t-800 19.08.06, 22:47 Proszę Kandydatki o zgłoszenia do konkursu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
purpurat_z_fioletowym_nosem Re: W tym wątku wybieramy Miss Forum Kraj! 19.08.06, 22:48 Frau blada. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Rozpuszcze tylko ten kok i zobaczysz.... 19.08.06, 22:52 co sie bedzie dziac na FK. ludzie.gazeta.pl/frau_blada/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
purpurat_z_fioletowym_nosem Re: Rozpuszcze tylko ten kok i zobaczysz.... 19.08.06, 22:54 nie pekaj, i tak wygladasz lepiej od joasi barskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Rozpuszcze tylko ten kok i zobaczysz.... 19.08.06, 22:59 Ale Joanna moze jeszcze skorygowac to i owo, a ja nie mam czasu. Poza tym boje sie zastrzykow :-). Botoks i implanty nie wchodza w gre. Wystartuje jednak. Moze zostane miss natura. :-) Ide do sauny i pooblepiac sie borowina. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: W tym wątku wybieramy Miss Forum Kraj! 19.08.06, 22:58 purpurat_z_fioletowym_nosem napisał: > Frau blada. ******************************************************************************** Glosuje na tak! Jak bedzie potrzeba, to uzasadnie. Hej ho! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: W tym wątku wybieramy Miss Forum Kraj! 19.08.06, 23:51 Myszo. Nie badz taka skromna; Ciebie tez mam na mojej liscie mysz_polna5 napisała: > purpurat_z_fioletowym_nosem napisał: > > > Frau blada. > > > ******************************************************************************* > * > > > Glosuje na tak! > > Jak bedzie potrzeba, to uzasadnie. Hej ho! > Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 No to jest już nas dwie przy poparciu kandydatury 20.08.06, 13:47 FrAU :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.eliza Ja już mam trzy głosy: doktora... 19.08.06, 22:55 ...Wałaszewskiego, gajowego Maruchy i Cypisa (pan Sułek, niewdzięcznik, jeszcze się zastanawia...) Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: Ja już mam trzy głosy: doktora... 19.08.06, 23:06 pani.eliza napisała: > ...Wałaszewskiego, gajowego Maruchy i Cypisa (pan Sułek, niewdzięcznik, jeszcze się zastanawia...) Nie rokuje to dobrze. Gdzie jest Mistrz ? Bez niego się nie uda ! . . . Jeżeli zdarzenie miało miejsce, dowody z pewnością są zniszczone - prezes (spółki ZOO) Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: kataryna! 19.08.06, 22:59 figi.com napisał: Ma maj glos, na tak! Jak zajdzie potrzeba, uzasadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Wiewiorzasta ! 19.08.06, 23:04 Nie tylko dla równowagi ! . . . Jeżeli zdarzenie miało miejsce, dowody z pewnością są zniszczone - prezes (spółki ZOO) Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: kataryna to prawdziwa krolewna 19.08.06, 23:53 nie wypada, zeby startowala w konkursie mysz_polna5 napisała: > figi.com napisał: > > > > Ma maj glos, na tak! > Jak zajdzie potrzeba, uzasadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner a Galba krolem - klamstwa i manipulacji, pomowien 20.08.06, 14:19 silesius.monachijski0 napisał: > nie wypada, zeby startowala w konkursie > > mysz_polna5 napisała: > > > figi.com napisał: > > > > > > > > Ma maj glos, na tak! > > Jak zajdzie potrzeba, uzasadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Hehehehehe! Emerytka z Rzeszowa. 19.08.06, 23:05 Hej, hej emeryciu! Cos tak zamilkla? Twoje milczenie bedzie uzasadnione, jesli twoj forumowy czas poswiecilas nie dla wnusia, ale dla osobistego old-boy-frienda! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Hehehehehe! Emerytka z Rzeszowa. 19.08.06, 23:08 Nie wiem jak to bedzie z miss forum.Mam natomiast propozycje na miss pissssss www.hagelpro.de/ebay/powerselllogo150x150.gif Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Hehehehehe! Emerytka z Rzeszowa. 19.08.06, 23:11 eeee nie!! Jarek nie moze brac udzialu;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Hehehehehe! Emerytka z Rzeszowa. 19.08.06, 23:12 x2468 napisał: > Nie wiem jak to bedzie z miss forum.Mam natomiast propozycje na miss pissssss > www.hagelpro.de/ebay/powerselllogo150x150.gif ******************************************************************************* Badz uprzejmy nie rozpowszechniac fotografii Jerzego Urbana od chrztu swietego! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Mysza, mam Twoją fotkę 19.08.06, 23:18 www.edbaran.com/brickhouse/artwork/divini-mys-bed-006R.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Mysza, mam Twoją fotkę 19.08.06, 23:21 t-800 napisał: > www.edbaran.com/brickhouse/artwork/divini-mys-bed-006R.jpg ******************************************************************************** Mniej wiecej wszystko sie zgadza. Poza mniej w ... gornych partiach:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Mysza, mam Twoją fotkę 19.08.06, 23:25 mysz_polna5 napisała: > Mniej wiecej wszystko sie zgadza. Poza mniej w ... gornych > partiach:)))))))))))))) Zgadza sie!!. Choc ona i tak nie wyglada na taka, zeby miala duzo w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Tu jest miejscea durny post nowytora3 19.08.06, 23:54 dr.szfajcner napisał: Temu kretynkowi dzis sie wzielo na "dyskutowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Hehehehehe! Emerytka z Rzeszowa. 19.08.06, 23:54 a moze emerytka juz w czysciu? mysz_polna5 napisała: > Hej, hej emeryciu! > Cos tak zamilkla? Twoje milczenie bedzie uzasadnione, jesli twoj forumowy czas > poswiecilas nie dla wnusia, ale dla osobistego old-boy-frienda! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A jakieś zdjęcia będą? 19.08.06, 23:43 Wprawdzie nie oglądam wyborów Miss, uznając je za nudne i głupie, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Stawiam na ise.stern 19.08.06, 23:49 t-800 napisał: > Proszę Kandydatki o zgłoszenia do konkursu! Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Stawiam na ise.stern 20.08.06, 14:25 Stawiam na silka.monachijskiego0, z jego ujmującą osobowościa i niesamowitą biografią zostanie miss to żaden problem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Jakby co, to moge byc jurorem 20.08.06, 00:06 znam sie i na tym, "co w gorze", i na tym, "co na dole" . www.studenci.de/fotogaleria/20060603-05_Praga/FrameSet.htm t-800 napisał: > Proszę Kandydatki o zgłoszenia do konkursu! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong A kto zasiądzie w jury? 20.08.06, 00:18 Tak przez ciekawość zapytowywuję. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: A kto zasiądzie w jury? 20.08.06, 00:23 ja bardzo chetnie; mam duze doswiadczenie warka_strong napisał: > Tak przez ciekawość zapytowywuję. > Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Sliski temat. Zawsze można komuś podpaść. Ale 20.08.06, 00:23 niech tam. Moimi kandydatkami na miski - przynajmniej minionego dnia ARE: dr. szwajcner i helena łuczywo Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Sliski temat. Zawsze można komuś podpaść. Ale 20.08.06, 14:24 nielubiegazety2 napisał: > niech tam. > > Moimi kandydatkami na miski - przynajmniej minionego dnia ARE: > > dr. szwajcner i helena łuczywo jak zobaczylem dr, to juz serce mi drgnelo, Niestety znow analfabeci z PiS, pisali listy kandyadatow! Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_dyktator Miss Forum Kraj? Tylko GIWI, każda inna wysiada 20.08.06, 00:56 Ona jest poza zasięgiem reszty Pań :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner [...] 20.08.06, 13:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Dla mnie kryteria są niejasne 20.08.06, 14:29 Czy to ma być według wymiarów, biustów, sylwetek w kostiumach kapielowych? A skąd to wiedzieć?! Wklejajcie dziewczyny swoje podobizny, a w trymiga uporam sie z problemem. Odpowiedz Link Zgłoś