Dodaj do ulubionych

^pospieszalski

01.11.05, 00:11
obejrzalam na tv2 program ,,warto rozmwiac,,. szok
szok mysle , ze w sprawie etyki, nie nie wiem co napisac, manipulacja jest oczywista.
jak mozna w dzien szystkich swietych wyemitowac taki program.!!
Obserwuj wątek
    • bebert007 Re: ^pospieszalski 01.11.05, 00:15
      to rasowy oszołom- porównywalny ze swą ugładzoną (na rzecz tvp) retoryką do
      cwaniaka rydzyka
      • joannabarska Re: ^pospieszalski 01.11.05, 00:17
        Był w TVPuls, Dworak wziął go do TVP. Nie oglądam. Trzeba miec na to zdrowie!
      • savena Re: ^pospieszalski 01.11.05, 00:23
        nie chce byc wulgarna, ale kiedy pospieszalski rozpcznie dysusje nad jajem i sperma. oddzielnie.
        dzisiejszy program to zenada, nie to za male slowo, to oblesny cyrk.
        ciagle jestem w szoku bo wg mnie kremacja to jeden z lepszych wariantow chowania zwlok.kak to sie ma do wiary o duszy ?
        • frank_drebin No dobrze, ale ktos mi w miare to obiektywnie 01.11.05, 00:33
          zrelacjonuje czy nie ? Oczywiscie z grubsza zrelacjonuje.
    • jaa_ga Re: ^pospieszalski - napisz coś więcej, plizzz:) 01.11.05, 00:16
      Nie widziałam...:)
    • frank_drebin A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 00:16
      • wesoly33 Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 00:31
        nie wazne co bylo
        wazne zeby dopieprzyc pospieszalskiemu
        bo nie jest mainstreamowy
        • savena Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 00:34
          wesoly troche pomysl !
        • listopadek9 Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 01:39
          wesoly33 napisała:

> nie wazne co bylo
          > wazne zeby dopieprzyc pospieszalskiemu
          > bo nie jest mainstreamowy

W ktorym miejscu nie jest mainstreamowy? Od dluższego już czasu poglądy pana
          Pośpieszalskiego stanowią kanon poprawności politycznej. Sam lubi lansować w
          swoim programie teze, że jego poglądy ciągle są zwalczane w jakimś bliżej
          nieokreślonym oficjalnym obiegu, ale doprawdy ile już można? W kraju w którym
          kościól dostał wszystko co chciał dostać i sam wycofał się z polityki, bo tylko
          już mogł tracić, w kraju w którym aborcja jest zakazana, w kraju którym
          stwierdzenie, ze Jan Paweł 2 nie jest koniecznie najwyższym autorytetem dla
          kogoś jest uważane za niemoralne, Pośpieszalski ciągle uważa że poglądy
          katolickie są dyskryminowane.
          • miss.take Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 10:22
            listopadek9 napisał:

> W ktorym miejscu nie jest mainstreamowy? Od dluższego już czasu poglądy pana
            > Pośpieszalskiego stanowią kanon poprawności politycznej.

Pospieszalskiego tepia masoni, bo to wrog Salonu zaciekly i bezkompromisowy
            jest.

Nie wiem co mowil dzisiaj, nie ogladam, bo w pracy jestem, ale zawsze bede
            twierdzil, ze w Smierci Klinicznej byl lepszy niz w TVP.
      • savena Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 00:32
        nie bede opowiadala bo to horror
        pospieszalski zrobil program oszczatkaw ludzkich w kontekscie poronien i to nie tylko naturalnych. program obrzydliwy,naruszajacy wszystkie normy etyczne.
        • freemason Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 00:39
          savena napisała:
          program obrzydliwy,naruszajacy wszystkie normy etyczne.

Dlaczego? Chodzi o temat czy jego ujęcie?
        • roro68 Savena bzdury opowiada 01.11.05, 00:45
          Program był o tym, że zwłoki ludzkie do 22 tygodnia uznaje się za odpady
          niebezpieczne, szpitalne, z których wyrabia się m.in. kostkę brukową. A od 22 +
          1 dzień jest to już człowiek, którego można pochować za 4600 pln. Było też o
          wielu innych niekonsekwencjach. Kanwą był niedawny pogrzeb płodów, czyli dzieci
          wcześnie narodzonych. Dużo wypowiedzi rodziców o tym, co się działo w
          szpitalach po poronieniu, jakie były reakcje personelu i księży, gdy prosili o
          ciała dzieci. Bardzo interesujące i myślę, że w sam raz na Wszystkich Świętych.
          • savena Re: Savena bzdury opowiada 01.11.05, 00:54
            roro68 napisał:

> Program był o tym, że zwłoki ludzkie do 22 tygodnia uznaje się za odpady
            > niebezpieczne, szpitalne, z których wyrabia się m.in. kostkę brukową. A od 22 +
            >
            > 1 dzień jest to już człowiek, którego można pochować za 4600 pln. Było też o
            > wielu innych niekonsekwencjach. Kanwą był niedawny pogrzeb płodów, czyli dzieci
            >
            > wcześnie narodzonych. Dużo wypowiedzi rodziców o tym, co się działo w
            > szpitalach po poronieniu, jakie były reakcje personelu i księży, gdy prosili o
            > ciała dzieci. Bardzo interesujące i myślę, że w sam raz na Wszystkich Świętych.

twoja sperma spuszczana to zwloki ludzkie codzienne

przegnacie, nie jestem wulgarna ale ludzie zacznijcie myslec.
            • patatipatata Re: Savena bzdury opowiada 01.11.05, 01:07
              /twoja sperma spuszczana to zwloki ludzkie/
              O RANY!
              ale jej dopiekli
          • savena Re: Savena bzdury opowiada 01.11.05, 01:31
            ludziziee!!! to nie savena bzdury opowiada. to pospieszzalski idiota robi takie progrmy.
        • patatipatata savena! 01.11.05, 00:46
          pusc pare co cie tak 'shorroryzowalo', krecisz sie jak baczek i pokrzykujesz
          obrzydlistwo, wszelnie normy etyczne naruszone, sperma, jajo, kontekst
          poronien, skandal, itp. a wyglada na to ze ty jedna wiesz o co chodzi i nie
          chcesz nam powiedziec, plizzz
          • freemason Re: savena! 01.11.05, 00:58
            patatipatata napisał:

a wyglada na to ze ty jedna wiesz o co chodzi i nie
            > chcesz nam powiedziec, plizzz

Bo może nie ma czego powiedzieć? Wie, że wypada się gorszyć programami
            Pospieszalskiego, ale jeszcze nie wie dlaczego:)
            • patatipatata Re: savena! 01.11.05, 01:04
              :}))
    • wesoly33 Re: ^pospieszalski 01.11.05, 00:42
      zaraz zaraz sawena
      to ten program byl 1 listopada ?
      • savena Re: ^pospieszalski 01.11.05, 00:57
        wesoly ten program byl dzisiejszej nocy.
        • savena Re: ^pospieszalski 01.11.05, 01:06
          jutro ten program zostanie powtorzony na tv polonia, obejrzyjcie i wrocimy do dyskusji albo nie.
          • wesoly33 Re: ^pospieszalski 01.11.05, 01:09
            no chetnie bym obejrzal
            ale raczej nie bede mial szans
          • roro68 Re: ^pospieszalski 01.11.05, 01:38
            Chętnie wrócę, ale, proszę, bez argumentów o mojej spermie codziennie... Na
            prawdę nie było tego u Pospieszalskiego. Nie o spermie, tylko o ludziach,
            dobrze?
    • leslaw_m Re: ^pospieszalski 01.11.05, 10:16
      bez przesady.pospieszalski ostrzegał na początku,ze będzie mało smacznie dla
      niektórych.
      obejrzałem początek i wyłączyłem,i kazdy z was mógł zrobic to samo.
      po prostu nie chciałem akurat wchodzić w temat,bo miałem swoje powody,
      ale myslę,ze jest on wart dyskusji.
      robi sie nagrobki zwierzętom,a ludzi dzieli na 22 tygodniowe i młodsze?
      moze powinna to byc indywidualna decyzja,czy takiego nienarodzonego grzzebać
      czy nie?
      • miss.take Re: ^pospieszalski 01.11.05, 10:27
        leslaw_m napisał:

> robi sie nagrobki zwierzętom,a ludzi dzieli na 22 tygodniowe i młodsze?
        > moze powinna to byc indywidualna decyzja,czy takiego nienarodzonego grzzebać
        > czy nie?

To jest granica bezsensowna z medycznego punktu widzenia.
        Podejrzewam, ze chodzi tu jedynie o oszczednosc kasy z budzetu, bo panstwo musi
        dac zasilek na pochowek kazdej rodzinie zmarlego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka