frank_drebin Nie napisze nic w tym watku oprocz tego, ze 21.12.05, 22:36 wszystko co moge napisac o prezydenturze Kwaska jest: albo obsceniczne lub nie nadaje sie do druku lub moze byc powodem podania mnie do sadu przez Kwaska za zniewazenie a mnie nie stac na takie dobre papugi jak jego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Nie napisze nic w tym watku oprocz tego, ze 22.12.05, 05:35 Ten facet przez cale dziesiec lat nic nie robil dla Polski a tylko piastowal swoje stanowisko tak by nikogo nie urazic i zapewnic sobie dobre miedzynarodowe stanowisko po drugiej kadencji. Zepsul calkowicie swoim postepowaniem stosunki z Rosja by byc poklepywanym po plecach i moc liczyc na miedzynarodowa synekure. Odpowiedz Link Zgłoś
bubahr Re: Nie napisze nic w tym watku oprocz tego, ze 22.12.05, 11:23 to fakt, 10 lat prezydentury nie wystarczylo na stworzenie politycznie poprawnych stosunkow warszawa-moskwa, a tego niestety nie mozna pominac. zreszta od 1990 roku polska nie ma polityki wschodniej (Rosja), jak kazdy inny kraj europejski. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Nie napisze nic w tym watku oprocz tego, ze 22.12.05, 13:38 Franku Drabino czy jak tam - zamknij sie, ale i za inne Twe wypowiedzi moznaby Cie scigac sądownie, tylko komu sie zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 21.12.05, 23:27 Zgadzam sie. Nawet bardzo dobra. Pamietajcie, jaka funkcje, do licha, spelnia w tym kraju prezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 10 LAT DRANSTWA CZERWONEGO I PARSZYWEJ ZDRADY!!! 22.12.05, 07:47 10 lat ulaskawien sobotek i innych opryszkow. 10 lat lizania butow kazdemu komu popadnie-moskwie, usa i uni. 10 lat promowania bandytyzmu i korupcji widzianej potem w orlenie czy komisji rywinowej. 10 lat sra.nia na Polska tradycje na przyklad w Charkowie. 10 lat obludy i klamstwa panie "magistrze" 10 lat powrotu pereerelu. POWINNO SIE ROWNAC CO NAJMNIEJ 10 LAT WIEZIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
jonka7 Re: 10 LAT DRANSTWA CZERWONEGO I PARSZYWEJ ZDRADY 22.12.05, 08:04 no dobra ja nienawidzę postkomunistów ale , n aboga, wskazcie, kto mogl lepiej rzadzic przez te 10 lat!! bo ja patrzem, patrzem i nie widzem... a terz, z kaczka, to juz bedzie dramat, obciach.. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Re: 10 LAT DRANSTWA CZERWONEGO I PARSZYWEJ ZDRADY 22.12.05, 08:47 Mozna wymienic wielu. Buzka ktory chcial jakies reformy wprowadzac i uniezaleznic Polske od gazu rosyjskeigo kupujac od Norwegii. Rokite ktory choc jest slugusem tuska to cos moze dobrego zrobic. Obu Kaczynskich bo walcza od 15 lat o Polske bez korupcji niezaleznie czy to sie ludzia podoba czy nie. Giertycha bo choc nie jest lubiany to walecznie atakowal komuchow(wlacznie z preziem) w komisji orlenowej. Mozna tu jeszcze wymienic stos nazwisk: Olszewskiego,Macierewicza, no nawet Tuska(choc go nie cierpi) i wielu wielu innych. Prawie kazdy polityk oprocz garstki lepiej by rzadzil of prezia i eseldowskiej bandy pirackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
szamoni Re: 10 LAT DRANSTWA CZERWONEGO I PARSZYWEJ ZDRADY 22.12.05, 09:06 a ja bym dodał jeszcze jakieś 5 milionów ludzi mógłbym wymienić naprwde długą liste, ale na początku tej listy znalazłyby sie nazwiska nie-polityków: Religa, Pietrzak, T.Lis - z tych którzy kandydowali lub otarli się o kandydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Maciarewicz czyli lodz123 calkiem porabany! 22.12.05, 17:39 lodz123 -Tworki przygotowuja łóżko... Odpowiedz Link Zgłoś
salmonella55 szczyt głupoty 22.12.05, 17:39 Po co mówić, że każdy polityk? Według Twojego sposobu myślenia najlepiej rząziłby Polską Ojciec Dyrektor, bo on jest bez skazy. Gdzie Ty się uchowałeś/łaś? Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: 10 LAT DRANSTWA CZERWONEGO I PARSZYWEJ ZDRADY 22.12.05, 15:57 to jest ciezki stan paranoidalny... uzmyslawial ci to ktos, maly czlowieczku? lodz123 napisał: > 10 lat ulaskawien sobotek i innych opryszkow. > 10 lat lizania butow kazdemu komu popadnie-moskwie, usa i uni. > 10 lat promowania bandytyzmu i korupcji widzianej potem w orlenie czy komisji > rywinowej. > 10 lat sra.nia na Polska tradycje na przyklad w Charkowie. > 10 lat obludy i klamstwa panie "magistrze" > 10 lat powrotu pereerelu. > POWINNO SIE ROWNAC CO NAJMNIEJ 10 LAT WIEZIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
deis Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 22.12.05, 08:06 fatalnie , bylo to najgorsze nieszczescie jakie moglo sie Polsce przytrafic. Nie wiem jakim cudem on zostal prezydentem , poprostu komuchy sie zjednoczyly i wszystkie na niego glosowaly , a solidarnosc za wczesnie zaczela budowac demokracje dopuszczajac ich wszystkich do wladzy a to najbardziej wykorzystali ludzie Kwasnieskiego i to do wlasnych celow bogacenia siebie , oni nie mysleli o ludziach , Polsce .W innych demokratycznych krajach nie do pomyslenia jest zeby po takich aferach okradania panstwa polskiego jeszcze mozna bylo rzadzic . Odpowiedz Link Zgłoś
nowinn Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego..na tak. 22.12.05, 09:24 Snanowczo na tak!!!!jest to osoba reprezentatywna i przedewszystkim szanowana w świecie czego nie można powiedzieć o p.Kaczyńskim!jakby nie patrzeć Kwaśniewski zrobił dla polski bardzo dużo!Oczywiście nikt nie jest idealny! Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego..na tak. 22.12.05, 09:30 Jakis przyklad tego co zrobil dla Polski bylby jak najbardziej wskazany . Odpowiedz Link Zgłoś
deis Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego..na tak. 23.12.05, 08:19 czy pan jest kuzynem kwasniewskiego za co pan jego broni , to najbardziej lekcewazacy Polakow prezydent . > Snanowczo na tak!!!!jest to osoba reprezentatywna i przedewszystkim szanowana w > > świecie czego nie można powiedzieć o p.Kaczyńskim!jakby nie patrzeć Kwaśniewski > > zrobił dla polski bardzo dużo!Oczywiście nikt nie jest idealny! Odpowiedz Link Zgłoś
zorba1976 Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 22.12.05, 09:31 10 lat to o 10 za dużo.Kto wybierał tego czerwonego nicponia ?? Precz z rządami komuchów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
deis Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 23.12.05, 08:21 zorba1976 napisał: precz z rzadami komuchow , rozliczyc ich i wyslac do fizycznej pracy > 10 lat to o 10 za dużo.Kto wybierał tego czerwonego nicponia ?? > Precz z rządami komuchów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Dla mnie najlepszy prezydent II i III RP 22.12.05, 09:48 Pomimo oczywistych cieni i slabosci Odpowiedz Link Zgłoś
askak Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 22.12.05, 10:17 Prezydentura Aleksandra Kwasniewskiego byla dobra (choc kilka wpadek oczywiscie sie zdarzylo jak kazdej glowie panstwa)... a na roznych forach internetowych jesli chodzi o pana Kwasniewskiego to az jad sie leje...smutne to i bezpodstawne...a swoja droga ciekawe czy za 5 lat zwolennicy "wspanialego" Kaczynskiego beda nadal jego zwolennikami... Odpowiedz Link Zgłoś
lewed I tak pójdzie pod Trybunał! 22.12.05, 10:49 Czeka go los kumpla Rywina...Pozamykamy wzsystkich jego kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
annapaw Re: I tak pójdzie pod Trybunał! 22.12.05, 11:09 a po co wydawać nasze pieniądze na trybunał, może odrazu na kszesło elektryczne, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony1 Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 22.12.05, 11:22 10 letnia bezpłciowa ch..nia, pełna skandali. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 22.12.05, 11:52 to była b. dobra prezydentura ze szczegolnie udana koncowka , Tow.Sobotko Odpowiedz Link Zgłoś
me-e FENOMEN...BOLSZEWIKA 22.12.05, 13:01 ...prezydentura kwasniewskiego nie zaszkodzila polsce na arenie miedzynarodowej...hociaz wypomina sie kwasniewskiemu harkow ale juz zapomina sie o onz-cie gdzie wychodzac nawalony z baru wsziadal do bagaznika samochodu...natomist w polsce spowodowala spostoszenie...bolszewicy przeprowadzeni przez morze czerwone dzieki kwasniewskiemu umocnili swe pozycje finnansowa kosztem reszty narodu...narodu coraz bardziej biednego i rozczarowanego...w beznadzieji szukajacego szczescia poza granicami polski...niczym po stanie wojennym i za bolszewii ...az strach pomyslec gdyby to byl kaczynski a nie kwasniewski przez te ostatnie 10 lat...media lewackie by kaczynskiego roszarpaly i wdeplaly go w glebe po sam dziob... stad ten fenomen kwasniewskiego dzieki mediom lewackim , ktore w polsce wioda prym...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa12344 Re: to "pomazaniec Boży" jak twierdzi J.Kwaśniews 22.12.05, 13:34 Cieszę się, kiedy odchodzą ludzie bez twarzy. Skończy się hossa dla złodziei, marnotrawców majątku narodowego i ogromnego potencjału Polaków, działaczy anty-państwowych i innych "wolno! myślicieli", którzy czarne nazywają SUPER BIAŁYM. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.ciemnogrodu Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 22.12.05, 13:38 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20051222&id=my11.txt Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Niesamowite!!! 22.12.05, 15:28 ksiaze.ciemnogrodu napisał: > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20051222&id=my11.txt Ależ go wypunktowali! A wszystko to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Niesamowite!!! 22.12.05, 15:51 masz Ciemna Basiu, w reku niezbite dowody. Nic tylko zglosic sie z tym do prokuratury. Odwazysz sie czy, podobnie jak reszta forumowych frustratow bedziesz darla swoja buzke wirtualnie..? basia.basia napisała: > ksiaze.ciemnogrodu napisał: > > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20051222&id=my11.txt > > Ależ go wypunktowali! A wszystko to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ależsz się wypunktował gałęski !!! 22.12.05, 18:47 ksiaze.ciemnogrodu vel oszolom.z.radia.maryja napisał: A wszystko to prawda!!! Re: czy sa już jakieś wyniki z wyborów do rad osi oszolom.z.radia.maryja 14.03.2005 14:58 dziękuję wszystkim którzy oddali na mnie głos...przegrałem mandat o włos ale do rady dostał sie taki chorowity pan którego dni na tym świecie są policzone więc najdalej za rok zajmę jego miejsce w radzie osiedla bowiem wśród przegranych osiągnąłem najlepszy rezultat ................................... zostałem radnym oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie Co za gnida !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielo53 Jestem dumny że miałem takiego prezydenta ! 22.12.05, 14:30 dziękuje za NATO, Unie Europejska , Konstytucje i spokój w kraju . Jestem dumny że był pan naszym prezydentem , drugiego takiego szybko nie będzie , napewno nie przez następne 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
indris Jest mi wstyd za takiego prezydenta ! 22.12.05, 16:54 NATO i UE byłyby i bez Kwasa. Ale bez niego nie byłoby największej hańby niepodległej Polski - udziału w napaści na Irak. To dzięki temu Polska jest postrzegana na świecie jako amerykański fagas - i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Jest mi wstyd za takiego prezydenta ! 22.12.05, 17:22 indris napisał: > NATO i UE byłyby i bez Kwasa. Ale bez niego nie byłoby największej hańby > niepodległej Polski - udziału w napaści na Irak. > To dzięki temu Polska jest postrzegana na świecie jako amerykański fagas - i > słusznie. -------Nie dziwi mnie bredzenie indrisa i innych skoro pan Wałesa mowi tak: Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi A ja jestem dumny! 22.12.05, 17:26 janbezziemi napisał: > indris napisał: > > > NATO i UE byłyby i bez Kwasa. Ale bez niego nie byłoby największej hańby > > niepodległej Polski - udziału w napaści na Irak. > > To dzięki temu Polska jest postrzegana na świecie jako amerykański fagas > - i > > słusznie. > > -------Nie dziwi mnie bredzenie indrisa i innych skoro pan Wałesa mowi tak: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53621,3074791.html Odpowiedz Link Zgłoś
salmonella55 jest jedno małe "ale" 22.12.05, 17:36 Narzekałabym na Kwacha, bo nie popieram ani uczestnictwa w operacji w Iraku, ani ułaskawiania kapusiów kpiących sobie z prawa ALE nie mogę narzekać, bo teraz szykują nam się rządy pieniacza i homofoba, do którego nic nie dociera... Odpowiedz Link Zgłoś
vitoleone Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 22.12.05, 18:01 Jak na polskie pieklo to prawie idealny prezydent.Zwlaszcza gdy przypomne Kosinskiego "Wystarczy byc" Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu [...] 22.12.05, 18:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: co reraz? szubienica! 22.12.05, 18:43 burakiprlu napisał: > jak to co teraz? szubienica, za prowadzenie kryminalnej organizacji ubekow i > komunistow ktora rozgrabila miliardy majatku narodowego, czy chociazby > ulaskawienie mordercy vogla, za to szubienieca publiczna, niech to scierwo gnij > e > na wieki wiekow. ================================= Bałwanie z tyum nickiem won z forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu a ty ku.. wypowiadaj sie na temat 22.12.05, 19:01 a tu jakas szmenda komunistyczna krytykuje moj nick, sama spie..j glupia czerwona suko! bydlo rzadzaone przez bydlo, sram na polske i polakow. zaorac was scierwo! Odpowiedz Link Zgłoś
galt Kwach - to symbol bezplodnosci polskiej demokracji 22.12.05, 19:17 Bzdurne dyskusje przypisujace mu chwale za wejscie Polski do NATO i UE sa oczywiscie wypaczeniem prawdziwej natury i kalibru Kwasniewskiego. Prosty, niedouczony cwaniak, ktoremu nie brak animuszu, ktory to niektorzy uwazaja za zdolnosci przywodcze. Moje odczucie jest inne. Sluchalem Kwacha na Miedzynarodowym Forum Ekonomicznym - jezyk, ktorym operowal, nieco podobny do angielskiego sam w sbie nie byl latwy do zrozumienia, a logika jego wywodow jeszcze bardziej nieklarowna. Jednak byl prezydentem panstwa Nowej Europy, nowego czlonka NATO i EU, partnera USA - kurtuazja zdecydownaie byla mu dawana na kredyt. Jego zle maniery od osmieszania papieza Polaka na oczach kamer, do pijanego wystapienia w bodaj najwazniejszym wydarzeniu upamietniajacym ofiary Katynia do rozpychania sie lokciami w Kijowie - wyrywanie dokumentow z rak dygnitarzy itp to tylko maly obrazek bunczucznego, prymitywa z komunistyczna grubianska twarza. Owszem w Kijowie pozycja Polski byla prawidlowa i godna pochwaly, ale wiecie jak to jest gdy poprosisz o przysluge hama, ktory Ci pomaga w "swoim wdziecznym stylu". To jest wlasnie Kwach - ham, ktory czsami zgadl co robic, ale prawie zawsze robil to zle. Nie zapominajcie, ze nawet zepsuty zegar jest punktualny dwa razy w ciagu doby. Moja ocena jego prezydentury? 10 lat Kwacha to dowod na niedojrzalosc polityczna Polakow, niskie stadnardy wobec politykow i ignorancje wobec procesow politycznych przez ich niewykorzystanie. Historycznie to plama na polskim honorze. Po 45 latach rzadow komunistycznych, komunistycznego bezprawia i wysmiewania racji polskieg stanu komunisci udowodnili, ze my Polacy jestesm glupsi niz nam to przypisuja - i ponownie posadzilismy komuniste na kolejne 10 lat. Koniec epoki? Mam nadzieje, ze jest to koniec idiotyzmow w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek jakimi mackami to wyczuwasz ? 22.12.05, 19:50 te brednioherezje są spowodowane ciężkimi zwyrodnieniami zwojów mózgowych i znakomitym przeświadczeniem ? grasz w grę której nie rozumiesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
galt i jedno i drugie to prawda 22.12.05, 19:56 Podobne schorzenia ma ok. 98% poluacji tego Swiata ktora uwaza, ze komunizm to dowod pychy i idiotyzmu. Nie wiem jaka gre gram - wlasnie towarzyszu ja nie gram - towarzysze graja - ja ich poprostu w dupy kopie, bez wzgeldu na to jaka gre graja. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas CO TERAZ ???? 22.12.05, 19:53 he he he . Co teraz.??? Nalepiej by było żeby towarzysz Kwaśniewski wziął się wreszcie do jakiejść ucziwej pracy. 10 lat machania rękami , gadania na okrągło i uśmiechania się wraz z małżonką do otumanionych Polaków - to chyba nie można nazwać pracą. Wiem wiem . Nato . Unia . To niby jego zasługi. Trochę mnie to śmieszy. Do NATO i do Uni i tak byśmy weszli bez pomocy towarzysza prezydenta. Kwaśniewski miał szansę pokazać ,ze wyzbył się manier komunistycznego aparatczyka z PZPR. Niestety. Jego prezydentura to ochrona szubrawców z PZPR. To uwłaszczenie się byłych komunistów , którzy zostawali kapitalistami... Nie byłoby nic w tym złego ,zeby nie fakt złodziejskich , przestepczych prywatyzacji. Mało kto zdaje sobie sprawę jaką rolę w tym procederze miał towwarzysz Kwaśniewski. Prawda dotrze do tych którzy kochają Kwaśniewskiego ale dopiero po latach , jak zwykle. Pomijam już jego skandaliczne wpadki z kłamstwem o wykształceniu i uchlaniu ryja w Charkowie.. he he he . Dopiero dzisiaj "wolne" "niezależne" media mówią otwartym tekstem o pijackiej wpadce towarzysza prezydenta w Charkowie... Dopiero dzisiaj niektóre stacje pokazały uchlanego towarzysza... Taka to jest właśnie wiarygodność mediów w Polsce. Gdyby sprawa dotyczyła np. Kaczyńskiego to zeżarlibyście go na surowo , wy "niezależni" "obiektywni " dziennikarze...,. Ogólnie 10 lat Kwaśniewskiego to czas straconych szans Polski . To czas wykorzystanych szans przez kolegów towarzyszy towarzysza Kwasniewskiego . Oni mają za co mu dziekować i dziękują. Reszta ,która jeszcze ufa Kwaśniewskiemu jest po prostu nieświadoma tego co naprawdę przez te 10 lat się stało. Ale tak to już jest z Polakami... Dobrze ,ze Kwaśniewski wreszcie odchodzi. Życzę mu zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Skad sie wzięła ta "galt"? 23.12.05, 01:38 "Galt" pisze: "HAM". Dyskutowac z pólanalfabetką? Odpowiedz Link Zgłoś
mztka23 Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 22.12.05, 22:31 Uważam, że te 10 lat było naprawdę bardzo dobre dla Polski. Bardzo żałuję, że Kwaśniewski nie mógł trzeci raz kandydować. Nie umiem sobie wyobrazić tego, ze ktoś inny będzie prezydentem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
galt domyslam sie ze masz 23 lata? 22.12.05, 22:54 rozumiem tez ze nie masz eiele szcunku dla historii wlasnego kraju, ze Twoj prezydent byl czlonkiem, ba aktywnym czlonkiem, organizacji przestepczej PZPR, ktora sprzedal wlasny kraj sowietom. Ze to on wlasnie wymslil przmusowe zapisywanie mlodziezy to organizacji kounistycznych jak HSPS, ze to on wlasnie walczyl z tymi, ktorzy uwazal, ze Poslce nalezy sie demokracja. Zapytaz jak wiec to sie stalo, ze zostal prezydentem? Widzisz wybory byly ustawione przez tych, ktorzy mieli pieniadze (takie jak z Moskwy dla kolegow z PZPR) i dla tych ktorzy mieli dzilaaczy (i bandytow) w terenie aby "zabezpieczyc" wynik. W drugiej rundzie mieli poparcie mediow. Wiesz Twoj mlody wiek nie powininen usprawiedliwiac ignorancji. Znam takich , ktorzy patrzc na idiote Jaruzelskiego tez mowili, ze to "wielki czlowiek". Wiesz Lenin byl wielki,Stalin itp. - nie chcialabys ich jednak poznac. Jednymy zadaniem Kwacha otrzymanego od swoich kolezkow bandytow bylo osloniecie ich przed takimi rzadnymi sprawiedliwosci jak Kaczynski (ktorego teraz oczerniaja). To zadanie wykonal. Nie mozesz sobie wyobrazic innego prezydenta? Biedna. Nie bede sie wypowidala na temat mocy Twojej wyobrazni. Potwierdzasz jednak dla mnie jedna prawde. Jestes reprezentatntka nowej mlodej inteligencji polskiej. Temu wlasnie przypisuje wyniki teych wszystkich sondazy wlacznie z popularnoscia PO. Tym, ktorzy chca budowac Polske z ludzmi Twojej swiadomosci - zycze powodzenia i mam nadzieje, ze sie niezrealizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maripalermo Re: domyslam sie ze masz 23 lata? 22.12.05, 23:40 a mi jest żal pani galt..i te brednie sfrustrowanej "starszej" kobiety są żałosne..pani wypowiedź ocieka jadem i nienawiścią.. każdy ma prawo do swojego zdania... tak my młodzi jestesmy okropni.. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: domyslam sie ze masz 23 lata? JA NIE! 23.12.05, 01:34 Do "galt" - ja mam znacznie wiecej niz 23, ale takie bzdury prosze kierowac do malolatów-przedszkolakow. Kwasniewski byl wybitnym prezydentem,a drobne potknięcia nie mogą przesłaniac jego olbrzymich suklcesów. Wszedl do historii. A "galt" do histerii...Rozumieją to słuchacze programu Lisa. Tylko jedna trzecia sposrod nich powiedziala,ze lepszy bedzie Kaczynski, dwie trzecie, że Kwasniewski. Moze lepiej milczec niz wypisywac durnoty? Bo Kwasniewski dzis by wygral takze, moze wygrac i za 5 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: domyslam sie ze masz 23 lata? JA NIE! 23.12.05, 01:44 terraincognita napisał: > Kwasniewski byl wybitnym prezydentem,a drobne > potknięcia nie mogą przesłaniac jego olbrzymich suklcesów. Wszedl do historii. Idz juz spac czlowieku bo chyba bredzisz z niewyspania! Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Oczywiscie, ze dobra! 23.12.05, 02:34 Ty chyba napisałes to w czasie snu. Terra ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś
anjos Ocena: NIEDOSTATECZNA ! 22.12.05, 22:36 Prezio utrwalil w PR wladze " rozowej oligarchii ". Za popieranie oszustw, cwaniactwa, zlodziejstwa , Polska bedzie placic rachunek przez najblizsze 100 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Czego chcecie od tego czlowieka?? 23.12.05, 00:39 PRZYPOMNIJCIE SOBIE, DEBILE!!Chcieliscie tego, dwukrotnie, wiec zamknijcie juz geby, bo jestescie ku.. NIEKONSEKWENTNI! ZAJMIJCIE sie zarciem, bo wiogilia wkrotce!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Czego chcecie od tego czlowieka?? 23.12.05, 00:57 Wlasnie! Wigilia juz jutro a Kwasniewsi odsuniety od koryta juz dzisiaj! Moze jeszcze schudnie? Nie bedzie problemu z goleniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Czego chcecie od tego czlowieka?? 23.12.05, 02:36 Galt chyba wypiła litr ruskiej wodki...To juz nie bredzenie nawet, ale gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia44 Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 23.12.05, 03:50 To byla dobra robota.Wiekszosc naszych znajomych mimo roznych opcjii politycznych ocenia to dokladnie tak samo.Mielismy Prezydenta,ktorego NIKT nie musial sie wstydzixc.Jezeli Pan Kaczynski dorosnie Panu do podbrodka(nie jest to uwaga na temat wzrostu Pana Prezydenta Kaczynskiego)to bedzie dobrze,czego Polsce i sobie zycze.Jak dojdzie do Panskiego poziomu to bedzie cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 23.12.05, 08:38 kicia44 napisała: > To byla dobra robota.Wiekszosc naszych znajomych mimo roznych opcjii > politycznych ocenia to dokladnie tak samo. Mielismy Prezydenta,ktorego NIKT > nie musial sie wstydzixc. Proszę za mnie się nie wypowiadać. Moim zdaniem nie wstydzą się tylko Ci, którzy nie rozumieją pojęcia przyzwoitość w reprezentowaniu urzędu prezydenckiego, szczególnie w sytuacjach zamroczenia lub naigrywania się z osób o wyjątkowym autorytecie moralnym. Rzecz tylko w tym, że lokaje byli zawsze, choć niekiedy tylko za "marne grosze" - profesor od "porno grubasów" jest tego dobitnym przykładem. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 23.12.05, 09:52 sam_sob napisał: Rzecz tylko w tym, że lokaje byli zawsze, choć niekiedy tylko za "marne grosze" - profesor od "porno grubasów" jest tego dobitnym przykładem. Wesołych Świąt! Zawsze miales samsob problemy z obiektywna ocena zjawisk politycznych w Polsce. Przypisywanie Niesiolowskiemu miana "lokaja" Kwasniewskiego jest tego dobitnym dowodem. Niesiolowski,podobnie jak Radek Sikorski i inni dostrzegli w koncu to z czym Ty masz klopoty. Dla przypomnienia; prezydenture Kwasniewskiego pozytuwnie ocenia prawie 60% Polakow. To tez sa "lokaje" ?????. Tez zycze Wesolych Swiat ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl sam glosowalem na Tuska, ale... 23.12.05, 13:44 ... uwazam, ze Kaczynski juz zaczyna z wyzszego poziomu niz poziom Kwasniewskiego. Nie znosze ludzi bez wyrazu, falszywych. Kwasniewski ma obie cechy. Czlowiek, ktory zachowuje sie jak przyslowiowa choragiewka, EWIDENTNY klamca promujacy kolesiostwo. Nie mam mu za zle spotkan z biznesmenami, z nimi spotyka sie niemal kazdy prezydent w niemal kazdym kraju. Ale np. ostatnie ulaskawienie Sobotki... Nie zrobil nic, czego nie zrobilby ktokolwiek inny. NIC. Jesli lubicie przecietniakow bez wyrazu, to istotnie Kwasniewski moze sie wam podobac. Ah, i ostatnie. Ewidentny dowod na jego klamliwosc. Zachwalajac komunizm przed 89 stal sie znawca demokracji po 89... Wiem, ze tylko krowa nie zmienia pogladow, ale czy to, ze nagle zmienili je niemal wszyscy jego koledzy nie jest dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
simile60 Re: 10 lat prezydentury Kwasniewskiego... 23.12.05, 19:11 Bardzo dobrze, że odchodzi, bo zawetowania ustawy o Spółdzielniach mieszkańcy zadłużonych bloków mu nie zapomną. Dalej się męczą z kredytami nie z ich winy Pa Pa Panie Prezydencie. Oby nigdy takich nie było Odpowiedz Link Zgłoś