irini 31.10.05, 16:05 moim zdaniem, lepszego ministra SZ nie znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freemason Re: Adam Rotfeld niech zostanie w MSZ 31.10.05, 16:07 irini napisał: > moim zdaniem, lepszego ministra SZ nie znajdą. Cóż, Żyd ministrem w Polsce Rydzyka i Kurskiego być nie może, jeszcze do Ciebie to nie dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Adam Rotfeld niech zostanie w MSZ 31.10.05, 16:11 Cóż, a założymy się, że może zostać? Ja też lubię długie kąpiele w wannie, ale jak mnie nikt nie podgląda przez satelitę bezustannie ... Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Adam Rotfeld niech zostanie w MSZ 31.10.05, 16:18 irini napisał: > Cóż, a założymy się, że może zostać? Gdyby decydowali o tym Kaczyńscy to by mógł zostać (oni byli zawsze jak najdalej od prostackiego antysemityzmu). Problem polega na tym, że PiS (po odejściu PO) jest teraz zakładnikiem sił skrajnych. Nie muszę Ci chyba pisać co w LPR i u Leppera myślą o różnych Rotfeldach, Rotschildach i Wildsteinach. > > > Ja też lubię długie kąpiele w wannie, ale jak mnie nikt nie podgląda przez > satelitę bezustannie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Adam Rotfeld niech zostanie w MSZ 31.10.05, 16:21 Cóż, www.google.pl i się dowiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Adam Rotfeld niech zostanie w MSZ 31.10.05, 16:07 Zostawić? Przecież to NIEPOLAK. Co by o. Rydzyk powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Adam Rotfeld niech zostanie w MSZ 31.10.05, 16:12 A dlaczego tak sądzisz? Co należy do jego szczególnych osiągnięć, które mają świadczyć, że jest najlepszą osobą na takie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś