hrabia.m.c 22.07.06, 20:16 To nasz kochany marszałek sejmu Marek Jurek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.smerf Re: Już wiem jak wygląda tow. szmacziak. 22.07.06, 20:20 Muszę Ci powiedzieć, że to jest mój wielki zawód. Owszem, wiedziałem, że to skrajna prawica i klerykał. Ale jakoś wydawało mi się, że to człowiek prawy, choć "obcy ideowo". Niestety jego marszałkowanie to całkowite rozczarowanie. Aż szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Już wiem jak wygląda tow. szmacziak. 22.07.06, 20:45 Jaki? Chyba juz nie pamiętasz, jak się płaszczył przed Kwaśniewskim, by zachować posadę w KRRiT. Widzę, że jakoś mu towarzysze partyjni zapomnieli to sku..enie się z komuchem... Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Re: Już wiem jak wygląda tow. szmacziak. 22.07.06, 20:22 Zgadza sie! Miedzy innymi z tego wzgledu, ze nie zna tego magiczengo slowa, ktore powinno go na co dzien zobowiazywac, ktorym jest "bezstronnosc". A dal nam ostatnio na to dobitne dowody, ze raczej nie gustuje w bezstronnosci, ale raczej w zagorzalym PISuaryzmie!!! Niech go kaczka kopnie... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Już wiem jak wygląda tow. szmacziak. 22.07.06, 20:40 no i cieniasowi z Gorzowa to zaszczytne miano sie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Już wiem jak wygląda tow. szmacziak. 22.07.06, 21:27 Dodatkowym świństwem jest fakt, że używa mojego przyzwoitego i zasłużonego imienia - jako nazwiska. No, ale może trzeba więcej wybaczać osobnikowi, który kultywuje tradycję rodzinną łomotania dzieci. Widocznie szanowny tatuś lubił walnąć Mareczka w główkę. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Panie Hrabio jak Pan śmie 22.07.06, 20:51 obrażać Marszałka Dwojga Imion, czyli Tego, Co Wywołuje Deszcz???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Panie Hrabio jak Pan śmie 22.07.06, 20:58 o jakiej obrazie pan ... toż to pochwała wiernego (że miernrgo) aparatczyka Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Panie Hrabio jak Pan śmie 22.07.06, 20:59 Nazwa tow. szmaciak pasuje jak ulal. Nastepny marszalek bedzie musial ciezko pracowac nad odbudowaniem rangi tej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Panie Hrabio jak Pan śmie 22.07.06, 21:24 baabeczka napisała: > Nazwa tow. szmaciak pasuje jak ulal. Nastepny marszalek bedzie musial ciezko > pracowac nad odbudowaniem rangi tej funkcji. Nyślisz że da sie odspawać od tego stołka? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Panie Hrabio jak Pan śmie 22.07.06, 21:31 > Nyślisz że da sie odspawać od tego stołka? W tej chwili aprobata dla dzialań Sejmu wynosi 8 proc. Może jak zejdzie do zera? Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Re: Panie Hrabio jak Pan śmie 22.07.06, 21:37 p.smerf napisał: > > Nyślisz że da sie odspawać od tego stołka? > > W tej chwili aprobata dla dzialań Sejmu wynosi 8 proc. Może jak zejdzie do zera > ? Jak zejdzie do zera, to bedzie najwiekszym szczytem absurdu, zeby taki sejm mogl jeszcze funkcjonowac. Ale pewnie bedzie... w dobie obecnej pisuarowej polityki;) Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Panie Hrabio jak Pan śmie 22.07.06, 21:34 Mam nadzieje, ze bedzie musial, oby szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Panie Hrabio jak Pan śmie 22.07.06, 22:35 Niestety do zera nie zejdzie ,bo sam sobie kuku nie zrobi: a tak nawiasem ? to ten sam co? IPN BU 0287/159 JUREK MAREK Odpowiedz Link Zgłoś
no_login_today Re: Już wiem jak wygląda tow. szmacziak. 22.07.06, 22:37 A za Millera miałeś klapki na oczach? Tow. Sobotka i inni to Baronowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Towarzysz Wacek Wacek 22.07.06, 22:43 Towarzysz Wacek Wacek jako kadrowy apartczyk PiS - duuuuuże rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś