yossarian18 22.05.05, 20:15 Prawica i tak wygra wybory i będzie rządzić. Jak nie teraz to za 5 lat. A wtedy drżyjcie libertyni i lewacy. A audycję słuchałem. Była ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: O. Rydzyk ich nie zjednoczy 22.05.05, 20:36 - Trzeba przeprosić tego pana redaktora "Gazety Wyborczej", który musi tkwić przy tym znienawidzonym radiu... - powiedział na początku audycji prowadzący redemptorysta. **************************** A ja z tego miejsca pozdrawiam forumowiczów, którzy sa tu służbowo z ramienia RM, LPR (LPR oficjalnie bojkotuje GW) itp. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: O. Rydzyk ich nie zjednoczy 22.05.05, 20:42 morgen, morgen. za piec lat moze nie byc polski. Dwa lata temu obiecali zdobyc wladze za dwa lata. Za piec lat nie widze zebysmy oddali wladze tym ktorzy nasze interesy mogliby zagrozic. Postkomuna sprawuje sie dobrze, jest wierna i prokapitalistyczna. pomogla wykonczyc zwiazki zawodowe, dala tania sile robocza i duze procenty od pozyczek. kto by to oddal? I dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Ileż można?!... :-/ 22.05.05, 20:56 Znowu „Wyborcza” pisze o Rydzyku? Oszaleć można! Nie ma innych tematów? Codziennie albo Rydzyk albo Radio Maryja albo LPR! Dzisiaj dwa artykuły na pierwszej stronie portalu – też oczywiście o Radiu i Giertychu! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2723294.html wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2723419.html Cholera, podpisali jakiś układ czy co?! Nic dziwnego, że LPR-owcy mają 10-15 proc. poparcia w sondażach! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Ileż można?!... :-/ 22.05.05, 21:22 czytelnicy GW chca wiesci o ojcu naziscie, GW jest w biznesie zadowalania czytelnikow, jak kazda gazeta ktora chce dbac o baze czytelnicza i zyski. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Ileż można?!... :-/ 22.05.05, 21:50 LPR to na rękę, w myśl "holywoodzkiej" zasady - nie ważne czy się mówi źle czy dobrze, ważne że się mówi. I stąd te nastoprocentowe poparcie dla LPR... Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: O. Rydzyk ich nie zjednoczy 22.05.05, 21:09 "Gazeta" równie często pisze o Radiu Maryja, jak Radio maryja wspomina o Żydach i homoseksualistach. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: O. Rydzyk ich nie zjednoczy 22.05.05, 21:19 Społeczeństwo potrzebuje rozrywki,więc pisanie o kabarecie pt.radyjo jest jak najbardziej na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: ZAUFAĆ MOŻNA TYLKO SAMOOBRONIE! 22.05.05, 22:01 prymitywny, zżerany przez ambicje, rozpolitykowany klecha. Niech trzyma ręce z daleka od spraw kraju. Prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: ZAUFAĆ MOŻNA TYLKO SAMOOBRONIE! 22.05.05, 22:03 Obmywać nogi ubogim, kolego Rydzyk, a nie pchać się do polityki, bo to nie miejsce dla klech. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: ZAUFAĆ MOŻNA TYLKO SAMOOBRONIE! 23.05.05, 14:55 Jeśli z perspektywy polityki nie widać człowieka ,to nie jest to polityka tylko eksterninacja. Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: O. Rydzyk ich nie zjednoczy 22.05.05, 22:14 Jak to dobrze, że tacy istnieją jak Rydzyk, Jankowski, Romuś Giertych, Antek Maciarewicz, czy Wassermann. Jak dobrze ktoś nagrzeszy, nałajdaczy się, to wystarczy, że popatrzy i posłucha nich w TV , czy na ich zdjęcia w prasie i od razu czuje się dowartościowany i ma poczucie, że jeszcze daleko mu do dna zarówno moralnego jak i intelektualnego. Przepraszam, zapomniałem jeszcze o Maryśce Rokicie, która ostatnio dała " intelektualny i moralny popis" prawdziwego "Polaka-chrześcijanina" Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 PiS + PO = AWSbis czyli dreptanie ... 22.05.05, 22:26 .. w miejscu i sikanie po nogach. LPR nie potrzebuje "kaczego" PiS-u. PiS to przede wszystkim czcze, puste gadanie - do Sejmu dostali się tylko dzięki kopniakowi, jaki dostał od wyborców AWS. Sam Lech Kaczyński forsowany jest na prezydenta przez poprawnopolityczne, polskojęzyczne media jako tzw. "mniejsze zło". Gdyby Religa miał partyjne zaplecze i przez to większe szanse, to tą rolę grałby on. To tacy kandydaci, którzy gwarantują właśnie wspomniane przeze mnie dreptanie w miejscu i sikanie po nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www ***Wiesci i donosy z chlewika ojca Rydzyka*** 23.05.05, 01:30 Co i kto w chlewiku piszczy???....To knurki i loszki majac zywot gorzki, zachowuja sie brzydko walczac o korytko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa A ja snilem o Polsce 23.05.05, 03:09 ...snilem o Polsce, spokojnej, uczciwej. Co kazdemu poda reke w potrzebie. Radosnej, majowej Polsce... Gdzie ksiadz jest pomoca czlowiekowi w potrzebie - nie sedzia. - Gdzie noca mozna wyjsc bez leku by poczuc won kwitnacych bzow... Usmiechnac sie do sasiada... Popatrzec w polskie gwiazdy... Snilem o Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoniepis Re: O. Rydzyk ich nie zjednoczy 23.05.05, 07:40 "prawica?" - Balcerowicz to dla mnie prawica a cała reszta jest już bardziej na lewo - a to czy ktoś chodzi do kościoła czy nie i czy sie z tym publicznie obnosi to już zupełnie inna sprawa. Narodowy też może być socjalizm a wielu lewicowców jest żarliwymi patriotami i ludźmi wierzącymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wierzacymi, bo to TEOLOGIA WYZWOLENIA 23.05.05, 07:43 Z Marksem na ryngrafie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: O. Rydzyk ich nie zjednoczy 23.05.05, 08:29 Ale jaka prawica? PiS to socjaliści. LPR raczej też. Spróbuj udowodnić ich prorynkowość. Ja mam nieco dłuższą pamięć od typowego polskiego wyborcy i pamiętam, jak np. głosowali za 50% stawką PIT. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: O. Rydzyk ich nie zjednoczy 23.05.05, 09:43 Proponuję po tych wygranych wyborach odświezyć nieco KZ Auschwitz. Czy tak ma wygladać wasza demokracja? M. Odpowiedz Link Zgłoś
danwar1 Re: O. Rydzyk ich nie zjednoczy 23.05.05, 09:50 czy nie ma ciekawszych rzeczy niż polityka? ja sprzedaję stare widokówki po złotówce, może coś weźmiecie? * Zapraszam * www.swistak.pl/user_info_aukcje.html?id=65696 Odpowiedz Link Zgłoś
jacekkedzlodz Re: O. Rydzyk hańbą polskiego Kościoła. 23.05.05, 10:04 O. Rydzyk hańbą polskiego Kościoła z powodu mieszania się do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: O. Rydzyk han´ba˛ polskiego Kos´cio?a. 23.05.05, 13:03 Pralat ma swoj prywatny cyrk, ojciec redaktor zalozyl chlewik dla swojej trzody, ale z kosciolem to nie ma nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
terence O ludu mój ludu... 23.05.05, 19:35 Najbardziej mnie wkurza jak ludzie myślą , że to ich światopogląd jest najlepszy i wszyscy tak a nie inaczej powinni myśleć. Bo moja prawda jest bardziej mojsza niz twojsza! Ludkowie w radiu M. jakie poglądy maja takie mają , ale najgorsze że nie przyjmuja do wiadomości żadnej krytyki nie mówiąc o odmiennym zdaniu. Krytyka jest u nich niepotrzebna. A jak juz przyprzeć kogos takiego do rozmowy to przy pierwszych argumentach słyszy się że to bolszewicki bełkot, komunizm, czy inne masoństwo i nic do bani argumentów nie biorą. I dyskusja nie ma sensu. Pozdrowienia dla forumowiczów z radia M. którzy się tu męczą!! Odpowiedz Link Zgłoś
terence Nie obrażajcie proszę o.Tadeusza 23.05.05, 19:42 Można powiedzieć wiele o tym człowieku, ale na pewno nie to że jest prosty albo głupi...PROTESTUJE. To wielka osobowośc. Może trochę cierpiąca na głód władzy i despotyczna, no i raczej nieskromna i ascetyczna,no i może trochę antysemita i ksenofob, ale za to jakim ma łeb do interesów i polityki. Kto potrafiłby załatwić koncesje na częstotliwości nie tylko w Polsce ale w Rosji i prawie na całym świecie? Radio , gazeta, telewizja, wyższa szkoła. Nie, na peno można o tym człowieku powiedzieć wiele , ale nie to że jest tuzinkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: O ludu mój ludu... 23.05.05, 20:08 terence napisał: > Najbardziej mnie wkurza jak ludzie myślą , że to ich światopogląd jest > najlepszy i wszyscy tak a nie inaczej powinni myśleć. Bo moja prawda jest > bardziej mojsza niz twojsza! Ludkowie w radiu M. jakie poglądy maja takie > mają , ale najgorsze że nie przyjmuja do wiadomości żadnej krytyki nie mówiąc o > > odmiennym zdaniu. Krytyka jest u nich niepotrzebna. A jak juz przyprzeć kogos > takiego do rozmowy to przy pierwszych argumentach słyszy się że to bolszewicki > bełkot, komunizm, czy inne masoństwo i nic do bani argumentów nie biorą. I > dyskusja nie ma sensu. Pozdrowienia dla forumowiczów z radia M. którzy się tu > męczą!! Mam nadzieje ze jest was mnostwo Polakow takich jak Ty, poniewaz ci co sa za tym stylem rydzyka to jest niebezpieczenstwo dla wszystkich narodow na planecie. Identyczny problem istnieje u arabow muzulmanow, TAKIE SAME GADANIE MOZNA USLYSZEC U NICH. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: O ludu mój ludu... 23.05.05, 20:13 Gdyby yossarian18 urodzil by sie w iraku, bylby ucinaczem glow niewolnikow, aktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: O ludu mój ludu... 24.05.05, 01:02 a gdyby urodzil sie w Afryce z pewnoscia by obcinal lapy gorylom. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: O. Rydzyk ich nie zjednoczy 23.05.05, 19:58 To takie sa mysli ludzi wiezacych w boga ????????? DRZYJCIE ! Doslownie znaczy BOJCIE SIE NAS, nie tak?????????? Drzyjcie libertyni i lewacy. To wyglada na jakas zemste! Tacy sa ci wiezacy ??? Przzeciez to jest ta sama MOWA CO MUZULMANIE ! Idz do d_u_p_y z twoim bozkem!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Yossi, ktoś Cię skrzywdził, biedaku? 23.05.05, 20:03 Dlaczego ludzi straszysz? Przecież i tak nikt się nie boi:-)))Nie możesz zwyczajnie, po ludzku, z uśmiechem do bliźniego się zwrócić? Może czas terapię zacząć, złość może zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
oxeven Giertych i Wrzodak zniknijcie 23.05.05, 20:24 Najlepiej by była, jakby Giertych, Wrzodak, Jaroszyński itp. zniknęli w Polsce ze sceny politycznej, a Radio Maryja zamiast popierać oszołomów chcących zawracać historię, poparło racjonalną prawicę narodową z Olszewskim czy Macierewiczem, a jeszcze lepiej razem z Kaczyńskimi. Wtedy komuniści naprawdę znikną na wiele lat. Jeżeli Rydzyk uporczywie popiera za każdym razem kogo innego i bez szans na zwycięstwo, to tak jaby chciał utrzymać komunistów na powierzchni i żadne deklaracje tego wniosku nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś