Dodaj do ulubionych

Taśma Beggergate została nagrana w nocy 22 wrześni

27.09.06, 15:12
a. Dlaczego więc czekano na jej emisję całe pięć dni?
Obserwuj wątek
    • jola_iza Re: No popatrz 27.09.06, 15:15
      Mądre spostrzeżenie, wtorek powinien być codziennie .
      • zazou1980 Re: No popatrz 27.09.06, 15:25
        jedno z nagrań było zarejestrowane wczoraj rano (26.09)
    • loppe Re: Taśma Beggergate została nagrana w nocy 22 wr 27.09.06, 15:22
      hm, a może dlatego że Beger nie dostała tego co chciała....!
      • jola_iza Re: Loppe 27.09.06, 15:24
        Nie rżnij głupa " Teraz My" leci we wtorki. Jedynym wyjsciem ustawa o tym, że wtorek może być każdego innego dnia.
        • loppe Re: Loppe 27.09.06, 15:27
          nie każdy ma tak wsoaniały umysł by znać rozkładówkę telewizyjną na wyrywki jak
          ty i twój wspaniały umysł
          • jola_iza Re: Loppe 27.09.06, 15:32
            co ty klikasz? jaką rozkładówkę? Program znany i wiadomo,że raz w tygodniu. Mają stronę w internecie:)
            • loppe Re: Loppe 27.09.06, 16:00
              nigdy w życiu nie słyszałem o tym programie po prostu....
        • seth11 Re: Loppe 27.09.06, 15:32
          jola_iza napisała:

> Nie rżnij głupa " Teraz My" leci we wtorki. Jedynym wyjsciem ustawa o tym, że
          w
          > torek może być każdego innego dnia.

TVN mógł zrobić z tych taśm większy show.
          Np. specjalne wydanie w piątek, sobotę lub niedzielę, w porze największej
          oglądalności.
          • jontek6 Czyli co im właściwie zarzucasz? Brak show? 27.09.06, 15:33
            Chłopie, nie dobijaj innych swoją bezsilną głupotą.
            • seth11 Re: Czyli co im właściwie zarzucasz? Brak show? 27.09.06, 15:46
              Żadna stacja nie czeka z sensacjami tyle dni, barani łbie.
              Przypomnij sobie np. zatrzymanie prokuratora w Katowicach, lub urzędniczki z
              jakiegoś ministerstwa.
              Podawali wiadomość w Faktach, i na koniec była informacja, że więcej można
              będzie zobaczyć w Interwencji, lub innym programie.
              • jontek6 Re: Czyli co im właściwie zarzucasz? Brak show? 27.09.06, 15:49
                Okazało się jednak, że jakaś czeka. I pytam ponownie: co im konkretnie
                zarzucasz? Co to znaczy, że czekali pięć dni, poza tym, że autorzy programu
                czekali na dzień jego kolejnej emisji? Co jest wg ciebie nie tak?
                • seth11 Re: Czyli co im właściwie zarzucasz? Brak show? 27.09.06, 15:57
                  Chodzi mi o to, że TVN powinien zrobić z tego nagrania newsa dnia, i to już w
                  zeszłym tygodniu. A nie czekać przez tyle dni na emisję w programie po 22:30.
                  • jontek6 Re: Czyli co im właściwie zarzucasz? Brak show? 27.09.06, 15:59
                    Po raz trzeci, może dotrze: WIEM, że uważasz, że TVN powienien był dać to
                    nagranie wcześniej. Pytam, DLACZEGO uważasz, że powinien był tak zrobić i CO to
                    niby może oznaczać, że tego nie zrobił? Wg ciebie oczywiście...
                    • seth11 Re: Czyli co im właściwie zarzucasz? Brak show? 27.09.06, 16:02
                      No właśnie nie wiem:)
                      Przecież pytałem o to na samym początku.
                      Po prostu wydaje mi się takie postępowanie w prywatnej telewizji, z lekka
                      dziwne. W publicznej i owszem. Ale w prywatnej?
                      • jontek6 Re: Czyli co im właściwie zarzucasz? Brak show? 27.09.06, 16:08
                        Aha, czyli uważasz, że TVN powienien był puścić to wcześniej, ale nie wiesz,
                        dlaczego tak uważasz? Hmmm... Może zapytaj tego drugiego ja... :)
                        • seth11 Re: Czyli co im właściwie zarzucasz? Brak show? 27.09.06, 16:13
                          Dlatego zapytałem na forum. Wyszedłem z założenia, iż mogą tu być mądrzejsi niż
                          ja. Widocznie pomyliłem się.
                  • peer2 Re: Czyli co im właściwie zarzucasz? Brak show? 27.09.06, 16:16
                    Tyle, że to nie była akcja "Faktów", ale akja tych dwóch kolesi z "Teraz My"
                    specjalnie na potrzeby tego programu.
                    Tak samo programy Latkowskiego oglądasz w "Konfrontacji", a nie w Wiadomościach.
                    • seth11 Re: Czyli co im właściwie zarzucasz? Brak show? 27.09.06, 16:19
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49349076&a=49351510 przeczytaj
                      dokładnie.
    • niepismienny_niepoczytalny Re: Taśma Beggergate została nagrana w nocy 22 wr 27.09.06, 15:23
      trzeba bylo osobiscie zawiesc kopie na kreml
    • syndyk.iv.rp Re: Taśma Beggergate została nagrana w nocy 22 wr 27.09.06, 15:27
      Moze ze wzgledu na ramowke? :)
    • jontek6 Bo "Teraz My" jest raz w tygodniu? :))) 27.09.06, 15:31
      Czy to zbyt skomplikowane i podejrzane tłumaczenie? :)
      • seth11 Re: Bo "Teraz My" jest raz w tygodniu? :))) 27.09.06, 15:33
        Trochę naiwne. A jeżeli program ukazywałby się tylko raz w miesiącu? To co?
        • peer2 Re: Bo "Teraz My" jest raz w tygodniu? :))) 27.09.06, 15:35
          A dlaczego wtorek jest taki zły? Poniedziałek byłby lepszy?
    • frank_drebin Czekano bo Lepciu musial wrocic z wytycznymi 27.09.06, 15:35
      z Mokswy .....
      • karlin No właśnie 27.09.06, 16:06
        Co on stamtąd przywiózł?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka