juancruz 09.04.06, 21:07 Czesc, mam Getin od konca marca. Czy zalapie sie na PP ? Jesli tak, to jak i kiedy moge nabyc te akcje (czy one same pojawia sie na moim rachunku maklerskim, co ew. moze zrobic, aby je miec)? Dziekuje za pomoc JC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terefereqq1 Re: GETIN PP - pytanie 10.04.06, 10:03 spoko zalapiesz sie. 5. Dniem, według którego określa się akcjonariuszy, którym przysługuje prawo poboru akcji serii K (tj. dniem prawa poboru akcji serii K) jest dzień 29 maja 2006 roku. poczytaj tu: www.getin.pl/raporty_b.php?id=205&PHPSESSID=f24e412f61ed0f69a748b96297694fb5 Odpowiedz Link Zgłoś
paczatkujacy Re: GETIN PP - pytanie 10.04.06, 11:12 Czemu mimo piatkowej decyzji o emisji akcji z pp Getin dzis robi zjazd w dol?? Daleki jestem od paniki bo to dopiero poczatek sesji ale mimo wszytsko cos chyba nie tak. A moze wplyw ma tak odlegly termin ustalenia prawa - 29 maja, a moze po prostu to doskonala okazja do dokupienia walorów?? Odpowiedz Link Zgłoś
terefereqq1 Re: GETIN PP - pytanie 10.04.06, 11:17 Siedze w tych papierach wiec pewno jestem stronniczy. Korekta po sporych wzrostach to normalna sprawa. Do ustalenia praw poboru jeszcze daleko - 3 dni przed 29. Miom zdaniem getin odpoczywa. ;-) dzis nie spodziewam sie fajerwerkow. Odpowiedz Link Zgłoś
juancruz Re: GETIN PP - pytanie 10.04.06, 11:19 zgadzam sie jak sie chce wrzucic czworke, to po zrzuceniu trojki jest chwila luzu beda wzrosty, trzeba odsapnac JC Odpowiedz Link Zgłoś