henryk.log 12.09.06, 21:17 Damy z klasą ! --> TVN24 rozmowa z Panią Balcerowicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk.log Re: No PiSdziackie kształciuchy, posłuchajcie.. 12.09.06, 21:25 Zamilkły dziś echa forumowej k.k wyroczni ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c [...] 12.09.06, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: No PiSdziackie kształciuchy, posłuchajcie.. 12.09.06, 21:31 henryk.log napisał: > Zamilkły dziś echa forumowej k.k wyroczni ? :-) Może śledzi... wizytację pRezydenta... images4.fotosik.pl/124/17ae722feb3bca59.jpg Dobry wieczór, wykształciuchu czy jak nam tam...! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No PiSdziackie kształciuchy, posłuchajcie.. 12.09.06, 21:38 ave.duce napisała: > henryk.log napisał: > > > Zamilkły dziś echa forumowej k.k wyroczni ? :-) > > Może śledzi... wizytację pRezydenta... > > Dobry wieczór, wykształciuchu czy jak nam tam...! > :))) O echa_a wizyty pana podPrezia pytasz Pani wykształciucho ? > images4.fotosik.pl/124/17ae722feb3bca59.jpg D. Wieczór ;) ps system_układ mi powoli dochodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: No PiSdziackie kształciuchy, posłuchajcie.. 12.09.06, 21:59 henryk.log napisał: > ave.duce napisała: > > > henryk.log napisał: > > > > > Zamilkły dziś echa forumowej k.k wyroczni ? :-) > > > > Może śledzi... wizytację pRezydenta... > > > > > Dobry wieczór, wykształciuchu czy jak nam tam...! > > :))) > > O echa_a wizyty pana podPrezia pytasz Pani wykształciucho ? > > > images4.fotosik.pl/124/17ae722feb3bca59.jpg > > D. Wieczór ;) > ps > system_układ mi powoli dochodzi ;) > > To gUd! Przesłałam mjuzik, doszła? :PPP dla Pani T.!!! I niech mi Pan wykształciuch nie robi apetytu na Ojce Dyrektory! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No PiSdziackie kształciuchy, posłuchajcie.. 15.09.06, 00:43 ave.duce napisała: > images4.fotosik.pl/124/17ae722feb3bca59.jpg > To gUd! Przesłałam mjuzik, doszła? > :PPP dla Pani T.!!! I niech mi Pan wykształciuch nie robi apetytu na Ojce > Dyrektory! Doszła:D, ...a Łojca dyrektory?.. w cale licznych słoikach w piwnicy;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: No PiSdziackie kształciuchy, posłuchajcie.. 15.09.06, 03:58 henryk.log napisał: > ...a Łojca dyrektory?.. w cale licznych słoikach w piwnicy;P > I taM trzymać! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: No PiSdziackie kształciuchy, posłuchajcie.. 12.09.06, 21:43 > henryk.log napisał: > > > Zamilkły dziś echa forumowej k.k wyroczni ? :-) > > Może śledzi... wizytację pRezydenta... Wczoraj żaliła się na cały kraj, że się jej cosik zacina. Może tak się zacięła w swoim zacięciu, że ją wcięło? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No PiSdziackie kształciuchy, posłuchajcie.. 12.09.06, 21:52 tojajurek napisał: > > henryk.log napisał: > > > > > Zamilkły dziś echa forumowej k.k wyroczni ? :-) > > > > Może śledzi... wizytację pRezydenta... > > Wczoraj żaliła się na cały kraj, że się jej cosik zacina. > Może tak się zacięła w swoim zacięciu, że ją wcięło? Zaciętych w PiSie całe mnóstwo dziś. Blada - śniada, picyg.kaziowy zamulony, nurni nie durni, homoś z rekontrą nieskory..:-) skrót myślowy.. ps Czołem Panie J. :) Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Spoko, spoko - zaraz wyjdą... 12.09.06, 21:33 ...upiory z zakamarków. Doczekasz się jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Spoko, spoko - zaraz wyjdą... 15.09.06, 00:40 monopol napisał: > ...upiory z zakamarków. Doczekasz się jeszcze. **************************** Dzisiaj 14,chyba poszli po wypłatę i upili się z desperacji. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No PiSdziackie kształciuchy, posłuchajcie.. 12.09.06, 22:18 > Zamilkły dziś echa forumowej k.k wyroczni ? :-) Boszszs! Giwi-echo-k.k Panią praaya wycięła za naruszenie czci k.kaczystki ;-( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=48502030 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No PiSdziackie kształciuchy, poczytajcie.. 12.09.06, 22:55 Test. Czy Wam to cosik przypomina :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=48505247&v=2&s=0ps Feee Pani Giwi ;-((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Heniek!! Jakie tam oni "kształciuchy"??!!! 12.09.06, 21:47 W Spółdzielni PiSdzielni się nikogo nie kształci!! Tam są PiSdzielcy i całkiem im wystarczy, że ... są. Po co się kształcić, jak kartofle wszystko wiedzą i im powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log [...] 12.09.06, 21:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Coś taki nerwowy stalinowski czyścioszku >?{"\:%@# 12.09.06, 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Hej kapusiu!! Już ci się moje sygnaturka podoba?? 12.09.06, 21:58 Nie będziesz już donosił do Giwi i płakał w jej rękaw?? Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Ptasi móżdżku mnie twoja sygnaturka lata koło 12.09.06, 22:00 ... . Do Giwi nie donosiłem. Kasowali mi posty z twoimi bluzgami, frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Wiem, że donosiłeś!! 12.09.06, 22:04 A posty ci kasują, boś dureń. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Ja się nie denerwuję. Jestem spokojny. Móżdżka nie 12.09.06, 22:13 stać na taki wysiłek intelektualny bym się zdenerwował. Po prostu móżdzek, tak jak myszowaty, łże jak pies. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Z sygnaturki to Giwi wywaliłeś wykształciuchu :))) 12.09.06, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 21:59 To taki dowcip, zapewne. Uśmiałem się jak rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:02 tojajurek napisał: > To taki dowcip, zapewne. Uśmiałem się jak rzadko. Mojej babci co ma osiemdziesiątkilka lat dwa razy powtarzać nie trzeba pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:04 artsg napisał: > tojajurek napisał: > > > To taki dowcip, zapewne. Uśmiałem się jak rzadko. > > Mojej babci co ma osiemdziesiątkilka lat dwa razy powtarzać nie trzeba pytań. Taka karna babcia? Boi się, bidulka. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:37 ave.duce napisała: > artsg napisał: > > > tojajurek napisał: > > > > > To taki dowcip, zapewne. Uśmiałem się jak rzadko. > > > > Mojej babci co ma osiemdziesiątkilka lat dwa razy powtarzać nie trzeba py > tań. > > Taka karna babcia? Boi się, bidulka. > > ;))) *********************** A skąd artsg miałby na prochy? To renta babci. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:55 alistair-p napisał: > ave.duce napisała: > > > artsg napisał: > > > > > tojajurek napisał: > > > > > > > To taki dowcip, zapewne. Uśmiałem się jak rzadko. > > > > > > Mojej babci co ma osiemdziesiątkilka lat dwa razy powtarzać nie trz > eba py > > tań. > > > > Taka karna babcia? Boi się, bidulka. > > > > ;))) > *********************** > A skąd artsg miałby na prochy? To renta babci. > artsg ma na imię Januszek... ... Januszek nie chce chodzić do szkoły, przebywa w towarzystwie chuliganów, aż trafia do poprawczaka. Po próbie ucieczki trafia do zakładu o zaostrzonym rygorze ... www.filmpolski.pl/fp/index.php/123318 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:15 artsg napisał: > tojajurek napisał: > > > To taki dowcip, zapewne. Uśmiałem się jak rzadko. > > Mojej babci co ma osiemdziesiątkilka lat dwa razy powtarzać nie trzeba pytań. Bo jej Zawisza Ciemny o nic nie pytal :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c [...] 12.09.06, 22:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:01 Artsg musi mieć niezły telewizor, jak brudne uszy w nim tak dobrze widać. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:02 xtrin napisała: > Artsg musi mieć niezły telewizor, jak brudne uszy w nim tak dobrze widać. A może wg. niego brudne uszy to norma w jego klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:04 xtrin napisała: > Artsg musi mieć niezły telewizor, jak brudne uszy w nim tak dobrze widać. Wystarczyło posłuchać w radiu. Co drugie pytanie trzeba było powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:06 artsg napisał: > xtrin napisała: > > > Artsg musi mieć niezły telewizor, jak brudne uszy w nim tak dobrze widać. > > Wystarczyło posłuchać w radiu. Co drugie pytanie trzeba było powtarzać. O! I co? Powtarzałeś? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:16 artsg napisał: > xtrin napisała: > > > Artsg musi mieć niezły telewizor, jak brudne uszy w nim tak dobrze widać. > > Wystarczyło posłuchać w radiu. Co drugie pytanie trzeba było powtarzać. Ty od razu lapiesz o co debilowi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Damie "z klasą" mycie uszów by się przydało 12.09.06, 22:37 Ja tam nawet po pięciu powtórzeniach chyba nie byłabym pewna, czy oni rzeczywiście chcą o to zapytać co w pytaniu zawrali. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak rozumiem ze we lbie ci sie nie miesci taki 13.09.06, 00:15 scenariusz, ze radio albo ma mikrofon bezposrednio wpiety w mikrofony pOslow (lub ma swoje mikrofony na stolach) podczas gdy naglosnienie na samej sali jest zwalone i nie przebija sie przez halas? Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan [...] 12.09.06, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Pani doktor z logiką też na bakier 12.09.06, 22:13 henryk.log napisał: > Damy z klasą ! > --> TVN24 rozmowa z Panią Balcerowicz Już na samym początku w pytaniu o karalność wyłożyła się jak przedszkolak. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log [...] 12.09.06, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pani doktor z logiką też na bakier 12.09.06, 22:23 artsg napisał: > henryk.log napisał: > > > Damy z klasą ! > > --> TVN24 rozmowa z Panią Balcerowicz > Już na samym początku w pytaniu o karalność wyłożyła się jak przedszkolak. W przeciwienstwie do PiSiorow i ich przyjacil z Samoobory brak jej obycia z wymiarem sprawiedliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Pani doktor z logiką też na bakier 12.09.06, 22:27 douglasmclloyd napisał: > artsg napisał: > > > henryk.log napisał: > > > > > Damy z klasą ! > > > --> TVN24 rozmowa z Panią Balcerowicz > > > Już na samym początku w pytaniu o karalność wyłożyła się jak przedszkola > k. > > W przeciwienstwie do PiSiorow i ich przyjacil z Samoobory brak jej obycia z > wymiarem sprawiedliwosci :) > Komisja sejmowa to nie wymiar sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pani doktor z logiką też na bakier 12.09.06, 22:29 artsg napisał: > Komisja sejmowa to nie wymiar sprawiedliwości. Zgadza sie, tak komisja to wymiar niesprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pani doktor z logiką też na bakier 12.09.06, 22:36 douglasmclloyd napisał: > artsg napisał: > > > Komisja sejmowa to nie wymiar sprawiedliwości. > > Zgadza sie, tak komisja to wymiar niesprawiedliwosci. > Eee tam,a co występy kilku kretynów ma z "niesprawiedlwością":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Pani doktor z logiką też na bakier 12.09.06, 22:38 > Eee tam,a co występy kilku kretynów ma z "niesprawiedlwością":)))) Tyle co PiS ze sprawiedliwością. Jedna wielka szopka i tyle. Doprawdy trzeba im serdecznie pogratulować tej komisji. Balcerowicz chyba nigdy nie cieszył się taką popularnością jak teraz :). Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pani doktor z logiką też na bakier 12.09.06, 22:39 xtrin napisała: > > Eee tam,a co występy kilku kretynów ma z "niesprawiedlwością":)))) > > Tyle co PiS ze sprawiedliwością. Jedna wielka szopka i tyle. > > Doprawdy trzeba im serdecznie pogratulować tej komisji. Balcerowicz chyba nigdy > nie cieszył się taką popularnością jak teraz :). Jakie małpy ,taki cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pani doktor z logiką też na bakier 12.09.06, 22:40 xtrin napisała: > Tyle co PiS ze sprawiedliwością. Jedna wielka szopka i tyle. > > Doprawdy trzeba im serdecznie pogratulować tej komisji. Balcerowicz chyba nigdy > nie cieszył się taką popularnością jak teraz :). Niech sie stawi przed komisja i sponiewiera tych matolow. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Pani doktor z logiką też na bakier 12.09.06, 22:41 douglasmclloyd napisał: > xtrin napisała: > > > Tyle co PiS ze sprawiedliwością. Jedna wielka szopka i tyle. > > > > Doprawdy trzeba im serdecznie pogratulować tej komisji. Balcerowicz chyba > nigdy > > nie cieszył się taką popularnością jak teraz :). > > Niech sie stawi przed komisja i sponiewiera tych matolow. > > Na razie to w gacie narobił ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Pani doktor z logiką też na bakier 12.09.06, 22:58 Kurcze, to Twój TV zapach też przekazuje? No no... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log to pewnie nowy dekoder TV Trwam :] 13.09.06, 00:30 sierzant_nowak napisał: > Jeszcze Polska nie zginęła.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: NIE-PiS... 12.09.06, 23:08 artsg napisał: > Komisja sejmowa to nie wymiar sprawiedliwości. > Faktycznie, co jedna - to wymiar NIEsprawiedliwości i BEZpraw(i)a. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Giwi!?? ..oszalała dziś w obronie czci k.k ! 12.09.06, 23:06 Jeszcze Polska nie zginęła.. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum giwi dwoi się i troi i wyłapuje wiersze 12.09.06, 23:07 to sie dopiero nazywa katocenzura! Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: giwi dwoi się i troi i wyłapuje wiersze 12.09.06, 23:15 Nie o wiersze chodzi, tylko o szczególną ochronę takiego starego pudła z korbą, które gra tylko jedną melodyjkę. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: giwi dwoi się i troi i wyłapuje wiersze 13.09.06, 00:11 tojajurek napisał: > Nie o wiersze chodzi, tylko o szczególną ochronę takiego starego pudła z korbą, > które gra tylko jedną melodyjkę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No PiSdziackie kształciuchy,poczytajcie ! 12.09.06, 22:51 Z dedykacją dla krwawej giwi Autor: bio.mum ☺ Data: 12.09.06, 22:26 szukajcie mnie na ośle..ale musiał ją i katarynę ten wiersz zaboleć... Na proces moskiewski Oskarżajcie nas wszystkich, nie tylko szesnastu, Sądźcie poległych w grobie, to też winowajcy, Sądźcie szkielet, co z wojny pozostał się miastu, Gdy wyście jeszcze z djabłem kumali się, zdrajcy. Oskarżcie także wolność, nieznane wam słowo, Ten odwieczny zabobon, co zawsze nas dzieli, Cały kraj polski weźcie, zamknijcie go w celi I wprowadźcie pod sztykiem na salę sądową. I choć wyrok spiszecie w ciemnicach swych na dnie By w kremlińskiej go potem ujawnić asyście, Jeszcze ten, kto jest wolny, bez trudu odgadnie, Że zbrodniarzem w tej sali nie my, ale wyście. My przyjmiemy wasz werdykt. Nie zdoła was zawieść Polska pamięć i długie pokoleń wspomnienia, Bo cokolwiek się stanie, jak świat się pozmienia, Niezmienna wasza przemoc i gwałt i nienawiść. Lecz kto wolny, a myśli, że z oczu odpędzi Upiora waszych jaskiń, bagienny wasz opar, Błądzi, bo moskiewskiego świat uląkł się sędzi, Wolnych w walce opuścił, ciemiężcę ich poparł. I osądził się hańbą i skazał na siebie, Uciekłszy od rozumu, szaleńczy trybunał, I z djabłem się na polskich mogiłach pokumał I potępiony będzie na ziemi i niebie. Kazimierz Wierzyński Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Damy z klasą nie pytano o Ałganowa? 12.09.06, 22:57 henryk.log napisał: > Damy z klasą ! > --> TVN24 rozmowa z Panią Balcerowicz Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman matka boska eseldowska 13.09.06, 08:52 juz nie robi za wzór? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 przez pare dni w zlobku chyba 13.09.06, 08:56 mialam taka lale. To z czasow gdy bylam bardziej round jak to sie mowi. Lala miala rozowe policzki, wloski zawiniete pod spod i mrugala oczkami. Acha i jak ja sie przechylalo to cos tam beczala..... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek No bolszewicki wykształciuchu posłuchaj 13.09.06, 10:01 henryk.log napisał: > Damy ... ---> Twoje bolszewickie myślenie i sposoby widać na każdym kroku. "Utrwalone w obiegu publicznym, a nawet naukowym, pojęcie "opozycji demokratycznej" jako nazwy dla całości patriotycznego ruchu oporu lat 70. i 80. jest doskonałym przykładem na skuteczność bolszewickiej metody propagandy. Nazwa "opozycja demokratyczna" jest przedwojennym komunistycznym konceptem, wymyślonym dla współpracy KPP z lewicą PPS. Komuniści udawali, że są opozycją, mimo że ich celem był totalitaryzm. Udawali demokratów, żeby zniszczyć demokrację. Nie ma żadnej analogii pomiędzy walką KPP z Sanacją a walką antykomunistycznego ruchu oporu z totalitaryzmem peerelowskim. Tego typu działania - chowanie się za obcym sztandarem, rozszerzanie strefy wpływów przez przyklejanie się do środowisk patriotycznych, niepodległościowych i narzucenie im własnego języka - to typowe metody bolszewickie. Okazują się skuteczne nawet dzisiaj. " Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log No PiSdziackie kształciuchy, słuchal(ły)iście dziś 15.09.06, 00:19 zawiszę_czarnego-pisdziackiego? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log E,PiSdziackie kształciuchy, nie słuchal(ły)iście ? 15.09.06, 00:31 henryk.log napisał: > zawiszę_czarnego-pisdziackiego? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: E,PiSdziackie kształciuchy, nie słuchal(ły)iś 15.09.06, 03:59 henryk.log napisał: > henryk.log napisał: > > > zawiszę_ciemnego-pisdziackiego? > > :))) Odpowiedz Link Zgłoś