ubekistan 05.10.06, 18:13 czemu nikt jej nie spytal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris A ile dostali Lipiński i Mojzesowicz ? 05.10.06, 18:16 Bo to przecież oni wkopali PiS. Dlaczego nikt (jeszcze ?) nie zajął się badaniem ich powiązań z WSI, KGB, FSB, PO, Belzebubem, sektą Moona ? Odpowiedz Link Zgłoś
ubekistan Re: A ile dostali Lipiński i Mojzesowicz ? 05.10.06, 18:22 Lipinski nie wiedzial o nagrywaniu a Beger tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann Jaki jest budzet PiS na lapowki? 05.10.06, 18:56 i czy z biora bezposrednio z publicznych pieniedzy, czy tez najpierw staraja sie je troche poprzekladac z jednej kieszeni do drugiej? Odpowiedz Link Zgłoś
gruby190 Ważne jest ile dawali łapówkarze Małych Braci 05.10.06, 18:32 Żałosne są te Wasze próby odwracania Kaczyńskiego kota ogonem ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Ważne jest ile dawali łapówkarze Małych Braci 05.10.06, 18:52 Oj gruby, po co ci to było? Uchodziłęś za niezłego dziennikarza, byłeś lubiany. teraz stajesz w jednym szeregu z Gembarowskim, Kwiatkowskim, Czarzastym, Jeneralskim. Żona i ty to przynajmnij schudniecie jak cię z roboty zwolnią, ale najbardziej mi żal tej jamniczki Frani. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby190 Re: Ważne jest ile dawali łapówkarze Małych Braci 05.10.06, 18:54 Cipcia, gdybym chciał tu wymienić wszystkie domysły róznych czubków na temat kim jest "Gruby" to bym zagłuszył wszystkie tematy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Ważne jest ile dawali łapówkarze Małych Braci 05.10.06, 18:58 Per cipcia, to sie zwracaj do wojego chłoptasia, nie domnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby190 Re: Ważne jest ile dawali łapówkarze Małych Braci 05.10.06, 19:14 Cipciu, jeżeli jesteś chłoptasiem, to nie licz na mnie. Ja tam konwencjonalnie wolę baby! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Ile dostala Beger za ta prowokacje? 05.10.06, 18:36 > czemu nikt jej nie spytal? Kogo? Lipińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Ale panika ! Bo szydło wyszło z worka ?! 05.10.06, 18:45 Czy PiSowi "obce siły" kazały przekupywac Berger i Spółkę ?! Czy PiSowi "obce siły" kazały wchodzić w układy z kryminalną Samoobroną ?! Ale panika ! Bo szydło wyszło z worka ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To już siedzi ?! ;))) n/t b/t 05.10.06, 18:49 ubekistan napisał: Ile dostala Beger za ta prowokacje? > czemu nikt jej nie spytal? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Ile by dostała od w pis-du? 05.10.06, 18:49 gdyby taś nie było. mielibyśmy za tzry cztery tygodnie sliczą panI Minister. „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ile by dostała od w pis-du? 05.10.06, 18:51 zapijaczonyryj napisał: > > gdyby taś nie było. > mielibyśmy za tzry cztery tygodnie sliczą panI Minister. Faktycznie: www.se.com.pl/_gAllery/96/35/96355.jpg Bjutiful! > > „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Ile by dostała od w pis-du? 05.10.06, 18:54 ave.duce napisała: > zapijaczonyryj napisał: > > > > > gdyby taś nie było. > > mielibyśmy za tzry cztery tygodnie sliczą panI Minister. > > Faktycznie: > > www.se.com.pl/_gAllery/96/35/96355.jpg > Bjutiful! > > > > > „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski > > To moja ulubiona posłanka.Jest sliczna zupełnie inaczej. Myślę , ze jej matka jak była w ciąży często oglądała bajkę z taką świnką, chyba Piggi, czy tak jakoś podobnie się nazywała. Stąd to niesamowite podobieńswo „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ile by dostała od w pis-du? 05.10.06, 19:02 zapijaczonyryj napisał: > ave.duce napisała: > > > zapijaczonyryj napisał: > > > > > > > > gdyby taś nie było. > > > mielibyśmy za tzry cztery tygodnie sliczą panI Minister. > > > > Faktycznie: > > > > www.se.com.pl/_gAllery/96/35/96355.jpg > > Bjutiful! > > > > > > > > „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski > > > > > To moja ulubiona posłanka.Jest sliczna zupełnie inaczej. > Myślę , ze jej matka jak była w ciąży często oglądała bajkę z taką świnką, > chyba Piggi, czy tak jakoś podobnie się nazywała. Stąd to niesamowite > podobieńswo > > „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski > Ty to masz gust! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Ile by dostała od w pis-du? 05.10.06, 18:53 zapijaczonyryj napisał: > > gdyby taś nie było. > mielibyśmy za tzry cztery tygodnie sliczą panI Minister. ----- Jarosław Kaczyński odrzucił OFERTE BEGER w tej sprawie. Nie zauważyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Ile by dostała od w pis-du? 05.10.06, 18:56 palnick napisał: > zapijaczonyryj napisał: > > > > > gdyby taś nie było. > > mielibyśmy za tzry cztery tygodnie sliczą panI Minister. > > ----- > Jarosław Kaczyński odrzucił OFERTE BEGER w tej sprawie. Nie zauważyłeś? > > Nie, bo się paliłem ze wstydu,że jedni z najwazniejszych w PIS takie orerty korupcyjne proponują. A Fuj „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Ile by dostała od w pis-du? 05.10.06, 19:03 zapijaczonyryj napisał: > palnick napisał: > > > zapijaczonyryj napisał: > > > > > > > > gdyby taś nie było. > > > mielibyśmy za tzry cztery tygodnie sliczą panI Minister. > > > > ----- > > Jarosław Kaczyński odrzucił OFERTE BEGER w tej sprawie. Nie zauważyłeś? > > > > > Nie, bo się paliłem ze wstydu,że jedni z najwazniejszych w PIS takie orerty > korupcyjne proponują. A Fuj ------ Za dużo chlejesz. Stąd omamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ile by dostała od w pis-du? 05.10.06, 19:03 palnick napisał: > zapijaczonyryj napisał: > > > > > gdyby taś nie było. > > mielibyśmy za tzry cztery tygodnie sliczą panI Minister. > > ----- > Jarosław Kaczyński odrzucił OFERTE BEGER w tej sprawie. Nie zauważyłeś? > > A słuchałeś tow. Wojciecha Mojzesowicza? Tyż ministra? :) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Ile dostala Beger za tę prowokacje? 05.10.06, 18:55 Należy sądzić, że została wynagrodzona za odegranie roli :-). Chyba TVN płaci swoim aktorom? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Ile dostala Beger za tę prowokacje? 05.10.06, 18:58 palnick napisał: > Należy sądzić, że została wynagrodzona za odegranie roli :-). > Chyba TVN płaci swoim aktorom? > Widzę. ze ty z tych widzących i słyszących inaczej, czyli odwrotnie. Widzisz negatyw tak jak twój wielki mały wódz nakazał „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann Wlasnie, przeciez PiS obiecywal publiczna kase... 05.10.06, 18:55 a ona nie chciala.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Az mi sie palnick zagrzal :p 05.10.06, 19:05 www.se.com.pl/_gAllery/96/35/96355.jpg:p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Az mi sie palnick zagrzal :p 05.10.06, 19:07 pies_na_czarnych napisała: > www.se.com.pl/_gAllery/96/35/96355.jpg:p On i tak będzie słyszał co innego. to co mu wódz kazał „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski > Odpowiedz Link Zgłoś
jontek6 A mi się ta strona nie otwiera... :( 05.10.06, 19:25 Znaczy otwiera się, ale z informacją, że usunięta i na główną SE mnie kieruje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A mi się ta strona nie otwiera... :( 05.10.06, 19:28 jontek6 napisała: > Znaczy otwiera się, ale z informacją, że usunięta i na główną SE mnie kieruje. :(( Sexfiltry wlaczyli :(( Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Ile dostala Beger za ta prowokacje? 05.10.06, 19:09 Nic nie dostala, bo do korupcji nie doszlo. Odpowiedz Link Zgłoś