pies_na_czarnych 02.06.18, 20:12 Pajac www.tvn24.pl/lednica-2018-prezydent-tanczyl-z-mlodzieza,842048,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.marle Upał, 37° w cieniu, a ten w ciemnym garniturze 02.06.18, 21:01 Jest takie warszawskie powiedzenie: "wysztyftował się jak cieć w Boże Ciało" pasuje, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Upał, 37° w cieniu, a ten w ciemnym garniturz 02.06.18, 21:12 Wiesz może, Głódź, kiedy to "Świat pełza w zaprzaństwie i samobójstwie duchowym" /Sławoj Leszek Głódź/ mówił, był jeszcze trzeźwy? Na żywca widziałem go tylko raz, na Miodowej. Była 12:30, z daleka było widać ciężki chwiejny krok, nalaną i zaczerwienioną twarz. Ogólnie rzecz biorąc - był dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Upał, 37° w cieniu, a ten w ciemnym garniturz 02.06.18, 23:19 U nas się mówi: odstawił się jaj stròż w Boże Ciało Odpowiedz Link Zgłoś
prof.pisduszko W tym sezonie jest moda na garnitury plażowe 03.06.18, 12:15 i.ytimg.com/vi/CKRrWOx_0kA/maxresdefault.jpg i.ytimg.com/vi/LVmYqcgw6ys/hqdefault.jpg image1.masterfile.com/getImage/NjEwOS0wNjc4MTY1MWVuLjAwMDAwMDAw=AAvGR5/6109-06781651en_Masterfile.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
clitoris69 Re: Pajac 02.06.18, 21:18 Promowanie sie jako polityk w kosciolach czy spotkaniach religijnych jest grzechem Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Pajac 02.06.18, 21:33 Czekaj bo nie kumam. Tańczył z katolicka młodzieżą a powinien balowac na krześle i drzec jape wzywając szoguna by mu robił zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pajac 02.06.18, 21:49 podobno Krakow to miasto a nie wies a prezydent to majestat a nie cyrk, cynglu pisowski ale w tym szambie wolskim wszystko mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Pajac 02.06.18, 22:05 szwampuch58 napisał: > podobno Krakow to miasto a nie wies a prezydent to majestat a nie cyrk, cynglu > pisowski ale w tym szambie wolskim wszystko mozliwe > Pięć lat temu twój majestat kartoflu peowski w tym samym miejscu wywijał hołupca .Więc nie fanzol tylko poczytaj .I paszoł. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Pajac 02.06.18, 22:25 Dlaczego wy -czerwone smiecie- tak często używacie słowa "szambo ". Jak łososia was ciagnie do miejsca narodzin? Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Pajac 02.06.18, 22:25 Dlaczego wy -czerwone smiecie- tak często używacie słowa "szambo ". Jak łososia was ciagnie do miejsca narodzin? Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Odnotować kredą w kominie! Fucked napisał prawdę! 02.06.18, 22:28 f.a.q napisał: > ...nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Odnotować kredą w kominie! Fucked napisał pra 02.06.18, 22:45 Lepiej trzeba było wyciąć samo nie z mojej wypowiedzi i napisać ze cytuje Urbana. A teraz napisz coś kloacznego by zaakcentować swoje esbeckie pochodzenie.pls. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Fuckuś, nie płacz, koledzy pożartują i wybaczą 02.06.18, 23:23 Wytłumacz im, że errare humanum est i że na tyle wpisów raz ci się zdarzyło przez nieuwagę napisać prawdę, ale to nie znaczy, że jesteś mięczak. Przeciwnie, jesteś twardy jak PT-91, a łeb masz zakuty jak na rycerza reżimu przystało. 3m się Fuckuś, do góry uszy, jakoś to b Odpowiedz Link Zgłoś
clitoris69 Re: Pajac 03.06.18, 10:15 Oglupiony pisowcu Wiem ze TVPIS pokazuje ci kazdego dnia te materialy ktore maja cie zmanipulowac i zrobic z ciebie zindoktrynowanego pisowskiego glupka. To sie Kurskiemu udalo Jednak nie rozumiesz co znaczy stanowisko prezydenta. Przytaczanie Komorowskiego jest podle i glupie. Jako katolikowi to nie przystoi - ale ty jestes gow.... a nie katolik i do tego glupek wiec sie nie dziwie twojego zachowania Jak Duda lamie konstytucje to tez nie masz nic przeciwko ciemniaku pisowski? Komorowski nie lamal i juz tylko tym jest lepszy od Dudy. Moglby nawet nasrac w salonie na dywan to i tak by sie nie skompromitowal bardziej od Dudy Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Pajac 03.06.18, 13:10 Nie jestem pisowcem nie jestem katolikiem i z ogromną przyjemnością obserwuje jak się ugotowales pojebie. Teraz tylko dorzucę magii do garnka żeby zlikwidowac s Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Pajac 03.06.18, 13:19 Smrod zdrajcy z postkomuszego chlewa trzody hodowanej na kompostowanych scinkach z wyborczej i pojonej 2x dzienne wyjdzieliną z lisa Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Pajac 03.06.18, 13:19 Smrod zdrajcy z postkomuszego chlewa trzody hodowanej na kompostowanych scinkach z wyborczej i pojonej 2x dzienne wyjdzieliną z lisa Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Pajac 03.06.18, 13:18 Faktycznie, nie kumasz. Mówiąc oględnie, nie dziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Pajac 04.06.18, 08:34 Przecież on się ciągle uczy, ten prezymęt. Sam mówił że musi się uczyć bo niewiele kuma. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Ten chociaż nie całuje gleby 02.06.18, 21:42 Nie chcem ,ale muszę .Następny .I siara siarowski hrabia Komorowski.Zmień sygnaturkę bo już drugi rok kadencji . Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Ten chociaż nie całuje gleby 02.06.18, 21:55 Niech sobie tańczy. We Wronkach nie zatańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Ten chociaż nie całuje gleby 02.06.18, 22:11 To ciekawe, że patrzy się na tytuł wątku i ... polam osram, wszystko jasne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Ten chociaż nie całuje gleby 02.06.18, 22:30 No tak jak bolszewickiej wróci do władzy to w dupie będzie juz miała demokrację i konstytucję. Pośladków, jak myślę z radoscia , użyczy ten geniusz ze Slupska Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Ten chociaż nie całuje gleby 02.06.18, 22:30 No tak jak bolszewickiej wróci do władzy to w dupie będzie juz miała demokrację i konstytucję. Pośladków, jak myślę z radoscia , użyczy ten geniusz ze Slupska Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Ten chociaż nie całuje gleby 02.06.18, 22:51 Tak tak weź sobie to do serca a najlepiej naucz się na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Ten chociaż nie całuje gleby 02.06.18, 22:45 Ten ze Słupska chociaż się przyznał. Ten pajac z Krakowa nie ma odwagi, a wystarczy spojrzeć na niego i od razu nasuwa się myśl, że z bywał częstym gościem w zakrystiach. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Ten chociaż nie całuje gleby 02.06.18, 22:50 Prezydentem Krakowa jest Majchrowski. I przyznam się ze nie chce wiedzieć za co przebieral się ten stary komuś na gej paradkach Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Ten chociaż nie całuje gleby 02.06.18, 22:50 Prezydentem Krakowa jest Majchrowski. I przyznam się ze nie chce wiedzieć za co przebieral się ten stary komuś na gej paradkach Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Ten chociaż nie całuje gleby 02.06.18, 23:11 Ty, jąkała jesteś? Jeśli tak, to jako niepełnosprawny zgłoś się do sejmu po pomoc materialną by móc pokryć koszt terapii. Oni ci pomogą, to ludzcy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Ten chociaż nie całuje gleby 03.06.18, 13:12 Tak , wzoru je je się na waszym guru Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Ten chociaż nie całuje gleby 03.06.18, 13:13 Tak , wzoru je je się na waszym guru Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Pan Prezydent tańcuje... 02.06.18, 23:18 borrka napisał: > Zaś na Szaserów ... Z prezesem? Raczej mało prawdopodobne. Prezes ma chłopców od lewatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Re: Pan Prezydent tańcuje... 02.06.18, 23:33 A ten na Szaserów, to uże nie dansior... I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Pan Prezydent tańcuje... 03.06.18, 07:33 m.marle napisał: > A ten na Szaserów, to uże nie dansior... > > I tyle w temacie. i tylko podśpiewuje: "tańcować nie mogie, bo ja mam choro nogie" Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Przynajmniej raz nie klęczał 03.06.18, 09:05 ale bez modlitwy się nie obyło, była modlitwa w tańcu! PiS_dacka żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Najpierw potańcował, a potem pojechał poklęczeć 03.06.18, 11:41 do...Wilanowa. Dzień bez klęczenia dniem straconym. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Pajac 03.06.18, 21:42 niezbyt wypada aby osoba na takim stanowisku tak sie zachowywała -- " Poseł Pięta, pomny, że ma rodzinę w Bielsku-Białej, napisał, że to koniec. Że nie da rady dotrzymać obietnic zawodowych i matrymonialnych : „Wybacz, mam takie obciążenie, że fizycznie nie daję rady”. Pani Izabela Pek odpisała krótko posłowi Stanisławowi Pięcie : „A pierd... mnie pół roku dawałeś radę?”. ---------- seks afera w "PiSoobronie" , praca za seks Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Odleciał 04.06.18, 14:51 Odleciał www.facebook.com/photo.php?fbid=257085948198718&set=gm.2127052454229263&type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Odleciał 04.06.18, 15:06 Pani minister Fotyga też nieźle wolkę tańcowała: www.youtube.com/watch?v=9XjGTyE-HXc Odpowiedz Link Zgłoś