Dodaj do ulubionych

Jestem typowym HOMOFOBEM .

02.06.05, 21:31
W mojej homofobii, czyli strachu przed homopropagandą utwierdziła mnie pani
psycholog Milska-Wrzosińska w artykułach do "Gazety Wyborczej", sprzed 2-3 lat.
Wybitnie inteligentna osoba, świetnie rozprawiała się z modnymi homoargunetami.
Homofobia nie ma nic wspólnego z prześladowaniem homoseksualistów.
Poza tym homoseksualista nie zawsze żyje tak bo musi, ale dlatego, że taka moda,
często też ucieczka przed rzeczywistością, wygoda i.t.d.
Milska-Wrzosińska skłania się raczej do prób pomagania tym, którym jeszcze można
pomóc. Chociaż oczywiście nie wszystkich da się odwieść, bo są nieuleczalne
przypadki. Nie można jednak zakładać, że wszystko jest zdeterminowane
genetycznie. Duże znaczenie ma też środowisko, nawyki, mody.
Poza tym homosie wychodzą na ulice nie tylko, żeby propagować homoseksualizm,
oni chcą też stworzyć nowy model stosunków społecznych, a ja tego nie chcę. Nie
chcę, żeby moje dzieci w przyszłości uległy takim skłonnościom. Dlatego popieram
w tej sprawie Kaczyńskiego, ale kwalifikacja zakazu powinna być inna- nie, w
obawie o porządek publiczny, lecz wprost - ze "względów kulturowych i
obyczajowych" - taki przepis jest w Prawie o zgromadzeniach.
Obserwuj wątek
    • malaszaramysz Masz prawo być homofobem:-))) 02.06.05, 21:34
      I masz prawo nie chcieć. Tak samo jak oni mają prawo chcieć:-)))))
      • niepoprawny1 A co jeśli ktoś chce nago opalać się na starówce ? 02.06.05, 21:40
        Moja tolerancja, a pewnie i twoja nie sięga tak daleko. Pewne obyczaje po prostu
        są. A postulat propagowanie homozwiązków jest po prostu niebezpieczny. Tak go
        trzreba traktować, dopóki można, bo z czasem zrobić się może z tego moda.
        • hansgrubber Re: A co jeśli ktoś chce nago opalać się na staró 02.06.05, 21:43
          Niepoprawny odpowiedz na pytanie - czy na widok manifestacji gejow czujesz
          pociag do przyslowiowego Stefana i to Cie tak niepokoi?
          • niepoprawny1 Sam nie, boję się PROMOCJI 02.06.05, 21:49
            hansgrubber napisał:

> Niepoprawny odpowiedz na pytanie - czy na widok manifestacji gejow czujesz
            > pociag do przyslowiowego Stefana i to Cie tak niepokoi?

Boję się o dzieci i przyszłe pokolenia. Nie twórzmy kultury rozpasania.
        • malaszaramysz Opalanie się nago na starówce jest chyba 02.06.05, 21:43
          prawnie zakazane:-))) Natomiast bycie gejem nie:-)))Jeżeli jeden gej chce
          dziedziczyć po drugim, czy mieć prawo do odwiedziń w szpitalu, informacji o
          stanie zdrowia czy do innych prostych rzeczy to, co Cię to obchodzi? Niech
          sobie ma. Przecież Tobie to w niczym nie przeszkadza:-))))
          • niepoprawny1 Dobra, są też tacy, którzy lubią haremy, 02.06.05, 21:46
            trójkąty, czterokąty i pięciokąty etc. Czy im również mają przysługiwać
            wszystkie te prawa ? W czym homoparzyści są tacy wyjątkowi ?
            • malaszaramysz A w czy Ty jesteś wyjątkowy:-))))) 02.06.05, 21:48
              Wymienieni przez Ciebie nie wnoszą o przyznanie im tych praw :-) Widocznie nie
              czują potrzeby:-)))
              • niepoprawny1 Czy rzeczywiście nie czują ? 02.06.05, 21:56
                A może jesteś zwykłą trójkątofobką i żyjący w trójkątach w ogóle wstydzą się lub
                boją przyznać do upodobań, tak jak jeszcze kilka lat temu homoseksualiści.
                Nie ma nic nagannego w tym, zę pewne wady - czy to psychiczne czy fizyczne
                ukrywają i żyją z tym.
                Otyli np. ubierają się tak, zeby by nie było widać, choć nikt nie prześladuje
                grubych z powodu otyłości.
                • malaszaramysz Trafiłeś kulą w płot:-))) 02.06.05, 22:02
                  Jestem zwykła sobie mężatką. Gruba też nie jestem.Męża nie zdradzam:-))))Nikt
                  mnie nie prześladuje z wyjątkiem homosovieticusa, który straszy mnie głodnym
                  kocurem:-)))
                  • niepoprawny1 To nie było o niby twojej otyłości. 02.06.05, 22:07
                    przykład in abstacto.
                    A poza tym powinnaś wreszcie porzucić wreszcie te lewackie odchyłki, jesteś na
                    to zbyt sympatyczna.
                    • malaszaramysz Dogadajmy się:-))) 02.06.05, 22:10
                      Dzięki za komplement ale to może Ty porzucisz swoje odchyłki i jakoś się
                      dogadamy:-)))) Albo ja trochę swoich, Ty trochę swoich i gdzieś się
                      spotkamy :-)))
                      • niepoprawny1 Właśnie, dogadajmy się:-))) 02.06.05, 22:18
                        Spróbuję. Chociaż jestem konserwatystą, wiesz dlaczego ? Życie musi mieć jakieś
                        ramy. Człowiekowi łatwo zbłądzić, zapędzić się, uzależnić i.t.d.
                        Dla mnie życie musi być jak dobrze skomponowana sonaty. Musi kończyć się
                        poczuciem spełnienia, a to daje bycie w zgodzie z normami, poszanowaniem
                        obyczajów i.t.d.
                        Strasznie boję się, że mając 80 lat, będę odczuwał pustkę nie do wytrzymania,
                        egzystencjalne dno. Dlatego będę nieagresywnie walczył o ład.
                        • malaszaramysz Moje życie ma właśnie swoje ramy:-))) 02.06.05, 22:33
                          Mam ciepły domek z mężem i zwierzakami.Raz w tygodniu piekę prawdziwy chleb i
                          ciasto na niedzielę.Prowadzę firmę i dbam o gromadkę swoich pracowników.Na
                          forum bawię się kiedy mąż ma nocne dyżury.Oprócz tego grupka przyjaciół.Jakiś
                          teatr albo pogaduchy.Fundacja firmowa dla ratowania resztek "inteligenckiego
                          etosu" itp rzeczy.Wcale nie jestem rozpasana.Tylko mam odchyłek:-))) Szanuję
                          prawo każdego człowieka to decydowania o sobie. I nie oceniam.Dla mnie gej jest
                          takim samym człowiekiem jak ja:-))))
                          • niepoprawny1 Re: Moje życie ma właśnie swoje ramy:-))) 02.06.05, 22:39
                            malaszaramysz napisała:

> Mam ciepły domek z mężem i zwierzakami.Raz w tygodniu piekę prawdziwy chleb i
                            > ciasto na niedzielę.Prowadzę firmę i dbam o gromadkę swoich pracowników.Na
                            > forum bawię się kiedy mąż ma nocne dyżury.Oprócz tego grupka przyjaciół.Jakiś
                            > teatr albo pogaduchy.Fundacja firmowa dla ratowania resztek "inteligenckiego
                            > etosu" itp rzeczy.Wcale nie jestem rozpasana.Tylko mam odchyłek:-))) Szanuję
                            > prawo każdego człowieka to decydowania o sobie. I nie oceniam.Dla mnie gej jest
                            >
                            > takim samym człowiekiem jak ja:-))))

Ja też uważam, że każdy ma prawo do decydowania sam o sobie.
                            • malaszaramysz No to się dogadaliśmy:-))) 02.06.05, 22:42
                              Zostaw gejów w spokoju :-)))) Niech sobie chodzą na parady albo żyją w legalnym
                              związku.Co Cię to obchodzi? :-))))) Tak zdecydowali, ich sprawa.:-))))A my mamy
                              swoje , wcale nie najgorsze poukładane życia:-)))))
                              • niepoprawny1 To zależy jakie parady !!!!!!!!! 02.06.05, 23:05
                                Już sama hasło: "PARADA" sugeruje, że będą "paradować".

Uwielbiam poukładanych ludzi. Sam cciałbym taki być, choć często nie jestem,
                                niestety.

Wiesz dlaczego są męskie i żeńskie toalety ?
                                Bo znana jest ludzka natura - są ludzie poukładani, normalni i tacy, którzy
                                ulegają. Zresztą wszyscy mogą ulegać, jeśli dać im okazję i warunki... Życie
                                trzeba niestety kontrolować, nie można wszystkiego puszczać samopas.

• malaszaramysz W sprawie toalet:-)))) 02.06.05, 23:09
                                  W toaletach kobiety poprawiają makijaż a facecie plotkują o kobietach:-)))Muszą
                                  być oddzielne:-))))))))))))))
                                  Możesz dać mi 100000000 szans a i tak nie pójdę do łóżka z kobietą.Zwyczajnie
                                  mnie nie kręcą.
                                  A co do parad.Niech sobie poparadują, nie musisz tego oglądać.:-)))))0
                                  • niepoprawny1 Nie wszyscy są równie silni jak ty, myszko 02.06.05, 23:17
                                    Są ludzie, którzy mogą ale nie muszą, moda, trend określa ich skłonności. Nie
                                    powinno się tego promować tak otwarcie w postaci pardniczych imprez na ulicach
                                    miast. Nie każdy chce to oglądać. Jak dwóch homosiów chce się publicznie
                                    pocałować - O.K. Nie mam nic przeciwko. Nie ma takiego prawa, które by im tego
                                    zabraniało. Co innego zgromadzenie, tłum, parada.
                                    • malaszaramysz Też nie ma takiego prawa,które by tego zabraniało: 03.06.05, 17:12
                                      Tu gra się toczy o poszanowanie prawa, nie o gejów:-))))
                                      • niepoprawny1 Re: Też nie ma takiego prawa,które by tego zabran 03.06.05, 18:41
                                        malaszaramysz napisała:

> Tu gra się toczy o poszanowanie prawa, nie o gejów:-))))

W ustawie o zgromadzeniach są klauzule pozwalające na wyłączenie tego prawa,
                                        zależące od uznania władz.
                                        Do jakichś przypadków muszą się odnosić, to nie ma być martwe prawo.
                                        • malaszaramysz Czyli co? Równi i równiejsi :-))) 03.06.05, 18:47
                                          Między Bogiem a prawdą geje niewiele mnie obchodzą:-)))Znam paru - jednych
                                          lubię, innych nie.Ludzie jak wszyscy.Tylko boję się o swoją wolność.Bo co
                                          będzie jak Kaczor zacznie tępić małe myszki albo niepoprawnych?;-)))Bo myszy
                                          jak wiadomo jednego króla zjadły, a niepoprawny sam się przyznał, że jest
                                          niepoprawny:-)))) Zaczyna się od gejów - bo to łatwe, kończy na totalitaryzmie.
                                          • niepoprawny1 NUDYŚCI na K.P. 03.06.05, 18:59
                                            Przesadzasz. To nie jest totalitaryzm, tylko porządek. Nie ma pańśtw neutralnych
                                            światopogladowo. Lewica, która twierdzi, że o to walczy - po prostu zastępuje
                                            jeden światopogląd państwowy innym.
                                            Czy nudyści twiedziliby, że ich prawa są ograniczone, bo nie mają pozwolenia na
                                            paradowanie na Krakowskim Przedmieściu w stroju Adama i Ewy ?
                                            Zawsze pozostają - internet, prasa, organizacja spotkań i.t.p. Czy ktoś ich w
                                            tym ogranicza ? Współczesny świat daje wiele możliwości.
              • michal00 Re: A w czy Ty jesteś wyjątkowy:-))))) 02.06.05, 22:15
                Boja sie. Wielozenstwo jest karalne. A chetni na pewno by sie znalezli.
            • hansgrubber Re: Dobra, są też tacy, którzy lubią haremy, 02.06.05, 21:54
              Stary ale to wlasnie jest wolnosc. A o prawa w pieciokocie heteroseksualnym
              jest bardzo latwo.
              • niepoprawny1 Re: Dobra, są też tacy, którzy lubią haremy, 02.06.05, 21:57
                hansgrubber napisał:

> Stary ale to wlasnie jest wolnosc. A o prawa w pieciokocie heteroseksualnym
                > jest bardzo latwo.

Chyba nie.
          • lala.laleczna Ale geje MAJĄ do tego prawo. W istniejącym 03.06.05, 11:49
            systemie prawnym. Co więc masz na myśli?
          • xioncpb Re: Opalanie się nago na starówce jest chyba 03.06.05, 13:32
            od dziedziczenia są testamenty, a od wizyt w szpitalu - zwykłe oświadczenie
            poświadczone przez notariusza i noszone w portfelu... (np. o treści "ja, stefan
            kowalski, upoważniam Pana janusza nowaka do otrzymawania informacji o moim
            stanie zdrowia od wszystkich jednostek opieki zdrowotnej w kraju i zagranicą");
            od wspólnego opodatkowania jest np. spółka cywilna, itp...

do tego wszystkiego nie trzeba specjalnych uprawnień - a cała hucpa z paradą to
            nic innego jak wciskanie ludziom fałszywego pojęcia tolerancji...

z drugiej strony - powiedz mi jeżeli geje są tacy normalni, to dlaczego z taką
            ochotą manifestują swoją inność? jeśli nie wyróżnia ich od heteryków nic poza
            wkładaniem genitaliów do męskiego odbytu a nie damskiej waginy - to po co
            wyglupy z paradą, tęczowymi naklejkami na pubach?
            • vicemichnik Świetny post, genialny 03.06.05, 18:37
              sam bym tego lepiej nie ujął.

xioncpb napisał:

> od dziedziczenia są testamenty, a od wizyt w szpitalu - zwykłe oświadczenie
              > poświadczone przez notariusza i noszone w portfelu... (np. o treści "ja, stefan
              >
              > kowalski, upoważniam Pana janusza nowaka do otrzymawania informacji o moim
              > stanie zdrowia od wszystkich jednostek opieki zdrowotnej w kraju i zagranicą");
              >
              > od wspólnego opodatkowania jest np. spółka cywilna, itp...
              >
              > do tego wszystkiego nie trzeba specjalnych uprawnień - a cała hucpa z paradą to
              >
              > nic innego jak wciskanie ludziom fałszywego pojęcia tolerancji...
              >
              > z drugiej strony - powiedz mi jeżeli geje są tacy normalni, to dlaczego z taką
              > ochotą manifestują swoją inność? jeśli nie wyróżnia ich od heteryków nic poza
              > wkładaniem genitaliów do męskiego odbytu a nie damskiej waginy - to po co
              > wyglupy z paradą, tęczowymi naklejkami na pubach?

I co na to odpowiedzą homoparadnicy ?
              • xioncpb Re: Świetny post, genialny 03.06.05, 18:44
                chyba nic - zatyka ich na sensowne argumenty...
    • kropekuk Jesli boisz sie PANI Milskiej-Wrzosińskiej to sam, 02.06.05, 21:42
      niestety, jestes pederasta - wsrod heteroseksualistow takich lekow jakos nie
      zauwazono ;)
    • hansgrubber Re: Jestem typowym HOMOFOBEM . 02.06.05, 21:53
      Nie znam tekstu wiec nie bede z nim dyskutowal. Ty tez tych wywodow nie
      przytaczasz. Pary hetero tez nie zawsze tak zyja bo musza tylko jest przymus np
      otoczenia. Sek w tym ze spora czesc nie czuje sie chora, bo nie jest. A swoja
      droga ilu osobiscie znasz gejow?
      • niepoprawny1 Re: Jestem typowym HOMOFOBEM . 02.06.05, 22:04
        hansgrubber napisał:

> Nie znam tekstu wiec nie bede z nim dyskutowal. Ty tez tych wywodow nie
        > przytaczasz. Pary hetero tez nie zawsze tak zyja bo musza tylko jest przymus np
        >
        > otoczenia. Sek w tym ze spora czesc nie czuje sie chora, bo nie jest. A swoja
        > droga ilu osobiscie znasz gejow?

Ja im nie mówię, że muszą się czuć chorzy. Niech się czują jak chcą.
        Czy dobrze, że ulegają popędom, to inna rzecz. Ja mówię tylko o sferze
        publicznoprawnej. O stosunku państwa do problemu.
        Gotowy jestem im udzielić wszylkich praw do wizyt w szpitalu, pod warunkiem, że
        będzie to dotyczyć wszystkich ludzi we wzystkich układach, także haremów i
        trójkątów. Nie można uprzywilejowywać homoseksualistów, bo to tylko promocja w
        propagandzie.
        • hansgrubber Re: Jestem typowym HOMOFOBEM . 02.06.05, 22:14
          1. Uwazalbym z takimi argumentami bo z tego co piszesz wynika ze tradycyjny
          zwiazek hetero jest nieslusznie uprzywilejowany. :) Poza tym albo mowimy o
          zgodzie na parade albo o roznych formach malzenstwa. Istnieja spoleczenstwa w
          ktorych istnialo usankcjonowane prawnie przyzwolenie dla innych typow zwiazkow.
          Ale to inny temat.
          2. Sek w tym ze panstwo wobes wyborow plciowych powinno byc obojetne. Jesli w
          Polsce chcieli by manifestowac zwolennicy trojkatow - powinno im byc wolno.
          Swingersi? Tez. Kiedys nudyzm budzil ogromne kontrowersje. Dzis juz nie. Tak
          samo bedzie z gejami. :)
          • niepoprawny1 Re: Jestem typowym HOMOFOBEM . 02.06.05, 22:24
            hansgrubber napisał:

> 1. Uwazalbym z takimi argumentami bo z tego co piszesz wynika ze tradycyjny
            > zwiazek hetero jest nieslusznie uprzywilejowany. :) Poza tym albo mowimy o
            > zgodzie na parade albo o roznych formach malzenstwa. Istnieja spoleczenstwa w
            > ktorych istnialo usankcjonowane prawnie przyzwolenie dla innych typow zwiazkow.
            >
            > Ale to inny temat.
            > 2. Sek w tym ze panstwo wobes wyborow plciowych powinno byc obojetne. Jesli w
            > Polsce chcieli by manifestowac zwolennicy trojkatow - powinno im byc wolno.
            > Swingersi? Tez. Kiedys nudyzm budzil ogromne kontrowersje. Dzis juz nie. Tak
            > samo bedzie z gejami. :)

Ja też w głębi uważam, że pańswu nic do małżeństw. Niech się zajmują tym
            kościoły i związki. Chronię jednak to co jest, bo wiem, że realnie nie ma szans
            na zniesienie małżeńswta cywilnego w najbliższym czasie i wynalazek Rewolucji
            Fracuskiej jeszcze trochę pożyje.
            A dlaczego związek hetero jest uprzywilejowany ? Ze względu na dzieci, których w
            związku homo nie. Jeśli państwo ma coś promować to tylko model. Każdej
            zachcianki zadowolić nie sposób.
            • hansgrubber Re: Jestem typowym HOMOFOBEM . 02.06.05, 22:40
              1. Mialo byc o zgodzie na parade i tzw promocji homoseksualizmu. Ale rozumiem
              ze norma konstytucyjna to norma konstytucyjna i mozemy sie zgodzic ze powinni
              dostac zgode na manifestacje. Powiem wiecej - Kaczynski robi glupio bo
              ewidentnie lamie prawo. Jesli lamie w tej sprawie moze lamac w innych.
              2. Jesli idzie o relacje panstwo - malzenstwo. Sprawa jest trudniejsza.
              Homosekualisci w Polsce nie domagaja sie praw do malzenstw. Nie moga zreszta bo
              tu znow konstytucja tego zabrania. Jest w niej zdefiniowany - wedlug mnie
              niestety - zwiazek malzenski jako zwiazek kobiety i mezczyzny. Prawo to prawo.
              3. Homosekualisci chca zalegalizowania konkubinatu. Jest fikcja ze to oznacza
              cios dla tzw tradycyjnej rodziny - znacznie wieksze problemy ta rodzina ma w
              Polsce ma z powodow np berobocia.
              4. Nie zgadzam sie z Toba w definicji malzenstwa. Plodzenie dzieci to dla
              Kosciola najwieksza wartosc. I ok. Panstwo powinno zapewnic ochrone ludziom
              ktorzy sie kochaja. Homosekualisci tez kochaja. Poza tym gdyby jedyna chroniona
              wartoscia miala byc zdolnosc prokreacji to co z bezdzietnymi parami? Pietnowac?
              • niepoprawny1 Re: Jestem typowym HOMOFOBEM . 02.06.05, 22:54
                hansgrubber napisał:

> 1. Mialo byc o zgodzie na parade i tzw promocji homoseksualizmu. Ale rozumiem
                > ze norma konstytucyjna to norma konstytucyjna i mozemy sie zgodzic ze powinni
                > dostac zgode na manifestacje. Powiem wiecej - Kaczynski robi glupio bo
                > ewidentnie lamie prawo. Jesli lamie w tej sprawie moze lamac w innych.
                > 2. Jesli idzie o relacje panstwo - malzenstwo. Sprawa jest trudniejsza.
                > Homosekualisci w Polsce nie domagaja sie praw do malzenstw. Nie moga zreszta bo
                >
                > tu znow konstytucja tego zabrania. Jest w niej zdefiniowany - wedlug mnie
                > niestety - zwiazek malzenski jako zwiazek kobiety i mezczyzny. Prawo to prawo.
                >
                > 3. Homosekualisci chca zalegalizowania konkubinatu. Jest fikcja ze to oznacza
                > cios dla tzw tradycyjnej rodziny - znacznie wieksze problemy ta rodzina ma w
                > Polsce ma z powodow np berobocia.
                > 4. Nie zgadzam sie z Toba w definicji malzenstwa. Plodzenie dzieci to dla
                > Kosciola najwieksza wartosc. I ok. Panstwo powinno zapewnic ochrone ludziom
                > ktorzy sie kochaja. Homosekualisci tez kochaja. Poza tym gdyby jedyna chroniona
                >
                > wartoscia miala byc zdolnosc prokreacji to co z bezdzietnymi parami? Pietnowac?

Co znaczy piętnować ? W 90% małżeństw rodzą się dzieci i nigdy nie wiadomo kiedy
                i czy m. i k. się dziecko przytrafi. W instytucji małżeństwa cywilnego chodzi o
                zabezpieczenie właśnie praw dziecka. No bo co za sens ma papier urzędowy ?
                Jeąli chodzi o prawa i obowiązki homosie już obecnie mają je zapenione - mogą
                ZAŁOŻYĆ SPÓŁKĘ CYWILNĄ I NAZWAĆ JĄ CHOĆBY "MAŁŻEŃSTWO JANA KOWALSKIEGO Z JERZYM
                NOWICKIM". Wszystko co nabędą wchodzi w skład wspólności łącznej. Dziedziczyć
                mogą testamentowo.
                Powtarzam, można homosiom przyznać wszelkie prawa, pod warunkiem, że nie będą w
                żaden sposób uprzywilejowani wobec innych grup, układów, konstelacji.
                Bo to już jest PROMOCJA, a nie wzywanie do TOLERANCJI.
                • hansgrubber Re: Jestem typowym HOMOFOBEM . 02.06.05, 23:06
                  1. Nie podoba mi sie ze nazywasz ich homosiami - bo to oznacza pogarde. Oznacza
                  to jednak ze zgadzasz sie na pogarde wobec siebie. Wspolczuje.
                  2. Z ta spolka cywilna to oczywiscie zart. Moze powinni zatrudnic ksiegowa?
                  3. Ostatnie zdania podwazaja moja wiare w Twoja rozumnosc. Jestes z tym aby w
                  posce wprowadzic malzenstwa w ukladzie jeden plus wielu(wiele)? Skoro tak
                  zalezy Ci na rownosci to podpowiadam - teraz rowno nie jest. Hetero 1 plus 1
                  maja prawa takie jakich nie ma ulubiony przez ciebie 3kat.
                  4. Uwazasz ze obecnie prawa dzieci sa dobrze chronione? A w zwiazkach hetero
                  nie dzieja sie straszne rzeczy? Gratuluje samopoczucia i wspolczuje braku
                  wiedzy.
            • dupekzoledny Re: Jestem typowym HOMOFOBEM . 02.06.05, 22:41
              lesby będą miały dzieci i co im zrobisz??
    • heksaheksa Każdy jest homofobem musi być tylko postawiony 02.06.05, 23:43
      Każdy jest homofobem musi być tylko postawiony w odpowiedniej sytuacji
      np. kto by się upił na umur w zabawie sylwestrowej na której było by dużo gejów.
      • hansgrubber Re: Każdy jest homofobem musi być tylko postawion 02.06.05, 23:54
        "Umur" sie inaczej pisze, fakt ze w Twoim towarzytwie przyjete jest ze pijanego
        sie gwałci nie jest powszechnie obowiazujaca zasada. :)
    • vicemichnik Myślę, że notowania Kaczora niestety wzrosną 03.06.05, 11:21
      po zakazie homoparady. Osobiście popieram zakaz, ale wcale nie cieszy mnie
      wzrost notowań tego prawicowego socjalisty.
      • skun2 Re: Myślę, że notowania Kaczora niestety wzrosną 03.06.05, 11:48
        Szczerze mówiąc najbardziej wkurzają mnie "panienki" w sutannach, im z jakichś
        powodów zależy na popieraniu "nauki papieża", czyli tym zakazom, które
        ekzekwuje Kaczor i Młodzież Wszechfaszystowska, ich cywilni "koledzy" nie
        drażnią, bo z wiadomych powodów się ukrywają, a jeśli już "paradują" to nie
        jako święte krowy z krzyżami i zakazami, nieprzestrzegalnymi nawet dla nich.
        • vicemichnik Jesteś zwykłym antyklerykałem 03.06.05, 12:01
          Takich tu jest, na forum GW, wielu. Lubię tu wchodzić, do tej jaskini lwa, bo
          chociaż niektórych udaje się sprowadzić na dobrą ścieżkę. Oczywiście nie
          przemocą, nie przekleńswtwem, tylko SŁOWEM.
          • skun2 Re: Jesteś zwykłym antyklerykałem 03.06.05, 13:13
            od kaczorów i innych zacietrzewionych katoli różnię się tym, że akceptuję osoby
            wierzące, nawet ich krzyże, które stawiają gdzie się da, chociaż mógłbym się o
            to czepiać i nie uważam, że tylko moja racja jest jedyna, moje postępowanie
            słuszne itp.
            Różne historie typu wiedeńska czy poznańska pokazują, że w KK jest wielu homo w
            sutannach, sam zresztą znałem księdza, który miał chłopaka.
            • skun2 Re: Jesteś zwykłym antyklerykałem 03.06.05, 13:13
              może nie tyle znałem co zetknąłęm się, bo zaraz coś mi dowalicie:)
            • skun2 Re: Jesteś zwykłym antyklerykałem 03.06.05, 13:22
              jeszcze coś - on akurat grzecznie wyjaśniał, że związek homo (zalegalizowany)
              jest zły, bo odwraca wszystko do góry nogami - w biblii byli Adam i Ewa, a nie
              dwóch Adamów, czy dwie Ewy (ciekawe dlaczego baśnie czy jak kto woli metafory
              mają kształtować świat?).
              Czy przypadkiem zalegalizowanie związków homo nie spowodowałoby, ze seminaria
              opustoszałyby i na plebani nie byłoby do kogo się przytulić?
    • pl.adex Re: Jestem typowym HOMOFOBEM . 03.06.05, 14:38
      I raczej nie nalezy sie tym publicznie chwalic.Moze w jakies Wolce pod Rawa lub
      w Warszawie ale w innych miastach ,tych gdzie ludzie chca mieszkac,zjawisko
      homofobii nie istnieje,po prostu orientacja seksualna nikogo nie interesuje
      nikt nie jest zszokowany jak panowie prowadza sie za rece a nawet sasiad gej
      jest mile widziany,przynajmniej bedzie schludny,zadbany i kulturalny.
    • andrzej105 księza i zakonnicy powinni mieć 11 VI wolne 03.06.05, 15:19
      powinni one mieć tej soboty wychodne. tylko czy zazdrosni biskupi ulżą i okażą
      milosierdzie swoim podwładnym ?
    • bladatwarz A dobrze Ci z tym? 03.06.05, 19:01
      Wieczorami nie wychodzisz na plac scigac homoseksualistow?
      No to zdrowy jestes.
    • niepoprawny1 CZY SĄ TU JACYŚ HOMOSEKSUALIŚCI ? 03.06.05, 19:01
      Niech się wypowiedzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka