Dodaj do ulubionych

Bukowy problem w naszym Kraju...

17.03.17, 15:49
...w puszczy podszczecińskiej.

cytat:

Tymczasem według leśników starsze drzewa to problem. Tłumaczą, że im są starsze, tym niższa energia kiełkowania nasion - podają lokalne media. Stąd decyzja, by obniżyć wiek ścięcia drzew do mniej niż 90 lat. Przyrodnicy postulowali, by podwyższyć go do 130-150.

Ci przyrodnicy to pewnie na usługach Niemców,bo ponoć Szczecin i nie tylko ma wrócić do Niemiec za około pół wieku,tak mówią wiewiórki,które widziałem na szczecińskim buku.

Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Kaczy problem w naszym Kraju... 17.03.17, 15:54
      erka-4 reszta to pochodne tego problemu
    • erte2 Re: Bukowy problem w naszym Kraju... 17.03.17, 15:57
      erka-4 napisał:

....bo ponoć Szczecin i nie tylko ma wrócić do Niemiec za około pół wieku,tak mówią wiewiórki,które widziałem na szczecińskim buku.

kubuś, a nie były to białe myszki; te same które już od jakiegoś czasu widujesz... ?
      • m.c.hrabia Re: Bukowy problem w naszym Kraju... 17.03.17, 16:03
        erte2 napisał:

>
        > kubuś, a nie były to białe myszki; te same które już od jakiegoś czasu widujesz
        > ... ?

białe z czarnym krzyżem , myślisz ,że ta obsesja chłopka to po
        static.frazpc.pl/board/2004/10/109705964722219115.jpg
      • erka-4 Re: Bukowy problem w naszym Kraju... 17.03.17, 16:03
        No wiesz,ja jak jestem naprany to śpię pod bukiem i głuchy jestem na wszelkie rozmowy jak ten pień bukowy.
    • mariner4 Re: Bukowy problem w naszym Kraju... 17.03.17, 16:08
      Popierając tego bydlaka, stajesz się takim jak on.
      M.
    • 99venus Re: Bukowy problem w naszym Kraju... 17.03.17, 16:54
      Może warto przprowadzić się do Szczecina?
    • x2468 Re: Bukowy problem w naszym Kraju... 17.03.17, 17:10
      Wiec wycinają te drzewa i drewno wywożą, jak na republikę bananowa przystało, do Niemiec. Wiadomo, Becia, Andżej i Anton potrzebują nowych, koniecznie niemieckich aut ( tylko w takich prawdziwy Polak katolik i patriota czuje siem prawdziwym panem). Wytną puszczę to i na autko dla Misiewicza wystarczy.
    • taniarada Mówią też bukowy łeb 17.03.17, 17:12
      Akcja tego niespełna czterominutowego filmiku toczy się na leśnej porębie. Na pieńkach po ściętych drzewach stoją ubrani w zielone kombinezony aktorzy i poruszają leniwie rekami [prawdopodobnie naśladują gałęzie]. W pobliżu nich stoi grupa osób w maskach ze zdjeciami członków rządu PiS. Spośród nich wychodzi facet udający ministra Szyszkę - odpala piłę spalinową i zaczyna ścinać te pieńki. Aktorzy z wdziekiem padają na ziemię [żaden chyba się nie potłukł], a "członkowie rządu PiS" im urągają.
      Reszta filmiku to wygłaszany przez gościa w masce gazowej referacik opisujący - jak wstrętny PiS niszczy środowisko. Partii tej przypisywane są zaiste niezwykłe moce. Możemy się dowiedzieć np., że PiS właśnie betonuje wszystkie rzeki w Polsce, zamieniając je w kanały. Do autorstwa owej "perły propagandy" przyznaje się KOD Malopolska. No cóż, po wpadce z martwą wiewiórką [patrz {TUTAJ}] wydawałoby się, iż KOD [i reszta Antypisu] da sobie spokój z drążeniem tematyki przyrodniczej. Nic jednak nie można poradzić na to, że ktoś uparcie pragnie się ośmieszać

Źródło: niepoprawni.pl/blog/elig/kod-malopolska-czyli-las-zywych-trupow

• x2468 Re: Mówią też bukowy łeb 18.03.17, 00:14
        Nikt nie ma ochoty zarazić się tryprem od niepoprawnych?
      • pies_na_czarnych Re: Mówią też bukowy łeb 18.03.17, 01:10
        www.youtube.com/watch?v=Bvaha1GusIc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka