Dodaj do ulubionych

Reaguj, policji to nie rusza

22.02.06, 07:11
Dostali prikaz: "PILNOWAĆ!", to pilnowali. Może bali się wykroczyć poza swoje
kompetencje? BURAKI ośmieszające całą Policję (często jednak mimo wszystko
profesjonalną).
Obserwuj wątek
    • arahat1 czystki w wojsku, policji, adminiztracji- nikt nie 22.02.06, 07:38
      podejmuje zadnej decyzji- STRACH opanowal umysly!!!! oto chodzilo
      kaczynskim!!!!!!!!!!!kiedy skoty i koksowniki?
      • grabowscy [...] 22.02.06, 07:51
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • fat_cat Re: czystki w wojsku, policji, adminiztracji- nik 22.02.06, 11:12
        Nie rozumiesz - wlasnie ten przypadek to najlepszy dowod na to ze radykalne
        zmiany w policji i innych instytujach panstwowych sa potrzebne. Opisana
        sytuacja to wrecz klasyczny, charakterystyczny przypadek bezwladu i beznadziei
        jakie cechuja od dawna wszystkie niemal sluzby Panstwowe.
        • dawajdalej Re: czystki w wojsku, policji, adminiztracji- nik 22.02.06, 11:25
          no właśnei nei specjalnei... bo ci policjanic byli bardzo młodzi i popprsotu
          nei wiedzieli ajk sie zachowac...czystak spoowduje ze bedzie wiecej takich
          przypadkow.
          • cyberrafi Są efekty działalności macho na krótkich nóżkach 23.02.06, 20:35
            Tak też niedługo będzie funkcjonować cały nasz kraj. Czystki, chaos i totalna
            beznadzieja.
    • london_calling Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 07:48
      ale jaja....wierzyc sie nie chce.
      kompletna paranoja!
      • sam_sob Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 07:55
        london_calling napisał:

> ale jaja....wierzyc sie nie chce.
        > kompletna paranoja!

To z tego powodu, że nie masz żadnego pojęcia jak jest naprawdę na tak zwanej
        prowincji. Tu nawet złodzieja tira prokurator uważa za normalnego i nie ściga.
      • zezowaty_cyklop To są jaja! 22.02.06, 10:19
        Czeski film. Paranoja. A może wszyscy policjanci patrolowali ulicę trzeba ich
        było ściągać z drugiego końca miasta? Przełożeni tych wartowników powinni
        stracić pracę i zostać pociągnięci do odpowiedzialności za obniżanie autorytetu
        policji poprzez takie kompromitujące zachowania. A wartownicy na szkolenie!
        • mazijaro Re: To są jaja! 22.02.06, 12:00
          A co mają przełożeni do tego przypadku? Tu nawet nie trzeba było myśleć tylko
          robić swoja policyjną robotę. Obawiam się, że ci policjanci wpadli w panikę, bo
          jedyne co umieja robić to pilnować bramki. Załamka.
    • grabowscy No i Admin mnie wykasuje; JAK ZLODZIEJ MA POLAMANE 22.02.06, 07:49
      NOGI TO NIE UCIEKA.
    • p26 Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 07:52
      Może pomyliła im się instrukcja z jakimś dowcipem o policjantach??
      • zigzaur Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 09:45
        Cała policja jest jednym wielkim dowcipem.
    • tata502 Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 08:05
      ci dwaj strażnicy powinni zostać dyscyplinarnie zwolnieni z pracy,wtedy może
      inni wezmą się do pracy.
      • dawajdalej Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 08:18
        problem jest taki że oni tak naprawde to nie sa policjantami!! oni tam wramach
        odrabiania wojska stoją... tylko żeby zostac policjantem to chyba 3 lata musisz
        sie szkolic.. a oni po krótkim kursie wysylani sa z bronia na ulice w pełnym
        rynsztunk i nie wiedza jak maja sie zachować...
        • jurcio Niezła jazda 22.02.06, 08:33
          No, niezła jazda, Ci funkcjonariusze powinni zostać wydaleni z Policji. To
          jakaś paranoja, ale podobne sytuacje mają niestety miejsce. Ode mnie nawet nie
          chcieli przyjąć zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa, bo policjanci okazali
          sie kolegami bandyty.

Trzy lata temu Jan B. okradł mnie z całego majątku, rujnując tym samym dość
          zwyczajny żywot. Kradzieży dokonał przy pomocy swych kumpli z Komendy Policji
          Warszawa Wola: Marcina Szustera, Jacka Błachnio, Moniki Marszałek i ich
          ówczesnego szefa, a dziś Komendanta Komendy Policji Warszawa Śródmieście –
          Marka Maruchniaka, który sprawę nadzorował. Jak wygląda Maruchniak można
          zobaczyć na oficjalnej stronie Policji: srodmiescie.policja.waw.pl/?
          page=Structure&id=4

Ten przestępczy proceder był możliwy za przyzwoleniem prokuratora, niejakiej
          Doroty Wróbel z Prokuratury Warszawa Wola. Proponuję:
          jurcio.blox.pl/html a zrozumiecie, jak wielkie jest moje rozgoryczenie,
          że pozwalam sobie wymienić ich z nazwiska i przekonacie się, jakie bagno
          zostawiły po sobie wszystkie rządzące po 89’ ekipy.

Kiedy publikuję swego bloga, wiele osób, po jego przeczytaniu zadaje mi
          pytanie, co dalej w mojej sprawie. Odpowiadam więc: powoli dopinam swego i nie
          spocznę, dopóki za moje krzywdy i w imię sprawiedliwości wyżej wymienionym nie
          zostanie wymierzona przez sądowniczą władzę należyta kara. Nie znaczy to, że
          nie oczekuję dalszych komentarzy, a wręcz przeciwnie.
          • jurcio Re: Niezła jazda 22.02.06, 08:36
            Jak wygląda Maruchniak można zobaczyć na oficjalnej stronie Policji:
            srodmiescie.policja.waw.pl/?page=Structure&id=4
            • absurdello Wyjątkowo wzbudzająca zaufanie postać ... 22.02.06, 16:13
              szczególnie na tym zdjęciu !
          • darr.darek Re: Niezła jazda 22.02.06, 10:45
            jurcio napisał:
            >Kiedy publikuję swego bloga, wiele osób, po jego przeczytaniu zadaje mi
            >pytanie, co dalej w mojej sprawie. Odpowiadam więc: powoli dopinam swego i nie
            >spocznę, dopóki za moje krzywdy i w imię sprawiedliwości wyżej wymienionym nie
            >zostanie wymierzona przez sądowniczą władzę należyta kara. Nie znaczy to, że
            >nie oczekuję dalszych komentarzy, a wręcz przeciwnie.

Pozostaje Ci dopinanie swego na drodze sądowej. Staraj się udowodnić, że
            płaciłeś należny czynsz włascicielowi. W dzisiejszych czasach, gdy wynajmujący
            oszuści śmieją się w twarz włascicielowi mieszkania (dzięki
            ustawodawstu "ochronnemu" CZERWONYCH SZMAT), istotne jest czy nie było
            przesłanek do siłowego odzyskiwania swojej własności przez właściciela
            mieszkania.
            Z tym trzymaniem wielkiej gotówki w mieszkaniu, to mam nadzieję, że jesteś z
            tych nierozgarniętych (nie trzyma się dużej gotówki nawet w mieszkaniu), a nie
            z tych naciągajacych.

Życzę sukcesów dochodzeniu swoich praw.

• s-w-z Re: Niezła jazda 22.02.06, 16:15
            Rozgoryczenie - być może, ale u Ciebie coś z dyńką nie tak. Jeżeli takie, czy
            prawie takie, zdarzenia miały miejsce to bardzo źle, to okropne ale podobne
            zdarzają się nawet w USA. Co mają do tego ekipy rządzące po 1989 r. (a te przed
            1989r.?)- jeszcze krok a wg. Ciebie winnym będzie też Pan Bóg.
            • malpa-z-paryza jestesmy narodem klonow 22.02.06, 16:52
              to jest tak jak jest zabronione myslenie samodzielne...
    • jonnek Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 08:17
      To, niestety, norma. Nie jestem z Warszawy, tylko trochę mniejszego miasta,
      gdzie, teoretycznie. policja powinna móc lepiej reagować, bo ma lepsze
      rozeznanie.
      Znajomi przezyli napad na mieszkanie - ktoś próbował im wyważyć w nocy drzwi.
      Policja przyjechała po półtorej godziny i wyglądała jak obrażona, że ktoś
      przrwał im drzemkę. Spisali protokół i poszli sobie - i od roku nikt o sprawie
      nie słyszał.
      To w takim razie jak pójdę zgłosić kradzież roweru, tylko się ośmieszę.
      Co tam rower. Miałem domek za miastem. Okoliczni złodzieje rozkradli o po
      kawałku dokumentnie. Sprzety, okna, elementy konstrukcyjne. W końcu sam
      rozebrałem dach by ich ubiec. Zgłaszając kradzieże policji (przyjeżdżali,
      robili wizje lokalne, a jakże) miałem wrażenie,że dokładnie wiedza kto kradnie.
      Później przeczytałem artykuł o tym, jak policja chołubi tajnych informatorów,
      dużo bardziej jej na tym zależy niż by zwalczać przstępczość i wiele mi się
      wyjaśniło.
      Ale od tego czasu trapi mnie taki problem: gdyby rozwiązać policję w cholerę,
      czy naprawde zauważylibyśmy zmianę? A może byłaby to zmiania na lepsze?
    • obserwatorek44 Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 08:28
      Jezeli byli na tzw. warcie to moze i dobrze ze nie interweniowali bezposrednio.
      A moze to jakas prowokacja zeby ich wyciagnac na zewnatrz i zrobic jaks
      dywersje. Mogli jednak zkorzystac ze swoich srodkow lacznosci i powiadomic kogo
      trzeba. Mogli chociaz przez poprosic obroncow kobiety zeby przelozyli reke
      sprawcy przez brame i w ten sposob go skuc, uwalniajac obywateli od szamotania
      sie ze zlodziejem.
      • dawajdalej Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 08:33
        ale oni go wprowdzili dośrodka do KOmedny stolecznej policji!! oni stali w tym
        samym pokoju....
    • zupper wierzyć mi się nie chce !!! 22.02.06, 08:31
      to chyba jakiś dowcip?
      • manhu Re: wierzyć mi się nie chce !!! 22.02.06, 15:25
        Jest teraz taki konkurs, chyba "policyjne pały" się zwie. I chłopaki postanowili powalczyć o tytuł, najgłupszego policjanta.

Trzeba jednak mieć świadomość, że to nie Akademia Polcyjna i w prawdziwym życiu liczy się dyscyplina, więc jak dostali rozkaz to go wypełniali, jednak powinni przynajmniej skuć i zadzwonić/wezwać innych policjantów.
    • lsuch Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 08:57
      A ja myślę, że nie masz racji. Stali na warcie i pilnowali KSP. Jeśli nic nie
      zagrażało powinni wezwać posiłki, ale im samym nie wolno reagować. W tym czasie
      ktoś inny mógłby wykorzystać ich nieuwagę. Nigdy nie wiesz, czy to nie jest
      prowokacja. Dlatego po części ich rozumiem. A to co chce robić "góra" nie
      zawsze dobrze wygląda w codziennym życiu.
      • jurcio Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 09:12
        Masz rację, tyle, że to oni powinni wezwać patrol, a nie biernie przyglądać się
        jak boheterowie tekstu szarpią się ze złodziejem. Przeczytaj mojego bolga, a
        dowiesz się więcej o pracy warszawskiej policji.

jurcio.blox.pl/html
    • praepo Tak dziala policja pod wodzą p.Dorna 22.02.06, 08:58
      • grabowscy tak dziala MILICJA ktorej pan Dorn jeszcze nie 22.02.06, 09:56
        ZWERYFIKOWAL!!!
        • czyzyk33 Dorn ma inne sprawy na głowie 22.02.06, 11:54
          "Poślubiona kilka tygodni temu żona ma znakomity wpływ na ministra spraw
          wewnętrznych Ludwika Dorna (52 l., PiS). Minister zmienił się nie do poznania.
          Jeszcze niedawno prezentował się nie najlepiej - przydługie włosy, zupełnie
          niedopasowana kolorystycznie marynarka do garniturowych spodni, zielona
          niemodna koszula i brązowe wysłużone buty. Teraz Ludwik Dorn to prawdziwy
          elegant - nosi dobrze skrojone garnitury, do których ma idealnie dopasowane
          dodatki. Zamienił nawet ciężkie i nieforemne rogowe okulary na eleganckie i
          cienkie! Wygląda na to, że niedawno poślubiona (trzecia już) żona dba o
          ministra. I oby tak dalej!" (Super Express)
          Czy mając takie zainteresowania, szef resoru spraw wewnętrznych ma czas na
          zajmowanie się sprawami i problemami w policji?
    • jacek.69 Nie myśl, wykonuj rozkazy. 22.02.06, 09:09
      W Policji obowiązuje przede wszystkim system tzw. dupochronu. Rób co ci
      polecono i nie wychylaj się ponad miarę. Syatem nagradzania kuleje, natomiast
      system kar jest doskonale zorganizowany. Syf i tyle.
    • mr.bboy Ochrona metra - podpieracze ścian!!! 22.02.06, 09:12
      Nieraz widzialem jak w metrze ktos sie awanturowal, pil akohol a obok stal pan
      w mundurku ochrony metra i tylko sie przygladal. Wywalic ich wszystkich na
      zbity leb!
      • gnago Re: Ochrona metra - podpieracze ścian!!! 22.02.06, 13:09
        Ta zareagowałby , i miałby sprawę o bezprawną napaść na bogobojnego obywatela bo żaden ze stojących obok nie zechciałby podać swych personaliów na świadka. amy dobre prawo tylko jego interpretacja jest żałosna a społeczeństwo wynikiem tego mamy s.....e
    • 4bani Jaki pan taki kram. 22.02.06, 09:14
      Kiedyś na gliniarzy (wybito mi szyby w oknach domu) czekałem 6 !!!
      godzin.Oczywiście umorzono sprawę , a o chamstwie mundurowych nie wspomnę.
    • menes7 Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 09:32
      Podobnie było swojego czsu w Łodzi. Pasażerowie zatrzymali w autobusie
      złodzieja. Pojazd podjechał pod bramę Komendy Wojewódzkiej. Nikt z tego
      gmaszyska (a były to godziny gdy tętniło pełnią życia) nie zareagował. Wezwano
      dopiero radiowóz z Komendy Miejskiej, który przyjechał po kilkudziesięciu
      minutach. Policjanci z tzw. centrali gubią się gdy w grę wchodzi najprostsza
      interwencja. Zapomnieli czy nigdy nie umieli?
    • pethate Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 09:36
      Ci panowie,doprowadzajac zlodzieja na komende policji,popelnili kardynalny
      blad.Trzeba bylo doprowadzic zlodzieja bezposrednio do ministra - o ile sie nie
      myle -sprawiedliwosci.On pewnie zrobilby ze zlodziejem krotki proces!?
    • zwierzakmw Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 09:40
      Cała ta nasza policja to jedna wielka rozpacz. Przecież jak się patrzy ma te
      całe (wychudzone)patrole to myślę, że oni szukają jedzenia po ulicach. Jak oni
      mają złapać przestępcę, który jest dobrze odżywiony, bo z głodu przecież nie
      kradnie? Za to czesto na Dw.Centralnym wypasione, aż kamizelki odblaskowej nie
      może zapiąć. Patrole nie znają okolicy i jak by się zapędził w sąsiednią ulicę
      to już by nie wrócił do koszar. Kiedyś policjantowi musiałem tłumaczyć, że ul.
      Marynarska jest na Służewcu a nie na Bemowie innemu jadącemu radiowozem na ul.
      Towarowej w kierunku pl. A Zawiszy gdzie jest ul. Grójecka (dla nie wiedzacych
      to jedne z większych ulic które codziennie są zakorkowane). To jest po prostu
      paranoja. Zresztą widać, że patrole to ludzie przyjezdni do Warszawy i mają
      problemy z topografią, (dobrze, że ruscy wybudowali PKiN , -) bo nie tylko oni
      by nie trafili do domów) a ich dowódcy mają kierowców. Więc co tu się dziwić,
      że policja nie reaguje, to wystraszeni, wychudzeni chłopcy na patrolu (odwalić
      swoje i już a matka na wsi się chwali, „że syn we Warszawie”. Niech ich kadra
      sprzeda te służbowe samochody, i wyjdzie, i zobaczy jak to wygląda na ulicy.
      Kiedyś była taka bajka „Książę i żebrak” zachęcam kadrę policji do czytania i
      wyciagnięcia wniosków.

P.S. jeżeli kogoś uraziłem bardzo przepraszam.
      • jerry.uk Ksiaze i zebrak? 22.02.06, 11:14
        Chyba Ci sie bajki pomylily. tam nie ma nic o polskiej Policji.
        Zastanawialem sie, jaki zwiazek mialaby ta powiesc z artykulem i nie widze
        zadnego.
        Widze ze masz jakis problem z przyjezdnymi do Warszawy.
        • zwierzakmw Re: Ksiaze i zebrak? 22.02.06, 22:11
          Nie czytałeś ? Chodzi o to że książę sie przebrał i przebywał wśród ludu.
          Poznał jak żyje lud na ulicach. To samo zaproponował bym wszystkim rządzącym.
          Pozdrawiam.
    • belial13 Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 09:43
      To jest tak szanowni parafianie:roboty kochac nie trzeba,ideowcem tez być
      niezdrowo,ale trzeba czuć powołanie i przynajmniej ją szanować.A co mamy dzisiaj
      w policji?Ano,pociotków,znajomych,szwagrów,siostry ,szwagierki-BO INNEJ ROBOTY
      NIE BYŁO!!Niedojdy,niepisatych i mało kumatych-BO INNEJ ROBOTY NIE
      BYŁO!!!Rozmodlonych ministrantów-BO INNEJ ROBOTY NIE BYŁO A KTOŚ
      ZAŁATWIL!!Dalej? Ano mamy takich dla ktorych mundur jest przykrywką dla lewych
      interesów.Słuszna dzisiaj,rozmodlona policja byłej milicji jeszcze za 50 lat
      poziomem pracy do jajek nie sięgnie.Amen
      • sumienie.lk Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 10:22
        Rzeczywiście: AMEN.
      • takityp Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 11:04
        Co się dziwicie -mamy poprostu takie dorn-owate służby
    • maruda.r Cytat 22.02.06, 09:48

Oto cytat z policyjnej strony internetowej: "Jeśli jesteś świadkiem zdarzenia,
      zareaguj i powiadom!! Nie ma nic gorszego od zobojętnienia i braku zdecydowanej
      reakcji na wszelkie przejawy zła".

A MSWiA sprawdzi czy nie można wykorzystać donosu przeciw PO lub SLD.

• alex-alexander [...] 22.02.06, 09:49
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • syn.ojdyra Czuwaj spokojnie, ORMO ŚPI !!! 22.02.06, 10:09
      Od kilku miesięcy w stołecznej komendzie trwa program pod nazwą "Reaguj.
      Powiadom. Nie toleruj!", który ma promować postawy obywatelskie. Policja
      namawia mieszkańców Warszawy, by nie przechodzili obojętnie obok przypadków
      naruszenia prawa.

A tekst pownien brzmieć:
      Od kilku miesięcy w stołecznej komendzie trwa POGROM pod nazwą "Reaguj.
      Powiadom. Nie toleruj!",
    • sumienie.lk Panu Komendantowi gratuluję doboru personelu... 22.02.06, 10:21
      I jak tu nie stosować samosądu, skoro policjanci zachowują się tak, jakby byli
      sprzymierzeńcami przestępców?
    • tales11 nauka idzie z PIS-u! 22.02.06, 10:22
      jeżeli wodzowiePIS-u chronią super złodziei, to chłopaki pomyśleli, że to
      może też ktos zPIS-u!
      • sansibar Szkoła SLD 22.02.06, 11:41
        tales11 napisał:

> jeżeli wodzowiePIS-u chronią super złodziei, to chłopaki pomyśleli, że to
        > może też ktos z PiS?

Nie rozrózniasz liter? Nie te oczy, nie ten wiek? :) Miałeś napisać SLD (bo jak
        wiadomo to oni chronili złodziei). Klawisze (nomen omen) "S" i "D" są - może
        nieprzypadkowo :) - po lewej stronie klawiatury, tylko L po prawej :). Poćwicz,
        może się uda.
      • czyzyk33 Prowokacja idzie z PiS-u! 22.02.06, 11:48
        Zgadzam się!!!
        Policjanci obawiali się prowokacji dziennikarskiej. Później "Fakt" napisze, że
        aresztowano niewinnego obywatela. A o tym jak działa prowokacja w PiS można
        przeczytać na łamach dziennika "Nowy Dzień". Wiceminister gospodarki Tomasz
        Wilczak wykonał "prowokację gospodarczą" wobec premiera faworyzując na
        stanowiska w Kompanii Węglowej niemających pojęcia o węglu ludzi z Gorzowa.
        (...)A jakie kompetencje menedżerskie mają osoby faworyzowane przez
        wiceministra Wilczaka? Pani Andrzejewska-Sroczyńska, lekarz, nigdy nie miała do
        czynienia z biznesem. Była działaczka gorzowskiego ZChN (podobnie jak premier)
        została pełnomocnikiem ds. osób niepełnosprawnych w rządzie Hanny Suchockiej,
        gdy wiceministrem oświaty był Kazimierz Marcinkiewicz. Obecnie jest prezesem
        Fundacji Ochrony Zdrowia Inwalidów.
        Pozostali gorzowianie, którzy teraz zgodnie odcinają się od znajomości z
        premierem, a wcześniej z nim konspirowali w solidarnościowym podziemiu lub
        współpracowali w Gorzowie po 1989 r., także nie mogą się pochwalić sukcesami
        ani we własnym biznesie, ani w zarządzaniu nie swoimi pieniędzmi.
        Agencja Rozwoju Regionalnego w Gorzowie, której prezesował Marek Rusakiewicz
        (Gorywoda zasiadał w jej radzie nadzorczej), była spółką, w której udziały na
        początku lat 90. miały samorządy i Skarb Państwa. Przez wiele lat przynosiła
        straty i ostatecznie stała się prywatną firmą deweloperską.
        Kariery menedżerskie Lecha M. Gorywody i Jan Dwojewskiego zaczęły się w 1992 r.
        Pierwszy został wtedy prezydentem, a drugi wiceprezydentem Gorzowa. Gorywoda w
        1994 r. zostawił miasto z pustą kasą, niezapłaconym podatkiem VAT i
        niewyjaśnioną do końca aferą nietrafionej inwestycji w budowę kompostowni
        miejskiej. Francuskiej firmie Koch miasto wpłaciło 7,7 mln ówczesnych franków
        na zbudowanie kompostowni. Gdy okazało się, że inwestycja nie jest warta tych
        pieniędzy, z trudem po dwóch latach udało się odzyskać od Francuzów jedynie 5
        mln franków. Za te "osiągnięcia" z okresu prezydentury gorzowscy radni odwołali
        go Gorywodę z funkcji wiceprzewodniczącego rady miejskiej.
        Jan Dwojewski wyjechał z Gorzowa do Zielonej Góry, gdzie został dyrektorem
        miejscowego PKS. Odszedł z firmy w 2003 r. Pozostawił przedsiębiorstwo z
        długami i zakupionymi za jego kierownictwa starymi i bardzo drogimi w
        eksploatacji autobusami, z którymi nie wiadomo, co teraz zrobić.(…)
        • hirsh1 A jakie kwalifikacje ma premier? Nauczyciel fizyki 22.02.06, 12:25
          z Gorzowa Wlkp.?
          Nowe czasy wymagają nowych ludzi nawet bez "kwalifikacji".
          Czy lepszy jest złodziej i komuch w jednym ale z "kwalifikacjami" czyli latami
          obijania się na studiach, ktore niczego nie uczą, parzeniem się i kawy w
          przeróżnych niepotrzebnych nikomu radach, komisjach, funduszach i
          ministerstwach?
    • dokowski To tylko pokazuje raz jeszcze jak 12 lat rządów... 22.02.06, 10:23
      ... lewicy zdemoralizowało polskie władze, jak głęboko zatruło dusze
      policjantów.

Wiemy skądinąd, że ostatni rząd SLD celowo odsuwał od stanowisk w policji ludzi
      uczciwych i obsadzał je przestępcami w mundurach, których zadaniem było
      niszczenie policji od środka, aby pozostawić po sobie jak największy bałagan,
      żeby móc teraz i za rok pokazywać na rząd i mówić "widzicie, nie radzą sobie,
      nie potrafią rządzić, jest coraz gorzej"
    • tades1 Re: Reaguj, policji to nie rusza 22.02.06, 10:36
      he,he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka