się dookoła Ziemi a Kopernik była kobietą. I jeszcze się przy tym
      chłopaki świetnie bawią.
    • Gość: ono Re: Samoobrona na uslugach sld!!! IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 23:08
      lepper i jego banda to dupki komuchow!!!
    • tow1sekr Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R 23.09.04, 23:16
      Grupa Trzymająca Władzę pod przywódctwem Rumianego Nieroba z Pałacu (towarzysz
      sekretarz Kwaśniewski) i don Leszka Millerone (towarzysz sekretarz Miller) w
      składzie Jakubowska, Nikolski, Janik, Czarzaty, Kwiatkowski, Wagner, itd,
      mataczyła przy Ustawie o KRRTV.
      Obecnie, po przyjęciu przez Sejm zgodnego z prawdą raportu posła Zbigniewa
      Ziobro GTW mataczy przy procedurze przyjęcia raportu komisji. Za pomocników
      czerwone złodziejaszki z LSD mają prymitywów z Samobrony.
      Co się dziwić, że w Polsce jest bezrobocie, wysokie podatki i złodziejska
      prywatyzacja jeśli takie szumowiny rządzą krajem!!!
      Politycy to bezkarni demagodzy i złodzieje, nic się w Polsce nie zmieni jeśli
      dalej pozostaną bezkarni!
      • Gość: Tymek Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: 81.168.209.* 23.09.04, 23:54
        A kto ma ich ukarać ,odsunąć od władzy? Naród? Może to przykre , ale nie. Każdy
        dziś pilnuje swojego tyłka.Tak nas ułożyli.Całkiem niedawno to było nie do
        pomyślenia.I może Solidarność nie jest najlepszym przykladem na rozwiązanie
        problemów , ale na zjednoczenie narodu tak.I to chyba jedyny sposób na
        zmiany.Ale mimo tak dużych możliwości dzisiaj .których kiedyś nie było (np. to
        forum), potrafimy już tylko gadać>Czekać na to co się stanie, co nam Unia da.
        Zresztą szkoda słów, to też tylko gadanie.Bezowocne zresztą.
        hmm...napisał przedemną gość "Każdy" ,zrobił to może nieprzyjemnym
        językiem ,ale czy nie ma racji? Chyba tak .Chociarz nie wiem jakie były jego
        intencje. Ale naprawdę często możemy sobą gardzić.
        Dobrej nocy wszystkim.
        • Gość: Funnily Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 00:39
          mam nadzięje, że jak dzisiaj ojciec opowiada mi o stanie wojennym, to ja swoim
          dzieciakom mogę opowiadać o współczesnym Pajacykowie, i będzie jedynie to
          krótki epizod z historii Polski
          i czy wiara czyni cuda?
          • Gość: kr Tak Ale taka mocna, ktora pobudza do dzialania IP: *.abhsia.telus.net 24.09.04, 02:34
      • chilum Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R 24.09.04, 11:29
        > czerwone złodziejaszki z LSD

Już nie pastwijcie się tak nad LSD.
        LSD nie ma nic wspólnego z SLD i niczym sobie nie zasłużyło,żeby sąsiadować chociażby w zdaniu przy użyciu figur poetyckich;-)

Chilum

--
        "Talk is cheap"

• Gość: Każdy Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:33
      Na co zasłużylas gnido to ci sie nalezy jak psu kosc panie Marek
    • Gość: blondynka Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 00:58
      Kobieta mnie bije...
      • Gość: Piotr Andrzej wyjdz !!! IP: *.freedom2surf.net 24.09.04, 01:04
        - a buzi dosz ?
        - dom. Dom ile chcesz.
        - To wyjde jek sie uspokoi.
    • Gość: gromax a tak wogóle IP: *.aster.pl 24.09.04, 01:14
      to kiedy będzie powołana komisja śledcza do zbadania sposobów pisania raportów
      komisji śledczych?
      jeden pewnie pisal sam, inny przy pomocy trzech kolegow, inny pod dyktando...
      Ja chcę wiedzieć, kto jak pisał. to niezwykle istotna informacja z punktu
      widzenia istnienia i funkcjonowania naszego państwa. I niezwykle ważna
      odpowiedź "kto za tym wszystkim stoi".

A tak zupełnie na serio. Śmieszny ten kraj, w którym procedur się nie ustala
      PRZED tylko W TRAKCIE albo i nawet PO.
      Nie wyobrażam sobie wykonywania pracy, jeżeli nie miałbym perspektywy co może
      po jej zaończeniu wyniknąć. Sam sposób przyjęcia raportu w komisji uważam za
      śmieszny. Głosujemy alfabetycznie (a jakby od końca alfabetu? hehehe). pierwsze
      zagłosowane i ... już po głosowaniu. A każdy liczył te kolejne głosowania, kogo
      poprzeć a kogo nie. .

i tak już zupełnie na poważnie. Przyjęcie raportu NIE MA w tej chwili żadnego
      znaczenia. Z jednej strony PIS mydli oczy pociągnięciem do odpowiedzialności
      tych co nie ważne jak zaczynają albo do nie ukończenia studiów się nie potrafią
      przyznać, z drugiej lwica broni się jak inny wściekły kot "że to nie ona".

grają, kiełbasę rzucają a lud chce igrzysk i chleba do tej kiełbasy.

Dziękuję, wolę zrobić co swoje i pójść się napić piwa. i zagryźć czipsami.

KIEŁBASIE MÓWIMY STANOWCZE NIE!
    • Gość: repre$ A wy się i tak nie znacie. IP: *.enformatic.pl 24.09.04, 01:23
      Przecież niezawisły sąd, wspomagany przez stojącą na straży prawa
      prokuraturę, stwierdził, że Rywin działał sam. No to trudno się dziwić, że
      skoro ludzie nieskazitelnego charakteru wyciągają z materiału dowodowego tak
      wiarygodne wnioski, to i parlamentarzyści (jako ludzie kierujący się prawem i
      logiką) dążą do podobnych wniosków.
      Kto niby miałby być w tej "grupie trzymającej władzę? Prezydent? Nie wolno
      podważać autorytetu demokratycznie wybranej głowy państwa. Nie wolno narażać
      Prezydenta na konieczność powiedzenia prawdy, bo jakże głowa państwa ma się
      tłumaczyć przed tłuszą lub gawiedzią.
      Premier? No chyba żartujecie? Przecież sam powiedział, że nie ma z Lwem
      nic wspólnego. Poza tym każdy obywatel może wejść do gabinetu premiera, a
      premier z mety zrobi takiemu obywatelowi badanie stanu zdrowia psychicznego i
      orzeknie czy gość jest szaleńcem, czy nie. Lwa zbadał i wyszło mu, że Lew jest
      psychiczny. Szkół medycznych to premier nie ukończył, ale to życie jest
      najlepszym nauczycielem, a premier z niejednego pieca chleb jadał.
      Podli opozycjoniści za wszelką cenę starali się mataczyć i prawie udało im
      się popaprać błotem kilka autorytetów moralnych, rzutkich menedżerów-
      prywatyzatorów i oddanych służbie narodu urzędników. To logika blondynki
      Błochowiak położyła kres tym insynuacjom. To ta blondynka dała Polakom nadzieję
      na sukces w walce z korupcją, rozkradaniem majątku narodowego i nepotyzmem.
      Dziś za blondynką Błochowiak podążają dziesiątki blondynek i blondynów, a
      wkrótce będzie ich setki.
      Blondynka na prezydenta i premiera jednocześnie!
      Do Sejmu też wybierzemy same blondynki! Dość już tego maskowania się
      parlamentarzystów poprzez łysiny i siwizny! Dość farbowanych brunetów! Dość
      judzenia, dość rozbijania Frontu Jedności Narodu. Nie pozwalajmy sobie na
      warcholstwo. Polska potrzebuje silnego rządu, a opozycja usiłuje temu
      przeszkadzać.
      Blondynka ruszy z posad bryłę świata! Już ruszyła!
    • Gość: zb Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 01:27
      ...nad wszystkim czuwa gospodarz domu, on nie da krzywdy zrobic nikomu...
      GANGRENA, SMROD, OSLIZLOSC, OBRZYDLIWOSC, brak slow.
      Jezeli towarzysze przyjma raport swojej kolezanki, to mam nadzieje, ze to bedzie ostatni gwozdz do
      trumny tej formacji, a narod w koncu przejrzy na oczy.
      Jak ja sie k... wami brzydze...
    • Gość: mee... NOZYCE SIE ODEZWALY ...Z KIM TRZYMAJA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 24.09.04, 02:08
      ...nie -jakis tow...lepper
    • Gość: obywatel to smiec korytarze sa PIONOWE, bedziemy pamietac na wyborac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 02:08
      korytarze sa PIONOWE, bedziemy pamietac na wyborach
    • Gość: mee... WCHODZI TOW. LEPPER DO OBORY... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 24.09.04, 02:15
      ... a tu cale sld kwiczy i...murem za samoobrona stoii...
      • Gość: robol Re: WCHODZI TOW. LEPPER DO OBORY... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.09.04, 10:46
        oooo widzę że też masz wizje....
        ups, ale nie ubliżaj szynce i skwarkom
        kupmy beczkę piwa, upieczmy lepera i będzie balanga
        świat jest taki piękny
    • Gość: glodny Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.icpnet.pl 24.09.04, 02:22
      To hańba narodowa znowu czerwoni robia co chcą.Kiedy ta banda sie wykończy bo
      NARÓD juz ma dość wszystkiego pewnie z glodu ruszy do boju i co oni
      robią .SKANDAL to mało powiedziane.
      • Gość: ANTYKOMUNISTA DEKOMUNIZACJA - LEPIEJ POZNO NIZ WCALE IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 03:01
        • Gość: Kazu Re: Jeszcze za póżno, za 15 lat IP: *.man.czest.pl 24.09.04, 07:32
      • Gość: robol kto ma numer tel do anitki b. bo chcę ją oblatać IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.09.04, 10:51
        ja poważnie, dziś mam ochotę na odrobinę zapomnienia i zoofilii
        • Gość: fuj! Jezu...to by był SZCZYT POŚWIĘCENIA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:08
    • Gość: Not czy 28 maja została zakończona procedura IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 06:37
      Oczywiście, że nie została zakończona. Wbrew nieprawdziwym zapewnieniom.
    • Gość: steku Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.09.04, 06:54
      pierd0leni zlodzieje z sld i tak dostaniecie po dupie poczekajmy tylko do
      wyborow
    • Gość: tatuś Re: Samoobrona za raportem Błochowiak w sprawie R IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 06:59
      To, co robi samoobrona jest prostytucją. Niestety taki mamy sejm, takich
      przedstawicieli, jakimi sami jesteśmy. Nigdy nie dałem się omamić populistom z
      samoobrony, ale innym tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka