marcus_crassus 28.09.06, 14:59 bo sporo osob wiesci niesamowite rewelacje. powiem szczerze - ja obstawiam: nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zirby Re: co sie stanie 30 IX 2006 28.09.06, 15:01 marcus_crassus napisał: > bo sporo osob wiesci niesamowite rewelacje. > > powiem szczerze - ja obstawiam: > > nic Jak to nic? Sobota sie stanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: co sie stanie 30 IX 2006 28.09.06, 15:01 marcus_crassus napisał: > bo sporo osob wiesci niesamowite rewelacje. > > powiem szczerze - ja obstawiam: > > nic zostanie przedłużona misja Macierewicza, bo okaże się że temu "nawybitniejszemu" specjaliście Pis od służb nic sensownego nie udało się zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Nie wiadomo czy 30 IX 2006, ale.... 28.09.06, 15:03 "W wypowiedzi dla radiowej "Trójki" Macierewicz powiedział, że komisja złoży sprawozdanie na zakończenie swojej działalności najpierw marszałkowi Sejmu i komisji ds. służb specjalnych, a potem opinii publicznej. Dodał, że "wszyscy obywatele będą mogli przeczytać "to, co drobiazgowo opisze komisja", która "musi powiedzieć niemal wszystko". ------------------------------------------------ No i pewnie nic się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co sie stanie 30 IX 2006 28.09.06, 15:06 nie wiem,co ma sie stać, jeżeli chodzi o WSI, to podobno już dawno są zweyfiko wani i odcedzeni, więc nie wiem skąd te obawy i magiczna data. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze kaczyński przeprosi Polaków za postępowanie 28.09.06, 15:09 wysokich urzędników swojej kancelarii a następnie ich zdymisjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś