Dodaj do ulubionych

O jeden snus za daleko

27.06.26, 18:33
Wiecie cos więcej na ten temat. Na X i nie tylko jest kilka wątków o tym.

https://pbs.twimg.com/media/HL0NfoRWAAAVvpz?format=jpg&name=900x900
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 27.06.26, 19:14
      To wyglada raczej na cocainę.

Mocne, słuchajcie. Karol Nawrocki udzielił obszernego wywiadu do książki Andrzeja Nowaka „Skąd się wziął Karol Nawrocki”

w Polityce ujawniło fragment, w którym prezydent opowiada o najtrudniejszym momencie kampanii, w którym myślał, że umiera. Pada sugestia, że ktoś próbował go otruć:

Mówię sobie: "Dobra, dojadę, dojadę". Idę z Jarkiem Dębowskim i mówię: "Jarek, musisz mi dać wodę". On patrzy na mnie i mówi: "Szefie, co się z tobą dzieje?". Ja mówię: "Nie wiem, ale bardzo źle się czuję. Coś bardzo złego się ze mną stało". Jeszcze macham ludziom, jeszcze próbuję normalnie funkcjonować, ale już wiem, że jest źle. Mówię: "Szybko zaprowadź mnie do autokaru i od razu mnie połóż na podłodze". Zaprowadzili mnie. Dostałem wodę, wypiłem ją. Z tyłu siedzieli jeszcze jacyś ludzie z obsługi, ale ja już czułem, że po prostu zjeżdżam, film mi się urywa. Jarek od razu zaczął krzyczeć, żeby wszyscy wyszli z autokaru.

Zaciągnęli czarne zasłony, staliśmy na ulicy. Wyszli wszyscy. Ja tylko położyłem się na tylnym siedzeniu — i straciłem przytomność. I od tego momentu nie pamiętam. Obudziłem się po jakimś czasie. Wszystkie okna zasłonięte. Nade mną stoją bladzi Mikołaj, Jakub i Jarek. W życiu nie miałem czegoś takiego. Autokar, cały garnitur, wszystko — kompletnie zbryzgane moimi gwałtownymi wymiotami. Wszystko. Oni potem opowiadali, że nie mogli na to patrzeć. Mówili, że wyglądało to jak fontanna, porównywali to do filmu "Egzorcysta" — kopałem nogami, rzucało mną, kompulsywnie wymiotowałem. A gdy się obudziłem, to nie wiedziałem, co się wydarzyło przez te kilka minut.

Wiecej tu -> x.com/chrzanikx/status/2070774846720553030?s=20
      • x2468 Re: O jeden snus za daleko 27.06.26, 21:16
        To żadna tajemnica;
        www.facebook.com/MMApl/videos/jacek-mura%C5%84ski-nie-zostawia-suchej-nitki-na-prezydencie-karolu-nawrockim/816124787523327/
        • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 09:31
          👍
      • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 09:38
        Z opisu wyglada, ze on faktycznie był w bardzo złym stanie. Dlaczego osoby mu towarzyszące nie wezwały karetki pogotowia? Bali się, ze się wyda dlaczego to się stało? Chłop przedawkował i chyba to nie były snusy.
      • bobislaw.borboje Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 10:52
        Gdzie była wtedy Marta Sandra? Dlaczego nie trzymała go za głowę?
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 27.06.26, 21:08
      https://pbs.twimg.com/media/HL0r2DbWsAAKXKD?format=png&name=900x900
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 27.06.26, 22:54
      Tak było, nie kłamię. „Egzorcysta”, scena: otrucie Batyra. 🤡 x.com/gfkot/status/2070952657234153979?s=20
      • x2468 Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 09:36
        Gdzie jesteście ciemnogrodzkie pisieta i wy konpederasci? Czekacie na przekaz dnia?
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 10:13
      Kopałem nogami, rzucało mną, kompulsywnie wymiotowałem.
      A gdy się obudziłem, to nie wiedziałem, co się wydarzyło przez kilka minut — opowiada Nawrocki o swojej wizycie w Ząbkowicach.
      Mówi że służby ostrzegały go przed gestem, który mógłby posłużyć do otrucia go
      Jaki to gest ?

x.com/tad95737840/status/2070825602194522536?s=20
      https://pbs.twimg.com/media/HL0M6VUW4AAeEcx?format=jpg&name=medium
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 10:24
      Kretyni pisowscy próbują z tego zrobić zamach na Batyra. 😅

https://pbs.twimg.com/media/HL3_KF-X0AE20N4?format=jpg&name=large

Przez Ząbkowice do Rygi. :)
      • j-k Bardzo ladna tablica - tylko oszukancza. 28.06.26, 20:26
        Nawrocki moglby za nielegalne i uwlaszczajace umieszczenie na niej Orla pociagnac jej autorke do Sadu.

- bo wtedy nie byl jeszcze nawet kandydatem na Prezydenta.
        • bobislaw.borboje Re: Bardzo ladna tablica - tylko oszukancza. 28.06.26, 22:44
          W 2025? Co zatem robił alfons u tych Ząbkowicach?

nielegalne i uwlaszczajace (wg mnie: uwłaczające) jest zestawianie alfonsa z tym Orłem.
          • j-k Re: Bardzo ladna tablica - tylko oszukancza. 30.06.26, 01:14
            bobislaw.borboje napisała:
            > nielegalne i uwlaszczajace (wg mnie: uwłaczające) jest zestawianie alfon
            > sa z tym Orłem.

ponawiam pytanie: czy Nawrocki byl wtedy Prezydentem ?
            nie byl.

wiec zestawianie go z Orlem w celach politycznych to profanowanie wizerunku Orla i podlega karze.

• bobislaw.borboje Re: Bardzo ladna tablica - tylko oszukancza. 30.06.26, 10:19
              Odpowiadam na pierwsze pytanie: był kandydatem.

Zgadzam się: zestawianie Batyra z Orlem w dowolnych celach to profanowanie wizerunku Orla
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 13:20
      https://pbs.twimg.com/media/HL5FONNXcAAcObk?format=jpg&name=medium
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 15:39
      Giertych jak zwykle celnie 😅

Roman Giertych
      @GiertychRoman
      Prezes PiS spodziewa się dziecka.

Jarku, nie przebijesz teraz Karola na zamachy, bo jego jest świeższy. Musisz coś wymyślić. Ten jego zamach mogłaby przykryć moim zdaniem jedynie informacja o tym, że spodziewasz się potomka. I nie martw się, gdy wszyscy spytają o jakiś dowód. Zobacz ani Karol nie przedstawia żadnych dowodów na otrucie (nie mylić z objawami przedawkowania) ani Słowik nie przestawia dowodów na salonik VIP czy też listę pacjentów z niego korzystających, ani Stanowski ze swoim Emilem nie przestawia dowodów na zabijanie pacjentów czy też tomograf na trupach.
      Po prostu każdy wymyśla co większą głupotę, a wasi zwolennicy we wszystko wierzą. Twój Antoni z parówkami i brzozą na samochodzie, o którą chcieli testować Tu-154 też przecież na zamach żadnych dowodów nie przedstawili. A zobacz jak pięknie żarło. Ogłoś, że spodziewasz się dziecka, a najlepiej że właśnie się urodziło, ale Tusk je porwał i chce z niego w ukrytym rządowym ośrodku zrobić Europejczyka zamiast Polaka. Taki tekst na partyjnym X i przebijasz wszystkich. Masz ode mnie tytuł za darmo: „Prezes PiS podjął osobistą walkę z kryzysem demograficznym” albo „Prezes PiS spodziewa się dziecka”. To przyciągnie uwagę wszystkich. Jarku, do boju!
      • ukos Re: O jeden snus za daleko 29.06.26, 10:47
        pies.na.czarnych napisała:

> Jarku [...] Ogłoś, że spodziewasz się dziecka, a najlepiej
        > że właśnie się urodziło, ale Tusk je porwał i chce z niego
        > w ukrytym rządowym ośrodku zrobić Europejczyka
        > zamiast Polaka.

Lepiej, że na macę porwał. Niemiec, a na macę. Podwójny degenerat. Jeszcze Jarek nie ogłosił, a lud boży już wierzy!
    • hana2 Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 16:31
      Dlaczego nie wezwano karetki? Dlaczego nie zrobiono badań toksykologicznych? Bo pewnie on sam dobrze wie, co przedawkował, a chce cyniczne rzucić oszustwami w Tuska.
      • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 19:24
        > Bo pewnie on sam dobrze wie

W danej chwili on sam nie mógł o tym decydować, ale jego najbliższe otoczenie tak. Oni jednak zamiast wezwać lekarza zasłonili okna chcąc wszystko ukryć przed wścibskimi dziennikarzami, co im się udało. Wiedzieli dokładnie czym się zatruł i to nie były napewno zimne zakąski.
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 19:20
      https://pbs.twimg.com/media/HL6Ei0WXAAAmEFP?format=jpg&name=medium
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 20:28
      https://pbs.twimg.com/media/HL62Lf0WUAALIsp?format=jpg&name=900x900
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 21:34
      No i tak to było z tym zamachem właśnie😹 x.com/GustawPoliticat/status/2071299464443154856?s=20
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 21:39
      Teraz na poważnie.
      Uważam, że w pałacu Batyra zaczynają się wojenki podjazdowe. Ujawnienie tego "zamachu" jest najlepszym tego przykładem bo przecież oni nie są aż tak głupi i musieli zdawać sobie sprawę jaka będzie reakcja suwerena. Na portalach społecznościowych aż huczy.
    • bobislaw.borboje Re: O jeden snus za daleko 28.06.26, 22:49
      Pis-dzielcom jakby mowę odjęło. Pro-pis czeka na sms-y z centrali.
    • perla.roztocza Re: O jeden snus za daleko 29.06.26, 08:49
      widzę drogi psie, że prowadzisz burzliwą dyskusję sam ze sobą.
      No i jak, przekonałeś psa na czarnych, czy też pies na czarnych przekonał ciebie właśnie?
      • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 29.06.26, 09:21
        O czym mialem według ciebie przekonać siebie/kogoś? Jak na razie to widzę jedno. Pisi boją się tego tematu, nawet pro-popis nie odezwał się tutaj ze jakimś mundrym komentarzem.
    • pies.na.czarnych Re: O jeden snus za daleko 29.06.26, 11:41
      https://pbs.twimg.com/media/HL7I5K_W0AASixs?format=png&name=small
    • l.george.l Re: O jeden snus za daleko 30.06.26, 00:55
      Moim zdaniem, wkrótce wypłynie coś grubszego niż kawalerka pana Jerzego, garsoniera w muzeum czy robota w Grandzie, stąd ta żenująca historyjka o obrzyganiu autobusu. Ruch wyprzedzający. Cokolwiek teraz media nie napiszą, batyrowe przydupasy zinterpretują to jako jako kolejną próbę wyeliminowania prezydenta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka