Dodaj do ulubionych

To jak to jest?

11.02.18, 18:43
Szydłowa i jej banda zostali zwolnieni/odwołani, jak zwał tak zwał, ale pogonili tych durni, i oni dostali po 60K, 70K, nagrody za dobrą pracę, skoro tak dobrze pracowali to na jakiego grzyba ich odwołali, i jeszcze nagrodzili? Czy ktoś jest w stanie mi to wyjaśnić, w miarę przystępny sposób?
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: To jak to jest? 11.02.18, 19:02
      Złodziejstwo, szaber i szmalcownictwo to immanentne cechy pisu. Dlatego też ciągle o nich mówią, co w ich przypadku jest najzwyklejszym przeniesieniem.
    • szwampuch58 Re: To jak to jest? 11.02.18, 19:03
      moze tak;
      temidacontrasm.info/wp-content/uploads/2013/07/Dojna-krowa.jpg
    • j-k Szydlowa nie zostala odwolana 11.02.18, 19:14
      lecz przesunieta na inny wazny odcinek pracy panstwowej.
      - a nagrode dostala za poprzedni okres.
      - cos niejasne ?
      • szwampuch58 Re: Szydlowa nie zostala odwolana 11.02.18, 19:20
        no twoja,wazelina....czy to z gupoty wrodzonej czy z umowy o prace?
        • j-k Re: Szydlowa nie zostala odwolana 11.02.18, 19:30
          czy jak pobelkoczesz, poplujesz na ekran i bezsilnie pomachasz nuszkami - to ci lzej ?

no to masz tu flaszke koshera na dalsza poprawe humoru:
          www.nisskosher.pl/page/pol/nis_01.html
          Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          • taniarada Re: Szydlowa nie zostala odwolana 11.02.18, 19:43
            j-k napisał:

> czy jak pobelkoczesz, poplujesz na ekran i bezsilnie pomachasz nuszkami - to ci
            > lzej ?
            >
            > no to masz tu flaszke koshera na dalsza poprawe humoru:
            > www.nisskosher.pl/page/pol/nis_01.html
            > Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
            Nie dawaj mu flaszki już od piątku ledwo się trzyma na nagach.Wciągnął noskiem i chodzi rozchachany.Marycha teraz na receptę .A jako inwalida ma swoją dostępną działkę.

• szwampuch58 Re: czyli "umowa pracy" 11.02.18, 20:11
            dobre wynagrodzenie gwarantuja,przynajmniej, za te parszywa robote?
            • j-k pytalem : 11.02.18, 20:16
              czy kosher ci pomaga na stres z powodu bezsilnego machania nuszkami na foro ?

- jesli tak - to podesle druga flaszke.
    • taniarada Proszę bardzo 11.02.18, 19:29
      Mój niedrogi robaczku.Pani Szydło bo dla Ciebie to pani .Lub premier.Tak piszą na Onecie i ja się zgadzam.Naczelnik uznał premier Szydło za mało efektywny. Były ciągłe konflikty między ministrami .Aż sam naczelnik musiao interwieniować .Morawiecki jest lepiej przygotowany.Bo miał karierę w biznesie.Naczelnik uwidział sobie Morawieckiego na swojego następcę bo ma już 70 i wiecznienie nie będzie żyl.Premie im się należały jak psu buda ba zimę.Każdy rząd co odchodził to dostawał.Wykopacz ,Tusk czy prezydent Komorowski .Ten ostatni wynosił wszystko.Tirem się nie mogli zabrać z żoną.Myślę że Ci wytłumaczyłem .Nie dziękuj.Postawisz browca przy byle okazji.

• czan-dra Re: Proszę bardzo 11.02.18, 19:36
        I za to przytuliła 60K?
        Albo jesteś głupi, albo trzymają cię w jakiejś piwnicy, z rzadka wypuszczając na świeże powietrze. Nawet mi cię nie szkoda.
      • pies_na_czarnych Re: Proszę bardzo 11.02.18, 19:37
        > Morawiecki jest lepiej przygotowany.Bo miał karierę w biznesie.

Potrafi kraść nie zostawiajac śladów.
      • buldog2 Re: Proszę bardzo 11.02.18, 19:49
        Jakie kwalifikacje Bankstera-Morawieckiego są dla prezesa aż tak cenne?
        Na przykładach promu, milionów samochodów elektrycznych i hiperlupa pokazał, że gospodarczych oraz rozumienia techniki nie ma w najmniejszym stopniu. Najpewniej chodzi o umiejętność robienia prezentacji SKOKów w ofisie i sprytnej (smart) rejestracji nielegalnych kopii programów.
    • behemot17-13 Re: To jak to jest? 11.02.18, 19:39
      Pytasz, to jak to jest. Odpowiadam, jest jak było i jak będzie. Przed laty, marszałek senatu, Borusewicz przyznał sobie własnoręcznie! nagrodę w kwocie dość szokującej. Ba, usprawiedliwieniem tej gratyfikacji była powszechna wymówka, się należ i gó... wam do tego. Napracowałem się , to mam.
      • czan-dra Re: To jak to jest? 11.02.18, 19:44
        Zgoda, ale mi chodzi o to że skoro byli tak dobrzy że dostali po 60K/70K, to po kiego ich odwołali? Czyżby w PiSie było takie mrowie specjalistów, że mogą wymieniać co dwa lata?
        • j-k tak to jest... 11.02.18, 19:51
          czan-dra napisał:
          > Zgoda, ale mi chodzi o to że skoro byli tak dobrzy że dostali po 60K/70K, to po
          > kiego ich odwołali?

Bo poprzednicy , ktorzy sie sprawdzili - sa od nich lepsi.
          Morawiecki jest lepszy od Sidlo
          a Blaszczak jest lepszy od Maciora.
        • taniarada Szkoda że Anna Walentynowicz nie żyje 11.02.18, 19:54
          O panu senatorze Borysewiczu dużo by powiedziała.Oj dużo jaki z niego był opozycjonista.Amen.
          • szwampuch58 Re: Szkoda że Anna Walentynowicz nie żyje 11.02.18, 20:13
            sugerujesz ze bywal u niej na melinie suwnicowej po flaszke Ociec????......eeeee nie wiierze
        • behemot17-13 Re: To jak to jest? 11.02.18, 19:57
          A mnie chodzi o zasady i kulturę i zasady.
          • taniarada No i Gwiazda z żoną 11.02.18, 20:12
            Kompleksy ze wzrostem i niezaradność.I telefonik do majora SB w razie kłopotów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka