Gość: Meduza IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 20:51 Uwazam Frasyniuka za najprzystojniejszego faceta w polskiej polityce. Ta jego brodka, te spojrzenie... Nie jest nadety, jest normalnym facetem z tym czyms dla czego wymiekam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 20:59 Ta bródka, to barbarzyńskie zachowanie, pewnie wie gdzie jest miejsce kobiety :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne O Panu Frasyniuku pisze "Trybuna" IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 18.10.01, 21:07 "Wejście smoka, czyli barbarzyńca w ogrodzie" - Trybuna Po czterech latach uproczywych dziennikarskich zmagań z Unią Wolności sądziłem, że zniknie ona po wyborczej klęsce z pola moich zainteresowań. Byłem w błędzie. Nowy przewodniczący Unii Wolności, pan Władysław Frasyniuk, z miejsca zadbał o zafascynowanie P.T. Publiczności. Nie mam na myśli "barbarzyńcy w ogrodzie", jak, powołując się na opinie różnych kolegów z Unii, przedstawił się pan Frasyniuk Kongresowi UW. Aczkolwiek przyznać muszę, że po panu Geremku, uczonym profesorze-mediewiście, w nienagannie skrojonym garniturze i z fajką gentlemana, zgrzebny pan Frasyniuk - technik samochodowy z wdziękiem szofera MZK i wiarygodnością przedsiębiorcy przewozowego jest na czele Unii Wolności figurą nieco zaskakującą. Biorę jednak poważnie nowego przewodniczącego UW, gdy pyta: "Po 23 września mamy w Polsce nową rzeczywistość, może więc czas, aby na czele partii stanął barbarzyńca?" Może i czas. Nie raz już tak w dziejach bywało, że przerafinowanych i bezradnych mózgowców, którzy stracili kontakt ze społeczeństwem, ratował przed zagładą barbarzyńca właśnie. Lecz nie o tym dzisiejszy felieton. W czym więc rzecz? Otóż nowy przewodniczący Unii Wolności zaczął od uporczywych ataków na "populizm". Nie wiem, jak dalece pan Frasyniuk ogarnia znaczenie tego słowa-wytrychu, którego nie znajdujemy w "Słowniku Wyrazów Obcych PWN". Podobnie jak nie wiem, jak pojął znakomity esej Herberta "Barbarzyńca w ogrodzie". Być może ktoś mu to wszystko podpowiedział. Raczej niefortunnie, gdyż pozowanie na nowego obrońcę demokracji przed groźbą populizmu, wskazującego na rzekomo prawdziwego barbarzyńcę w osobie Andrzeja Leppera, rzuca cień na pierwsze godziny nowej funkcji przewodniczącego UW. Furda populizm, rzeczownik wprowadzony do nas z anglosaskiego wokabularza neoliberalnego, oczywiście pejoratywny, mający piętnować dogadzanie nierealnym i z zasady niesłusznym roszczeniom, poglądom i urojeniom mas ludowych. Furda, gdyż pan Władysław Frasyniuk, już w roli przewodniczącego wielce kulturalnej Unii Wolności, porównał był na antenie Polskiego Radia pana Andrzeja Leppera ni mniej, ni więcej tylko do... Adolfa Hitlera. Upierał się przy tym, przypominając, że tamten też dostał się do parlamentu legalnie, czym zapoczątkował swą zbrodniczą karierę. Z tej wypowiedzi, jak i z licznych wzmianek pana Frasyniuka na łamach gazet wyłania się obraz rycerza, stającego przed smokiem. Smokiem "populizmu" właśnie. Z Hitlerem w tle. Przedstawiane jest to przez pana Frasyniuka jako nowa misja, wyrastająca z nieśmiertelnego etosu "Solidarności". Przy okazji zaś przegrana UW puszcza oko do zwycięskiego SLD, życzliwie ostrzegając przed "populistyczną rewolucją". Można i tak, ja tego jednak komentował nie będę, bo nie warto. Rozumiem złość, ogarniającą pana Frasyniuka i innych unijnych polityków, gdy z zewnątrz patrzą na zmierzających do sejmu 53 posłów "Samoobrony", z Andrzejem Lepperem na czele. Lecz złość jest złym doradcą. Polska demokracja ma się dobrze. Mimo to trzeba jej bronić, lecz nie tyle przed panem Lepperem, ile przed skrajną prawicą, do której "Samoobronie" daleko. Jeśli więc pan Władysław Frasyniuk sądzi, że przyprawiając Andrzejowi Lepperowi hitlerowski loczek porwie naród do antypopulistycznej krucjaty pod sztandarem Unii Wolności - to jest w błędzie. "Wybieramy przywódcę, który albo się sprawdzi, albo zgasi światło" - powiedział pan Frasyniuk na Kongresie UW. Nic dodać, nic ująć. Na razie wejście smoka się nie udało. JAN GADOMSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 21:17 Gość portalu: gosc napisał(a): > Ta bródka, to barbarzyńskie zachowanie, pewnie wie gdzie jest miejsce > kobiety :)) Ktoras z dziewczyn (kobiet) napisala wczesniej w innym watku na tym forum, ze dla niego powachalaby mu nawet skarpetki... Zastanawiam sie czy i mnie byloby na to stac... i chyba tak! Jestem wiec zakochana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Oj Meduza ! IP: *.kabel.telenet.be 18.10.01, 22:11 Zeby to wiedzial twoj stary to by skore przetrzepal :)) A skarpetki wachac? Orany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Oj Jajacek ! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 22:37 Aj, Jajacek, nie bierz mnie za jakas maniaczke :-) Ja tylko napisalam ze dla Frasyniuka jestem gotowa wachac nawet jego skarpetki. Co mam zrobic ze sie zaduzylam? Wiem, przejdzie mi :-) a swoja droga to mnie rozgryzles. Moj jak to mowisz stary naprawde wygarbowalby mi skore jakby sie dowiedzial... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek S Re: Oj Jajacku! IP: 66.95.1.* 18.10.01, 22:56 Jajacku, nie wtracaj sie w nieswoje sprawy. Jak sie kocha to niech sie kocha. A moze kocha sie "platonicznie"? Co to by mialo "staremu" przeszkadzac? Jesli w ogole ma 'starego'. Jesli zas przeszkadza to niech sie zabiera. "Trzepac skore" zas to w "rycerskiej" wobec bialoglowych Polszcze, ze przypomna stara dobra tradycyje, nie uchodzi. Nie wprowadzaj zatem obyczajow rodem z krainy Talibow. Odnosnie wachania skarpetek... hm, no, mnie tez sie to nie za bardzo; z drugiej strony, jak pomysle o ponczoszkach... to... na wlasciwej stopce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Oj Jajacku! IP: 151.112.27.* 19.10.01, 02:18 te meduza kup se wibrator i sie wybranzluj glupia cipo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Oj Jajacku! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 01:11 Jezeli juz tu wszedles to zamiast przeklenstw powinienes napisac cos na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Oj Jajacku! IP: 151.112.27.* 20.10.01, 01:24 bede pisal co sie mnie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Oj Jajacku! IP: 195.94.206.* 22.10.01, 17:48 Meduza wsadź se wibrator w dupę to ci naprawdę ulży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Oj Jajacku! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 22:54 Wiesz, nie pomagaja mi Twoje sarkastyczne uwagi. Minelo pare dni, a ja wciaz jestem w nim zaduzona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Oj Jajacku! IP: 216.41.31.* 26.10.01, 03:40 Gość portalu: Meduza napisał(a): > Wiesz, nie pomagaja mi Twoje sarkastyczne uwagi. Minelo pare dni, a ja wciaz > jestem w nim zaduzona... Meduza,ile Ty lat uprawiasz ten zawod,ze jestes "zaduzona"?Jaka przyjemnosc moze wynikac z afery z "zaduzona"?Nie znam rozmiarow Rottenszwanca.Moze ten "Czerwony Ogon" ma takie wymiary,ze skompensuje twoja zaduzonosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Oj Jajacku! IP: 63.209.226.* 04.11.01, 07:22 Gość portalu: miki napisał(a): > Meduza > wsadź se wibrator w dupę to ci naprawdę ulży Meduza,jest jeszcze jedno rowiazanie.Wloz glowe miedzy kolana i pozwol jednemu(a moze trzem ,jako ze jestes "zaduzona")wezom wejsc tam gdzie cie swedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemes Powiodajom, ze to baby zazdrosne, a nieprawdo IP: *.mtgmry1.md.home.com 26.10.01, 07:17 Powiodajom, ze to baby zazdrosne o chopow. A okazuje sie, co chopy jesco bardziek. I zeby to o swoje. Kej tam. Lo cudze sie ciepajom. Jako ten psiok ogrodnika. Som nie moze a drugiemu nie do. Taki „ethanol”, cy jako tam go zowio, na ten psyklod. Pedziol: „te meduza kup se wibrator i sie wybranzluj glupia cipo”. Jeslic taki pomocny chce byc dobrom radom tyn „dzentelman” to niek som kupi tyj krenciolko i pozle bez umyslnego jake som se stydzi. Aa co? Nie stoc to go cy kutwa jako? A ten „miki” coly. Jisco gupsy, ino powtozo po drugiem jakeby to co moglo pomoc. Przeca nie pomoglo cymbole jeden to co sie poftozoz? No i tyn ostatni, co takie dugie mo naazwisko. Na „U” sie zacyno. Myslik se co taki dowciapny. Ze jak zaduzona we Frasynioku to zaro kurwa. A jak by sie w niem samem zaduzyla, niby znacy sie f tym „Uuu” to by do nij zara obracol per „moja dupcio Ty psenajslodso” albo cus ftym rodzaju. Eeh, skodo godac. A ty meduzko wis co? Temi ciulikami sie nie pzejmuj wcole, mintkie to one jak flacki i krotkie. A zrob taki maly eksperyment. Pusc nowego posta, ale zmien przezwisko coby sie nie kapneli, i powiedz co zaduzylas sie w ksindzu Rydzyku. Zobacymy jak za-re-a-guja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Powiodajom, ze to baby zazdrosne, a nieprawdo IP: *.gis.net 26.10.01, 16:12 Gość portalu: elemes napisał(a): > Powiodajom, ze to baby zazdrosne o chopow. A okazuje sie, co chopy jesco > bardziek. I zeby to o swoje. Kej tam. Lo cudze sie ciepajom. Jako ten psiok > ogrodnika. Som nie moze a drugiemu nie do. > > Taki �ethanol�, cy jako tam go zowio, na ten psyklod. Pedziol: R > 22;te meduza kup > se wibrator i sie wybranzluj glupia cipo�. Jeslic taki pomocny chce byc d > obrom > radom tyn �dzentelman� to niek som kupi tyj krenciolko i pozle bez > umyslnego > jake som se stydzi. Aa co? Nie stoc to go cy kutwa jako? > > A ten �miki� coly. Jisco gupsy, ino powtozo po drugiem jakeby to co > moglo > pomoc. Przeca nie pomoglo cymbole jeden to co sie poftozoz? > > No i tyn ostatni, co takie dugie mo naazwisko. Na �U� sie zacyno. M > yslik se co > taki dowciapny. Ze jak zaduzona we Frasynioku to zaro kurwa. A jak by sie w > niem samem zaduzyla, niby znacy sie f tym �Uuu� to by do nij zara o > bracol > per �moja dupcio Ty psenajslodso� albo cus ftym rodzaju. Eeh, skodo > godac. > > A ty meduzko wis co? Temi ciulikami sie nie pzejmuj wcole, mintkie to one jak > flacki i krotkie. A zrob taki maly eksperyment. Pusc nowego posta, ale zmien > przezwisko coby sie nie kapneli, i powiedz co zaduzylas sie w ksindzu Rydzyku. > Zobacymy jak za-re-a-guja. Elkemesie,gdybys wiedzial,jaka przyjemnosc mi zrobiles sw0oim wpisem.Meduza kocha Frasymiuka,a ja - polskie gwary.Goralska,kaszubska,bialostocki akcent...polska symfonia..(Gwary-a moze jezyki.)Szkoda,ze przepadaja.Prosze,pisz wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna_tyk Czyżby Janosik ?? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 14:33 Łeb mój krótko ostrzyzony kładę na pieńku, zakładając sie, że to stary znajomy Janosik dał głos. Cieszę się. Janosika imię nigdy nie zaginie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elemes Re: Zoden tam Janosik ale dobry to byl synek IP: *.mtgmry1.md.home.com 15.11.01, 02:37 Kii tam Janosik. Ni tam panocku. Slomzok ja ci psysywony. Inaksze mie zowia. Cosik mi sie widzi co ci lepek sie potocyl z tygo pienka. A skoda wielka bo lepek ci, prawdo powiados, ladnie ostzyzony, i nieparadny zdo mi sie. No, ale moze'z tam tym chirurgom miastowym uda sie to jysce jako do kupy posklodoc. To i z Bogiem idz, abo tyz lyz, ka to kondycyjo waso zdrowotno zezwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Tys piknie, Elemesiku! IP: *.abo.wanadoo.fr 09.11.01, 23:18 To pereleczka prawdziwa!!! Chwala Meduzce, ze dala asumpt... Przychylam sie do prosby Poprzednika: pisz jak najwiecej! Pozdr. Gość portalu: elemes napisał(a): > Powiodajom, ze to baby zazdrosne o chopow. A okazuje sie, co chopy jesco > bardziek. I zeby to o swoje. Kej tam. Lo cudze sie ciepajom. Jako ten psiok > ogrodnika. Som nie moze a drugiemu nie do. > > Taki �ethanol�, cy jako tam go zowio, na ten psyklod. Pedziol: R > 22;te meduza kup > se wibrator i sie wybranzluj glupia cipo�. Jeslic taki pomocny chce byc d > obrom > radom tyn �dzentelman� to niek som kupi tyj krenciolko i pozle bez > umyslnego > jake som se stydzi. Aa co? Nie stoc to go cy kutwa jako? > > A ten �miki� coly. Jisco gupsy, ino powtozo po drugiem jakeby to co > moglo > pomoc. Przeca nie pomoglo cymbole jeden to co sie poftozoz? > > No i tyn ostatni, co takie dugie mo naazwisko. Na �U� sie zacyno. M > yslik se co > taki dowciapny. Ze jak zaduzona we Frasynioku to zaro kurwa. A jak by sie w > niem samem zaduzyla, niby znacy sie f tym �Uuu� to by do nij zara o > bracol > per �moja dupcio Ty psenajslodso� albo cus ftym rodzaju. Eeh, skodo > godac. > > A ty meduzko wis co? Temi ciulikami sie nie pzejmuj wcole, mintkie to one jak > flacki i krotkie. A zrob taki maly eksperyment. Pusc nowego posta, ale zmien > przezwisko coby sie nie kapneli, i powiedz co zaduzylas sie w ksindzu Rydzyku. > Zobacymy jak za-re-a-guja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Lubię Władka F. też IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 00:15 Czołem Meduzo, co Ci Stary Twój manto może spuścić za Władka... Gdyby jeszcze takie Frasyniukowe ( a nie Hojarskie, Izabele Sierakowskie, Grześkowiakowe, Czuby i s-ka)w polityce były - ciekawe, czy też by Twój tak reagował? Władka F. bardzo lubię - istotnie, przyjemna gęba i miło patrzeć. Zazdrosny jestem. (po faceciemu) Pozdrawiam Scan Gość portalu: Meduza napisał(a): > Uwazam Frasyniuka za najprzystojniejszego faceta w polskiej polityce. Ta jego > brodka, te spojrzenie... > > Nie jest nadety, jest normalnym facetem z tym czyms dla czego wymiekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki Re: Lubię Władka F. też IP: *.chello.pl 27.10.01, 16:49 Miłość, Meduzko, to kwiat życia. Właśnie miłości ludzie zazdroszczą sobie nawet bardziej od pieniędzy. Twe serce wybrało urodziwego mężczyznę. Ach, zakochać się, jak ja o tym marzę... na marginesie: nie mam nic współnego z osobą o nicku miki -żaden krewny ani znajomy nawet (między nami: to jakich cham nieokrzesany, który nie wie, jak z damą rozmawiać o uczuciach). Całuję Cię (można?)mmikki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 22:07 Kondolencje... miłość jest nie tylko ślepa ale i rozum odbiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cosik Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 00:24 o Meduza, moja rodaczka! Wybor pochwalam! (Chociaz to nie moja partia)! Tez uwazam go za najbardziej przystojnego z politykow. Tylko czemu wlasnie on Cie kreci? Co ma takiego co inni nie maja? Ja wiem co, ale Ty to napisz (jesli Cie jeszcze maz nie rozszarpal). :-) Pozdrawiam wszystkich co sie powyzej fajnie powpisywali , no i Meduze tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 23:59 To ja, Meduza. Dziekuje i pozdrawiam wszystkich moich pocieszaczy oraz tych, którzy nie rozumieją mojego zaduzenia, ale potrafia o tym rozmawiac. :-) Dla wtajemniczonych: nadal mnie trzyma! :-) P.S. (I pozdrawiam Pana Frasyniuka oczywiscie... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.157.63.74.Dial1.Washington1.Level3.net 03.11.01, 03:27 i co to ma do rzeczy, lepiej gdyby mial glowe Fernandela a mozg Einsteina Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku 04.11.01, 18:09 Wystarczy,ze ma tzw."chlopski rozum".Wiecej dzisiaj nie potrzeba. Moim zdaniem "chlopski rozum" jest wiecej wart od sztucznych einsztajnow. Wladyslaw Frasyniuk-to dobry polityk. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: 151.112.27.* 05.11.01, 23:33 frasyniuk moze i dobry polityk, ale meduza to glupia cipa Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku 05.11.01, 23:35 Wladyslaw Frasyniuk napewno jest dobrym politykiem. Byc moze bedzie moim szefem ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 21:13 Miec takiego szefa to marzenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku 06.11.01, 21:35 Oczywiscie szefa partii. pozdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
zabijaka Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku 06.11.01, 23:18 ty meduza zapisz sie do UW, tam pelno wlasnie takich jak ty - oderwanych od rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 07:18 zabijaka napisał(a): > ty meduza > zapisz sie do UW, tam pelno wlasnie takich jak ty - oderwanych od rzeczywistosc > i Sluchaj, to ze moze jestem oderwana od rzeczywistosci, to mysle nie jest wielkim przestepstwem... Nikomu tym krzywdy jeszcze nie zrobilam (i nie zamierzam robic). A tak na marginesie, to wczoraj mialam okazje widziec Frasyniuka w telewizorze. Byl ubrany jak zwykle na ciemno i wygladal super! :-) (Acha, i jeszcze jedno. Nie znam sie na polityce, i dlatego trudno jest mi powiedziec czy identyfikuje sie tez z Unia Wolnosci. Chyba wiec nie jestem kobieta tak do konca z glowa w chmurach, bo na pewno nie wyglosilabym pogladu, ze kocham UW, bo tam jest facet, ktory mi sie podoba). Pozdrawiam z samego rana! Milego dnia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lwica Zakochana Meduza IP: *.talnet.pl 09.11.01, 09:22 Masz duże szanse u Frasyniuka, właśnie się rozwodzi, albo już się rozwiódł. Ma czworo dzieci. Masz fajne ideały ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GA Re: Zakochana Meduza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.01, 09:52 Lwiczko.Czy posiadanie czworga dzieci jest jakimś dyshonorem? Ja też mam tyle.Jedynie nie mam bródki i nie rozwodzę się, więc nie mam szans u Meduzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lwica Meduzo! IP: *.talnet.pl 09.11.01, 09:31 Właśnie przejrzałam Twoje posty i stwierdzam, że jesteś prostą kobietą, więc wybaczam Ci to platoniczne uczucie. Robisz podstawowe błędy ortograficzne, np. napisałaś " zadużyłam się", podczas gdy ten wyraz pisze się "ZADURZYŁAM" (chyba, że chodzi Ci o zadłużenie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Meduzo! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 21:16 Wiesz Lwico, ja tez do Ciebie nic nie mam. Moze i jestem prosta kobitka, ale na pewno nie mozesz tego stwierdzic po zrobieniu przeze mnie bledu ortograficznego. Zrobilam go i trudno. Stalo sie. Jednym zdarzaja sie bledy, a innym nie. U mnie forma nie jest w zyciu najwazniejsza. W moich postach nie znajdziesz za to wulgarnosci i zjadliwosci). Pozdrawiam! P.S. I do Twojej wiadomosci to mam wyksztalcenie wyzsze (jak widzisz robienie bykow nie jest zalezne od szufladki do ktorej jestes dopasowana w spoleczenstwie). P.S.A to ze Pan Frasyniuk sie rozwodzi to jest tylko jego i jego jeszcze obecnej zony sprawa. Owszem bardzo mnie on kreci fizycznie i bardzo lubie na niego patrzec, ale ja mam wlasna rodzine i na pewno nie pozwolilabym zeby przez moja tajna milostke cos w niej sie zburzylo. Jest to tylko moja (i teraz Wasza) tajemnica, i dlatego o tym pozwalam sobie mowic tylko tu na forum. A wiec sza! ;-) Wszystkim zycze pieknego jesiennego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GA Re: Meduzo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.01, 05:39 Popieram w całej rozciągłości.Tu tak łatwo wydają oceny innych. Urocza jest ta Twoja miłostka, nie mówię o Panu Frasuniuku , bo on mnie jako chłopa nie kręci, lecz o samym stanie w jaki się wprowadzasz. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro-se Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.215.116.92.Dial1.Chicago1.Level3.net 09.11.01, 10:02 Gość portalu: Meduza napisał(a): > Uwazam Frasyniuka za najprzystojniejszego faceta w polskiej polityce. Ta jego > brodka, te spojrzenie... > > Nie jest nadety, jest normalnym facetem z tym czyms dla czego wymiekam... Nic z tego Frasyniuk wie dobrze ze nie mozna mieszac milosci z polityka,bo jedna zgubniejsza od drugiej a zmieszana ?ho,ho,ho,ho..... pro-se-kutor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 18:20 Ach, widzialam dzisiaj znowu Pana Frasyniuka w telewizorze! Ubrany byl typowo "frasyniukowo", czyli granatowa koszula i granatowy krawat. (Bardzo lubie jak faceci zakladaja krawaty w tej samej tonacji co koszula). Oczywiscie brodka byla jak zwykle na swoim miejscu! :-) Milego wieczoru dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: 151.112.27.* 14.11.01, 23:54 i oczywiscie sie wybranzlowalas mam nadzieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: 216.41.32.* 15.11.01, 06:58 Gość portalu: Meduza napisał(a): > Ach, widzialam dzisiaj znowu Pana Frasyniuka w telewizorze! Ubrany byl > typowo "frasyniukowo", czyli granatowa koszula i granatowy krawat. (Bardzo > lubie jak faceci zakladaja krawaty w tej samej tonacji co koszula). Oczywiscie > brodka byla jak zwykle na swoim miejscu! :-) > > Milego wieczoru dla wszystkich! Maduza,Ty ciagle sie meczysz?Tzn.ze moje rady-wiesz te ze swiecami albo wlozeniem swojej glowy z wezami miedzy kolana..(gdyby taki zmij wlazl Ci tam,gdzie trzeba...) Dam Ci jeszcze 2 rady.Zrob nasiadowke na torbie z lodem. Jesli nie pomoze-kup glosnik o niskich tonach,podlacz do radia,wlacz "Bass" i siadz na glosniku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: 159.107.89.* 15.11.01, 11:17 Hej Meduzko, byc moze pamietasz, ale na wszelki wypadek: mysle, ze milym gestem byloby wyslanie e-mailika urodzinowego do Pana Wladka - data urodzin 25-11-1954, najlepiej pod adres: frasyniuk@unia-wolnosci.pl Przyznam sie po cichu, ze rownie bardzo cenie Pana Frasyniuka ale jest to wylacznie duzy szacunek i powazanie. serdecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro-se Re: Zakochalam sie w Panu Frasyniuku IP: *.156.104.252.Dial1.Chicago1.Level3.net 16.11.01, 08:31 Z tego co ja widze to Meduza to dosc wymagajacy przypadek.Jest jedna rada dla Meduzy:siasc na trzonie od pralki i wlaczyc na wirowanie. Odpowiedz Link Zgłoś