gocanowo 11.07.05, 21:05 czyli ludzie chca normalnosci. Oczywiscie nie wszyscy sa normalni i nie wszyscy chca normalnie zyc, ale to juz zupelnie inny problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol113 Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:08 Znaczy normalnie żyć czyli pod kierownictwem PZPR i stać w kolejce z kartką na mięso jak za rządów Cimoszewiczów do 1989? Albo założyć sobie książeczkę mieszkaniową i czekać na nie w 2025. Niezłe masz marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:10 Zwsze można na kaczora postawić,i zamieszkac w mini obozie koncentracyjnym który wlaśnie zaklada w Warszawie na Siekierkach. Odpowiedz Link Zgłoś
0mc0 Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:17 wiesz co monte.mc u mnie w bloku na 20 lokatarow placi 8 klatka wyglada tak ze strach wejsc administracja twierdzi ze niema za co odnowic bo lokatorzy nie placa (ale tobie to pewnie nie przeszkadza bo lubisz zyc na cudzy koszt) Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:19 No i tych 12 będzie głosować na komunistów. Komuna zawsze wspiera nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:31 12 do 8 :))) kocham demokrację Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Absolutna zgoda 11.07.05, 21:31 Tak jest tych 12 bedzie głosowac za LSD i W.Cimoszka , poniewaz bezustannie wierzy ( tylko nie moge zrozuimiec wq oparciu o jakie przesłanki) , że przywrócą oni "dawny socjal". To jest własnie ta grupa ludzi , która zazdrości tym , którzy "codzienną orką" i wyrzeczeniami osiagaja wymierne cele ( w materialnym wymiarze ale nie tylko ). To jest własnie ta typowa polska zawiść. Chcę podkreślić , że mówie wyłącznie o ludziach , którzy te cele osiagnęli w sposób uczciwy a nie o chohsztaplerach i kombinatorach z LSD jak chociażby Bogusław Liberadzki ( vide artykuł w ostatnim OZON'ie ). Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Absolutna zgoda 11.07.05, 21:37 Osobiście mam takie same zdanie. Nie mogę jednak zrozumieć ograniczania pomocy socjalnej dla tych skąd innąd nieszczęśliwych ludzi przy otwartym bez granic finansowaniu Kościoła katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
0mc0 Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:32 normalnie rozpierda..a mnie tacy goscie jak hrabia.m.c potrafia tylko cos krzyknac i onanizowac sie widokiem swojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:34 Masz rację. O wiele barcdiej wartościowe jest wspieranie słowem a nie chlebem :o)) Nie wiesz czasem, skąd ja to znam? Idąc Twoim tokiem myśli jestem oczywiście za. Pozbawić wszelkich nierobów wszystkich zasiłków. Bo w końcy my na nie pracyjemy. Ale skoro zabrać tym nierobom, trzeba także od cycka odstawić cały Krk, który dysponując takimi majątkami tym bardziej nie zasługuje na żadną pomoc ze strony Państwa. W końcu niech go utrzymuja wieerni i Waticanum, na którego wierność przysiuęgali. Odpowiedz Link Zgłoś
0mc0 Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:41 najfajniesze ze niektorzy znich pracuja ale tak sie przyzwyczili ze mozna nie placic ze nie placa dalej Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 12.07.05, 01:22 Druga natura człoiwieka. Raz można, to dla czego nie powtarzać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz paranoja postkomusza 11.07.05, 21:27 Cos ci sie neurony poprzestawialy i kojarzy ci sie piernik z wiatrakiem. Dlatego lepsze zycie kojarzy ci sie z Cimoszewiczem, ktory boi sie skladac zeznan przed komisja, bo wie, ze musi klamac, a boi sie konsekwencji pranych klamstwa. Moze ty po prostu bezmyslnie TV ogladasz i stad te skojarzenia opery mydlanej z Cimoszewiczem na innym kanale? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A moze z CIA? 11.07.05, 21:42 czarny.rycerz napisał: > Cos ci sie neurony poprzestawialy i kojarzy ci sie piernik z wiatrakiem. Tobie wszystko kojarzy sie z CIA i Mosadem.... To juz lepsze poczciwe pierniki i wiatraki :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz Lekcja dla ćiwrćinteligenta już była 11.07.05, 21:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26319120&a=26322612 Przeczytaj dokladnie i skorzystaj. Ile razy trzeba ci wbijac proste rzeczy młotkiem do głowy? A moza masz tak twarda głowe od kompleksu kiwaczka, typowego dla kazdego kibucnika studiujacego Talmud. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk E tam... 11.07.05, 21:52 Powtarzasz sie. Moglbys jakis nowy epitet wymyslec. Wiem ze jestes bardzo dumny z tego, ze umiesz napisac "cwiercinteligent" (takie dlugie slowo, no, no..) ale to juz nudne. Kibucnik tez. Rusz troche intelektem! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz [...] 11.07.05, 21:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: na coup de grace nie mam czasu 11.07.05, 22:11 dobrze ,że na temat;) Cimoszewicz i tak wygra !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Rycerzu! Natychmiast sie uspokoj! 12.07.05, 00:46 A to jakies wymachiwanie szpicruta ci sie sni, a to coup de grace..., dogorywanie... Jeszcze sobie krzywde zrobisz :))) Za duzo czytasz powiesci przygodowych dla mlodziezy. No chyba ze jestes w stosownym do tego wieku, to w porzadku - dalej baw sie w rycerza.bambo :)) KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz [...] 12.07.05, 02:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: na coup de grace nie mam czasu 12.07.05, 01:28 Sarkazm godny posągu, którego właściwości zupełnie mni nie odpowiadają ze względów stricte biologicznych oraz fatalne skutki braku krążenia krwi w organiźnie. Wolę mieć wszystko nirmalnie dotlenione ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub zosta 12.07.05, 02:34 Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill tak popularny jak papierosy "Popularne"... 11.07.05, 22:12 ...albo wino marki "Wino" Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill a niedługo będzie popularny jak... 11.07.05, 22:21 ...Michał Wiśniewski w Smardzewicach! à propos monsieur: Czy tow. Włodek tańczy disco-polo? Bez tego najbardziej popularny w Polsce kandydat nie ma szans... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: a niedługo będzie popularny jak... 11.07.05, 22:40 I dlatego wygra:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo tak spolaryzowane reakcje potwierdzaja tesknote 11.07.05, 22:54 za normalnoscia w naszym zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
filomena102 Re: z popularnym cimoszewiczem do mosfilmu 12.07.05, 00:40 Panowie szkoda czasu na dyskusję z tymi marzycielami o gruszkach na wierzbie i z zaklinaczami deszczu. Potrafią tylko powtarzać to oklepane „ Cimoszenko wygra” i to nazywają socjotechniką, która Polakom już uszami wychodzi. Jak widać Sukinkoty też mogą mieć pobożne życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 12.07.05, 01:04 gocanowo napisał: > czyli ludzie chca normalnosci. > Oczywiscie nie wszyscy sa normalni i nie wszyscy chca normalnie zyc, ale to > juz zupelnie inny problem. tez tak myślę pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 12.07.05, 02:11 Ech wiedźminie. Wracajmy do czarów i egzorcysmów, ludzie chcą tajemnych igrzysk :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś