99venus 04.07.24, 17:00 Mój boże, co za strata najpierw moralności a potem forsy: www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/malgorzata-manowska-nie-dostanie-setek-tysiecy-zlotych-jest-decyzja-sadu/1bnvp2q,79cfc278 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ytartu Re: I prezes SN przegrała!! 04.07.24, 17:12 99venus napisał: > Mój boże, co za strata najpierw moralności a potem forsy: > www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/malgorzata-manowska-nie-dostanie-setek-tysiecy-zlotych-jest-decyzja-sadu/1bnvp2q,79cfc278 > Niezły poziom ci ona reprezentuje, prezes sądu najwyższego przegrywa w sądzie rejonowym czy okręgowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: I prezes SN przegrała!! 04.07.24, 18:34 ytartu napisał: > 99venus napisał: > > > Mój boże, co za strata najpierw moralności a potem forsy: > > www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/malgorzata-manowska-nie-dostanie-setek-tysiecy-zlotych-jest-decyzja-sadu/1bnvp2q,79cfc278 > > > > Niezły poziom ci ona reprezentuje, prezes sądu najwyższego przegrywa w sądzie r > ejonowym czy okręgowym :) Masakra. Prezes SN nie wie na kogo/co należy prawidłowo złożyć pozew. W obszernym uzasadnieniu decyzji sędzia Mariusz Solka zauważył, że Ministerstwo Sprawiedliwości i KSSiP, pozwani w tym procesie, nie są zobowiązani do wypłaty Manowskiej dodatku funkcyjnego. Według sądu pozwani nie byli pracodawcami Manowskiej jako dyrektorki tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: I prezes SN przegrała!! 04.07.24, 23:10 pies.na.czarnych napisała: > > Masakra. Prezes SN nie wie na kogo/co należy prawidłowo złożyć pozew. > > W obszernym uzasadnieniu decyzji sędzia Mariusz Solka zauważył, że Ministerstwo > Sprawiedliwości i KSSiP, pozwani w tym procesie, nie są zobowiązani do > wypłaty Manowskiej dodatku funkcyjnego. Według sądu pozwani nie byli pracoda > wcami Manowskiej jako dyrektorki tej szkoły. Masakra, total i porażka. Chyba kogoś pogięło i rzuciło o ścianę, żeby taki pozew złożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: I prezes SN przegrała!! 04.07.24, 20:33 Kulawy też przegrał. Mój boże, ostatnie oszczędności od niego wyszarpali :) tvn24.pl/polska/grzywna-na-jaroslawa-kaczynskiego-za-niekompletne-przyrzeczenie-jest-decyzja-sadu-apelacyjnego-st7990808 Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: I prezes SN przegrała!! 04.07.24, 22:09 Mam nadzieję, że to skromny początek. Odpowiedz Link Zgłoś
monte.pulciano Re: I prezes SN przegrała!! 05.07.24, 20:40 Czy tego kolesia puszczą z w skaretkach za te ukradzione setki milioów ? Powinni ! Odpowiedz Link Zgłoś