bruno291 22.03.11, 18:49 Mimo wyspania, ciagle podkowy i wyraz ciaglego zmeczenia. Co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strikemaster Re: Co na podkrązone oczy 22.03.11, 19:58 Zainteresować się stanem trzustki i wątroby. Możnaby np. choc na chwilę wytrzeźwieć. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Co na podkrązone oczy 22.03.11, 21:25 wloz 2 male lyzeczki do lodowki;)) i rano poloz na oczy;))) inna wersja- gotowe oklady wkladane do lodowki, badz mnostwo kosmetykow stworzonych przez lobby kosmetyczne w tym celu. Nie wierze, ze to pytanie jest na powaznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Co na podkrązone oczy 22.03.11, 23:12 czemu, jak sie siedzi sporo przy komputerze to bywa to niestety norma ;) a co do tematu, sa calkiem znosne mazidla ze swietlikiem i babka lancetowata czy jak sie to zwie. niby lekko poprawia ale to taka bardziej kosmetyka nie zastepujaca dobrego zdrowia :) mnie pomaga porzadne dluzsze umycie mordy w dosc cieplej wodzie, 8 godzin snu i rankiem takze poprawiny z przemywaniem oczu. proste a skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Co na podkrązone oczy 23.03.11, 14:45 moonogamistka napisała: > Nie wierze, ze to pytanie jest na powaznie;) Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
mediator.org Re: Co na podkrązone oczy 23.03.11, 14:49 Okłady z herbatki. A czemu pytanie miałoby być niepoważne? To częsty problem i to nie mały. Zwłaszcza gdy pracuje się z ludźmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Co na podkrązone oczy 23.03.11, 20:48 Oki, skladam samokrytyke;) przyjelam zupelnie kobiecy punkt widzenia;) Ale popiolem sie nie obsypie:) No dobra- sa swietne roll-ony roznych firm - trzeba je ochlodzic w lodowce, jest sztyft vichy- doskonaly na tego typu problemy. Lubie jak faceci dbaja o siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemgwiazda Re: Co na podkrązone oczy 24.03.11, 09:21 Witam. Na podkrążone oczy z całą pewnością polecam krem pod oczy firmy Sheido. Daje rewelacyjne efekty. Stosuje osobiście. Pozdrawiam, Przemek. Odpowiedz Link Zgłoś
nieb-oczko Re: Co na podkrązone oczy 24.03.11, 15:01 Nie wiem na ile to prawda, ale uważa się, że podkrążone oczy to efekt chorej wątroby lub nerek. Rada zatem brzmi: do lekarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bruno291 Re: Co na podkrązone oczy 24.03.11, 22:37 Jestem z tych co przed forum badają sprawe - lekarka powiedzial cos i polozonych blisko "nawierzchni" naczynkach i radzila wlasnie kosmetyki ft. swietlik (chyba) - znacie jakies nazwy, moze to nie XIX wiek ale jakos to nie do konca moja branza:)Gdyby ten problem znikal po umyciu twarzy - ha ha ha. Stosowane do tej pory rzeczy pod oczy - jakos dziwnie nie wplywaja na podkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Co na podkrązone oczy 25.03.11, 05:33 krem na hemoroidy aha tylko prosze nie pytaj skad wiem Odpowiedz Link Zgłoś