Gość: Wprost IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 17:43 Gdyby w czasach komunizmu komitetem centralnym PZPR trzasl pan R.Giertych, a jego synus ZMP, powiedzaianoby - komunistyczna klika, dyktatura stalinowska itd. LPR wzielo niezly przyklad ze stalinowcow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotew O czym tu mowa? 14.07.02, 17:47 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Gdyby w czasach komunizmu komitetem centralnym PZPR trzasl pan R.Giertych, a > jego synus ZMP, powiedzaianoby - komunistyczna klika, dyktatura stalinowska > itd. LPR wzielo niezly przyklad ze stalinowcow. Ale o czym tu mowa? Przeciez LPR niczym nie trzesie, ledwie sie trzymaja w sondazach powyzej 7%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: O czym tu mowa? IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 17:53 Mam nadzieje, ze nigdy ponad te 7% wyborcow nie zyska, chociazby ze wzgledu na przyjete schematy dyktatorskiej wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotew Re: O czym tu mowa? 14.07.02, 18:04 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Mam nadzieje, ze nigdy ponad te 7% wyborcow nie zyska, chociazby ze wzgledu na > przyjete schematy dyktatorskiej wladzy. Ale to ciebie az tak oburza, chociaz u nich nie jestes? Ja tam nie slucham RM, mnie to nudzi, ale jak sie wkurzam to raczej na duzych - na SLD i ostatnio tego wieprzka Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: O czym tu mowa? IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 18:06 Najgorsze jest to, ze w zasadzie nie ma dobrych partii. Trzeba organizowac nowe. Nie ma wyjscia. Jak demokracja, to demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś