Dodaj do ulubionych

PiS przegonił PO

• jean-baptiste Re: PiS przegonił PO 17.04.05, 09:58
      Ładnie napisane
    • adax4 Re: PiS przegonił PO 17.04.05, 11:11
      Mam nadzieję, że odniosą znaczny sukces i razem Platforma stworzą rząd.
      Zacząco lepszy od obecnego. Co sie tak złego dzieje w Warszawie? Gdyby działo
      się coś złego to niechętne Kaczorom media po prostu by go rozszarpały. Cóż tak
      strasznego jest w projekcie Konstytucji PiSu. Powrót do komunizmu? do wspólnoty
      pierwotnej? Pomijam już fakt , że bez koalicjanta PiS żadnych poprawek nie
      wprowadzi a to skutecznie powinno uspokoić oponentów. Nie mam zamiaru bronić
      Lecha Kaczyńskiego w sprawie jego dokonań jako Ministra Sprawiedliwości ale
      na pewno był jednym z bardziej wyrazistych ministrów. Napewno nieprzekupny i
      oczywiście z persektywy kanapy przed tv można mu zarzucać czego to on nie
      zrobił. Pytanie tylko czy mógł.Tak na marginesie jakie są dokonania
      dzisiejszego Ministra Sprawiedliwośći. Czy wystarczająco gorliwie zamyka kumpli
      z SLD ? Wg mnie czyni to bardzo opieszale. Wszystkie afery Orlenowskie,
      paliwowe, te którymi bombardują nas media , są w istocie pokłosiem rozprzężenia
      aparatu wymiaru sprawiedliwości i służb specjalnych. O takim stanie państwa i
      wymiaru sprawiedliwośc,i zawłaszczaniu gospodarki przez grupy przestępcze
      Kaczyńscy mówią od Okragłego Stołu. Za to że szybciej i wyraźniej widzieli to
      co inni przez 15 lat lekceważyli , kpiąc sobie z teorii spiskowych Kaczorów ,
      za to mają u mnie kredyt zaufania

"Fanatyk Idealista zanim sięgnie po miecz , najpierw sięga po błoto. Zanim
      wroga unicestwi, musi go odczłowieczyć, splugawić." ADAM MICHNIK

gdanszczanin.blox.pl/html

• x-y-z Re: PiS przegonił PO 17.04.05, 11:38
      "PiS cieszy się ze swojej pierwszej lokaty w sondażu i będzie chciało umocnić
      ten trend, choć nie kosztem PO. PiS zależy bowiem na tym, by mogło z PO
      utworzyć rząd, bez innych koalicjantów."

Dlaczego tak PO i PiSowi zależy na takim rządzie? zastanowiliście się nad tymi
      słowami, które padły w ostatnich dniach? Zastanowiłam się i niestety doszłam do
      smutnych wniosków.
      PiS i PO to partie 2 frakcje czosnkowych; PiS trzyma z Wildsteinem, a PO z
      Michnikiem. Stąd też wojna o listę wildsteina, przecież też stamtąd, a mimo to
      tak poróżnił sie z wyborczą, a raczej wyborcza z nim
    • x-y-z Re: PiS przegonił PO 17.04.05, 12:16
      Myślę, że taki odwrót w sondażu może być zaplanowanym posunięciem. Może chcą
      nas sprowokować większość elektoratu do wyboru tylko między tymi 2 partiami
    • slon16 nA DZIŚ NIE MA LEPSZYCH 17.04.05, 18:26
      KACZYŃSKI PRZYNAJMNIEJ COŚ UMIE I WIE
      i coś zrobił
      Dodać mu Macierewicza i Część LIGI
      a nie żadną tam PLATFORMĘ
      ONI JUŻ DOŚĆ
    • qwardian Re: PiS przegonił PO 17.04.05, 18:36
      Platformę Obywatelską skutecznie pogrążył Lech Wałęsa i Donald Tusk. Ten
      ostatni stawił się za skończonym durniem "Bolkiem" i to było przysłowiowym
      gwoździem do trumny PO.
    • slon16 ale sie porobiło 17.04.05, 20:10
      Teraz będa w nich walić
      ZAKOWSKI ,PARADOWSKA pierwsi
      bo oni swoją pozycję mają nie za to co mówią
      ale kogo popierali a kogo oni popierali ono
      Kwaśniewszczyznę Joji to koleżanka pani Paradowska
      a teraz są w panice i wiadomo walić w Kaczyńskiego
      i Macierewicza Zakowski to ma nawet pół godziny tej swojej gadzinówy
      robi to sprytnie ale do rozpoznania więc zdycha to bractwo i całe szczeście
    • sluczyn Re: PiS przegonił PO, Jak to je, budowali my te o 17.04.05, 21:11
      Jak to je, budowali my te o polskie z Sld i Gut Domy,i na urzedy poszli
      sonsiedzi i sohn siedzi ?
    • vicemichnik TO MICHNIK WYCIĄGA KACZORÓW 17.04.05, 21:34
      Zamiast CICHO SIEDZIEĆ i pozwolić Platformie rządzić, "GW" i Michnik promują
      Kaczorów.
      Im więcej PeDecji, tym lepsze notowania KACZORÓW.

• tenare Kiedy Kaczyński opowie o Telegrafie ???? 17.04.05, 22:45
      Pewnie nigdy, bo własne brudy najwięcej śmierdzą.....
      • t324911 Re: Kiedy Kaczyński opowie o Telegrafie ???? 17.04.05, 22:47
        A co ktos mu cos udowodnil .
    • passa Re: PiS przegonił PO 18.04.05, 09:33
      PiS Idzie po władzę !!!

PiS Idzie po władzę - pokaże wszystkim jak Prawo i Sprawiedliwość rozliczy
      złodziei z SLD ,SDPL, UP, UW !!! Zrobi taki porządek w kraju o jakim się nikomu
      nie śniło ! Słowa łapówka , korupcja , złodziejstwo będzie się mówić w czasie
      przeszłym . Przeprowadzi i doprowadzi do autolustracji wszystkich urzędników w
      państwie , dyrektorów spólek z udziałem skarbu państwa i wielu innych .Wszędzie
      tam,gdzie
      będzie trzeba , a z pewnością będzie przeprowadzi audtyt. Rozliczy nieuczciwych
      sędziów , prokuratorów , policję i wojsko . Służby specjalne wyczyści z ment, a
      nieuczciwych i skorumpowanych wyslemy tam gdzie niebawem znajdzie się Rywin
      .Doprowadzi do nieprzedawnienia afer takich jak FOZZ ,PZU ,paliwowa i
      inne.Zrobią wszystko ,by przestępstwa popełnione w okresie 15 lat transformacji
      zostały wyjaśnione , a winni ukarani. Wiem ,że spotka się wielikm oporem ze
      strony
      zamieszanych we wszelkie afery polityków czy pseudobiznesmenów , ale przy
      pomocy
      wszystkich uczciwych Polaków są w stanie to zrobić , a pomogą nam w tym inne
      partie prawicowe, którym na sercu leży tak samo jak nam dobro tego kraju.Żaden
      "klejnot" z korony Polski nie zostanie już skradziony . Zrobią wszystko,by
      pozostałe
      nieuczciwie zagrabione "klejnoty" trafiły ponownie do korony RP. Oj ,będzie się
      działo, oj będzie, już niedługo !!! SLD , UW , PSL oraz obóz Wałęsy,
      miało swoją "nocną zmianę" i "Lewy Czerwcowy" w 1992 roku kiedy dokonało
      przewrotu i następnie obalił rząd premiera Jana Olszewskiego . 13 lat od
      przewrotu naród się wreszcie obudził, i zaczyna wystawiać rachunek za wszystkie
      krzywdy.Teraz PiS będzie
      miał ( jeżeli naród go poprze, a ufam, że tak będzie ) swoją "Dzienną Zmianę"
      i "Prawy Czerwcowy" po to, by dokończyć to co rozpoczęto i przerwano w czerwcu
      1992 roku.Tylko PiS i pozostałe ugrupowania prawicowe doprowadzą do wyjaśnienia
      i zakończenia, jeżeli nie wszystkie to wiele przestępstw, a przestępców
      pochodzących ze świata polityki lub pólświatka przestępczego, za kratki.
    • andriu12 Re: PiS przegonił PO 20.04.05, 20:26
      Dobrze się stało, bo inaczej jedni złodzieje odeszliby a na ich miejsce
      przyszliby następni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka