Dodaj do ulubionych

Dworczyk fantazjuje

29.01.21, 09:40
Pieprzy od rzeczy, ale jedno zdanie mnie rozbawiło: Mam nadzieję, że na tej ostatniej prostej, która nam została do pokonania koronawirusa, też będziemy potrafili być zmobilizowani. Potrzebny jest ostatni wspólny wysiłek.
Czyli My mamy wymrzeć czy to z głodu, czy też z powodu obostrzeń, a te durnie będą się szlajać bez masek, mimo zakazów, a to na Kubie poodpoczywa gamoń, czy to pojedzie w góry z gówniakami i na dodatek sfałszuje listę zawodników, a prokuratura wsadza mordę w kubeł, udaje że deszcz pada, co myśmy Naturze zrobili że tak się mści na nas?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26734046,dworczyk-o-obostrzeniach-jestesmy-na-ostatniej-prostej-potrzebny.html#do_w=46&do_v=142&do_a=286&s=BoxNewsImg1
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Dworczyk fantazjuje 29.01.21, 13:23
      Ze 4 razy pokonali pandemie,ze 10 tarcz dziurawych wyprodukowali,zakupy fikcyjne poczynili ,czego chcesz jeszcze???....hehe
    • matylda1001 Re: Dworczyk fantazjuje 29.01.21, 13:36
      Dworczyk kupił właśnie atrakcyjną działkę na Mazurach. Kilka hektarów nad jeziorem w okolicach Mrągowa. W Urzędzie Gminy mówią, że ich tereny są ostatnio w centrum zainteresowania pisich i nabywców działek jest więcej.
      • czandra3 Re: Dworczyk fantazjuje 29.01.21, 13:47
        Oni wszyscy, wszystko zrobią dla ..... siebie, tacy to patrioci.
      • x2468 Re: Dworczyk fantazjuje 29.01.21, 14:31
        Blisko do Matuszki Rosji.
    • yoma Re: Dworczyk fantazjuje 29.01.21, 14:05
      Ja mu dam wspólny wysiłek. Pod TK na dobry początek 😎
    • pies.na.czarnych Re: Dworczyk fantazjuje 29.01.21, 14:08
      Weśta się i zróbta.
    • edico Dworczyk nie fantazjuje, ma takie hobby 31.01.21, 07:24
      W latach 90. został skazany przez sąd za nielegalne posiadanie amunicji z okresu II wojny światowej (przechowywał pociski artyleryjskie w piwnicy 9-piętrowego bloku mieszkalnego) na karę 1,5 roku pozbawienia wolności z zawieszeniem jej wykonania na 3 lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka