Dodaj do ulubionych

Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci....

IP: *.na.21stcentury.net 15.05.02, 11:00
Zastanawiam sie jak dlugo polski system sprawiedliwosci bedzie tolerowal jawne
kpiny ze strony zlodzieji jak Hojarska albo jej przelozonego Leppera. Nawet
biorac pod uwage standarty wschodnio europejskie jest to poprostu ...
PRZEGIECIEM PALY.
Obserwuj wątek
    • Gość: Matejko Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.na.21stcentury.net 15.05.02, 11:37
      W Polsce prwawdziwy system sprawiedliwosci nie istnieje, na cos takiego nie mam
      miejsca w "aferanckiej demokracji" jaka sie mozemy cieszyc, dlatego mamy
      przypadki tak razace jak "poslanki" Hojarskiej, "ksiadza" Kolasinski, i "meza
      opacznosci" Leppera.
    • Gość: Monika Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.na.21stcentury.net 15.05.02, 12:24
      Jak wy wszyscy tak mozecie? Przeciez poslanka Hojarska, jako osoba o
      wyjatkowych standartach moralnych, pelni funkcje czlonka komisji do spraw
      etyki. Jak mogliscie nie rozpoznac jej szlachetnego charakteru????
    • Gość: kaziQ Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.na.21stcentury.net 16.05.02, 13:49
      Jak bardzo musi byc SLD zaskoczone i rozczarowane postawa Hojarskiej, najpierw
      proba udobruchania Leppera funkcja wicemarszalka sejmu niepowiodla sie (
      warchol z solarium zaczal kasac mimowszystko ) a teraz Hojarska. Oj chyba jest
      glupio czerwonogwardzistom.
      • Gość: Leonid Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: 195.205.230.* 16.05.02, 17:29
        Niektórzy internauci zachowują się tak, jakby urodzili się wczoraj i udają że
        nie wiedzą jaki normy moralne obowiązują w tym kraju. Pani Hojarska korzysta z
        najlepszych wzorów. Olewał sądy Kwaśniewski, jest teraz prezydentem. Olewał
        Miller, jest premierem. Myślę że pani Hojarska też daleko zajdzie.
        • Gość: Marta Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.na.21stcentury.net 17.05.02, 13:55
          Chyba mimowszystko nad Hojarska zaczynaja sie zbierac czarne chmory i predzej
          czy pozniej bedzie razem z synem "pod jednym dachem"...
          • Gość: Leonid Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: 195.205.230.* 17.05.02, 14:04
            Rozumię że jednym wolno kpić z wymiaru sprawiedliwości, a innym nie wolno.
        • Gość: UKGYI Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.05.02, 03:40
          Mysle, sze ty tez daleko zajdziesz. Smierdzi ci z ryja kocik lakem, znaczy sie
          dadza ci posade wylizpodlogi w hotelu dla uposledzonych napletkow, jebany
          analfabetyczny urugwajski troglodyto, kurwa mac.
        • Gość: Jaceq Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.szeptel.net.pl 18.05.02, 17:20
          Gość portalu: Leonid napisał(a):

> Niektórzy internauci zachowują się tak, jakby urodzili się wczoraj i udają że
          > nie wiedzą jaki normy moralne obowiązują w tym kraju. Pani Hojarska korzysta z
          > najlepszych wzorów. Olewał sądy Kwaśniewski, jest teraz prezydentem. Olewał
          > Miller, jest premierem. Myślę że pani Hojarska też daleko zajdzie.

Przypomnij mi, jakie to sądy olewał Kvas i Miller.
    • Gość: Piotrek Hojarska znaczy chojrak IP: 207.30.78.* 16.05.02, 18:12
      Nazwisko zobowiązuje....
    • Gość: Dzik Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.pse.pl 17.05.02, 14:11
      Cóż,
      czasami głosy Samoobrony są SLD potrzebne,
      zwłaszcza gdy koalicjant z PSL-u jest krnąbrny.

Było tak np przy głosowaniu o lustracji.

Smutne to, ale taka jest właśnie po 12 latach
      nasza III Rzeczpospolita.
      Trochę zbyt dużo jak na mój gust bezprawia
      i bezkarności,
      za mało poszanowania dobra publicznego
      jakim jest przecież praworządność.
      Temida jest ślepa. I nie widać szans na zmianę.

Telewizja manipuluje informacjami jak za dawnych
      czasów. Wracają wypróbowani towarzysze.

Eh.
      • Gość: ola Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.na.21stcentury.net 17.05.02, 16:19
        Zgadzam sie zupelnie z poprzednim komentarzem. SLD, wtedy kiedy jest to dla
        nich potrzebne, lize pupe samoobronie...
        • Gość: Leszek Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.na.21stcentury.net 18.05.02, 03:34
          Dzisiejszy komentarz Millera zdaje sie to potwierdzac. SLD trzyma sie na
          dystans od Samoobrony ale nie chca zadnych radykalnych krokow
          przeciwko "warcholowi z solarium" i jego giermkom.
    • Gość: zyx A TO POLSKA WLASNIE IP: *.rdu.bellsouth.net 18.05.02, 05:31
      Nazwiska i partie sie zmieniaja, ale temat ciagle ten sam: klamstwa, kradziez,
      nieszanowanie ( nabijanie sie z ) prawa.To jakby czesc klimatu. Od gory az po sam
      dol.
      Gość portalu: Anka napisał(a):

> Zastanawiam sie jak dlugo polski system sprawiedliwosci bedzie tolerowal jawne
      > kpiny ze strony zlodzieji jak Hojarska albo jej przelozonego Leppera. Nawet
      > biorac pod uwage standarty wschodnio europejskie jest to poprostu ...
      > PRZEGIECIEM PALY.

• Gość: j_cage Re: A TO POLSKA WLASNIE IP: *.rivnet / 10.1.45.* 18.05.02, 17:36
        zauwazmy, ze tu chodzi o pokazna wiekszosc naszych rodakow - nie mowie o
        jakichs powaznych przestepstwach, ale o ogolnym nastawieniu do przestrzegania
        prawa ("Przepisy sa po to, by je lamac")... problemem jest to, ze nawet ja (a
        uwazam sie za tzw. "porzadnego obywatela") mam swiadomosc, ze jesli np. nie
        zaplace mandatu, to i tak panstwo bedzie mi moglo g... zrobic (taka jest,
        niestety, prawda) I to trzeba szybko zmienic, bo mysle, ze tutaj tkwi problem -
        wszyscy czuja sie bezkarni.
        • Gość: Anka Re: A TO POLSKA WLASNIE IP: *.na.21stcentury.net 18.05.02, 21:29
          To wlasnie jest calym zrodlem problemu ze w interesie rzadu nie lezy utworzenie
          systemu ktory karalby w skoteczny sposob ludzi lamiacych prawo, mam nan myli
          tych ktorzy nie placa mandatow i prawdziwych przestepcow, bo ograniczyloby im
          to mozliwosci robienia przekretow. Dla nich balagan jaki mamy jest idealna
          sytuacja dlatego toleruje sie takich jak Lepper i Hojarska.
    • Gość: Sławek Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 17:40
      Zamknąć babę.
    • Gość: KGB Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.na.21stcentury.net 19.05.02, 05:02
      Polacy sami zmarnuja Polske, nikt nie musi na nas napadac. Ta bladz Hojarska
      jest tego przykladem.
    • Gość: Lidia Re: Kpiny Hojarskiej z systemu sprawiedliwosci.... IP: *.na.21stcentury.net 20.05.02, 01:34
      Wschodnia europa zawsze rzadzila sie swoimi prawami, zawsze znajdzie sie jakas
      Hojarska i jakis Lepper. Tu zlodziejstwo bylo od wiekow i na wieki pozostanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka