Dodaj do ulubionych

imperium kłamstwa czyli ministerstwo prawdy

12.04.06, 12:13
Platforma i giewu skapitulowały !

Skończyły się wściekłe ataki na ministra Ziobrę, nagonka na Wasermanna.
Platforma i wyborcza przyznały w ten sposób, że wybrały fałszywą drogę.
Rokita próbował się umizgiwać do Ziobry. Leń nad leniami, mocny w gadce
z usłużnymi pismakami dostał kosza. Na łamach nie ma listów filarów prawa,
profesorów i "autorytetów".

Platforma i giewu walczą dalej.

Zmieniono kierunek ataku - od tygodnia bylismy bombardowani informacjami o
Samoobronie. kto, co kiedy z kim za ile, po co i dlaczego, koszt miejsca a
sejmie, ilośc przejechanych kilometrów, co wie Misztal, co powie

i CO ?

gie... czyli wielkie zero.

Równolegle przypuszczono wściekły atak na Radio Maryja, sięgnięto po wszelkie
środki, uzyto wszystkich chwytów, łgano i manipulowano. Ale za późno. :))
Pisałem wielokrotnie, kroczek po kroczku do celu. A może wierzchołek po
wierzchołku raczej, aż się zamknie wielokącik.
I tak stąpał kaczynski, i opozostał ostatni krok. Trzy ustawy. A potem ????

:))))))))

co się wydarzyło przez te kilka miesięcy i co się wydarzy ?
Majstersztyk polityczny Jarosława kaczyńskiego. Jedynego z szefów partii
politycznych który wie o co w tej rozgrywce chodzi. jak ważna to "gra".

A partia cieni ? jeszcze próbuje grać Pawlakiem (puczyści czerwcowi 92 Rokita
z Tuskiem podobno odwiedzili go w domu złozonego grypą), jeszcze gra się
młodzieżowym skrzydłem LPR z Giertychem (jak tam ze smakiem u pani Łuczywo),
ataki na wszechpolkaów skonczyły się jak uciał nożem.
Noze potrzebne Śpiewakowi.
Imperium kłamstwa się kurczy, a w ministerstwie prawdy BEZHOŁOWIE.

wszystkim dobrze życzącym KRAJOWI forumowiczom Wesołych Świat :)

Obserwuj wątek
    • kropek_oxford A zamknij ty sie: czy kazdemu musisz sie zalic, ze 12.04.06, 12:14
      cie Michnik z GW na zbity pysk wykopal?
      • rekontra Re: A zamknij ty sie: czy kazdemu musisz sie zali 12.04.06, 12:15
        kropek_oxford napisał:

> cie Michnik z GW na zbity pysk wykopal?

:)))))))))

ps. jak zawsze potrafisz mnie czasem zaskoczyć

ps2. zwijacie się, kurczycie :)
    • kaczy.pisiorek [...] 12.04.06, 12:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • idiotyzmy-kacze Rekontra czy ty nie widzisz że Kaczyński właśnie 12.04.06, 13:23
      zakłada sobie pętlę na szyję ?
      • snajper55 W ten sposób przynajmniej sznur mu zostanie. ___nt 12.04.06, 13:26
        idiotyzmy-kacze napisał:

> zakłada sobie pętlę na szyję ?
        >
      • rekontra 3 x ustawa 12.04.06, 13:42
        idiotyzmy-kacze napisał:

> zakłada sobie pętlę na szyję ?

ponieważ Platforma zrezygnowała z budowy IV RP, to Lepper i Samoobrona jest
        koniecznoscia. Być moze straci w sondazach, ale w wyborach wygra. Obecnuie
        najwazniejsze tto dokonanie nieodwracalnych zmian - czyli trzy ustawy.
        Likwidacja WSI, walka z korupcja i zakończenie sprawy lustracji.

• backspace2 Re: 3 x ustawa 12.04.06, 14:00
          A jak te trzy najważniejsze dla kraju ustawy się przełożą na to, że chcę
          wyjechać za granicę, bo chcę tam zarabiać przyzwoite pieniądze? Co PiS i IV RP
          ma mi do zaoferowania? Pół roku czekałem, na razie ani podatków nie chcą
          obniżyć, ani obiecanych mieszkań wybudować, cena benzyny rośnie. Co pan na to
          panie rekontra?
          • rekontra Prawo i Sprawiedliwość czyli sanacja państwa 12.04.06, 14:13
            backspace2 napisał:

> A jak te trzy najważniejsze dla kraju ustawy się przełożą na to, że chcę
            > wyjechać za granicę, bo chcę tam zarabiać przyzwoite pieniądze? Co PiS i IV
            RP
            > ma mi do zaoferowania? Pół roku czekałem, na razie ani podatków nie chcą
            > obniżyć, ani obiecanych mieszkań wybudować, cena benzyny rośnie. Co pan na to
            > panie rekontra?

zły adresat :)

pretensje do PO, nie chciała wejść do koalicji, a ostatnio zablokowała
            przedterminowe wybory, by społeczenstwo zdecydowało czy popiera program PiS i
            daje PiSowi legitymacje do zmian czy popiera stagnację polityvczna PO.
            poprzednie wybory to było głosowanie na program POPiS - czyli budowy wspólnie
            IV RP.
            • kaczy.pisiorek Re: Prawo i Sprawiedliwość czyli sanacja państwa 12.04.06, 14:16
              Najważniejsza sanacja, to oczyszczenie tego państwa z kreatur pokroju
              kaczyńskich, sobeckich, lepperów i rydzoli oraz motłochu, który na nich głosuje.
              Potem może być już tylko lepiej.
            • scoutek Re: Prawo i Sprawiedliwość czyli sanacja państwa 12.04.06, 14:21
              rekontra napisał:
              > pretensje do PO, nie chciała wejść do koalicji, a ostatnio zablokowała
              > przedterminowe wybory, by społeczenstwo zdecydowało czy popiera program PiS i
              > daje PiSowi legitymacje do zmian czy popiera stagnację polityvczna PO.
              > poprzednie wybory to było głosowanie na program POPiS - czyli budowy wspólnie
              > IV RP.

a Ty, rekontra, sam z siebie tak? umiesz w ogole samodzielnie myslec? czy tylko
              tak powtarzasz za prezesem czyste dobro?
              • rekontra nie mów 12.04.06, 14:44
                scoutek napisała:

> a Ty, rekontra, sam z siebie tak? umiesz w ogole samodzielnie myslec? czy
                tylko
                >
                > tak powtarzasz za prezesem czyste dobro?

Prezes mówi to samo? rzuc linka, chętnie poczytam.
                • backspace2 Re: nie mów 12.04.06, 19:20
                  Nie rozumiem, czemu mam mieć pretensje do PO, że PiS nie jest w stanie dogadać
                  się z nikim w kwestii sprawowania władzy. Przecież PiS próbował już z
                  platformą, samoobroną, lpr i psl. I z nikim porozumieć się nie potrafi. PiS
                  miał przecież w ręku podyktowany przez siebie dwóm partiom pakt stabilizacyjny
                  i nie chciał z niego skorzystać. Czy to PO jest winne, że PiS nie jest zdolny
                  do rządzenia i swoją paranoiczną postawą kompromituje Polskę?
            • zirby Re: Prawo i Sprawiedliwość czyli sanacja państwa 12.04.06, 14:22
              rekontra napisał:

> zły adresat :)
              >
              > pretensje do PO, nie chciała wejść do koalicji, a ostatnio zablokowała
              > przedterminowe wybory, by społeczenstwo zdecydowało czy popiera program PiS i
              > daje PiSowi legitymacje do zmian czy popiera stagnację polityvczna PO.
              > poprzednie wybory to było głosowanie na program POPiS - czyli budowy wspólnie
              > IV RP.

Towarzyszu rekontra, serdecznie wam dziekuje. Własnie publicznie i z własnej
              nieprzymuszonej woli przyznaliście że wasz ulubiony pis składa się z
              ekonomicznych imbecyli, ktorzy nie potrafia zrobić KOMPLETNIE NIC w gospodarce.
              Pozostaje pytanie dlaczego towarzyszu tak kochacei wzmiankowanych imbecylui,
              ale moze to po prostu swoj do swego ciągnie :)
              • rekontra stajnia saloonu 12.04.06, 14:49
                zirby napisał:

> rekontra napisał:
                >
                > > zły adresat :)
                > >
                > > pretensje do PO, nie chciała wejść do koalicji, a ostatnio zablokowała
                > > przedterminowe wybory, by społeczenstwo zdecydowało czy popiera program P
                > iS i
                > > daje PiSowi legitymacje do zmian czy popiera stagnację polityvczna PO.
                > > poprzednie wybory to było głosowanie na program POPiS - czyli budowy wspó
                > lnie
                > > IV RP.
                >
                > Towarzyszu rekontra, serdecznie wam dziekuje. Własnie publicznie i z własnej
                > nieprzymuszonej woli przyznaliście że wasz ulubiony pis składa się z
                > ekonomicznych imbecyli, ktorzy nie potrafia zrobić KOMPLETNIE NIC w
                gospodarce.

najpierw trzeba posprzątac w tej stajni saloonowej, czy muszę tłumaczyć jak
                cielęciu od czego trzeba zacząc sprzątanie :))

> Pozostaje pytanie dlaczego towarzyszu tak kochacei wzmiankowanych imbecylui,
                > ale moze to po prostu swoj do swego ciągnie :)

siedemnaście lat budowano państwo prawa na modłę Kozłowskiego, Widackiego,
                Michnika, Kwaśniewskiego, Zolla, Safjana, i .....
                efekty widoczne gołym okiem, chore skorumpowane państwo w srodku Europy

czas na zmiany :))

ps. i oderwać pijawki od koryta
                • po_godzinach Re: stajnia saloonu 12.04.06, 14:51
                  znakomicie uzasadniłeś ideę TKM :)

• zirby A, juz zrozumialem - to ten mityczny uklad jest :) 12.04.06, 14:54
                  Tylko towarzyszu jakos tak sie zlozylo ze wasz kaczy wodz chce sprzatac
                  sprzymierzony z partia ktora jest tworem sluzb bezpieczenstwa, na co poaisada
                  dowody :) (copyright by kaczy wodz)
                  Nie dziwi was to ani troche? Zaden z waszych dwoch neuronow nie zaiskrzy w
                  konstatacji ze chyba to nieco niezwykle - rozmontowywac uklad za pomoca
                  przedstawicieli ukladu??
                  • rekontra jazgot postkomuny 12.04.06, 14:58
                    zirby napisał:

> Tylko towarzyszu jakos tak sie zlozylo ze wasz kaczy wodz chce sprzatac
                    > sprzymierzony z partia ktora jest tworem sluzb bezpieczenstwa, na co poaisada
                    > dowody :) (copyright by kaczy wodz)
                    > Nie dziwi was to ani troche? Zaden z waszych dwoch neuronow nie zaiskrzy w
                    > konstatacji ze chyba to nieco niezwykle - rozmontowywac uklad za pomoca
                    > przedstawicieli ukladu??
                    >

a stalinowcy saloonowi juz się rozliczyli z własna przeszościa ?
                    Lepper nie jest pierwszy w kolejce. Postkomuna weszła na salony, kwaśniewski,
                    Miller, jaruzelski, Kiszczak to po cóż jazgotać o lepperze ?
                    • po_godzinach Re: jazgot postkomuny 12.04.06, 15:00
                      Kwaśniewski został dwukrotnie prezydentem Polski z woli narodu - jest więc
                      zrozumiałe, że był siłą rzeczy na "salonach" (przepraszam za wyrażenie).

Pozostali panowie nie udzielają się - o ile wiem - od lat w zyciu publicznym,
                      masz więc chyba na myśli ewentualne salony w ich prywatnych domach.
                      • rekontra czy Urban nalezy do salony? 12.04.06, 15:17
                        po_godzinach napisała:

> Pozostali panowie nie udzielają się - o ile wiem - od lat w zyciu publicznym,
                        > masz więc chyba na myśli ewentualne salony w ich prywatnych domach.

nie trzeba się udzielac, wystarczy funcjonować. Kiszcak i jaruzelski nie muszą
                        zatanbczyć disco polo by się udzielać.
                        To są ludzie honoru i ich miejsce jest jak najbardziej na salonie.
                        a Urban? goebels stanu wojennego i nie tylko? salnowiec czy też nie skoro
                        wykazujesz się tak dużum "zorientowaniem" :) ?
                        • po_godzinach Re: czy Urban nalezy do salony? 12.04.06, 15:27
                          Nie bardzo rozumiem pojęcie "salonu".

czy Urban nalezy? Nie wiem i mało mnie to interesuje. Urban jest wydawcą
                          gazety, która ma bardzo okreslony profil i która reprezentuje bardzo wyraźną
                          część Polaków - i jak dla mnie to wystarczy.

Co do reszty - nie odpowiem, bo to jakies zawistne bzdury.
                          • po_godzinach wyraźną - powinno być: wyrazistą 12.04.06, 15:28
                    • zirby Oprocz ociezalosci umyslowej macie tez skleroze??? 12.04.06, 15:03
                      rekontra napisał:

> a stalinowcy saloonowi juz się rozliczyli z własna przeszościa ?
                      > Lepper nie jest pierwszy w kolejce. Postkomuna weszła na salony, kwaśniewski,
                      > Miller, jaruzelski, Kiszczak to po cóż jazgotać o lepperze ?

Towarzysz, zle z wami! Jakies senatorium albo zaklad przyrodoleczniczy by sie
                      wam przydal :) Zagońcie do pracy to co uchodzi u was za centralny uklad nerwowy
                      i sprawdzcie kto z tamkim zadeciem zapluwal sie o "odnowie moralnej"
                      i "podwyzszaniu standardow etycznych", bo chyba zescie o tym zapomnieli... I
                      popatrzcie na kim sie skonczylo - endrju z wyrokami, wieloletni i oddany
                      czlonek PZPR, przedstawiciel partii sb'ków wraz z doborowym towarzystem
                      wyludzaczy, zlodziei, malwersantow i gwalcicieli bedzie w waszym imieniu
                      rewolucjonizowal moralnie:) Naprawde nie budzi to w wwaszym pniu nerwowym
                      zadnej refleksji? :)
                      • rekontra salony 12.04.06, 15:19

a wracając do tematu, to masz coś do napisania?

ps. a stalinizm ma się całkiem niezle na salonach, wystarczy się przejść
                        • zirby Re: salony 12.04.06, 15:28
                          rekontra napisał:

>
                          > a wracając do tematu, to masz coś do napisania?

A ty jakies konkrety oprócz bełkotania o "salonie"?

>
                          > ps. a stalinizm ma się całkiem niezle na salonach, wystarczy się przejść

??????????
                          • po_godzinach co sie dziwisz? 12.04.06, 15:30
                            rekontra w wolnych chwilach spaceruje po salonach, na których spotyka śp
                            stalinistów

to się nazywa "zabawa w duchy"
                • joella.r Każdy tak mówi.../n 12.04.06, 14:56
          • snajper55 Re: 3 x ustawa 12.04.06, 14:19
            backspace2 napisał:

> A jak te trzy najważniejsze dla kraju ustawy się przełożą na to, że chcę
            > wyjechać za granicę, bo chcę tam zarabiać przyzwoite pieniądze? Co PiS i IV RP
            > ma mi do zaoferowania? Pół roku czekałem, na razie ani podatków nie chcą
            > obniżyć, ani obiecanych mieszkań wybudować, cena benzyny rośnie. Co pan na to
            > panie rekontra?

Czepiasz się szczegółów. Teraz to jest ważne, aby koalicję rządową zbudować, co
            zrobią za jakieś dwa lata. Wtedy będą mogli się szczegółami zająć.

S.
            • 9111951u Re: 3 x ustawa 12.04.06, 14:59

• Niejakiego Morozowskiego , okularnika zresztą,

nie ciekawi jak szefostwo Agory przeputało lekko licząc 100 mln złotych
              akcjonariuszy tego koncernu zwanego "ministerstwem prawdy).
              On nie jest ciekawy czy mafia paliwowa finansowała budowę siedziby
              ministerstwa prawdy ?
              Jego ciekawi co kto zrobił z podarunkiem.

• Re: Niejakiego Morozowskiego , okułarnika zresztą

nie kompromituj się numerku.

"Niegodny uczynek i kłamstwo sa słuszne, jeśli służą dobru Kościoła"
              Św. Wawrzyniec.

• Re: Niejakiego Morozowskiego , okularnika zresztą

kompromitacja dotyczy tych co przeputali na nieudaną inwestycję 100 mln złotych
              swych akcjonariuszy, a także tych, których siedzibę wspólfinasowała mafia
              paliowawa , czyż nie ?
              numerek

nie ciekawy, z tego powodu, bo On jest od plotek, nie od faktów!:-)

Te kwestie bardzo interesują Axela Springera , którego dziennik wkrótce w swym
              pierwszym wydaniu w Polsce zajmie się tym co nie ciekawi niejakiego
              Morozowskiego z "ministerstwa prawdy"!!!. Będzie to agonia i niejakiego i tegoż
              ministerstwa .

• kropek_oxford [...] 12.04.06, 15:17
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • rekontra wiadomośc z ostatnij chwili - zadtrożone osiągi 89 12.04.06, 15:00
      rekontra napisał:

> Imperium kłamstwa się kurczy, a w ministerstwie prawdy BEZHOŁOWIE.

"Zagrożone są osiągnięcia 1989 roku"

społeczeństwo polskie nie dorosło do demokracji

Pamiętacie?

to mamy powtórke:

"Mam poczucie, że coś się dokonało wewnętrznie negatywnego w polskiej polityce,
      i za to odpowiedzialność ponoszą nie tylko politycy i układy, ale i także
      społeczeństwo obywatelskie. Cos się stało bardzo złego, i o to jestem
      niespokojny. Nie miałem nigdy poczucia, od 1989 roku, że jest zagrożone to co
      jest. Kapitał założycielski Polski, to dziedzictwo Polski, co dobre, co złe,
      ale niezwykłe dziedzictwo. To w tej chwili ulega erozji. I w sytuacji
      międzynarodowej, ten moralny kapitał, który Polska miała, to było coś takiego,
      co stawiało Polskę wśród ważnych i wielkich krajów europejskich. Marnujemy to."

winę ponosi społeczeństwo obywatelskie :))

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3277050.html?as=2&ias=2
      • po_godzinach tendencyjne czytanie rekontry 12.04.06, 15:04
        nie ma to jak metoda wyraywania zdania z kontekstu - jak, jak rekontrze pasuje
        do tezy.
        "za to odpowiedzialność ponoszą nie tylko politycy i układy, ale i także
        > społeczeństwo obywatelskie"

Pan Geremek ma rację, kto tego nie widzi - rozumie interes Polski w sposób
        bardzo zawężony i zaściankowy.
        • rekontra Rywin nie spadł z nieba, on przyszedł 12.04.06, 15:14
          po_godzinach napisała:

> nie ma to jak metoda wyraywania zdania z kontekstu

mylisz sie, właśnie Geremek słynie z tego, że gdy wchodzi to nie wiqadomo czy
          nie schodzi :))
          pamiętasz czyste dobro? to było mistrzostwo świata :))

> "za to odpowiedzialność ponoszą nie tylko politycy i układy, ale i także
          > > społeczeństwo obywatelskie"

> Pan Geremek ma rację, kto tego nie widzi - rozumie interes Polski w sposób
          > bardzo zawężony i zaściankowy.

wiem, wiem, słyszę to od wielu lat, ale to mnie historia przyznała racje,
          a nie Tobie :)) Rywin nie spadł z nieba, on po prostu przyszedł na spotkanie
          biznesowe :)
          • po_godzinach Re: Rywin nie spadł z nieba, on przyszedł 12.04.06, 15:25
            Przykro mi, rekontro, ale jak dla mnie - mieszasz życzenia z rzeczywistością.

Geremek ma rację - coś złego stało sie z Polską. Winni temu są politycy
            wszystkich odcieni, którzy państwo zepsuli oraz społeczeństwo, które na to
            pozwoliło pozwalając na to psucie i nie protestując, mało tego - wybierając
            polityków coraz gorszych. Jako, że tak złego parlamentu, jak teraz jeszcze nie
            było.

> wiem, wiem, słyszę to od wielu lat, ale to mnie historia przyznała racje,
            > a nie Tobie :)) Rywin nie spadł z nieba, on po prostu przyszedł na spotkanie
            > biznesowe :)

Jaka "historia"? Bierzesz moment historyczny za historię?
            Nie uda się zepchnąć Polski do zaścianka - to tylko kwestia czasu.
            To, że aktualnie wicepremierem będzie pospolity przestępca nazywasz swoim
            zwycięstwem> Gratuluję smaku.

Ja mam czas, poczekam.

Z czego wziął się Rywin? Z przyzwolenie na korupcję. Spytaj Polaków, ilu z nich
            dawało łapówkę - i ilu uważa, że jest to przestępstwo.
            • rekontra koszmarna wpadka Pogodzinach 13.04.06, 07:46
              po_godzinach napisała:

> Geremek ma rację - coś złego stało sie z Polską.

co mianowicie stało się z Polską?

> Jaka "historia"? Bierzesz moment historyczny za historię?

Nie rozumiem.

> Nie uda się zepchnąć Polski do zaścianka - to tylko kwestia czasu.

Kwestia czasu, ze coś się nie uda ?
              ach te kłopoty z zaprzeczeniami humanistek.

> To, że aktualnie wicepremierem będzie pospolity przestępca nazywasz swoim
              > zwycięstwem> Gratuluję smaku.

Polemizuj z tym co napisałem proszę.

> Z czego wziął się Rywin? Z przyzwolenie na korupcję.

Koszmarna wpadka Pogodzinach Ci się przydarzyła :)
              Sięgnij do stenogramów przesłuchań Michnika, Rapaczyńskiej i Łuczywo. Po cóz
              pisac ogólnikowo o przyzwoleniu, skoro mozna pisać konkretnie w oparciu o
              fakty.

> Spytaj Polaków, ilu z nich dawało łapówkę - i ilu uważa, że jest to
              > przestępstwo.

Po cóz pisać o Polakach i nimi się podpierac gdy chodzi o elity salonowe.
              czy musisz szukać usprawiedliwienia w statystyce, gdy chodzi o czyny
              konkretnych ludzi ustawiających deal?
    • joella.r Na Planete jest własnie film o chińskiej rewolucji 12.04.06, 15:43
      retoryka zdumiewająco podobna ;)
      • po_godzinach mnie zachwyca szczególnie: 12.04.06, 15:49
        "przypuszczono wściekły atak"

:)

Skąd ludzie biorą taki propagandowy język?
        • joella.r Stare, dobre wzory :) 12.04.06, 15:53
          jak z wczesnosowieckich plakatów, gdzie kułąk "wił się jak robak pod butem", a
          wróg wydawał "ryk rannego zwierza", albo "ostatni pisk":)
          • po_godzinach i na deser :) 12.04.06, 16:04
            "Zakąski"

"Dlaczego dotychczas mówiło się o pijaństwie rosyjskim? Dlatego, że za cara
            naród biedował i piło się nie z radości, lecz z rozpaczy, nędzy. Pili właśnie
            po to, aby się zapić i zapomnieć o przeklętym życiu. Dostanie człowiek na
            butelkę wódki i pije, a pieniędzy nie starcza na jedzenie i zalewa się w trupa.
            Teraz życie stało się radosne, to znaczy, że można też wypić, ale wypić tak,
            aby nie tracić rozsądku i nie ze szkodą dla zdrowia"

(Mikojan, "Książka o smacznym i zdrowym pożywieniu" (pierwsza radziecka
            książka kucharska), połowa lat 30. XX wieku
            • gorny8 Re: i na deser :) 12.04.06, 19:36
              po_godzinach napisała:

> "Zakąski"
              >
              > "Dlaczego dotychczas mówiło się o pijaństwie rosyjskim? Dlatego, że za cara
              > naród biedował i piło się nie z radości, lecz z rozpaczy, nędzy. Pili właśnie
              > po to, aby się zapić i zapomnieć o przeklętym życiu. Dostanie człowiek na
              > butelkę wódki i pije, a pieniędzy nie starcza na jedzenie i zalewa się w
              trupa.
              >
              > Teraz życie stało się radosne, to znaczy, że można też wypić, ale wypić tak,
              > aby nie tracić rozsądku i nie ze szkodą dla zdrowia"
              >
              Ciekawe z jakich okoloczności Kwaśniewski się uchlał
              ze szczęścia że tylu mędrców wymordowano,
              czy z rozpaczy że tak mało.
              • po_godzinach nie wiem, wiem tylko, że 12.04.06, 19:41
                przeciętny Polak uchlewa się z okoliczności takich, że lubi.
                • rekontra przeciętny Polak i propagandowo - dezinformacyjny 13.04.06, 07:56
                  po_godzinach napisała:

> przeciętny Polak uchlewa się z okoliczności takich, że lubi.

przed chwilą napisałem w poprzednim liście o statystycznym Polaku, którym się
                  podpierasz. Teraz piszesz o "uchlewającym" się Polaku. To pokazuje jakie są
                  twoje stereotyopy, jaki jest stan twojej świadomości, po jakie środki siegasz w
                  polemice.

Może przebrniesz przez artykuł, w wyborczej tego nie przeczytasz.
                  Pisałas, że masz czas i poczekasz. Na pewno za te trzydzieści lat oczy ci się
                  otworza. Poropagandowo - dezinfomacyjny :

www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_ListNews1&news_cat_id=9&news_id=84721

"Nie ulega wątpliwości, że aktywizacja polskich komunistów w Stanach
                  Zjednoczonych była odpowiedzią na koncepcję konsolidacji środowisk polonijnych.
                  Polacy stanowili bowiem realne zagrożenie dla realizowanego wówczas przez
                  Sowietów propagandowo-dezinformacyjnego planu wobec Zachodu, którego celem było
                  wytworzenie pozytywnej opinii społeczeństw zachodnich, w tym licznej Polonii
                  amerykańskiej, na temat Związku Sowieckiego."

Uważałaś, że trzeba zlikwidowac IPN, a potem ble, ble, ble .
                  I pisanie historii Polski przez agentów.
        • rekontra hipokryzja dokuczliwa :)) 13.04.06, 07:37
          po_godzinach napisała:

> "przypuszczono wściekły atak"
          >
          > :)
          >
          > Skąd ludzie biorą taki propagandowy język?

pewnie za dużo Michnika czytają i wyborczej. jeżeli będziesz oponowac to
          sięgnij po książke i zjezy ci się wlos na głowie.

ps.
          Zadziwiająca jest twoja troska o język, skoro twoi sojusznicy forumowi używają
          języka szamba i pewnie nie potrafisz wskazac jakiegokolwiek listu w którym
          zwracasz uwagę na ten fakt. hipokryzja dokucza ? :)
          • zablokowany a towarzysz już dostarczył świadectwa NFI do RM 13.04.06, 07:53
            czy czeka na to co rozkaże nadtowarzysz Rydzyk?
            • rekontra Re: a towarzysz już dostarczył świadectwa NFI do 13.04.06, 07:57
              zablokowany napisał:

> czy czeka na to co rozkaże nadtowarzysz Rydzyk?

dlaczego nie mozesz mieć nicka Cimoszenka? otrzymałeś jakieś wyjasnienie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka