Dodaj do ulubionych

Radny SLD molestował kuzynkę

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:21
26-letni Tomasz Z., radny sejmiku zachodniopomorskiego reprezentujący SLD,
jest podejrzany o molestowanie seksualne swojej nieletniej kuzynki.

- na szczęście moja kuzynka jest już od dawna pełnoletnia ...co więcej, ja to
robiłem za jej przyzwoleniem....
Obserwuj wątek
    • Gość: GMR Re: Radny SLD molestował kuzynkę IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:30
      ...pewnie też nie chciał zostać prawiczkiem na starość..a w środowisku SLD
      dziewictwo brzmi jak wyrok jak przekleństwo...
      • Gość: prowokat GMR ty masz skrzywienie IP: *.telimeny / 192.168.0.* 18.07.02, 17:36
        i nie będą z Tobą na te tematy dyskotował bo to Cię najwyraźniej podnieca, a
        takie podniety do najdrowszych nie należą
        • Gość: GMR Re: GMR ty masz skrzywienie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:47
          Wolę móić o tym niż w kółko o polityce kościele Żydach itp..a co do
          skrzywienia..istotnie mam lekkie skrzywienie kręgosłupa (na szczęście nie rzuca
          to się w oczy)..chodzę na gimnastykę rehabilitacyjną w niedziele..
          • hania_76 Re: GMR ty masz skrzywienie 19.07.02, 17:18
            Gość portalu: GMR napisał(a):

> Wolę móić o tym niż w kółko o polityce kościele Żydach itp..a co do
            > skrzywienia..istotnie mam lekkie skrzywienie kręgosłupa (na szczęście nie
            rzuca
            >
            > to się w oczy)..chodzę na gimnastykę rehabilitacyjną w niedziele..

W niedziele sie chodzi do kosciola, a nie na gimnastyke rehabilitacyjna. Kuzyn,
            Cie jeszcze nie uswiadomil?
    • Gość: komodor Re: Radny SLD molestował kuzynkę IP: 213.25.179.* 18.07.02, 17:32
      Co ma być negatywem - 26 lat, radny, SLD, zachodniopomorskie,
      kuzynka,molestowanie czy też seksualne?
      • Gość: Oszołom z RM Re: Radny SLD molestował kuzynkę IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:34
        Nie widzisz w tym nic niestosownego w molestowaniu nieletniej kuzynki? Jesteś
        za przeproszeniem "członkiem" SLD Komodorze?
        • Gość: komodor Re: Radny SLD molestował kuzynkę IP: 213.25.179.* 18.07.02, 18:03
          Nie mam doświadczenia w tym zakresie ponieważ nie mam kuzynki.
          Mogłaby być nieletnia byle powyżej 15 lat.Od razu widać, że wróciłeś z
          pielgrzymki tych wspaniałych ludzi z ich cudownym radyjkiem.
          Polecałem ci kilka dni temu jako środek zaradczy na frustracje: panienkę. I co?
          Nie załapałeś się w Mielnie?
          Współczuję. Pamiętaj:organ nieużywany zanika.
    • Gość: Skin Re: Radny SLD molestował kuzynkę IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:54
      I co? leciała jej juha z pizdy?
    • douglasmclloyd Re: Radny SLD molestował kuzynkę 18.07.02, 17:56

> 26-letni Tomasz Z., radny sejmiku zachodniopomorskiego reprezentujący SLD,
      > jest podejrzany o molestowanie seksualne swojej nieletniej kuzynki.
      >
      > - na szczęście moja kuzynka jest już od dawna pełnoletnia ...co więcej, ja to
      > robiłem za jej przyzwoleniem....

Twoja kuzynka to Oszolom, tak?
      • Gość: GMR Re: Radny SLD molestował kuzynkę IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 16:00
        Oszołom ma siostrę..ale to niez nią to robiłem..ta co z nią to robiłem ma na
        imię Kamila a siostra Oszołoma to Karolina...Karolina jest blondynką a Kamila
        jest ruda...Kamila jest tylko dwa lata młodsza ode mnie..więc nic zakanego w
        tym nie było...poza tym złożyła mi propozycję małego wypadu nad morze na
        wekend..we dwoje....
        • douglasmclloyd Re: Radny SLD molestował kuzynkę 19.07.02, 17:11

> Oszołom ma siostrę..ale to niez nią to robiłem..ta co z nią to robiłem ma na
          > imię Kamila a siostra Oszołoma to Karolina...Karolina jest blondynką a Kamila
          > jest ruda...Kamila jest tylko dwa lata młodsza ode mnie..więc nic zakanego w
          > tym nie było...poza tym złożyła mi propozycję małego wypadu nad morze na
          > wekend..we dwoje....

Marwiles sie przed wyjazdem o tusze Oszoloma, wiec myslalem, ze cos was laczy.
          • Gość: GMR Re: Radny SLD molestował kuzynkę IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 22:26
            A niby co poza pokrewieństwem i sprzeciwem wobec UE?..a poza tym w SLD mamy
            kolejny skandal seksualny juz załozyłem osobny wątek tej sprawie poświoęcony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka