Dodaj do ulubionych

Czyżby koniec wojny?

11.07.06, 19:46
Ogłaszam że dzisiaj od godz.19.00 do 19.28 oglądałem inne Fakty TVN.
Obserwuj wątek
    • petroniusz0015 Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 19:55
      To ciekawe, napisz proszę coś więcej. Ja od dłuższego czasu bojkotuje fakty.
      • zruc Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 20:00
        Tak jakoś ciepło potraktowały prezydenta i premiera.Żadnych złośliwości no no..
        • dr.szfajcner Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 20:02
          zruc napisał:

> Tak jakoś ciepło potraktowały prezydenta i premiera.Żadnych złośliwości no
          no..

Pewno jeszcze nie wiedza ze preziunio nie jest ciezko chory.
          • ubek-bubek Wszystki ałtorytety u Solorza się nie pomieszczą. 11.07.06, 20:06
            Tyle się tego ostatnio ulęgło. Szkoda, ze Adas nie dał dzaiłki Rywinowi.
            Agoralna Telewizja robiłaby swoje.
            • dr.szfajcner Re: Wszystki ałtorytety u Solorza się nie pomiesz 11.07.06, 20:43
              ubek-bubek napisał:

> Tyle się tego ostatnio ulęgło.

Po co u Solorza, skor robi sie miejsce
              u Wildsteina i Farfałay.
              ( Przy okazji nastapi pojednanie Zydow z faszystami :-) )
        • tribunus Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 20:02
          Moze nareszcie sie dowiemy czy to prawda co mowi warszwka o M. W.
        • petroniusz0015 Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 20:03
          Może coś wreszcie przebiło się do tych zakutych łbów z TVN. Może wreszcie
          zrozumieli że nie mają doczynienia z jednosezonową i incydentalną władzą, lecz
          z trwałym obozem, który może rządzic naprawdę długo.
          • earthman Oj długo długo - dopóki wszystkiego nie ukradną... 11.07.06, 20:08
            • zruc Re: Oj długo długo - dopóki wszystkiego nie ukrad 11.07.06, 20:09
              Ty tochyba jesteś chory w tej nienawiści?
              • earthman Re: Oj długo długo - dopóki wszystkiego nie ukrad 11.07.06, 20:13
                Ja tylko opisuję stan faktyczny. Gdybym był chory z nienawiści, podłożyłbym
                bombę pod Pałac Prezydencki. Ale po co marnować benzynę i sok pomarańczowy na
                kilku kaczkolubnych? Do nienawiści bardzo mi daleko. To tylko kpiąca pogarda.
                • petroniusz0015 Re: Oj długo długo - dopóki wszystkiego nie ukrad 11.07.06, 20:15
                  Jesteś śmieszny w swojej histerycznej i bezsilnej frustracji. Szkoda mi ciebie.
                  • earthman Re: Oj długo długo - dopóki wszystkiego nie ukrad 11.07.06, 20:17
                    Wzruszające. Tylko gdzie tu histeria, gdzie frustracja? Zresztą prosiaczki
                    takie jak ty i tak głosu nie mają. Ryjki w chlew i milczeć (bo w kamasze!). :D:D
                    • petroniusz0015 Właśnie to miałem na myśli 11.07.06, 20:20
                      Inwektywami i pogardą maskujesz frustrację. Pogódź się z rzeczywistością, nie
                      kompromituj się.
                      • earthman Re: Właśnie to miałem na myśli 11.07.06, 20:24
                        petroniusz0015 napisał:

> Inwektywami i pogardą maskujesz frustrację. Pogódź się z rzeczywistością, nie
                        > kompromituj się.

Co za psychoanaliza! Jestem pod wrażeniem. Tylko jak może mieć coś na myśli
                        ktoś, kto nie myśli? I myśleć nie potrzebuje, bo jako zwolennik PiS i tak
                        zawsze ma rację. :)))
                        • elfhelm Re: Właśnie to miałem na myśli 11.07.06, 20:26
                          > Co za psychoanaliza!

Petroniusz prawie jak Freud. Niestety wiemy, jaką różnicę powoduje "prawie".
                          • zruc Re: Właśnie to miałem na myśli 11.07.06, 20:30
                            To Ty chyba tego żywca za dużo.Ale taka gorączka.
                        • tajny.zwolennik.iv.rzeczpospol Re: Właśnie to miałem na myśli 11.07.06, 20:30

to ubekow uczono co to jest psychoanaliza?
                        • petroniusz0015 Pomogę ci, żebyś nie musiał się wysilać 11.07.06, 20:31
                          Otóż jako zwolennik PiS:
                          - nie myślałem,
                          - nie myśle,
                          - nigdy nie będę myślał,
                          - tak wogóle to myslenie sprawia mi ból,
                          - jestem klero-faszysto-endecko-ciemnogrodzkim troglodytą,
                          - jestem tępy, prymitywny, ograniczony, zaściankowy, zacofany, ciemny,
                          niedouczony;
                          o czymś zapomniałem?
                          • tajny.zwolennik.iv.rzeczpospol Re: Pomogę ci, żebyś nie musiał się wysilać 11.07.06, 20:34

o mocherze...:-)
                            • petroniusz0015 Faktycznie! Do earthmana: 11.07.06, 20:35
                              Noszę moherowy beret! I jestem z tego dumny! :-)
                          • earthman Ogólny szkic prawidłowy! 11.07.06, 20:37
                            Brawa za szczątkową samokrytykę. Od czegoś trzeba zacząć. Dodaj jeszcze jakąś
                            paskudną obelgę pod moim adresem, np. "Żyd" albo "liberał". Dla PiSowca to
                            obraza gorsza niż policzek.

===============================
                            "Jeśli to prawda, to dowody zostały zniszczone"
                            J. Kaczyński
                            • petroniusz0015 Earthmanie, 11.07.06, 20:53
                              Liberał to w moich ustach komplement, niezwykle cenię dorobek Hayka oraz
                              szczególnie - liberała Michaela Novaka. Tego ostatniego uważam za niezwykle
                              wybitnego myśliciela.
                              A co do "Żyda", to moja Babcia jest Żydówką.
                              • zruc Re: Earthmanie, 11.07.06, 21:04
                                A miało być o TVN.
      • camille_pissarro Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 21:09
        Nie oglądałem żadnychFaktów od kiedy Durczok jest ich redaktorem prowadzącym ,
        i wcale tego nie żałuję :-)))
        Nie wiem czy sie skuszę , jak o 18:45 oglądam Wydarzenia , to juz mi sie nie
        chce wybijac z rytmu , potem uzupełniam Wiadomościami i nie czuję sie
        niedoinformowany ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka