pan.nikt 07.02.05, 10:07 BO MAAAXIU WYCIĄŁ I ZABANOWAŁ wszystkich, którzy mieli coś do powiedzenia. MAAAXIOWI gratuluje usmiercenia forum. MAAAXIOWI gratuluję zamordyzmu. NIE ŻYJE KONSERWATYWNY BRAK DEMOKRACJI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gauche Re: dlaczego umiera forum RM (konserwatystów) 07.02.05, 11:21 Człowieku, swoich osobistych niechęci (bo rozumiem, ze to ty niby jesteś tym zabanowanym, ktory miał cos do powiedzenia) nie przenoś tutaj. Nie widzisz ,co sie w kraju dzieje? Ot, prywata. A czemu od razu 'umiera' ? Ja tam od czasu do czasu pisuje i jakoś nie widzę, by umierało. NIE ŻYJE KONSERWATYWNY BRAK DEMOKRACJI. A co do tego, to, przynajmniej z mojej strony-pełna zgoda. Niech zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: dlaczego umiera forum RM (konserwatystów) 07.02.05, 12:15 To spójrz na ilość wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
gauche do nikta i jtb 07.02.05, 15:02 3918- mało? Załóż własne -żaden problem.Będzie konkurencja. A jak forum ma konkretny profil ideowy i w dodatku jest zamkniete (jak zreszta wile innych na tym portalu), a jak rozumiem i widzę, tamto-ma , to czego się spodziewacie? Że będą tolerować posty niezgodne z tą linią? Już pisałem -założyc własne i ..konkurować. Chętnie porównam, popiszę.Sam nie mam czasu na adminowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Bo nie ma konserwatystow - bolszewickie wizje 07.02.05, 11:28 gospodarki jakos mi nie konweniuja z ...Torysami. Chyba, ze to konserwatyzm po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
jtb Re: dlaczego umiera forum RM (konserwatystów) 07.02.05, 12:38 Forum Konserwatystów teraz przypomina mi ten dowcip a mianowicie. Przychodzi facet do salonu Mercedesa. Sprzedawca mu mówi: Możemy panu zaoferować samochód w dowolnym kolorze pod warunkiem, że to będzie kolor czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Nie cierpie prowokow, n/t 07.02.05, 15:16 A tak Was promowali, ze az gwiazdke dali jako jednemu z ciekawszych forow.Tyz nie pomoglo. Widac kiepskie sa w reklamie . Odpowiedz Link Zgłoś