bebe3 16.11.05, 18:59 Kto ma głos decydujący w naszym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 ZrobięCi frajdę i odpowiem 16.11.05, 19:00 oczywiście, ze Rydzyk :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: ZrobięCi frajdę i odpowiem 16.11.05, 19:01 Czy to znaczy,że sie konsultują i wspólnie podejmują decyzję? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: ZrobięCi frajdę i odpowiem 16.11.05, 19:03 bebe3 napisała: > Czy to znaczy,że sie konsultują i wspólnie podejmują decyzję? a ja myślałam że Rydzyk każe a Kaczory wykonują :( Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Duch Święty........................... .... 16.11.05, 19:02 Duch swięty rządził w NBPie za czasów Hani :) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:03 Sluzby Wassermana. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:09 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > Sluzby Wassermana. I wydają polecenia Rydzykowi? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:18 pis-y ,ktorych poparly mohery i rycyki Juz widze jak oni buduja dobrobyt ,autostrady ,3 mln mieszkan, o innych obiecankach nie wspomne. episkopat i ksiadz zadba o kadry tu i tam poreczy i bedzie w Polsce fajnie z gola d..a ale po katolicku i tak jakos smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:11 Kler i stado kacze! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:13 Chodzi mi o glos decydujący. Do wczoraj myślałam,że to Jarek, bo ciągle słyszę,że prezes to czy tamto. Od wczoraj mam jednak wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:18 odkąd usłyszałam że w kancelarii premiera będzie funkcjonował pełnomocnik w randze wiceministra do spraw życia "napoczętego" straciłam wszelkie wątpliwości kto rządzi a raczej kto pociąga za wszystkie sznurki, no to mamy nową stolicę naszego kraju tylko jaki będzie nowy herb, może piernik w moherze Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:40 Polsce trzeba wiecej wiary i nadzieji jak mowi kler, bedzie troche jakos smutno a majacy wizje beda sie modlic o autostrady ,3 mln mieszkan o innych obiecankach nie wspomne. Episkopat bedzie celebrowal spadajace bezrobocie i sie modlil aby mlodzi Polacy mogli wyjezdzac za granice do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:44 i tu się troszkę mylisz bo nie wiem jak episkopat ale rm ma pomysł żeby młodzi ludzie nie mogli wyjeżdżać z Polski. przypomina mi się taki stary dowcip z czasów komuny że paszport bez przeszkód może otrzymać każdy kto ukończył 80 lat i przyniesie aktualną zgodę obojga rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: inna 57 16.11.05, 20:22 inna57 napisała: rm ma pomysł żeby młodzi > ludzie nie mogli wyjeżdżać z Polski. przypomina mi się taki stary dowcip z > czasów komuny że paszport bez przeszkód może otrzymać każdy kto ukończył 80 lat > i przyniesie aktualną zgodę obojga rodziców inwencja tworcza tegoz radyja jest bezdenna w swojej glupocie o tym wiedzialem. ale nie wiedzialem o ich planach w sprawie zakazu wyjazdow mlodych do pracy. rece opadaja .... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:44 bebe3 napisała: > Od wczoraj mam jednak wątpliwości czemu masz? co Ci nasunelo te watpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:50 scoutek napisała: > > czemu masz? co Ci nasunelo te watpliwosci? Krzyk z Torunia, w sprawie kto ma zostać wiceministrem do spraw rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 20:13 bebe, ale krzyk z Torunia zostal wysluchany, ale polecenie nie zostalo wykonane.... widze tu lekki bunt.... na miejscu Jarka balabym sie... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 20:26 scoutek napisała: > bebe, ale krzyk z Torunia zostal wysluchany, ale polecenie nie zostalo > wykonane.... widze tu lekki bunt.... na miejscu Jarka balabym sie... Otrzymal pokute i pokornie ja zrealizowal: 1. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3018045.html 2. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3017579.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 19:50 bebe3 napisała: > Chodzi mi o glos decydujący. Do wczoraj myślałam,że to Jarek, bo ciągle > słyszę,że prezes to czy tamto. > Od wczoraj mam jednak wątpliwości Episkopat. Maja nowego rzecznika do komunikacji z owieczkami. Jest nim rzad. Rydzyk jest lacznikiem do zadan specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Jeden taki wredny kurdupel 16.11.05, 20:03 W dodatku łgarz i kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 20:09 ojciec dyrektor! Odpowiedz Link Zgłoś
no-surprises Ja wiem! 16.11.05, 20:17 Łatwe! W końcu to pytanie retoryczne, bo każdy wyształcony z dużego miasta wie, że Polską rządzą cykliści. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Kto teraz rządzi w Polsce? Jak myslicie 16.11.05, 20:21 Mam powtórzyc wszystkie plotki na temat ministrów, a krążące i na tym forum?:) W Trójcy Jedyny Z Bratem i Kotem oraz Trojaczkami Bliźniaków No i jeszcze Salon ale nad nim już się pracuje Odpowiedz Link Zgłoś