czytelnikus 11.07.24, 10:45 Zawsze się zastanawiałem skąd aż tylu chamów w jednej partii? No i mam rozwiązanie, to prezes zaraża: wiadomosci.wp.pl/kaczynski-przed-pomnikiem-smolenskim-doszlo-do-awantury-7047877562964512a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Chamstwo prezesa specjalnej troski 11.07.24, 10:47 Wypad z tego baru Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Chamstwo prezesa specjalnej troski 11.07.24, 12:39 To od niego Obajtek nauczył się polskiego "Proszę panią":) tvn24.pl/polska/jaroslaw-kaczynski-pytany-o-finanse-pis-w-odpowiedzi-mowi-o-poteznym-ataku-na-kosciol-st7998848 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Chamstwo prezesa specjalnej troski 11.07.24, 12:42 Ty weź z nim zamieszkaj. Nie będziesz musiał przeżywać co pięć minut, że coś powiedział czy zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Chamstwo prezesa specjalnej troski 11.07.24, 16:36 yoma napisała: > Ty weź z nim zamieszkaj. Nie będziesz musiał przeżywać co pięć minut, że coś po > wiedział czy zrobił. > Sama sobie z nim, zamieszkaj Odpowiedz Link Zgłoś
monte.pulciano Re: Chamstwo prezesa specjalnej troski 11.07.24, 17:24 czytelnikus napisała: > yoma napisała: > > > Ty weź z nim zamieszkaj. Nie będziesz musiał przeżywać co pięć minut, że > coś po > > wiedział czy zrobił. > > > > > > Sama sobie z nim, zamieszkaj fuj , no weż www.youtube.com/watch?v=2dK_AztvDE8 Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Chamstwo prezesa specjalnej troski 12.07.24, 09:45 monte.pulciano napisała: > czytelnikus napisała: > > > yoma napisała: > > > > > Ty weź z nim zamieszkaj. Nie będziesz musiał przeżywać co pięć minu > t, że > > coś po > > > wiedział czy zrobił. > > > > > > > > > > > Sama sobie z nim, zamieszkaj > > > fuj , no weż > www.youtube.com/watch?v=2dK_AztvDE8 Jezu, jaka to mała wredna qwa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Chamstwo prezesa specjalnej troski 11.07.24, 19:53 Ja nie przeżywam 😆 Ale spokojnie ryj, to całkowicie zrozumiałe. Jest zupełnie normalne, że ukochana osoba wdziera się do myśli, do snów, że masz nieprzepartą chęć opowiadać o niej co chwila całemu światu... Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Chamstwo prezesa specjalnej troski 12.07.24, 09:47 yoma napisała: > Ja nie przeżywam 😆 > > Ale spokojnie ryj, to całkowicie zrozumiałe. Jest zupełnie normalne, że ukochan > a osoba wdziera się do myśli, do snów, że masz nieprzepartą chęć opowiadać o ni > ej co chwila całemu światu... > Ja po prostu uważam, że takie Qrewsrwo i chamstwo należy ujawniać gdzie tylko się da, a ty jak tak tego zawistnego qrdupla kochasz to mozesz mu nawet rowa wylizać. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś