Dodaj do ulubionych

Przedszkole

08.08.17, 05:15
Wczoraj pokazano histerię scretyny. Gdy zadano mu niewygodne pytanie to użył metody na "inteligentną" odpowiedź. Polega ona na nieodpowiadaniu merytorycznie i idiotycznym bredzeniu o wszystkim i starannym unikaniu odpowiedzi na pytanie. Potem dostał ataku histerii wziął zabawki i opuścił demonstracyjnie piaskownicę. I tyle go widziano. Jeśli on jest wybitnym przywódcą to co można sądzić o reszcie fanatyków pełowskich?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Ty chyba opowiadasz o Macierewiczu 08.08.17, 11:43
      matigrypl napisał(a):

> Wczoraj pokazano histerię scretyny. Gdy zadano mu niewygodne pytanie to użył m
      > etody na "inteligentną" odpowiedź. Polega ona na nieodpowiadaniu merytorycznie
      > i idiotycznym bredzeniu o wszystkim i starannym unikaniu odpowiedzi na pytanie.

Czyżby Macierewiczowi znów zadano pytanie o obiecane śmigłowce, Mistrale za dolara lub tych trzech, co to pod Smoleńskiem ocaleli?

S.
      • wadera3 Re: Ty chyba opowiadasz o Macierewiczu 08.08.17, 11:49
        snajper55 napisał:

> Czyżby Macierewiczowi znów zadano pytanie o obiecane śmigłowce, Mistrale za dol
        > ara lub tych trzech, co to pod Smoleńskiem ocaleli?
        >
        > S.

Albo o Beci "przez osiem ostatnich lat Polcy i Polaki"...
        • yoma Re: Ty chyba opowiadasz o Macierewiczu 08.08.17, 12:12
          Dajcie spokój, niech się cyngle same plują.
          • wadera3 Re: Ty chyba opowiadasz o Macierewiczu 08.08.17, 13:25
            Niby masz rację, ale zawsze w "dyskusji" z matołami i oszołomami,
            kiedy wybieram opcję "psy szczekaja itd." niepokoję się, że moje zachowanie upewni te indywidua,
            że poległam ustępując im pola :)
    • szwampuch58 Re: Przedszkole 08.08.17, 22:27
      Były aparatczyk PZPR, podobnie jak inne gwiazdy PISu: tow. Piotrowicz, tow. Jasiński, tow. Kryże, tow. Pietrzak, tow. Czabański, tow. Targalski, tow. Berczyński, tow. Wolski robiace kariere i kase u Paranoikow i Swoloczy a teraz gnida wszechpolska zostal dyrektorem narodowego banku Polski...tej Polski.....tfu, sorry Wolski
      bi.gazeta.pl/im/67/2e/15/z22208615V,Piotr-Glowacki.jpg
    • polski_demokrata Re: Przedszkole 08.08.17, 22:35
      To jest żulik na miarę czasów i możliwości PO. Tym żulikiem PO otwiera oczy niedowiarkom.
    • j-k Zostawcie mi w spokoju mojego ulubionego Grzesia:) 09.08.17, 15:27
      - Ja go widze przez najbliszze 6 lat w roli wybitnego szefa oPOzycji...

a potem , wieku 60 lat moze spokojnie udac sie na wczesniejsza emeryture,
      ktora Prezes mu niewatpliwie zasponsoruje .)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka