Dodaj do ulubionych

Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrodniczy

27.04.05, 10:30
Ciekawe czy w tym roku teścik jest trudny... Ja dzisiaj nie piszę, ale za pół
godziny lecę pod szkołkę, dopytać się jak wszystkim poszło. Miejmy nadzieję,
że dobrze. Trzymam kciuki za całą 3a i całe Gimnazjum nr 18 w Częstochowie! :)
pozdrawiam
Olcia
Obserwuj wątek
    • michal_p11 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 10:58
      Trzymam kciuki.

--
      Wygraj
      www.fajnekonkursy.pl
      • jamaica89 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 16:09
        wiecie co....ten egzamin byl do chrzanu....normalnie wogole to wszytsko jest
        niepotrzebne...a jak juz to mogli sie zlitowac:):)
    • madzialenkax Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:11
      Wie ktoś może kiedy bedą odpowiedzi z testu mat- przyr?
      Trudno on był i to BARDZO jak dla mnie. Dużo zadań z fizyki ... a z tego
      niestety kiepska jestem : ( Zadania zamknięte jeszcze jakos uszły,ale otwarte to
      jeden wielki nie wypał : (( Miałam nadzieje,że poziom zostanie obniżony,bo
      próbne tez kiepsko wyszły,ale pomyliłam się...

Mam nadzieję,ze innym lepiej poszło niż mi.
      Jak by ktoś chciał pogadac to łapcie mnie na GG pod numerami:
      8383088 lub 5183373.

Pozdrawiam
      • mmk666 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:40
        Taaaaaaaaaa a ile wkoncu wyszło z tym gazem 8 czy 9 miechów ???????
        • mata2e Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 12:14
          mi wyszło 8 a tobie
          • monika0072 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 13:35
            wiesz wyszło dokładnie 8,6 więc po 9 mięsiącach sięrekompensuje
    • maaadziula Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:15
      Nie no porpostu rewelacja !!! Oba testy były bardzofajne <czyt. łatwe>
      • martaiza2 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:35
        Zenada!! w zyciu sie tak nie zbłaznilam... testy poszly tragicznie albo jeszcze
        gorzej... brak słow! nawet szkoda gadac, bo az nerwica bierze! testy były
        troszke mało przemyslane... koszmarRrrrrRrrr :(
      • olusza16 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:37
        to było poprostu beznadziejne ... nigdy więcej nie chce pisac czegoś takiego ...
        już sobie wyobrażam mature ... bosh ... :/ ide odreagować ... jak chyba
        większość :] pozdro 4all
        • warmplay Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:39
          horrrror SPECJALNIE DALI ŁATWIEJSZY TEST HUMANISTYCZNY że by nas TYM
          ZGN,,,Ć ... HORROR KOSZMAR ...
      • elenei Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:38
        Kiedy testy będą na serwisie gazety? Jestem o rok młodsza i nie pisałam, ale
        chcę wiedzieć nad czym musieliście się męczyć ;)
        • warmplay Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:40
          ZADANIA BYŁY TAKIE ŻE MOJA PANI OD MATMY MIAŁA PROBLEMY...
          • asiunia_16 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:51
            test był przeokropnie trudny, postarali sie zebysmy jak najgorzej wypadli,niech
            sami sobie to rozwiazuja.Masakra :-(
          • jamaica89 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 16:24
            warmplay napisał:

> ZADANIA BYŁY TAKIE ŻE MOJA PANI OD MATMY MIAŁA PROBLEMY...
            u mnie w budzie tez tak bylo...nie łam sie:):)
          • shakk Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 19:50
            > ZADANIA BYŁY TAKIE ŻE MOJA PANI OD MATMY MIAŁA PROBLEMY...

a skad pochodzisz???? bo te zadania z matmy bylo ponziej krytki....prosty byl
            jak cholera te test caly...pomijajac to z teleskopem habla....:)
    • this_is_me7 Za trudny!!!! 27.04.05, 11:48
      Ja pier....zawalilam chyba wszystko. Najgorsze jest to, że wyszlo mi
      pierwoastek Siarka z masą 32.04u i skreslilam obliczylam ejszcze raz
      boshe!!!!!!!wszystko źle:( specjalnie dali latwy human aby teraz nam dowalic,
      nigdy wiecej nie bede pisac takiego gowna i dobrze!!! beznadzieja! tyle zadan
      byla ze mi 2 h nie wystarczyly a nie bede sena lewo zalatwiac na dyskeltyka
      kur..!!!!
      • kix2003 Re: Za trudny!!!! 27.04.05, 13:33
        Słuchajcie, czy wy jesteście aż tak mało inteligentni? :/ Test był banalny, a wy
        z tego robicie jakieś nie wiadomo co... lmao śmiać mi się z was chce -
        powodzenia na maturze lol...
      • lukasz.slawatyniec POZIOM JEST ŻENUJĄCY 27.04.05, 20:03
        W moich czasach (tzn. 6 lat temu) egzamin do liceum wymagal czegos, moze nie za
        wiele, ale jednak. Dzisiaj nie trzeba umiec po prostu nic, wszystkie odpowiedzi
        sa podane na arkuszu, wystarczy umiec je pprzeczytac lub odnalezc. Zenada!!!
    • ostrowwielkopolski Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:49
      masakra wczoraj to był pryszcz dzisiaj lipa.Piszcie swoje odpowiedzi w obojętnie których zadaniach POROWNAMY SOBIE
      • this_is_me7 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:51
        w kulce metalowej mialo wyjsc t=2s w miesiach w ostatnim zadaniu z benzyna 9
        miesiecy papier na ostroslupa 383m kwadratowe
      • ostrowwielkopolski Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:54
        z kulka 2 sek, z ostoosłupem 378cm kwadr, z zmiana daty wtorek,14:00,z paryzem i wieza eiffla 1,6 a z gazem i bezyna chyba 9
        • mmk666 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 11:59
          mi sie wydaje ze to był wtroek 1700 a nie 1400 :P
      • monika0072 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 13:39
        zadnie z pieriwaskiem wyszła siarka prędkość satelity 440km/min
        powieszchnia ostrosłupa 387 cm2 l=t/10
    • lubartow Test był banalny 27.04.05, 11:58
      Ten test był bardzo łatwy, nikt sie takiego niespodziewał, wszystko było proste
      oprócz jednego zadania z fizyki
      • this_is_me7 Re: Test był banalny 27.04.05, 12:06
        oo jakis Ajnsztajn sie znalazł:P w ogole to była sroda 5:00 rano!! kazdemu w
        mojej szkole inaczej wyszlo, niektorym wtorek 21:00 ...
        • mata2e test był łatwiuutki 27.04.05, 12:16
          test był banalny tak jak i human.mam nadzeieje że moja siostra w pzryszłym roku
          bedzie miał taki
        • wladczyni Re: Test był banalny 27.04.05, 16:28
          ja pisałam ten test w zeszlym roku, ale z ciekawosci odpowiedziałam na wasze
          pytania tegoroczne. Test mieliscie prosty. Sama zastanawialabym sie moze dluzej
          przy 2, 3 zadaniach.
          Co do Nowego Orleanu, to mi wyszedł Wtorek 17:00. ODpowiedzi jestem pewna.
          I nie gadajcie juz tyle że to było ponad wasze możliwości.
          Jeśli ktoś sie nie uczyl przez cale gimnazjum i liczyl na 100% no to nie ma sie
          co dziwić, ze nie napisał zbyt dobrze, ale jeśli ktoś się przyłożył, to napisal
          go z palcem w d...
          Gdzies ktoś porownal poziom tego testu az do matury, to ja już ci mowie. Ten
          test przy maturze to na rozgrzewke, matura to jest juz wyzsza szkoła jazdy.
          pozdrawiam!
    • katarzynka001 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 12:12
      masakra.. ten test był strasznie trudny. nie wiem dlaczego wczoraj dali takie
      łatwe zadania, a dziś tak przysrali, że głowa mała. swoją pracę oceniam na 25
      pkt :/

zadania z kulką w ogóle nie zrobiłam. wyszło mi, ze jest czwartek godz 10:30. to
      z benzyną i gazem wyszło źle, bo 7 miesięcy.. a w tym ostrosłupie jakieś
      pierwiastki z 196 cm, no po prostu koszmar :/

zamknięte były jeszcze w miarę, ale otwarte.. tylko usiąść i płakać :/
      • anules Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 12:18
        test był nawet łatwy :) z kulką wyszło mi ,4s ale chyba,a napisłam że 2
        później skreśliłam:( to będzie źle:( z benzyna 8 miesięcy a w czasie to
        wtorek 17,00 a tą ziemią to 7 1/3 m/s
    • katarzynka001 wyniki 27.04.05, 12:13
      kiedy będą odpowiedzi do tego beznadziejnego testu? :/
    • ewelkao Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 12:31
      z benzyna wyszlo 8 miesiecy z kulka 2 sek a mi wyszlo zle...:( z pierwiastkiem
      siarka...tesh zle...:( no i wtorek 17.00 na 100%!! nie byl test taki zly, gdyby
      nie ta nasza ludzka nieumyslnosc...moglam lepiej pomyslec...n o mowi sie
      trudno...nadrobie na maturze ...hehe :)
    • kamila_89 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 12:42
      Hejcia. Uważam że test był prosty, pytania nie były zaskakująco trudne. Myśle,
      że niue będzie tak źle, sprawdziłam juz odpowiedzi z cześci humanistycznej i
      było zaskakująco dobrze a co do części matematyczno-przyrodniczej to zobaczę
      jutro- wiem jedno egzamin próbny był dużo trudniejszy. Wszystko co był na
      drugiej części testu powtarzaliśmy na lekcjach a przede wszystkim zadania z
      matematyki więc nie będzie źle. Niektóre odpowiedzi w zadaniach zamknietych
      były tak poplątane że kilka można było uznać za poprawne ale poza tym to było
      naprawdę proste. Pozdrawiam Gim. nr19 z Wapiennej i moją klasę 3d :)
    • jaagodka Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 12:53
      test nie byl niestety az taki latwy, dlatego bardzo prosze o napisanie
      odpowiedzi do pytan .. :)
      • martusiafajna Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 13:37
        Ludzie czy wam odbilo test matematyczno przyrodniczy był łatwy. jakich wy macie
        nauczycieli co was nic nie nauczyli...to były po prostu podstawy wystarczyło
        tylko troche sie przyłożyc i cos nie cos powtórzyc...
    • zielona_ola Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 12:57
      Szok.
      A wmawiali nam, że egzamin gimnazjalny ma sprawdzać wiedzę na poziomie
      przeciętnych uczniów...
    • magosiat Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 13:06
      Mam prośbę,czy moglibyście zamieścić z odpowiedziami również pytania???samo a b
      c d nie wystarcza bo były 2grupy!!!!!!!!
    • bahi Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 13:21
      hejka!!ten test z matmy był piekielnie trudny!!
    • bahi Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 13:28
      wyniki dopier kolo 15...boje się że nie dostane się do szkoly którą wybrałam!=(
    • bakus6 JA CHCE WYNIKI!!!! 27.04.05, 13:29
      Ma ktoś wyniki??? skontaktujci się ze mną na gg: 3984324, albo napiszcie tytaj.
      PROSZE!!!
    • monika0072 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 13:32
      ja właśnie wróciłam ze szkoły z egzaminów i muszę powiedzieć że mnie były
      trudne tylko trzeba było dobrze czytać polecenia i tyle :) co mog jeszcze
      powiedzieć jak ktoś chce pytania to się poytać nr gg 6557377
    • ninja4 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 13:43
      zad.26 - siarka zad.29 delta l= 1/10 delta t ,zad 31 440km/min lub 7333,(3)m/s,
      zad 32 2s, zad 33 1,6 ha, zad 34 378 , zad 35 8
    • pandora15 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 13:48
      Test byl raczej trudny. Ja zrobilam wszystkie zadania, ale nie mam co do nich
      pewnosci... Ku mojemu zdumieniu udalo mi se zrobic zadania fizyczne ;) Ale czy
      dobrze to nie wiem... W otwartym-tym ze spadkiem swobodnym kulki wyszlo mi 2
      sekundy. A jak wam wyszlo??? Pozdrawiam, MAGDA
    • piter891 pytania 5, 6, 7, 16, 20, 23, 25 27.04.05, 13:58
      Witam!
      Co mieliscie w pytaniu 5: Drzewa tworza najwieksza biomase w lesie. Ktora
      piramida przedstawia ten stan.
      -to tu trzeba bylo dac ten gdize producenci byli 'najszersi'?
      zad. 6 - Okresl oddzialywania miedzy populacja mszycy, a populacja brzosy:
      to tu mialo byc ze jedna populacja osiaga korzysci a druga straty?
      zad. 7:Miedzy ktorymi organizmami zachodza oddzialywania nieantagonistyczne:
      mialo byc: pszczola - lipa?
      zad. 16: Ktora cecha dotyczy poludnikow:
      miao byc ze wyznaczaja kierunek wschod - zachod?
      23:
      Sod (Na)reaguje z woda - to mialo byc zdanie prawdziwe?
      25: Atom sodu ma konf. elektronowa 2, 8, 1 - to mialo byc zdanie prawdziwe?
      - - - - - - - - - -
      Odpiszcie prosze jak wy mieliscie w tych pytaniach ;)
      dzieki
      • r0dzynka Re: pytania 5, 6, 7, 16, 20, 23, 25 27.04.05, 14:14
        Siemka!
        >w 5. mam to samo co Ty że konsumenci II rzędu
        >w 6. tez mam to samo
        >w 7. miałam to z sosną, ale już nie pamiętam co tam było
        >w 16. miałam,że południki łączą dwa bieguny
        >20 nie pamiętam o czym było
        >w 23. miałam to samo co Ty
        >a w 25. tesh miałam to samo
        ....
        a tak w ogóle to kiedy będą wyniki????
        jak chcecie pogadać to jestem na gg:1624409
        papapa
      • olusza16 Bosh ... 27.04.05, 17:45
        nie no ludzie dajcie już spokój ja wiem że nie wszystkim ten test poszedł dobrze
        widze że większość narzeka no ale ja pier**** trudno doje**** nam taki a nie
        inny test i trudno się mówi ... ja osobiście zje***** egzamin na całej linii
        wczoraj luzik a dzisiaj masakra ok rozumiem ale dajcie już spokój ... pozdro dla
        wszystkich ktorzy dzisiaj oblewali ze mną te pierdo**** egzaminy :)
    • poprostuprostuk Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 14:01
      test był BARDZO ŁATWY BARDZO ŁATWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPEEER:pMAM NADZIEJE ZE EGZAMINY ZAWSZE BEDĄ TAKIE BANALNE DZIEKI:p:)!!!!!!!!!!!!!!!
    • trakos Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 14:06
      Czekamy z niecierpliwością na opinie ekspertów :)
    • dzilus Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 14:27
      wiecie co dla mnie osobiscie test był dosyc trudny a Ci ktorzy pisza te
      komentarze ze był banalny itp. to pewnie SAME QJONy, ktorym sie wydaje ze
      wszystkie rozumy pozjadali !!!!!!!!!!!!!!! NcMt
      • jajaja16 czy dostane punkty???? 27.04.05, 15:14
        ludzie drodzy ja nie wiem co ja naroila . bylam na olimpiadzie wojewodzkiej z
        fizy ylam finalistka i takie glupie bledy zrobilam. To z kulka ma dibrze , to z
        mapa tez, to z dniem mam wtorek chyba dobrze ale godzine mam 21 i to jest
        zle!!! w zadaniu o gazie obliczylam to inaczej. liczylam w kazdym miesiacu ile
        sie zaplaci za gaz a ile za bbenazyne i wyszlo mi ze w osmym tyle sam a w
        wodpowiedzi napisalam 9 !!! dostane jakis pnkt????? w tym zadaniu o satelicie
        dalam dobry wzor, ale nie dodalam 660 bo nie widzialm. dostane pnkt za wzor????
        zadanie o moscie mam dobrze a w zamknietych tylko jedno zle. jest jeszcze jeden
        felerny blad zle pomnozylam 125*125, ale mam dobra zamiane na hektay.
        czydostane jakis pnk?????????? odpisczie! RAtujcie jestem zlamana. test byl
        latwy a ja ze stresu takie gupie rzeczy zrobilam. P. S. zpolaka zamkniete mam
        wszystkie chyba dobrze a w otwartych 3 za 1pnkt zle. czy w otwartych z polaka
        moze byc korona i ze siedzi na tronie????
    • sa-di21 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 15:07
      Mam pytanko ,bo napisalam dane do zadania tyle ,ze olowkiem..;/ niech ktos kto
      sie zna na tych testach mi odpisze czy sie przyczepia za to.. pliss.. pozdrawiam
      • ninja4 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 15:17
        do tej pory za dane nie było punktów - i egzaminator też człowiek:) -
        sprawdzałam już 4 razy prace egzaminacyjne (jestem egzaminatorem)- jeżeli tym
        razem za dane będą punkty - to Ci policzą
      • jajaja16 Re: Gimnazjaliści zdają test matematyczno-przyrod 27.04.05, 15:18
        bedziesz mila problemy. ja tak mialam na probnym- najpierw pisalam olowkiem a
        pozniej dlugopisem a dlugopisa nie zmazalam!! i powiedzieli ze normalnie by mi
        uniewznili bo ty mozesz se tak napisac abo masz uklady z egzaminatorem i on ci
        tylko na dobrze poprawi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka