b.krakus 09.05.06, 11:09 tolerujecie tu wszelki możliwy rynsztok polityczny, a post - owszem, bulwersujący, ale uprawniony, bo ilustrujący (wiernie i dosłownie!) rynsztok telewizyjno-rozrywkowy – natychmiast idzie na „oślą”?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: co się dzieje z tym Forum?! 09.05.06, 11:14 Z forum chyba nic złego się nie dzieje. Po prostu mąż Gretkowskiej dzisiaj moderuje. Zrozumże człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus nie zrozumiem! 09.05.06, 11:23 przecież ta wszechogarniająca i zalewająca nas podkultura jest praprzyczyną wszelkich problemów, o których tak zawzięcie się tutaj rozprawia! Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: nie zrozumiem! 09.05.06, 11:30 :-( Chyba się nie zrozumieliśmy. Ja zasugerowałem tylko, że jedyną osobą, której mogłoby zależeć na usunięciu Twojego wątku, jest mąż p. Gretkowskiej. Trudno się dziwić, że facet nienajlepiej czuje się w roli kołka z bateryjką. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus to rozmiem... 09.05.06, 11:33 i dziękuję za poparcie, ale nie przesadzajmy z tym nepotyzmem! Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 może potrenuj jakie krzyżówki, to na pewnym 09.05.06, 11:44 poziomie intelektualnym ułatwia pojmowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus no nie wiem... 09.05.06, 12:04 w Życiu na Gorąco są za trudne, ostatnio było o moralnej i propaństwowej partii na 3 litery... Odpowiedz Link Zgłoś
manhu no to wiedz... 09.05.06, 15:09 Dobrze się dzieje z tym forum, jak się nie podoba udaj się na najbardziej popularne portale i fora: onet.pl, wp.pl i zobaczysz jaka to żenada (fatalna organizacja-nie da się przeglądać odp. hurtem) i megacenzura. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow Tor, zamiast poprzec walke z kiepska literatura, 09.05.06, 13:37 to ty sie teraz zupelnie niepotrzebnie krakusa czepiasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: co się dzieje z tym Forum?! 09.05.06, 11:35 Co sie wlasciwie wydarzylo podczas romowy Gretkowskiej z Powiatowym? Nie ogladalem. Widzialem kilka jej wywiadow; wszystkie w poetyce clitoris..chyba za daleko nie odeszla os swojej sztampy? b.krakus napisał: > tolerujecie tu wszelki możliwy rynsztok polityczny, a post - owszem, > bulwersujący, ale uprawniony, bo ilustrujący (wiernie i dosłownie!) rynsztok > telewizyjno-rozrywkowy – natychmiast idzie na „oślą”?! Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus raz napisałem... 09.05.06, 11:41 dosłownie, wiernie cytując słowo w słowo, ale mi wycięli, i teraz nie wiem jak ci odpowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: raz napisałem... 09.05.06, 11:49 bylem na forum strony Powiatowego, ale poza pisanymi prostackim jezykiem jednozdaniowymi komentarzykami nic nie znalazlem. Zapisu rozmowy tez nie ma. b.krakus napisał: > dosłownie, wiernie cytując słowo w słowo, ale mi wycięli, i teraz nie wiem jak > ci odpowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus żarty żartami… 09.05.06, 11:48 ale czy ta ich rewolucyjna czujność ma charakter wyłącznie „poprawnościowy”, czy może treść wątku dotknęła jakiś redakcyjno-towarzyski układzik? Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus a ja, wskutek tego całego zamieszania... 09.05.06, 12:15 znalazłem się z p. Gretkowską w jednym obozie! Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus co każe się bardzo poważnie zastanowić... 09.05.06, 12:56 nad pozwaniem redakcji do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: co się dzieje z tym Forum?! 09.05.06, 13:02 Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie :) Gretkowska, która karierę literacką zbudowała na prowokacyjnych wynurzeniach, iż jest kobietą o dwóch łechtaczkach, była z pewnością przygotowana na zabawne pytania Kuby. Co innego szary lud internetowy i cenzorzy z tego forum. Taboo bleibt Taboo und Schluss. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski A mnie wyrzucili na Oślą rzeczową diagnozę... 09.05.06, 13:03 ... zjawiska polegającego na tym, że prawo karze przestępców, którzy popełnili przestępstwo wobec mężczyzny, a przymyka oko na przestępstwa popełniane wobec kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus ależ burdel macie siostry... 09.05.06, 13:06 w tym waszym archeo! uwaga cenzura - to też jest cytat, i to kultowy! Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Zajrzałem na Oślą, rzeczywiście to kuriozum 09.05.06, 13:08 Jedyny sensowny powód wyrzucenia na Oślą, to taki, że może już coś podobnego napisałeś na innym forum i uznali, że to spam. Moderatorzy na tym forum nie dopuszczają możliwości dyskusji w dwóch watkach na podobny temat, jeżeli wątki zakłada ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: nic z tych rzeczy... 09.05.06, 13:23 Zbiegli sie pisowcy i podobni całą chmara, nie przebierają w słowach i mamy zalew chamstwa na forum. Demokracja? Mowię: dziekuje za taką. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Poczytaj sobie wątki na forum o moderacji, ... 09.05.06, 13:29 ... zobaczysz ile błędnych lub głupich decyzji podejmują moderatorzy i jak często po protestach przywracają usunięte wątki. Twój przypadek to przy niektórych jest mały pikuś - w tym znajdziesz pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Re: co się dzieje z tym Forum?! 09.05.06, 14:01 b.krakus napisał: > tolerujecie tu wszelki możliwy rynsztok polityczny, a post - owszem, > bulwersujący, ale uprawniony, bo ilustrujący (wiernie i dosłownie!) rynsztok > telewizyjno-rozrywkowy – natychmiast idzie na „oślą”?! Jak mniemam chodzi Ci o ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41503733 Czy nie uważasz, że jego miejsce jest raczej na forum Prasa i media? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: co się dzieje z tym Forum?! 09.05.06, 14:04 plopli napisał: > > Jak mniemam chodzi Ci o ten wątek: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41503733 > Czy nie uważasz, że jego miejsce jest raczej na forum Prasa i media? To dlaczego wylądował na oślej ławce? > Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Re: co się dzieje z tym Forum?! 09.05.06, 14:14 wartburg4 napisał: > plopli napisał: > > > > Jak mniemam chodzi Ci o ten wątek: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41503733 > > Czy nie uważasz, że jego miejsce jest raczej na forum Prasa i media? > > To dlaczego wylądował na oślej ławce? > > Nie wiem. Może lapidarność wypowiedzi spowodowała, że wątek poleciał na OŁ bez refleksji, czy przypadkiem nie urazi w ten sposób autora i czy wątek nie powinien w związku z tym trafić na inne forum. Odpowiedzi nie znam, więc mogę jedynie pospekulować. Na pewno jednak nie jest to powód do wszczynania afery, można przecież po prostu spytac na forum.abuse lub aesów. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Dyskusja na forum nie jest aferą 09.05.06, 15:13 plopli napisał: > nie jest to powód do wszczynania afery, można przecież po prostu spytac > na forum.abuse lub aesów. Aferą jest skarga na moderatora Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus skoro nie znasz odpowiedzi, to po co odpowiadasz? 09.05.06, 18:54 chciałoby się w pierwszym odruchu zapytać - niemniej po namyśle (ciut przymusowym) dziękuję za reakcję - która wprawdzie niewiele tłumaczy, ale sporo wyjaśnia – oraz, co bardzo ważne, za link do inkryminowanego wątku, nieśmiało wskazując, że tutaj co drugi z nich nawiązuje jak nie do telewizji, to do gazety (z Waszą na czele), o radiu już przez litość nie wspominając… ps.1. o powód wycięcia (z informacją, że jest to dosłowny cytat) pytałem otwartym tekstem, ale pytanie natychmiast powędrowało w ślady wątku ps. 2. skoro na tym forum można wieszać psy na dowolnej osobie publicznej (wiem, bo sam wieszam), to dlaczego akurat Wojewódzki z Gretkowską spotkał się z tak nerwową oraz wykluczającą wszelkie przeciwieństwo reakcją? ps. 3. no i dlaczego mnie zabanowano?, czasowo - do godz.18.30, ale jednak! Odpowiedz Link Zgłoś