3promile 13.12.06, 11:25 właśnie opowiada młodzieży, jak to on i jego brat obalili komunę. Brzmi to w dokładnie tak samo, jak to czterej pancerni i pies wygrali II wojnę światową... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moroux Re: Pan Prezydent 13.12.06, 11:27 Prawie jak opozycjonista. Prawie jak prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Pan Prezydent 13.12.06, 11:33 3promile napisał: > właśnie opowiada młodzieży, jak to on i jego brat obalili komunę. Brzmi to w > dokładnie tak samo, jak to czterej pancerni i pies wygrali II wojnę światową... Mozesz cos konkretniej napisac? Co mowil? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Pan Prezydent 13.12.06, 11:36 Brat to, brat tamto, a ja to, a ja tamto. Dla przyzwoitości wspomniał Wałęsę. Magdalenka i w ogóle, a poza tym jeszcze nie żyjecie w IVRP; IVRP dopiero się tworzy - normalnie błony pławne opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Pan Prezydent 13.12.06, 11:37 bryt.bryt napisał: > Mozesz cos konkretniej napisac? Co mowil? sorry, bryt.bryt, ale powinienes byl zapytac: co jasnie pan prezydent RACZYL powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Pan Prezydent 13.12.06, 11:42 scoutek napisała: > bryt.bryt napisał: > > Mozesz cos konkretniej napisac? Co mowil? > > sorry, bryt.bryt, ale powinienes byl zapytac: co jasnie pan prezydent RACZYL > powiedziec? Czasem ponosza mnie emocje i zapominam o wlasciwej formie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Pan Prezydent 13.12.06, 11:45 Oczywiście wrogi układ tym razem podstawił za wysoki statyw i Pan Prezydent został zmuszony wziąć mikrofon do łapki, jak jakiś podrzędny wodzirej z Ciechocinka... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Czy ta Lekcja zostanie nagrana i wejdzie do.... 13.12.06, 11:45 .... programu szkolnego? Bo szkoda byłoby gdyby się wysiłek Mamrotka zmarnował! Tylko żeby się nie zapędził w opowieściach.... "ja z lewej flanki, brat z kotem z prawej, i przyparliśmy ZOMO do muru, az się rozpłakało!". Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Czy ta Lekcja zostanie nagrana i wejdzie do.. 13.12.06, 11:51 To będzie kanon, Dottore... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Czy ta Lekcja zostanie nagrana i wejdzie do.. 13.12.06, 11:51 dr.krisk napisał: > .... programu szkolnego? Bo szkoda byłoby gdyby się wysiłek Mamrotka zmarnował! > Tylko żeby się nie zapędził w opowieściach.... "ja z lewej flanki, brat z kotem > > z prawej, i przyparliśmy ZOMO do muru, az się rozpłakało!". ********************************* Piękne,a potem Jarek podpisał dwie lojalki i ZOMO uciekło. Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: Pan Prezydent 13.12.06, 12:47 3promile napisał: > właśnie opowiada młodzieży, jak to on i jego brat obalili komunę. Brzmi to w > dokładnie tak samo, jak to czterej pancerni i pies wygrali II wojnę światową... a Hans Kloss przekazał tajne plany niemieckie Rosjanom Odpowiedz Link Zgłoś