Gość: forum.sejm.com.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:37 Czepieją się biednej kobiety... Przecież jak się ma "ku..ki" w oczach to można nie widzieć gdzie się człowiek podpisuje... ;))) Zapraszam do dyskusji: www.sejm.com.pl/forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alina Re: Rusza proces Renaty Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:18 Ona ma owies w głowie i nie może racjonalnie myśleć, bidulka. Kto ją wybrał?Czy ci wyborcy też mają owies w głowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Rusza proces Renaty Beger 23.11.04, 13:20 Gdyby nie zfałszowała podpisów to nie byłaby wybrana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRJU LEPIEZ Poznac glupiego po krawacie jego... IP: *.azvu.nl 23.11.04, 14:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: sędzia pwinna wymierzyć jej grzywnę lub areszt IP: *.chello.pl 23.11.04, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihihi Poslanka daje dobre nauki przestepcom. Brawo ! IP: *.gazeta.pl / *.200-45-71.telecom.net.ar 23.11.04, 13:28 W polskich sadach najlepiej w zwizku z tym zlikwidowac lawy oskarzonych i wywiezc je np. do parkow miejskich lub nad morze. Lawek tam jest albo za malo albo ich w ogole nie ma. Patrzac na zdjecie Renaty stwierdzam,ze popelnia ona blad unikajac aresztu. Przydalaby sie jej kuracja ochudzajaca na wieziennym wikcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hefajstos Re: Rusza proces Renaty Beger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:30 Jeśli winna to osądzić i wsadzić do pudła i tyle. Najwyżej dać jej trochę owsa na pociechę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszanka A u niej niedlugo sesja zimowa ... zenada! IP: *.sympatico.ca 23.11.04, 13:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihihi Poslanka zawsze moze sie rozchorowac IP: 207.44.192.* 23.11.04, 13:38 Szef juz ja pouczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Renata Beger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:28 A powinna wam dupę pokazać dopiero teraz się czepiacie babki Samoobrona nic nie ukradła nie sprzedała Polski tylko SLD .Samoobrona walczy ale jest ich mniej gdzie praca gdzie zakłady zlikwidowane a młodzi na zachud kible myć co polacy robią w innym kraju pod gazetami na dworcu śpią to Samoobrona im taki los zgotowała Samoobrona broni jak może kosztem swoich wyzwisk ludzi biednych ,a szkoda nerwow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Rusza proces Renaty Beger IP: *.nsw.bigpond.net.au 23.11.04, 13:50 po co marnowac miejsce na stronie gazety na ta idiotke???? nie ma wazniejszych spraw do opisania, co kogo obchodzi co jakas glupia dupa z samoobrony zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: proces Beger- czas na szybkie osądzenie !!! IP: *.interserv.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:52 Najwyższa pora w RP na nazwanie rzeczy po imieniu.Złodziej , oszust ,kanciarz do więzienia lub sprawnej egzekucji komorniczej (grzywna pobrana przez budżet to lepsze niż wyrok w "zawiasach ").Nieuk do szkoły.Parlamentarzysta do pracy sejmowej i do swego elektoratu.Papier toaletowy do dupy . I NIE MIESZAĆ TYCH DELEGOWAŃ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator na szybkie i przykladne IP: 5.4R* / 62.240.110.* 23.11.04, 13:59 Minimum to zwrot wykradzionych diet poselskich i kosztow zwiazanych z tym stanowiskiem apanazy. Oprocz tego grzywna minimum 100 tys.zl i 5 lat przymusowej pracy fizycznej na cele publiczne, np. w charakterze sprzataczki w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re:Renatka 5 lat, akurat na skończenie studiów. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.04, 14:11 Renatka nie załamuj się , 5 lat szybko zleci. Możesz przecież studiować bez tych uciążliwych i nie zrozumiałych posiedzeń sejmowych, bez stresu. Odpoczniesz sobie, poprawisz figurę na wikcie więziennym. Same plusy dla ciebie. Pa ! Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustrat Re:Renatka 5 lat, akurat na skończenie studiów. IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 23.11.04, 14:25 Wiecie, co mnie przeraża? Jak znam polski system sądowniczy, to albo zostanie uniewinniona, albo dostanie wyrok w zawieszeniu, a cały proces bedzie trwał tak długo, że wszyscy zapomną o co chodziło na samym poczatku! Nie mieści mi się w głowie, że człowiek, który sfałszował listy wyborcze aby dostać się do sejmu, uniknie surowej kary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Rusza proces Renaty Beger IP: *.crowley.pl 23.11.04, 14:41 mam nadzieje ze podobnie jak "poseł" Pecak - bedzie nadal w wiezieniu pobierac diety,urzedować i zdawać egzaminy bowiem rozpoczeła studia z politologii.Doradzałem jej kiedyś prawo- z którym ma bezpośredni kontakt,lecz wybrała kierunek który zapewni jej zapewne "karierę polityka". Czy nasz kraj naprawde tak nisko upadł??? Odpowiedz Link Zgłoś
michal2708 Re: Rusza proces Renaty Beger 23.11.04, 14:47 Jak patrzę na to babsko to mi się rzygać chce!!! Mam nadzieję, że wszadzą ją do pudła i będzie misiała jeszcze jakąś grzywnę zapłacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iecaj Re: Rusza proces Renaty Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:38 Czy nasz kraj naprawde tak nisko upadł??? Jeszcze nie , ale to doprawdy tylko malutka chwilka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek W Demokratycznym kraju już był by wyrok skazujący! IP: *.klik.bydgoszcz.pl 23.11.04, 14:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber Koszmarna baba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:13 W tym akurat przypadku wygląd jest zharmonizowany z osobowością. I to jest poseł na Sejm, parlamentarzysta, polityk III Rzeczpospolitej. Boże ocal ten biedny kraj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Wybierzmy wreszcie z rozwagą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:44 Sami go ocalmy przed oszołomami , przestępcami, leniuchami , kłamczuchami i chciwcami, sytymi naszych i waszych pieniędzy, a czasem i ludzkiej krzywdy prostych i maluczkich!Po prostu wyłączcie telewizory i wybierzmy uczciwych i pracowitych- na pewno kilku w Waszym powiecie , gminie , mieście czy wsi się znajdzie. Mam przynajmniej taką nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bora Re Jak labrador ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:06 Begerowa przypomina mi moja suke labradorke, tez jest ciagle z siebie zadowolona. Tylko, ze moj pies, w odroznieniu od niej, jest ladny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oazis IQ Renaty Beger = -200 IP: *.piotrowice.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:00 Kretynka, idiotka, cwaniara i jeszcze oszustka w tym wszystkim więc wpadła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Rusza proces Renaty Beger IP: *.mclink.it 23.11.04, 17:01 Nie ma co sie tak puszyc i nadymac i obrazac ze jest sie oskarzonym o cos czego sie nie zrobilo. Jak sie jest poslanka to trzeba dac przyklad obywaltelom i zachowac sie godnie. Przeciez to dopiero proces i dopoki nie ma wyroku skazujacego - jest sie niewinnym. Do gory glowa, pani Berger. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolka Renata Beger w "Na dobre i na zle" odcinek 2034. IP: 192.168.1.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.11.04, 17:29 Renata Beger w "Na dobre i na zle" odcinek 2034. Do szpitala w Leśnej Górze trafia Renata Beger. Ma poważne kłopoty ze wzrokiem po tym jak całe noce przygotowywała się do matury. Dr Burski po konsultacji z Dr Walickim dochodzi do wniosku że niezbędna jest operacja usunięcia ku..ków z oczu pacjentki. Renata jest zrozpaczona. Żąda aby Burski dodatkowo skonsultował wyniki badań ze specjalistami z zachodu. Proponuje Anana Kofana. Tymczasem wieść o kłopotach zdrowotnych posłanki dociera do przewodniczącego Leppera. Wsparty kilkunastoma chłopami z pobliskiej wsi Lepper wdziera się na oddział i urządza blokadę sali na której leży Beger. Przewodniczący żąda widzenia się z Dr Burskim. Obiecuje zerwanie blokady pod warunkiem że szpital spełni jego postulaty. Domaga się: - do czasu operacji posłanki Beger dzienne wyżywienie pacjentki będzie wzbogacane w owies, - chirurdzy operować będą w biało - czerwonych krawatach - z operacji sporządzony zostanie specjalny raport nad którym pracować będzie poseł Łączny, - miejsce serialowego Mareczka zajmie wychodzący wkrótce z > więzienia syn posłanki Hojarskiej. Burski zgadza się, jednak 4 postulat kwituje krótkim: - Umówmy się że tego niesłyszałem. Lepper dość dosłownie interpretuje słowa doktora, bo raz jeszcze, > ale tym razem używając megafonu recytuje treść 4 postulatu. Postawiony pod ścianą Burski zgadza się na wszystko, łącznie z tym > że przy operacji asystować będzie poseł Łyżwiński który w sejmie > nowej kadencji przymierzany jest do objęcia funkcji przewodniczącego > komisji do spraw zdrowia. Podczas operacji poseł chwali się że chirurgia nie jest mu całkiem > > > obca, gdyż w latach swej młodości praktykował w ubojni w Klewkach i proponuje nawet Burskiemu wykonać pierwsze nacięcie wzdłuż gardła pacjentki. Lekarz cierpliwie tłumaczy Łyżwińskiemu że w przypadku operacji > oczu takie ciecie może wywołać niepotrzebne komplikacje. Operacja pozornie kończy się sukcesem. Posłanka Beger wraca do wielkiej polityki, jednak bez dawnego blasku w oczach szybko przestaje być ikoną popkultury co niestety bezpośrednio przekłada się na spadek > notowań Samoobrony. Lepper grzmi: - Doktor Burski musi odejść !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urbi Re: Renata Beger w "Na dobre i na zle" odcinek 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:35 jestem pod wielkim wrażenie, chylę czoła ( oczywiście autorce scenariusza a nie Renacie Beger ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samoobronagora Re: Rusza proces Renaty Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samoobronagora Re: Rusza proces Renaty Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:31 Niech wielce szanowna i zasłużona działaczka polskiej demokracji nie udaje głupa, że nie wie o co chodzi bo przez to ci w tych śmiesznych krawatach stają się już nie tylko zabawni ale też debilni Odpowiedz Link Zgłoś