jan.rem 06.09.06, 19:21 Dziwne ze zaden z zeznajacych przelozoych Wieczorka nigdy sie nie spotkal z czyms takim jak fikcyjna rejestracja agenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: A ja nie wierzę Gilowskiej 06.09.06, 19:23 jan.rem napisał: > Dziwne ze zaden z zeznajacych przelozoych Wieczorka nigdy sie nie spotkal z > czyms takim jak fikcyjna rejestracja agenta. Zyta jest wyjatkowa, podobnie jak Jarus K. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A ja nie wierzę Gilowskiej 06.09.06, 19:23 I slusznie! Nie chwal dnia za poranku i kobiety za zycia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A ja nie wierzę Gilowskiej 06.09.06, 19:27 Hisrtoria wspolczesna zna tylko dwa przypadki falszowania teczek: Gilowskiej i Kaczynskiego.Genialni SBecy wiedzieli juz 20 lat temu jakie to wybitne postacie i na wszelki wypadek przygotowali na nich kwity.Kto bedzie trzeci? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: A ja nie wierzę Gilowskiej 06.09.06, 19:30 A to si=obie nie wierz. twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: A ja nie wierzę Gilowskiej 06.09.06, 19:35 Ja nie wierze jej - nie wierzę, ze jest zdolnym politykiem! A sprawy z SB guzik mnie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Masz prawo nie wierzyć tak jak prawdziwy REM 06.09.06, 19:38 powinien być sądzony i ma prawo do trzech obrońców. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Masz prawo nie wierzyć tak jak prawdziwy REM 06.09.06, 19:40 Najwazniejsze, ze sprawa jest zakonczona i podatnik moze zamknac saldo! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: A ja nie wierzę Gilowskiej 06.09.06, 19:43 A ja, mimo że nie jestem jej fanem - wierzę! Wierzę dlatego, że żyłem w tych czaszch. Pamiętam je doskonale i widziałem "to i owo"! Wiem jedno(!) - w PRL-u rózne cuda się zdarzały, a więc i zarejestrowanie kogoś jako TW, w celu jego ochrony, uważam za całkowicie realne i możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia To jednak strzelała z ucha ! 06.09.06, 20:14 Ohyda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: To jednak strzelała z ucha ! 06.09.06, 20:19 gienia.gienia napisała: > Ohyda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad tego nie wykazał,nie zbicie:)(postanowił uniewinnić) ale jedocześnie wykazał ,ze niezla kretynka z beaty:))) nic nie wiedziala ,nic nie slyszala, i w ogole byla ja dyupa wolowa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś