savena 01.11.05, 00:11 obejrzalam na tv2 program ,,warto rozmwiac,,. szok szok mysle , ze w sprawie etyki, nie nie wiem co napisac, manipulacja jest oczywista. jak mozna w dzien szystkich swietych wyemitowac taki program.!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebert007 Re: ^pospieszalski 01.11.05, 00:15 to rasowy oszołom- porównywalny ze swą ugładzoną (na rzecz tvp) retoryką do cwaniaka rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: ^pospieszalski 01.11.05, 00:17 Był w TVPuls, Dworak wziął go do TVP. Nie oglądam. Trzeba miec na to zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: ^pospieszalski 01.11.05, 00:23 nie chce byc wulgarna, ale kiedy pospieszalski rozpcznie dysusje nad jajem i sperma. oddzielnie. dzisiejszy program to zenada, nie to za male slowo, to oblesny cyrk. ciagle jestem w szoku bo wg mnie kremacja to jeden z lepszych wariantow chowania zwlok.kak to sie ma do wiary o duszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No dobrze, ale ktos mi w miare to obiektywnie 01.11.05, 00:33 zrelacjonuje czy nie ? Oczywiscie z grubsza zrelacjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: ^pospieszalski - napisz coś więcej, plizzz:) 01.11.05, 00:16 Nie widziałam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 00:31 nie wazne co bylo wazne zeby dopieprzyc pospieszalskiemu bo nie jest mainstreamowy Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 00:34 wesoly troche pomysl ! Odpowiedz Link Zgłoś
listopadek9 Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 01:39 wesoly33 napisała: > nie wazne co bylo > wazne zeby dopieprzyc pospieszalskiemu > bo nie jest mainstreamowy W ktorym miejscu nie jest mainstreamowy? Od dluższego już czasu poglądy pana Pośpieszalskiego stanowią kanon poprawności politycznej. Sam lubi lansować w swoim programie teze, że jego poglądy ciągle są zwalczane w jakimś bliżej nieokreślonym oficjalnym obiegu, ale doprawdy ile już można? W kraju w którym kościól dostał wszystko co chciał dostać i sam wycofał się z polityki, bo tylko już mogł tracić, w kraju w którym aborcja jest zakazana, w kraju którym stwierdzenie, ze Jan Paweł 2 nie jest koniecznie najwyższym autorytetem dla kogoś jest uważane za niemoralne, Pośpieszalski ciągle uważa że poglądy katolickie są dyskryminowane. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 10:22 listopadek9 napisał: > W ktorym miejscu nie jest mainstreamowy? Od dluższego już czasu poglądy pana > Pośpieszalskiego stanowią kanon poprawności politycznej. Pospieszalskiego tepia masoni, bo to wrog Salonu zaciekly i bezkompromisowy jest. Nie wiem co mowil dzisiaj, nie ogladam, bo w pracy jestem, ale zawsze bede twierdzil, ze w Smierci Klinicznej byl lepszy niz w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 00:32 nie bede opowiadala bo to horror pospieszalski zrobil program oszczatkaw ludzkich w kontekscie poronien i to nie tylko naturalnych. program obrzydliwy,naruszajacy wszystkie normy etyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: A co tam bylo ? Nie ogladalem wiec pytam. 01.11.05, 00:39 savena napisała: program obrzydliwy,naruszajacy wszystkie normy etyczne. Dlaczego? Chodzi o temat czy jego ujęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Savena bzdury opowiada 01.11.05, 00:45 Program był o tym, że zwłoki ludzkie do 22 tygodnia uznaje się za odpady niebezpieczne, szpitalne, z których wyrabia się m.in. kostkę brukową. A od 22 + 1 dzień jest to już człowiek, którego można pochować za 4600 pln. Było też o wielu innych niekonsekwencjach. Kanwą był niedawny pogrzeb płodów, czyli dzieci wcześnie narodzonych. Dużo wypowiedzi rodziców o tym, co się działo w szpitalach po poronieniu, jakie były reakcje personelu i księży, gdy prosili o ciała dzieci. Bardzo interesujące i myślę, że w sam raz na Wszystkich Świętych. Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: Savena bzdury opowiada 01.11.05, 00:54 roro68 napisał: > Program był o tym, że zwłoki ludzkie do 22 tygodnia uznaje się za odpady > niebezpieczne, szpitalne, z których wyrabia się m.in. kostkę brukową. A od 22 + > > 1 dzień jest to już człowiek, którego można pochować za 4600 pln. Było też o > wielu innych niekonsekwencjach. Kanwą był niedawny pogrzeb płodów, czyli dzieci > > wcześnie narodzonych. Dużo wypowiedzi rodziców o tym, co się działo w > szpitalach po poronieniu, jakie były reakcje personelu i księży, gdy prosili o > ciała dzieci. Bardzo interesujące i myślę, że w sam raz na Wszystkich Świętych. twoja sperma spuszczana to zwloki ludzkie codzienne przegnacie, nie jestem wulgarna ale ludzie zacznijcie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
patatipatata Re: Savena bzdury opowiada 01.11.05, 01:07 /twoja sperma spuszczana to zwloki ludzkie/ O RANY! ale jej dopiekli Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: Savena bzdury opowiada 01.11.05, 01:31 ludziziee!!! to nie savena bzdury opowiada. to pospieszzalski idiota robi takie progrmy. Odpowiedz Link Zgłoś
patatipatata savena! 01.11.05, 00:46 pusc pare co cie tak 'shorroryzowalo', krecisz sie jak baczek i pokrzykujesz obrzydlistwo, wszelnie normy etyczne naruszone, sperma, jajo, kontekst poronien, skandal, itp. a wyglada na to ze ty jedna wiesz o co chodzi i nie chcesz nam powiedziec, plizzz Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: savena! 01.11.05, 00:58 patatipatata napisał: a wyglada na to ze ty jedna wiesz o co chodzi i nie > chcesz nam powiedziec, plizzz Bo może nie ma czego powiedzieć? Wie, że wypada się gorszyć programami Pospieszalskiego, ale jeszcze nie wie dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: ^pospieszalski 01.11.05, 00:42 zaraz zaraz sawena to ten program byl 1 listopada ? Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: ^pospieszalski 01.11.05, 00:57 wesoly ten program byl dzisiejszej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: ^pospieszalski 01.11.05, 01:06 jutro ten program zostanie powtorzony na tv polonia, obejrzyjcie i wrocimy do dyskusji albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: ^pospieszalski 01.11.05, 01:09 no chetnie bym obejrzal ale raczej nie bede mial szans Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: ^pospieszalski 01.11.05, 01:38 Chętnie wrócę, ale, proszę, bez argumentów o mojej spermie codziennie... Na prawdę nie było tego u Pospieszalskiego. Nie o spermie, tylko o ludziach, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: ^pospieszalski 01.11.05, 10:16 bez przesady.pospieszalski ostrzegał na początku,ze będzie mało smacznie dla niektórych. obejrzałem początek i wyłączyłem,i kazdy z was mógł zrobic to samo. po prostu nie chciałem akurat wchodzić w temat,bo miałem swoje powody, ale myslę,ze jest on wart dyskusji. robi sie nagrobki zwierzętom,a ludzi dzieli na 22 tygodniowe i młodsze? moze powinna to byc indywidualna decyzja,czy takiego nienarodzonego grzzebać czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: ^pospieszalski 01.11.05, 10:27 leslaw_m napisał: > robi sie nagrobki zwierzętom,a ludzi dzieli na 22 tygodniowe i młodsze? > moze powinna to byc indywidualna decyzja,czy takiego nienarodzonego grzzebać > czy nie? To jest granica bezsensowna z medycznego punktu widzenia. Podejrzewam, ze chodzi tu jedynie o oszczednosc kasy z budzetu, bo panstwo musi dac zasilek na pochowek kazdej rodzinie zmarlego. Odpowiedz Link Zgłoś