zruc 11.07.06, 19:46 Ogłaszam że dzisiaj od godz.19.00 do 19.28 oglądałem inne Fakty TVN. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petroniusz0015 Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 19:55 To ciekawe, napisz proszę coś więcej. Ja od dłuższego czasu bojkotuje fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 20:00 Tak jakoś ciepło potraktowały prezydenta i premiera.Żadnych złośliwości no no.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 20:02 zruc napisał: > Tak jakoś ciepło potraktowały prezydenta i premiera.Żadnych złośliwości no no.. Pewno jeszcze nie wiedza ze preziunio nie jest ciezko chory. Odpowiedz Link Zgłoś
ubek-bubek Wszystki ałtorytety u Solorza się nie pomieszczą. 11.07.06, 20:06 Tyle się tego ostatnio ulęgło. Szkoda, ze Adas nie dał dzaiłki Rywinowi. Agoralna Telewizja robiłaby swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Wszystki ałtorytety u Solorza się nie pomiesz 11.07.06, 20:43 ubek-bubek napisał: > Tyle się tego ostatnio ulęgło. Po co u Solorza, skor robi sie miejsce u Wildsteina i Farfałay. ( Przy okazji nastapi pojednanie Zydow z faszystami :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 20:02 Moze nareszcie sie dowiemy czy to prawda co mowi warszwka o M. W. Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 20:03 Może coś wreszcie przebiło się do tych zakutych łbów z TVN. Może wreszcie zrozumieli że nie mają doczynienia z jednosezonową i incydentalną władzą, lecz z trwałym obozem, który może rządzic naprawdę długo. Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re: Oj długo długo - dopóki wszystkiego nie ukrad 11.07.06, 20:09 Ty tochyba jesteś chory w tej nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
earthman Re: Oj długo długo - dopóki wszystkiego nie ukrad 11.07.06, 20:13 Ja tylko opisuję stan faktyczny. Gdybym był chory z nienawiści, podłożyłbym bombę pod Pałac Prezydencki. Ale po co marnować benzynę i sok pomarańczowy na kilku kaczkolubnych? Do nienawiści bardzo mi daleko. To tylko kpiąca pogarda. Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Re: Oj długo długo - dopóki wszystkiego nie ukrad 11.07.06, 20:15 Jesteś śmieszny w swojej histerycznej i bezsilnej frustracji. Szkoda mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
earthman Re: Oj długo długo - dopóki wszystkiego nie ukrad 11.07.06, 20:17 Wzruszające. Tylko gdzie tu histeria, gdzie frustracja? Zresztą prosiaczki takie jak ty i tak głosu nie mają. Ryjki w chlew i milczeć (bo w kamasze!). :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Właśnie to miałem na myśli 11.07.06, 20:20 Inwektywami i pogardą maskujesz frustrację. Pogódź się z rzeczywistością, nie kompromituj się. Odpowiedz Link Zgłoś
earthman Re: Właśnie to miałem na myśli 11.07.06, 20:24 petroniusz0015 napisał: > Inwektywami i pogardą maskujesz frustrację. Pogódź się z rzeczywistością, nie > kompromituj się. Co za psychoanaliza! Jestem pod wrażeniem. Tylko jak może mieć coś na myśli ktoś, kto nie myśli? I myśleć nie potrzebuje, bo jako zwolennik PiS i tak zawsze ma rację. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Właśnie to miałem na myśli 11.07.06, 20:26 > Co za psychoanaliza! Petroniusz prawie jak Freud. Niestety wiemy, jaką różnicę powoduje "prawie". Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re: Właśnie to miałem na myśli 11.07.06, 20:30 To Ty chyba tego żywca za dużo.Ale taka gorączka. Odpowiedz Link Zgłoś
tajny.zwolennik.iv.rzeczpospol Re: Właśnie to miałem na myśli 11.07.06, 20:30 to ubekow uczono co to jest psychoanaliza? Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Pomogę ci, żebyś nie musiał się wysilać 11.07.06, 20:31 Otóż jako zwolennik PiS: - nie myślałem, - nie myśle, - nigdy nie będę myślał, - tak wogóle to myslenie sprawia mi ból, - jestem klero-faszysto-endecko-ciemnogrodzkim troglodytą, - jestem tępy, prymitywny, ograniczony, zaściankowy, zacofany, ciemny, niedouczony; o czymś zapomniałem? Odpowiedz Link Zgłoś
tajny.zwolennik.iv.rzeczpospol Re: Pomogę ci, żebyś nie musiał się wysilać 11.07.06, 20:34 o mocherze...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Faktycznie! Do earthmana: 11.07.06, 20:35 Noszę moherowy beret! I jestem z tego dumny! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
earthman Ogólny szkic prawidłowy! 11.07.06, 20:37 Brawa za szczątkową samokrytykę. Od czegoś trzeba zacząć. Dodaj jeszcze jakąś paskudną obelgę pod moim adresem, np. "Żyd" albo "liberał". Dla PiSowca to obraza gorsza niż policzek. =============================== "Jeśli to prawda, to dowody zostały zniszczone" J. Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Earthmanie, 11.07.06, 20:53 Liberał to w moich ustach komplement, niezwykle cenię dorobek Hayka oraz szczególnie - liberała Michaela Novaka. Tego ostatniego uważam za niezwykle wybitnego myśliciela. A co do "Żyda", to moja Babcia jest Żydówką. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czyżby koniec wojny? 11.07.06, 21:09 Nie oglądałem żadnychFaktów od kiedy Durczok jest ich redaktorem prowadzącym , i wcale tego nie żałuję :-))) Nie wiem czy sie skuszę , jak o 18:45 oglądam Wydarzenia , to juz mi sie nie chce wybijac z rytmu , potem uzupełniam Wiadomościami i nie czuję sie niedoinformowany ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś