Dodaj do ulubionych

cimoszewicz coraz bardziej popularny!!!

11.07.05, 21:05
czyli ludzie chca normalnosci.
Oczywiscie nie wszyscy sa normalni i nie wszyscy chca normalnie zyc, ale to
juz zupelnie inny problem.
Obserwuj wątek
    • karol113 Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:08
      Znaczy normalnie żyć czyli pod kierownictwem PZPR i stać w kolejce z kartką na
      mięso jak za rządów Cimoszewiczów do 1989?
      Albo założyć sobie książeczkę mieszkaniową i czekać na nie w 2025.
      Niezłe masz marzenia.
      • hrabia.m.c Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:10
        Zwsze można na kaczora postawić,i zamieszkac w mini obozie koncentracyjnym
        który wlaśnie zaklada w Warszawie na Siekierkach.
        • 0mc0 Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:17
          wiesz co monte.mc u mnie w bloku na 20 lokatarow placi 8 klatka wyglada tak ze
          strach wejsc administracja twierdzi ze niema za co odnowic bo lokatorzy nie
          placa (ale tobie to pewnie nie przeszkadza bo lubisz zyc na cudzy koszt)
          • karol113 Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:19
            No i tych 12 będzie głosować na komunistów. Komuna zawsze wspiera nierobów.
            • hrabia.m.c Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:31
              12 do 8 :)))
              kocham demokrację
            • camille_pissarro Absolutna zgoda 11.07.05, 21:31
              Tak jest tych 12 bedzie głosowac za LSD i W.Cimoszka , poniewaz bezustannie
              wierzy ( tylko nie moge zrozuimiec wq oparciu o jakie przesłanki) , że
              przywrócą oni "dawny socjal".
              To jest własnie ta grupa ludzi , która zazdrości tym , którzy "codzienną orką"
              i wyrzeczeniami osiagaja wymierne cele ( w materialnym wymiarze ale nie tylko ).
              To jest własnie ta typowa polska zawiść.
              Chcę podkreślić , że mówie wyłącznie o ludziach , którzy te cele osiagnęli w
              sposób uczciwy a nie o chohsztaplerach i kombinatorach z LSD jak chociażby
              Bogusław Liberadzki ( vide artykuł w ostatnim OZON'ie ).
              • edico Re: Absolutna zgoda 11.07.05, 21:37
                Osobiście mam takie same zdanie. Nie mogę jednak zrozumieć ograniczania pomocy
                socjalnej dla tych skąd innąd nieszczęśliwych ludzi przy otwartym bez granic
                finansowaniu Kościoła katolickiego.
            • 0mc0 Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:32
              normalnie rozpierda..a mnie tacy goscie jak hrabia.m.c potrafia tylko cos
              krzyknac i onanizowac sie widokiem swojej wypowiedzi
            • edico Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:34
              Masz rację. O wiele barcdiej wartościowe jest wspieranie słowem a nie chlebem :o))
              Nie wiesz czasem, skąd ja to znam?
              Idąc Twoim tokiem myśli jestem oczywiście za. Pozbawić wszelkich nierobów
              wszystkich zasiłków. Bo w końcy my na nie pracyjemy. Ale skoro zabrać tym
              nierobom, trzeba także od cycka odstawić cały Krk, który dysponując takimi
              majątkami tym bardziej nie zasługuje na żadną pomoc ze strony Państwa. W końcu
              niech go utrzymuja wieerni i Waticanum, na którego wierność przysiuęgali.
              • 0mc0 Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 11.07.05, 21:41
                najfajniesze ze niektorzy znich pracuja ale tak sie przyzwyczili ze mozna nie
                placic ze nie placa dalej
                • edico Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 12.07.05, 01:22
                  Druga natura człoiwieka. Raz można, to dla czego nie powtarzać :))
    • czarny.rycerz paranoja postkomusza 11.07.05, 21:27
      Cos ci sie neurony poprzestawialy i kojarzy ci sie piernik z wiatrakiem.
      Dlatego lepsze zycie kojarzy ci sie z Cimoszewiczem, ktory boi sie skladac zeznan przed komisja, bo wie, ze musi klamac, a boi sie konsekwencji pranych klamstwa.
      Moze ty po prostu bezmyslnie TV ogladasz i stad te skojarzenia opery mydlanej z Cimoszewiczem na innym kanale?
      • dr.krisk A moze z CIA? 11.07.05, 21:42
        czarny.rycerz napisał:

> Cos ci sie neurony poprzestawialy i kojarzy ci sie piernik z wiatrakiem.
        Tobie wszystko kojarzy sie z CIA i Mosadem....
        To juz lepsze poczciwe pierniki i wiatraki :)
        • czarny.rycerz Lekcja dla ćiwrćinteligenta już była 11.07.05, 21:46
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26319120&a=26322612

Przeczytaj dokladnie i skorzystaj. Ile razy trzeba ci wbijac proste rzeczy młotkiem do głowy?
          A moza masz tak twarda głowe od kompleksu kiwaczka, typowego dla kazdego kibucnika studiujacego Talmud.

• dr.krisk E tam... 11.07.05, 21:52
            Powtarzasz sie. Moglbys jakis nowy epitet wymyslec. Wiem ze jestes bardzo dumny
            z tego, ze umiesz napisac "cwiercinteligent" (takie dlugie slowo, no, no..) ale
            to juz nudne. Kibucnik tez. Rusz troche intelektem!
            • czarny.rycerz [...] 11.07.05, 21:58
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • hrabia.m.c Re: na coup de grace nie mam czasu 11.07.05, 22:11
                dobrze ,że na temat;)
                Cimoszewicz i tak wygra !!!!!
              • dr.krisk Rycerzu! Natychmiast sie uspokoj! 12.07.05, 00:46
                A to jakies wymachiwanie szpicruta ci sie sni, a to coup de grace...,
                dogorywanie... Jeszcze sobie krzywde zrobisz :)))
                Za duzo czytasz powiesci przygodowych dla mlodziezy. No chyba ze jestes w
                stosownym do tego wieku, to w porzadku - dalej baw sie w rycerza.bambo :))
                KrisK
                • czarny.rycerz [...] 12.07.05, 02:28
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • edico Re: na coup de grace nie mam czasu 12.07.05, 01:28
                Sarkazm godny posągu, którego właściwości zupełnie mni nie odpowiadają ze
                względów stricte biologicznych oraz fatalne skutki braku krążenia krwi w
                organiźnie. Wolę mieć wszystko nirmalnie dotlenione ;))
              • henryk.log "Ciemny łeb zakuty w zbroję"-ciągle swoje ;-( 12.07.05, 01:47
                • edico Re: Po praosy pancerfaust ekologicznie :)) 12.07.05, 02:09
          • kropekuk Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub zosta 12.07.05, 02:34
            Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana.
    • buffalo_bill tak popularny jak papierosy "Popularne"... 11.07.05, 22:12
      ...albo wino marki "Wino"
      • buffalo_bill a niedługo będzie popularny jak... 11.07.05, 22:21
        ...Michał Wiśniewski w Smardzewicach!

à propos monsieur:
        Czy tow. Włodek tańczy disco-polo?
        Bez tego najbardziej popularny w Polsce
        kandydat nie ma szans...
        • hrabia.m.c Re: a niedługo będzie popularny jak... 11.07.05, 22:40
          I dlatego wygra:)))))))
    • gocanowo tak spolaryzowane reakcje potwierdzaja tesknote 11.07.05, 22:54
      za normalnoscia w naszym zyciu.
    • filomena102 Re: z popularnym cimoszewiczem do mosfilmu 12.07.05, 00:40
      Panowie szkoda czasu na dyskusję z tymi marzycielami o gruszkach na wierzbie i
      z zaklinaczami deszczu.

Potrafią tylko powtarzać to oklepane „ Cimoszenko wygra”
      i to nazywają socjotechniką, która Polakom już uszami wychodzi.

Jak widać Sukinkoty też mogą mieć pobożne życzenia.
      • kropekuk A CO zrobisz, jesli Cimoszewicz wygra? 12.07.05, 02:35

• omamiony.wiedzmin Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 12.07.05, 01:04
      gocanowo napisał:

> czyli ludzie chca normalnosci.
      > Oczywiscie nie wszyscy sa normalni i nie wszyscy chca normalnie zyc, ale to
      > juz zupelnie inny problem.
      tez tak myślę
      pozdro.
      • edico Re: cimoszewicz coraz bardziej popularny!!! 12.07.05, 02:11
        Ech wiedźminie. Wracajmy do czarów i egzorcysmów, ludzie chcą tajemnych igrzysk :))

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka